megaprojekt_makrodeweloperski 06.09.10, 07:28 Płacz i zgrzytanie zębów. Na tle tych wszystkich kandydatów tylko Krzystek wygląda merytorycznie... Co za ironia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sobiepan1 Krzysztof Zaremba: W PiS mi się lżej oddycha 06.09.10, 07:29 Ja nie chodzę na wybory, więc któż cię poprze człowieku? Sobiepan ...jestem sobie panem; wójtem, plebanem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakub Re: Krzysztof Zaremba: W PiS mi się lżej oddycha IP: *.satfilm.net.pl 06.09.10, 08:30 Bardzo nieudolne tłumaczenie odejścia z PO.Chęć lekkiego chleba jest większa niż honor i uczciwa praca atakich lubi PiS Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: Krzysztof Zaremba: W PiS mi się lżej oddycha 06.09.10, 08:48 - Oprę się na ludziach. I ich, i program dopiero pokażę. Moje priorytety to rozwój miasta, odbudowa w kierunku gospodarki morskiej. Wspieranie odbudowy holdingu stoczniowego. Zakotwiczenie w Szczecinie kilku inwestorów, którzy dadzą miejsca pracy. Trzeba uregulować plan zagospodarowania przestrzennego, status prawny nieruchomości, uzbrajanie terenów, pracę urzędu. Muszą powstać zespoły do obsługi inwestorów, które nie będą pracowały tylko do 15.30. Trzeba budować drogi, rewitalizować dzielnice północne. Chciałbym, żeby to u nas osiedlali się sąsiedzi zza zachodniej granicy. Albo Szczecin będzie Strasburgiem Europy Północnej, albo będzie się dalej obsuwał w rozwoju. Mówię to jako kandydat na prezydenta i jako wnuk pierwszego polskiego prezydenta Szczecina. to banaly, i kazdy kandydat moze powiedziec to samo (no, poza kawalkiem o byciu wnuczkiem). czesc z tych banalow jest naiwna, czesc jest robiona, czesc nie ma sensu, czesc nic nie znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
levy "W PiS mi się lżej oddycha" 06.09.10, 07:58 Jeśli ktoś lubi smród szamba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesław Re: "W PiS mi się lżej oddycha" IP: *.szczecin.mm.pl 06.09.10, 08:17 A ciężko i krótko oddychalo ci się w libertasie ty złamany qutasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adek Re: "W PiS mi się lżej oddycha" IP: *.nitka.net.pl 06.09.10, 08:52 "W PiS mi się lżej oddycha" - zobaczymy jak dlugo ? Pewnie po przegranych wyborach na prezydenta wyplacze sie na wstretny PiS w rekaw Nitrasa :) Ot taka choragiewka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek w warszawce? IP: *.adsl.inetia.pl 06.09.10, 08:42 a co jest merytorycznego w facecie który nic w życiu nie robił poza byciem poiltykiem do wzięcia na listy wyborcze? Odpowiedz Link Zgłoś
yesname Krzysztof Zaremba: W PiS mi się lżej oddycha 06.09.10, 08:54 Cholera. Chyba najbardziej ohydny kandydat na prezydenta jaki startował w Szczecinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: floating in space lżej ... i łżej! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.10, 08:55 Ot i cała maksyma plus repertuar programowy zgranej gwiazdy wśród skruszonego betonu pseudo- intelektualnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brrrr Re: Krzysztof Zaremba: W PiS mi się lżej oddycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.10, 08:59 dokładnie...... Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz.4 Krzysztof Zaremba: W PiS mi się lżej oddycha 06.09.10, 09:18 Czego to świnia nie zrobi dla koryta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: Krzysztof Zaremba: W PiS mi się lżej oddycha IP: *.chello.pl 06.09.10, 10:06 W PiS-ie przyzwyczaili sie do takich komentarzy, bo one są od wielu lat i je zlewają. a pomimo ich są drugą partią w Polsce, a w Szczecinie wyborcy PiS zamilkli, nie chcą udzielać odpowiedzi na sondaże. Tak więc w wyniki wyborów w Szczecinie są dużą niewiadomą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXForEver Re: Krzysztof Zaremba: W PiS mi się lżej oddycha IP: 62.69.221.* 06.09.10, 11:44 Jak nie odniesie sukcesu (bo nie odniesie) to bedzie musiał poszukac nowej partii zjeszcze lżejszym oddychanie. Może namiot tlenowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksz Re: Krzysztof Zaremba: W PiS mi się lżej oddycha IP: *.tktelekom.pl 06.09.10, 11:52 Gość portalu: XXForEver napisał(a): > Jak nie odniesie sukcesu (bo nie odniesie) to bedzie musiał poszukac nowej part > ii zjeszcze lżejszym oddychanie. Może namiot tlenowy? :-DDDDDDDDDD Kurna! ostrzegaj że będzie śmiesznie! Kawę rozlałem! Odpowiedz Link Zgłoś
b2bb Krzysztof Zaremba-gazeta pomylila portal 06.09.10, 12:58 Takie osoby robia sobie reklame na portalach dozwolonych od 18 lat, pomyliło się GW czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miejsce na reklame dziadkiem to bym sie nie chwalil IP: *.pl 06.09.10, 13:02 bo akurat to za jego "rzadow" warszawka nam cegly za jego poklaskiem szabrowala. wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as załuzmy że zaremba kandyduje z PO co z waszymi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.10, 13:41 komentarzami. Dzisiaj negatywne komentarze wygłaaszają ci którzy na niego głosowali w 2007 i to większym stopniu niż olecha.Wystarczy że polityk zmieni opcje juz nie jest tym kim był wcześniej.Zarzut że uczciwuie nie pracował dotyczy wiekszości polityków z młodego pokolenia bo gdzie pracował nitras czy marcinkiewicz?Zresztą takimi kryteriami patrząc to trzeba głosować na Jacynę bo ileś tam przepracowała w firmach ,stworzyła miejsca pracy innym i jest niezależna od partii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ken Re: załuzmy że zaremba kandyduje z PO co z waszym IP: *.chello.pl 06.09.10, 15:11 faciu nie pieles farmazonow ! Skoro ten patafian mowi o odbudowie przemysłu stoczniowego, to znaczy ze nie iwe kompletnie co sie dzieje na swiecie. Przy kosztach robocizny w Azji, Polska nie ma szans na rentowne stocznie, to są mrzonki Dyzia Marzyciela, oderwanego od rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
onehalski Krzysztof Zaremba: W PiS mi się lżej oddycha 06.09.10, 14:54 Kogo obchodzi gdzie Panu Zarembie lżej się oddycha? Kim od w ogóle jest? Najpierw w PO, romans z Libertasem, teraz epizod w PIS. Wkrótce skończą się Panu partie polityczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ken Grubas nie załapał sie na ciepłą posadkę z Liberta IP: *.chello.pl 06.09.10, 15:07 sem to teraz zrobil sie kaczym wazeliniarzem, aby tylko zdobyć jakis stoleczek ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgr Re: Grubas nie załapał sie na ciepłą posadkę z Li IP: *.szczecin.mm.pl 06.09.10, 19:38 Czy dziadek tego Pana kandydata, aby nie należał do PZPR i informował władze PRL o emigracyjnej dzialalności swego brata z RWE? Odpowiedz Link Zgłoś
prestidigitator70 Krzysztof Zaremba: W PiS mi się lżej oddycha 06.09.10, 19:51 Jakie miasto ... tacy kandydaci na prezydenta ........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm jak schudniesz radiomaryjny pulpeciku... IP: 109.243.127.* 06.09.10, 19:54 upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/70/Krzysztof_Zaremba.jpg ... to łatwiej ci się będzie oddychać, za duży masz bebzon i nacisk na przeponę koguciku. Odpowiedz Link Zgłoś
wamowiec65 Krzysztof Zaremba: W PiS mi się lżej oddycha 06.09.10, 20:59 P.Zaremba jeśli prawdą jest, że jest pan wnukiem 1-go Prezydenta m.Szczecina,to myślę sobie iż pański Dziadek,patrząc na pańskie poczynania,przewraca się w grobie.Tak wspaniałego prezydenta jakim był P.inż Zaremba Szczecin nie miał,nie ma i długo nie będzie miał.Pan nie dorasta ś.p.Dziadkowi do pięt.Jest pan jak kurek na kościele,ustawia się pan tak jak wieje wiatr.Życzę panu aby nic więcej się p.nie udało,a kadencja w Senacie RP była ostatnią w karierze politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: floating in space gdy się lżej oddycha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.10, 01:51 Zwracamy uwagę, że np przy nieuleczalnej i przewlekłej chorobie jaką jest postępująca rozedma płuc, lżejszy oddech to może być tylko chwilowe wrażenie, i wcale nie zależy od jakości napływającego do tych płuc powietrza. Oj śmieszne i płytkie wiedzą i intelektulanie są te obrazowe porównania tych naszych 'łolityków'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BloomL Re: Oj, Panie Zaremba IP: *.globalconnect.pl 07.09.10, 20:48 zebys sie Pan czasem nie zapowietrzyl ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Oj, Panie Zaremba IP: *.chello.pl 07.09.10, 20:50 Gość portalu: BloomL napisał(a): > zebys sie Pan czasem nie zapowietrzyl ;) :-DDDDDDDDDDDD /best comment yet Odpowiedz Link Zgłoś
dragon113 Krzysztof Zaremba: W PiS mi się lżej oddycha 08.09.10, 20:52 CI PARTYJNIACY I Z LEWA I Z PRAWA I TAK NIC SENSOWNEGO DLA MIASTA NIE ZROBIĄ O CZYM NAS JUZ PRZEKONALI. CZAS ABY S Z C Z E C I N I A N I E WZIĘLI SPRAWY W SWOJE RĘCE. WBREW WSZELIKM PARTYJNYM UKŁADOM. W TEJ CHWILI ORGANIZAUJEMY OBYWATELSKI KOMITET WYBORCZY. ZAPRASZAMY KAŻDEGO KTÓRY CHCE COŚ ZMIENIĆ W NASZYM MIEŚCIE I W I E R Z Y ŻE TO JEST MOŻLIWE DO WSPÓŁPRACY. NIE ZALEŻY NAM NA STOŁKACH. W TEJ CHWILI SIĘ ORGANIZUJEMY. WSZYSTKICH CHĘTNYCH ZAPRASZAMY DO KONTAKTU Z NAMI - www.wspolnapolska.pl.tl/ . SPOTKANIE ORGANIZACYJNE JUŻ ZA KILKA DNI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mruk Re: Krzysztof Zaremba: W PiS mi się lżej oddycha IP: 81.219.207.* 08.09.10, 21:15 nie krzycz Odpowiedz Link Zgłoś
adams96 Re: Krzysztof Zaremba: W PiS mi się lżej oddycha 08.09.10, 21:40 Sadze ze Pan o nicku "dragon " ma racje i sam chetnie sie przylacze do tej inicjatywy.Tylko musi nas byc naprawde duzo . Odpowiedz Link Zgłoś
tatemen czy o ten oddech chodzi? 09.09.10, 08:35 wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Kto-bedzie-nastepny-na-celowniku-szefa-PiS,wid,12648798,wiadomosc.html Lekko trujący, niech p.Krzyś uważa Odpowiedz Link Zgłoś
bezpolityki Krzysztof Zaremba: W PiS mi się lżej oddycha 03.10.10, 19:55 No właśnie , jestem ciekawy kto pozwolił, by PŻM podpisał umowę na budowę statków w Chinach, a zarazem rozwalił stocznie w POLSCE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Off Gdybym był takim tłustym knurem jak Zaremba... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.10, 22:24 ...to kwestia lekkiego oddychania też miałaby u mnie najwyższy priorytet. Co do Zaremby seniora... Cóż, nie był bym dumny z człowieka, którego jedynie-słuszne poglądy doprowadziły do nieodbudowania po wojnie Starego Miasta, a to z kolei rzutuje na całą kondycję Szczecina i będzie rzutować jeszcze długo. Bo zamiast tłumów turystów jak w Gdańsku mamy blokowisko. Odpowiedz Link Zgłoś