Dodaj do ulubionych

Brawo przewodniczacy Solidarn.Pan Sniadek !!!!

29.08.10, 13:19
Dzisiaj na uroczystosci W Szczecinie przewodniczacy Spolidarnosci
powiedzial wiele prawdziwych slow adresowanych do Pana Komorowskiego
oraz notabli PO obecnych na Jasnych Bloniach z okazji rocznicy
strajkow w stoczni Szczecinskiej.Jak zawsze ostatnio Pan
Tusk,Komorowski i miministrowie tego rzadu ktorzy na plecach
stoczniowcow dorwali sie do wladzy uslyszeli prawdziwe slowa od Pana
Sniadka ze sa winni obecnej sytuacji przemyslu stoczniowego W Polsce
oraz bezrobocia w branzy stoczniowej.Przypomnial i slusznie ze
Zwiazek Solidarnosc upomona sie o ludzi pracy ,ktorzy zadaja chleba
i pracy.Uwazam ze propaganda tego rzadu pomylila sie stawiajac teze
ze Zwiazek Zawodowy Solidarnosc upolitycznil sie bo jak mozna nazwac
upoolitycznieniem zadania dla bezrobotnych pracownikow chleba i
pracy.Wszyscy ludzie w Polsce mysla podobnie jak Przewodniczacy
Solidarnosci Pan Sniadek i maja dosc klamstw i hipokryzji tego
rzadu.
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: Brawo przewodniczacy Solidarn.Pan Sniadek !!! IP: *.chello.pl 29.08.10, 13:43
      a kogo to Bronek odznaczył medalami
      nie zdążyłem zobaczyć ?
      • Gość: Dr humbolt Re: Brawo przewodniczacy Solidarn.Pan Sniadek !!! IP: *.chello.pl 29.08.10, 14:12
        Jak to kogo , swoich z komitetu poparcia , byłych komunistów i tajnych
        współpracowników SB
        • Gość: Ciekawski Re: Brawo przewodniczacy Solidarn.Pan Sniadek !!! IP: *.chello.pl 29.08.10, 14:25
          A zachodniopomorskich nobli od T.W. Wolszczana też odznaczył?

• Gość: nhj Re: Brawo przewodniczacy Solidarn.Pan Sniadek !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 15:31
          spokoj..co mnie to obchodzi?
          moze o niskich placach pogadacie
    • Gość: Off Gruba świnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 15:32
      Śniadek to typowy związkowy nierób, tłusty knur utuczony krzywdą robotników. Stocznie upadły, ale związki stoczniowe mają się całkiem nieźle. Szkoda tylko, że wkrótce nie będzie stoczniowców, których mógłby skupiać związek.
      • Gość: brawo Off Re: Gruba świnia IP: *.xdsl.centertel.pl 29.08.10, 17:13
        • Gość: ... Re: Gruba świnia IP: *.chello.pl 29.08.10, 17:39
          szczecińska statua wolności to wg Bronka nasze sojące od dłuższego
          czasu bezrobotne dźwigi stoczniowe
          to jest porównanie godne prezydenta od WSI
          brawo Bronek, tylko tak dalej
          wreszcie mamy symbol i wizytówkę miasta
          a może nawet jego serce !
          • Gość: a Re: Gruba świnia IP: *.ip.netia.com.pl 01.09.10, 13:46
            Wsi nie obrażaj, wiele osób pochodzi ze wsi i wcale się tym nie
            wstydzą.
    • Gość: floating in space kasta nie klasa robotnicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.10, 17:48
      Tyle tego zostało z tamtych lat. Robotnicy to w zdecydowanej
      wiekszości najwięksi przegrani ostatniego 30-lecia. Sami siebie dali
      załatwić i ciągle nie potrafią sie porozumieć, tworzący kasty zyjące
      z pustych frazesów.
      Co tu świetować w mieście upadłych zakładów. Pusty śmiech i
      igrzyska, którymi nie da się już przykryć porażki wszystkich, w tym
      nie tylko tych którzy dziś tak dzielnie i dumnie podnosili nadęte
      czoła i wypinali oklapłe na codzień piersi. Żałosne ...
      • Gość: Obywatel Re: kasta nie klasa robotnicza IP: *.chello.pl 30.08.10, 13:45
        Działacze mają się dobrze a co z resztą? Niedługo nie będą mieli kim rządzić, i co wtedy? Teraz kolej na Police, a c dalej?
        • Gość: Dr humbolt W historycznej hali Oliwi IP: *.chello.pl 30.08.10, 17:19
          Kiedy przewodniczący wyczytał Jarosława Kaczyńskiego zapanowała burza oklasków.
          Tusk któremu pingpong skoczył właśnie tłumaczy ,że jego nazwisko i
          Komorowskiego zostało zlekceważone , ludzie gwiżdżą.
          • Gość: konkret Re: W historycznej hali Oliwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.10, 17:53
            Gość portalu: Dr humbolt napisał(a):

> Kiedy przewodniczący wyczytał Jarosława Kaczyńskiego zapanowała burza oklasków.
            > Tusk któremu pingpong skoczył właśnie tłumaczy ,że jego nazwisko i
            > Komorowskiego zostało zlekceważone , ludzie gwiżdżą.

Ha ha! "Bohater" Kaczyński Jarosław, któremu jako jedynemu człowiekowi
            sfałszowano lojalkę i który stan wojennym spokojnie spędził w domu u mamusi. To
            już nawet Bolek ma większe zasługi, bo choć nieumyślne to jednak tę komunę
            pomógł obalić.
            • Gość: beł-kot Re: W historycznej hali Oliwi IP: *.xdsl.centertel.pl 30.08.10, 18:16
              jaki prezes takie towarzystwo. po co wogóle z tym spisiałym związkiem
              gadać. gdzie przed 30 laty był Śniadek, Kaczyński i podobni a gdzie
              pani Krzywonos, panowie Tusk, Komorowski, Mazowiecki i wielu innych
              ktorych dziś nie ma w szeregach obecnej tzw solidarności
              • Gość: DH Re: W historycznej hali Oliwi IP: *.chello.pl 30.08.10, 18:34
                Krzywonos wyszła za mąż za zomowca, dzisiaj właśnie obeszła rocznice tego związku
                • Gość: konkret Re: W historycznej hali Oliwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.10, 18:39
                  Gość portalu: DH napisał(a):

> Krzywonos wyszła za mąż za zomowca, dzisiaj właśnie obeszła rocznice tego związ
                  > ku

Humboldt, jebiesz głupoty tak samo jak twój prezes.
                  • Gość: Dr humbolt Re: W historycznej hali Oliwi IP: *.chello.pl 30.08.10, 19:06
                    Konkret, pomyliłem się nie w hali Oliwii tylko w Gdyni tam gdzie stoi zamknięta
                    statua wolności w stojących dźwigach stoczni.
                    poza tym relacjonowałem to co widziałem w TVNe Kaczyński miał nieustanny aplauz,
                    a Tuska wygwizdali, tego spodziewała się Heńka Krzywonos i obojętnie co by nie
                    powiedział, to ona miała go i tak zbluzgać swoim tramajarskim językiem . A to,że
                    jej mąż był zomowcem to już nie moja wina .
                    Tak że konkret przyhamuj z ebaniem bo schodzisz do poziomu tramwajarki
                    krzywonosowej.
                    • gosc_dnia Re: W historycznej hali Oliwi 31.08.10, 12:32
                      Chłopak odrabiał wojo w MO jak wielu. A jak go poznała to był już prywaciarzem
                      (86r!) i mając 26 lat pewnie miał więcej od ciebie, bo nie pisał głupot o
                      innych. Dowiedz się czegoś o ludziach o których piszesz wtedy nie koniecznie
                      musisz wyjść na idiotę. Dr. Qtasie.
          • beatrix13 rewelacyjna H. Krzywonos powiedziała prawdę 30.08.10, 18:48
            zadymiarzowi Jarosławowi z PIS,że niszczy godność brata swoimi
            mściwymi gierkami
            • exman Re: rewelacyjna H. Krzywonos powiedziała prawdę 31.08.10, 07:22
              Brawo pani Henryko !!! Kto wie, czy to nie były właśnie te słowa, na
              które czekała cała Polska. Proszę o bis.
              • Gość: gość Re: rewelacyjna H. Krzywonos powiedziała prawdę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.10, 21:26
                Aleś ty po tym przesłuchaniu stał się pryncypialno ideowy,po lini i na bazie,
                chcesz odkupić swe winy, kto wie...
      • beatrix13 ile Śniadek bierze za prezesowanie? 30.08.10, 18:45
        20 tysiecy miesiecznie czy więcej teraz ?
        • Gość: Dr humbolt Re: ile Śniadek bierze za prezesowanie? IP: *.chello.pl 30.08.10, 19:09
          brakowało mi ciebie ebeatrix pojawił się absztyfikant to ty zniknąłeś, absztyf
          na wątku o Żydach zniknął, to ty się pojawiłeś
          Śniadek może coś ok 10 tys łykać albo więcej , tak sobie związek wygłosował.
          • Gość: Dr Freud Re: ile Śniadek bierze za prezesowanie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.10, 19:47

> brakowało mi ciebie ebeatrix pojawił się absztyfikant to ty zniknąłeś, absztyf
            > na wątku o Żydach zniknął, to ty się pojawiłeś

Objawy paranoi można złagodzić, choć w twoim przypadku może być ciężko.
          • beatrix13 Re: ile Śniadek bierze za prezesowanie? 30.08.10, 20:17

> brakowało mi ciebie ebeatrix pojawił się absztyfikant to ty
            zniknąłeś, absztyf na wątku o Żydach zniknął, to ty się pojawiłeś
            > Śniadek może coś ok 10 tys łykać albo więcej , tak sobie związek
            wygłosował.

......................
            dh jesteś nie tylko płatnym pachołkiem pisowo-związowycm
            wspierającym przesów biorących horrendalne pensje i mieszania dla
            niezbędnych,ale też parszywą świnią, która obraża p. Krzywons dzieki
            której możesz tu teraz pisać
            • Gość: IP to IP Re: ile Śniadek bierze za prezesowanie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.10, 20:35
              "...tego spodziewała się Heńka Krzywonos i obojętnie co by nie
              powiedział, to ona miała go i tak zbluzgać swoim tramajarskim
              językiem....."
              właśnie w tv3 jest Pani Krzywonos. Należy życzyć niektórym tutaj
              bywającym nauki kultury od tej Pani i rozumienia potrzeb, i dokonań
              społecznych.
              Obawiam się, że to tylko w sferze moich marzeń pozostanie.
              I znów pod następnym nickiem stek obrzydliwości na mnie wyleje ten
              .... .
              Przemian dokonali robotnicy,ci z brudnymi rękoma i pensją starczającą
              na opłacenie rachunków i cebulę do chleba. Natomiast teraz
              popisujących się byłych pracowników budzetówki i przypisujących sobie
              wszystkie dokonania - od zatrzęsienia.
              • beatrix13 Re: ile Śniadek bierze za prezesowanie? 30.08.10, 20:52
                Gość portalu: IP to IP napisał(a):

> właśnie w tv3 jest Pani Krzywonos. Należy życzyć niektórym tutaj
                bywającym nauki kultury od tej Pani i rozumienia potrzeb, i dokonań
                społecznych. Obawiam się, że to tylko w sferze moich marzeń
                pozostanie.
                > I znów pod następnym nickiem stek obrzydliwości na mnie wyleje ten
                > .... . Przemian dokonali robotnicy,ci z brudnymi rękoma i pensją
                starczającą na opłacenie rachunków i cebulę do chleba. Natomiast
                teraz popisujących się byłych pracowników budzetówki i
                przypisujących sobie wszystkie dokonania - od zatrzęsienia.

.............................
                a najwięcej przypisuje sobie Śniadek, który podobnie jak prezes
                Jarosław i gwiżdżąca na sali żulia związkowa, w czasie stanu
                wjennego i w 1980 siedzieli cicho ja mysz pod miotłą
                ten bluzgający na forum humboldt razem z nimi grzał tyłek,a teraz
                śmie pyszczyć na legendy Solidarności - Mazowieckiego, Wałęsę,
                Kuronia, Krzywonos
            • Gość: DH Re: ile Śniadek bierze za prezesowanie? IP: *.chello.pl 30.08.10, 20:43
              grafik.rp.pl/grafika2/529073,544212,9.jpg
              Wyśle zdjęcie Heńki do jej męża zomowca ,że całuje się z Tuskiem, to załatwi
              sprawę po męsku , pozwolenie na broń ma.
              A ty dziobata mordo pasożycie społeczny żerujesz z moich podatków . Ja jestem wolny
              Poglądy mam UPRowskie jakby co . Żadna Heńka mi nic nie załatwiała to ja
              musiałem na nią pracować , bo jej fagas tusk nigdy nie skalał sie pracą.
              • Gość: IP to IP Re: ile Śniadek bierze za prezesowanie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.10, 21:06
                "Wyśle zdjęcie Heńki do jej męża zomowca ,że całuje się z Tuskiem, to
                załatwi
                sprawę po męsku , pozwolenie na broń ma."

Istotnie człowiek kultury napisał to zdanie, zapowiadając swe
                społecznie użyteczne działania.
                "A ty dziobata mordo pasożycie społeczny żerujesz z moich podatków."
                Podatki płaciłam lata całe,chyba dłużej- niż lateczek posiadasz i
                płacę je nadal. Niestety.
                "Dziobata mordo" - to tylko twoje infantylne marzenia.
                "pasożycie społeczny" - jak wyżej.
                Ja jestem wolny - mnie twoj stan cywilny absolutnie nie
                obchodzi.Zalisz się, że jesteś sam. Twoj i tylko twoj ból.Widocznie
                społeczeństwo tak ciebie ocenia i na taki stan zasługujesz. W innym
                miejscu się chwalisz, że jesteś pracownikiem w szkole.NIE DZIWMY SIĘ
                JUŻ NASZEJ MŁODZIEŻY CHOWANIA.
                Reagowania i zachowań uczą się niestety od takich jak ty.I żal, że
                takich mają pedagogów, a my im zbyt wysokie wymagania stawiamy.
                • Gość: Dr humbolt Re: ile Śniadek bierze za prezesowanie? IP: *.chello.pl 30.08.10, 21:27
                  Ja polemizuję z ebeatrix nazywanym przez innych absztyfikantem , odpłacam się
                  jemu pięknym za nadonbne.
                  Ale jeżeli ty IP,IP odbierasz to do siebie to twoja sprawa.
                  Wolność to nie jest stan cywilny, ale ty tego nie zrozumiesz, bo kto był kapo(
                  PZPR) w obozie sowieckim (PRL) ten tego nie zrozumie.
                  I nie wpie..cie się do historii Solidarności, do ich działaczy wtedy i teraz, bo
                  to nie wasza sprawa . Zajmijcie się swoim przywódcą Napieralskim, co wrócił z
                  Egiptu.
                  Nigdzie nie pisałem ,że byłem jakimś nauczycielem , drwiłem z frajerów co
                  uwierzyli Komorowskiemu ,że dostaną podwyżki.
                  • fast_will Re: ile Śniadek bierze za prezesowanie? 30.08.10, 21:52
                    Sniadek razem z całą tą Solidarnością obecną, która jest przybudówką PISu nadaje
                    się tylko do zamknięcia. Wielkie halo, podczas 30 rocznicy- kilkunastu
                    zadymiarzy wrzeszczących na sali podczas przemówień, z podpuszczenia
                    Kaczyńskiego. Pani Krzywonos powiedziała głośno to co wiele milionów myślało
                    przed telewizorami, precz z tymi co chcą zbić swój kapitał polityczny i
                    finansowy na jątrzeniu i dzieleniu. Nie ma dla nich świętości, Solidarność
                    umarła dziś śmiercią nie naturalną, lecz gwałtowną, zamordowana przez Śniadka i
                    Kaczyńskiego.
                    • piotr33k2 Re: ile Śniadek bierze za prezesowanie? 30.08.10, 22:01
                      obecna solidarnosc to tylko siedlisko pisowskiego ciemnogrodu i
                      jego polityczna przybudówka ,cała normalna Polska z tej POŻAL SIE
                      SOLIDRANOSCI się śmieje i ma ja gleboko w d...., he he.
                      • beatrix13 co na zjeździe robiła lala Szczypińska? 31.08.10, 00:02
                        no dziś podawała sygnały żulii gwiżdżącej
                        ale w 1980 r? toż ta lalunia prezesa podawała kaczki w szpitalu
                        powiatowym i z jakiej paki w 1-m rzędzie dziś siedziała?
                        to koronny dowód,że sztandary powinni wyprowadzić
                  • beatrix13 Re: ile Śniadek bierze za prezesowanie? 30.08.10, 23:59

> Ja polemizuję z ebeatrix nazywanym przez innych absztyfikantem ,
                    odpłacam się jemu pięknym za nadonbne.

...............
                    naucz się matole czytać, bo nie tak mój nic brzmi

> Ale jeżeli ty IP,IP odbierasz to do siebie to twoja sprawa.
                    > Wolność to nie jest stan cywilny, ale ty tego nie zrozumiesz, bo
                    kto był kapo(PZPR) w obozie sowieckim (PRL) ten tego nie zrozumie.
                    > I nie wpie..cie się do historii Solidarności, do ich działaczy
                    wtedy i teraz, bo to nie wasza sprawa . Zajmijcie się swoim
                    przywódcą Napieralskim, co wrócił z Egiptu.
                    > Nigdzie nie pisałem ,że byłem jakimś nauczycielem , drwiłem z
                    frajerów co uwierzyli Komorowskiemu ,że dostaną podwyżki.
                    .....................

wypowiadasz się w podobnym tonie co mściwy żałosny mały człowiecze
                    prezes PIS, tóry puszcza bąki i robi zadymy i róbcie sobie tak dalej,
                    mamy na was odświeżacze powietrza
              • Gość: -.- Re: ile Śniadek bierze za prezesowanie? IP: 188.33.50.* 31.08.10, 22:18
                DH zamknij buzię,pierdzielisz idiotyzmy,
                Podziękuj tamtym wszystkim,dzięki którym,
                masz teraz wolność słowa i dzięki NIM "niestety"
                bezmyślnie klikasz!
                Tak TA HEŃKA między ninnymi załatwiła Tobie,
                że tu i teraz możesz pisać,to co piszesz,
                jesteś beznadziejny ...!
                -.-
    • zed.1 pudel kaczki. 31.08.10, 00:42
      widzial ktos kiedys by pudla kaczka prowadzila na smyczy? w
      solidarnosci widziano.
      • Gość: IP to IP Re: pudel kaczki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.10, 18:35
        10/10
    • Gość: Vlad.H. Sniadek jest wspolwinny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.10, 01:00
      upadku stoczni - tyle dla ciebie informacji adams
      • Gość: IP to IP Re: Sniadek jest wspolwinny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.10, 07:33
        takitam napisał:"bo kto był kapo(
        PZPR) w obozie sowieckim (PRL) ten tego nie zrozumie.
        I nie wpie..cie się do historii Solidarności, do ich działaczy wtedy
        i teraz, bo
        to nie wasza sprawa . Zajmijcie się swoim przywódcą Napieralskim, co
        w..."
        Co ty możesz wiedzieć o przynależności do PZPR. Nawet na myśl tobie
        nie przyjdzie, że w Polsce żyli ludzie, którzy nie skalali się
        przynależnością do tej partii. Być może w twojej rodzinie dzięki temu
        odcinano te kupony. ALE NIE WE WSZYSTKICH.
        "wpier...nie się do historii Solidarności".... Solidarność, to 10mln
        ludzi. W tym i ja.
        Kapo, to wg moich wiadomości to dozorca w KL, ale i brygadzista w
        zakładzie.
        Nie może być w stosunku do mnie używane. Po prostu nieadekwatne.
        WOLNOŚĆ znam. Ale to ty masz ograniczenia umysłowe i środowiskowe.

Mam wrażenie, że ciebie znam. Dobrze znam.

Wiem, to o tobie był ten plakat publicznie długo eksponowany BO ZUPA
        BYŁA ZA SŁONA.
        • Gość: IP to IP Re: Sniadek jest wspolwinny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.10, 07:35
          c.d
          grafik.rp.pl/grafika2/529073,544212,9.jpg
          Wyśle zdjęcie Heńki..."
          typowa reakcja kolaboranta, albo inaczej członka ORMO.
          Tatuś był?
          • Gość: Dr humbolt Re: Sniadek jest wspolwinny IP: *.chello.pl 31.08.10, 09:50
            co IPIP zabolało ? trafiłem.
            krzywonosowa jest z ustawki palikota, robi dzisiaj za Albina Siwaka pawiana
            wystawionego przez komuchów na pośmiewisko, taki odgromnik.
            A wy nie ubliżajcie Szczypińskiej, bo tym samy ujmujecie czci śp Alinie
            Pieńkowskiej żony Borusewicza , która też podawała kaczki w szpitalach.
            • Gość: IP to IP Re: Sniadek jest wspolwinny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.10, 10:37
              NFZ twoje przypadłości umieścił w koszyku.
              Są też miejsca spokojne, pacjenci w odosobnieniu i nie muszą
              podejrzliwie oglądając innych przypisywać im boleści. Tam znajdziesz
              ukojenie, cierpliwość i zrozumienie dla swej wyimaginowanej wielkości
              etc
    • Gość: lm19 Re: Brawo przewodniczacy Solidarn.Pan Sniadek !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.10, 11:20
      Sniadek - zwykła, podła świnia żerująca na kretynach!!!!!
      • Gość: Dr humbolt Wałęsa -Bolek przegrał z Wyszkowskim IP: *.chello.pl 31.08.10, 20:38
        Sąd był w 30 rocznice powstania solidarności słabo rozgrzany i potwierdził ,że
        można o Bolku mówić Bolek.
        Czy Baran i Łazowski odbiorą honorowe obywatelstwo Wałęsie kapusiowi WSW, SB,
        MO? Wczasy w Turcji nie ukoiły nerwów, tym bardziej,że trzeba będzie uiścić
        2900zł kosztów i to buca Bolka najbardziej boli
        www.rp.pl/artykul/2,529479-Przegrana-Walesy-w-sprawie-Bolka.html
    • Gość: kobieta Re: Brawo przewodniczacy Solidarn.Pan Sniadek !!! IP: 188.33.148.* 01.09.10, 13:32
      Gdy tylko uslyszalam jak Komorowski mowi o szczecinskiej statule wolnosci to
      sadzilam , ze jest pijany albo nacpany . O czym on mowil? ? O umarlej stoczni i
      innych galeziach przemyslu szczecinskiego czy o bezrobotnych , zwolnionych z
      zakladow pracy ludziach , zbierajacych zlom ? o co tu chodzi ? A slow p. Sniadka
      to na pewno nie slyszal ani Komorowski ani inni tzw. przedstawiciele . Wszyscy
      byli glusi . Maja nas wszystkich w nosie ! A tak na marginesie : jak jest z ta
      prezydentura , skoro elekt pomylil slowa Przysiegi Konstytucyjnej ? Przysiega ,
      ktora skladal , jest nie zgodna z Konstytucja . O co tu chodzi ? Czy jest
      Prezydentenm , czy Elektem ?
      • a.kudla5 Re: Brawo przewodniczacy Solidarn.Pan Sniadek !!! 01.09.10, 16:26
        Mysle ,ze Sniadek za dlugo nie pociagnie i taka mam nadzieje,oby
        bylo jak najmniej takich ludzi w poblizu robotnikoww.
        • adams96 Re: Brawo przewodniczacy Solidarn.Pan Sniadek !!! 01.09.10, 16:56
          Bardzo dziwne bo zakladajac ten watek mialem nadzieje ze beda
          merytoryczne odpowiedzi na temat przemowienia Pana Sniadka oraz
          soltysa ,elekta Komorowskiego a Pani Beatrx pisze o tej glupiej
          zmznipulowanej przez PO babie Krzywonos.Ucieszyl mnie rzeczowy post
          Pani Gosc kobieta ktora w sposob rzeczowy odniosla sie do
          tematu.Kazdy ma prawo miec swoje zdanie na temat Pana Sniadka jako
          Przewodnicvzxacego Zwiazku Zawodowego ale nie moze mu zarzucic ze
          nie broni on bezrobotnych stoczniowcow,przemyslu stoczniowego i
          ocenia rzad Pana Tuska sprawiedliwie i zgodnie z prawda i odczuciem
          ludzi pracy.Podlizywanie sie rzadowi PO to moze robic grono znanych
          dziennikarzy i chetnych na kase czlonkow PO.
          • Gość: -.- Re: Brawo przewodniczacy Solidarn.Pan Sniadek !!! IP: 188.33.158.* 01.09.10, 18:09
            Adams,a zanasz Panią Krzywonos-nie,to zamilcz
            i tu zacytuję Ciebie...głupku zmanipulowany przez PIS,
            MIŁO...wątpię,a Ty kim jesteś,że śmiesz o kobiecie
            tak napisać,jaki z ciebie "złamas".
            Każdy od tego ma umysł by mieć własne zdanie-jak sam napisałeś,
            a za właśnie takie zdanie ty uwłaczasz godności Tej Kobiety,
            jest miernotą ....ot amebą umysową i tyle.
            Naucz się wreszcie myśleć SAMODZIELNIE!!!
            -.-
          • beatrix13 Re: Brawo przewodniczacy Solidarn.Pan Sniadek !!! 01.09.10, 20:50
            adams96 napisał:

> Bardzo dziwne bo zakladajac ten watek mialem nadzieje ze beda
            > merytoryczne odpowiedzi na temat przemowienia Pana Sniadka oraz
            > soltysa ,elekta Komorowskiego a Pani Beatrx pisze o tej
            glupiej
            > zmznipulowanej przez PO babie Krzywonos
            .
            ..................

jesteś adams96 zwyłym łgarzem i chamem, podobnie jak 99% słuchaczy
            faszyzującego Radia Maryja
            obrażasz i głowę twojego państwa i panią Krzywonos, która swoim
            życiem udowodniła odwagę, czynienie dobra i obaj kaczyńscy niegodni
            jej rą całować, bo w czasie strajków w stoczni 1 był tam godzine,a
            drugi w ogóle

Partie polityczne zasadniczo niczym nie różnią się. No, chyba,że
            nazwą.:):)
            • Gość: zygadło Re: Brawo przewodniczacy Solidarn.Pan Sniadek !!! IP: *.adsl.inetia.pl 01.09.10, 20:57
              Nie ujadaj absztyfikant. Niedługo wybory i skończy się dojenie państwowej kasy.
              I używaj acnosanu, podobno pomaga na pryszcze.
            • Gość: Dr humbolt Re: Brawo przewodniczacy Solidarn.Pan Sniadek !!! IP: *.chello.pl 01.09.10, 21:07
              Lech Kczyński doradzał w stoczni , a Jarosław wtedy został zatrzymany i
              siedział, wypuścili go jak innych z KORu po podpisaniu porozumień i tyle w tej
              sprawie.
              Natomiast Krzywonos była zwykłym łamistrajkiem co potwierdzają naoczni
              świadkowie i już we wrześniu została usunięta z MKZetów przez samą Alinę
              Pieńkowską( żona Borusewicza) prawdopodobnie z powodu burd i nadużywania
              alkoholu. Domu dziecka już nie prowadzi , bo wybudowała dom na kaszubach i jak
              wiemy ruszyła samolotem na estrady platformy w towarzystwie Jolanty Kwaśniewskiej.
              leszek.sopot.salon24.pl/223769,strajk-komunikacji-miejskiej-w-sierpniu-1980-r
              • exman Re: Brawo przewodniczacy Solidarn.Pan Sniadek !!! 01.09.10, 21:14
                Popluj sobie sieroto, popluj, historii nie zakłamiesz.
              • beatrix13 Re: Brawo przewodniczacy Solidarn.Pan Sniadek !!! 02.09.10, 00:10

> Lech Kczyński doradzał w stoczni , a Jarosław wtedy został
                zatrzymany i siedział,wypuścili go jak innych z KORu
                ..............
                a ty tę historię od samego najjaśniejszego łgarza przesa usłyszałeś?
                Lech jak powtierdzają sygnatariusze Porosumień doradzał im przez
                godzinę,a jego brata Jarusia w ogóle tam nie widywano,
                ponoć został zatrzymany na 48 godzin dla picu,żeby nie nabrano
                podejrzeń,ze to on kolegów z KOR wystawił, a oni nie tak jak on
                przesiedzieli w poczekalni MO parę godzin,a internowani byli długie
                lata jak np. Kuroń.

> Natomiast Krzywonos była zwykłym łamistrajkiem co potwierdzają
                naoczni świadkowie i już we wrześniu została usunięta z MKZetów
                przez samą Alinę Pieńkowską( żona Borusewicza) prawdopodobnie z
                powodu burd i nadużywania alkoholu.
                ..................
                pan Borusewicz to za takie kłamstwa dałby ci po gębie

>Domu dziecka już nie prowadzi , bo wybudowała dom na kaszubach
                .............
                nie prowdzi rodzinnego domu dziecka, bo odchowała 12 sierot i są
                samodzielne,a stan zdrowia po nowotworze nie pozwala jej na dalsze
                adopcje

> i jak wiemy ruszyła samolotem na estrady platformy w
                towarzystwie Jolanty Kwaśniews kiej.

wy wiecie? czyli bajopisarze pis?
                • piotr33k2 Re: Brawo przewodniczacy Solidarn.Pan Sniadek !!! 02.09.10, 00:25
                  tak jak mówiłem w innym watku ,lech kaczynski to był drugi garnitur
                  z trzeciego rzedu, a "jarosława" w ogóle nigdy i nigdzie nie
                  było ,tzn był, siedział z mamusią w kuchni, he he.kaczynskie
                  pokazali sie dopiero na dobre jak juz komuna padała w 89 roku , he
                  he.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka