tatemen 29.09.10, 20:40 Brawo!! Ten komitet jest najlepszy i najuczciwszy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ( Re: Komitet Małgorzaty Jacyny-Witt IP: *.chello.pl 29.09.10, 20:56 tatemen napisał: > Brawo!! > Ten komitet jest najlepszy i najuczciwszy! Najpiękniejszy i najmądrzejszy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 wiedzialem, ze nie wierzy we wlasne sily 29.09.10, 22:24 startuje i na prezydenta i na radna. widac to, ze mieszkancy kolejny raz jej podziekuja za udzial w polityce nie znaczy, ze honorowo sie wycofa (bo ile razy mozna odpadac?). zaklepie sobie stolek i dalej bedzie mieszac i rozkrecac afery. a noz widelec kiedys sie uda w koncu cos wyrwac wiekszego, np. jakas wymuszona koalicje. szczecinski lepper w spodnicy bedzie nas jeszcze dlugo przesladowac. Odpowiedz Link Zgłoś
zilbeer Re: wiedzialem, ze nie wierzy we wlasne sily 30.09.10, 07:23 szczecinski lepper w spodnicy Masz na myśli patrona naszej gminy, biskupa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszłość Re: wiedzialem, ze nie wierzy we wlasne sily IP: *.pz3-nat.espol.com.pl 30.09.10, 09:10 zedziu.1 twoje wpisy jak zawsze tendencyjne. Jesteś młodą bojówką PO lub siedzisz po uszy w strukturach obecnej władzy. Młodość, niedoświadczenie, pycha i arogancja wychodzi z twoich butów... Przegrana p. Krzystka i PO wyswobodzi ciebie z tego brzemienia. Ty tylko sprawa 2 miesięcy. Zobaczysz poczujesz się wolnym człowiekiem. Zostawisz to forum, przyjdzie dużo wolnego czasu. I pytanie co z nim zrobić??? a może do kina, teatru? odrobina kultury zawsze się przyda. pozdrawia cię przyszłość Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: wiedzialem, ze nie wierzy we wlasne sily 30.09.10, 21:16 jak zwykle milosnicy MJW nie potrafia dyskutowac o niej, tylko atakowac osobe poruszajaca niewygodne tematy. nic nowego dla maluczkich przydupasow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: wiedzialem, ze nie wierzy we wlasne sily IP: *.szczecin.mm.pl 30.09.10, 21:27 A czy ty kiedykolwiek miernoto napisałeś choć jeden merytoryczny post o Jacynie? Taki bez wyzwisk i drwin? Więc nie wymagaj merytorycznej dyskusji skoro sam jej nie potrafisz prowadzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Funio Komitet Małgorzaty Jacyny-Witt a Golema IP: *.globalconnect.pl 29.09.10, 20:59 Coś wstydliwie MJW dystansuje sie od wychwalanego przez siebie przedsiębiorcy niejakiego Golemy Edwarda z którym kręci lody, okna, remont placu Orła w pierwszej kolejność bo Golema kupił Polmozbyt, Jacyna wychwala Golemę jako wielkiego żywiciela setek rodzin, dającego pracę, niech zapyta personel co ten sądzi o niewolniczej pracy na Wałach z braku innej w Szczecinie, zmywak u Golemy według Jacyny to realizacja aspiracji młodych ludzi, więc dlaczego nie ma go w komitecie? Sterowanie z tylnego fotela? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Do Funio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.10, 21:04 Chłopie! Bierz papiery co masz na Golemę i raniutko do prokuratury na Kaszubską! Dawaj! Albo zamknij ryja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Funio Re: Do Funio IP: *.globalconnect.pl 29.09.10, 21:46 byłem w cba i prokuraturze, siedzą w kieszeni golemy, takie miasto, miasto bezprawia, więc nie zamknę ryja, może kiedyś nie dostanie w łapę i go przymknie, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inwestor Re: Do Funio pojebka IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.10, 23:03 bedziesz sie strsznie cieszyl ze wszystkimi bo golema realizuje dwie duze inwestycje im gorzej mu zyczysz tym lepiej mu idzie funiopojbek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Funio Re: Do Funio pojebka IP: *.globalconnect.pl 30.09.10, 11:36 Czy chodzi o Colosseum? To już przepitolił, Wały? Podnieśli mu czynsz, ale niech mu idzie dobrze jeśli robi to uczciwie, a nie okrada i oszukuje ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Komitet Małgorzaty Jacyny-Witt a Golema 29.09.10, 21:05 Gość portalu: Funio napisał(a): > Coś wstydliwie MJW dystansuje sie od wychwalanego przez siebie przedsiębiorcy n > iejakiego Golemy Edwarda z którym kręci lody, okna, remont placu Orła w pierwsz > ej kolejność bo Golema kupił Polmozbyt, Jacyna wychwala Golemę jako wielkiego ż > ywiciela setek rodzin, dającego pracę, niech zapyta personel co ten sądzi o nie > wolniczej pracy na Wałach z braku innej w Szczecinie, zmywak u Golemy według Ja > cyny to realizacja aspiracji młodych ludzi, więc dlaczego nie ma go w komitecie > ? Sterowanie z tylnego fotela? ......................... ciiii,bo jej do zupy napluje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Co zalatuje lisem Re: Komitet Małgorzaty Jacyny-Witt a Golema IP: *.chello.pl 29.09.10, 21:09 ebeatrix idź ugotuj zupy Funiołuczakowi, bo głodny chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Komitet Małgorzaty Jacyny-Witt a Golema 29.09.10, 22:32 Gość portalu: Co zalatuje lisem napisał(a): > ebeatrix idź ugotuj zupy Funiołuczakowi, bo głodny chodzi. ..................................... powiem Tobie tak: ludzie na głodzie powinni być leczeni, niekoniecznie zupą Odpowiedz Link Zgłoś
tatemen Re: Komitet Małgorzaty Jacyny-Witt a Golema 29.09.10, 22:39 psychotropy bierzesz czy dopalacze? Odpowiedz Link Zgłoś
tatemen a u lekarza już z tym byłeś? 29.09.10, 21:11 To lepiej szybko idź, bo frustracja pogłębiająca się może doprowadzić do poważnej choroby psychicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
tatemen Re: Komitet Małgorzaty Jacyny-Witt 29.09.10, 21:09 Na szczęście nie ma w tym komitecie niudacznych partyjniaków i niewydarzonych politykierów. Sami uczciwi i konkretni ludzie, fachowcy w swoich dziedzinach. Brawo! Komitet z klasą. Odpowiedz Link Zgłoś
ppiioo33 Re: Komitet Małgorzaty Jacyny-Witt 29.09.10, 21:17 a mnie dalej boli ze ten kandydat: - nie umiał odnieść się do darowizn dla kościoła - nie odcina się od najbardziej ulubionego restauratora szczecińskiego - często rozdmuchiwał afery z które były potrzebne na "5" dni - żadna nie skończyła się w prokuraturze - nie słyszałem ani jednego konkretnego pomysłu na szczecin nie dziękuje wysiadam... i tak mam z każdym kandydatem... shit Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 ja bym jeszcze zapytał 29.09.10, 23:48 otóz w czasie kampanii wyborczej pana Kaczyńskiego pani Małgorzata Jacyna Witt stwierdziła, ze pan Kaczyński jest bardzo meski. Zwróciłem na to uwage tu na forum i usłyszałem od jej apologetów, ze to nie chodzi o fizycznośc, a o cechy charakteru... Chciałbym wiedzieć, czy nadal pan Jarosław Kaczyński jest dla pani MJW wzorem meskości... bo zdaje sie zmienia zdanie jak baba... co innego przed wyborami, a zupełnie co innego po wyborach mówi... no to jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Funio Re: Komitet Małgorzaty Jacyny-Witt IP: *.globalconnect.pl 29.09.10, 21:53 a mogą być niekonkretni ludzie? może to zjawy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macrac1068 najuczciwszy? IP: *.chello.pl 29.09.10, 21:17 szczególnie jak ma w d....płacenie mandatów, bo mandaty są dla frajerów, którzy na nią mają głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
ppiioo33 Re: najuczciwszy? 29.09.10, 21:20 wszyscy na górze mają w d...ie prawo PO z PISem w poprzednich wyborach obkleiło miasto bez zezwoleń po na sesji złamało prawo prezydent wziął mieszkanie wbrew prawu radna nie płaci mandatów TYLKO MY MUSIMY PŁACIĆ aby ONi mogli rządzić... żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
tatemen nieposłuszeństwo obywatelskie! 29.09.10, 21:24 pl.wikipedia.org/wiki/Obywatelskie_niepos%C5%82usze%C5%84stwo Stara i mądra forma walki z głupotą rządzących. Brawo Pani Jacyna-Witt!! Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 brawo! wszyscy mamy gdzies uchwaly MJW 29.09.10, 22:28 jak wielkim zrzadzeniem pecha MJW zostanie prezydentem to ja tez bede mial w dupie jej rozporzadzenia i bede nawolywal innych do tego samego. skoro ona nie placi mandatow to ja nie bede respektowal jej dzialan. Odpowiedz Link Zgłoś
tatemen Re: brawo! wszyscy mamy gdzies uchwaly MJW 29.09.10, 22:40 Jeżeli za to zapłacisz to brawo! Masz prawo ze swojej kasy w ten sposób protestować tyle że ty kasę grabisz a nie płacisz Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 ile tysięcy masz mandatów? 30.09.10, 01:06 jak je zapłacisz to będziesz miała prawo mówić komuś innemu o płaceniu. a do tej pory mordka w kubełek hipokrytko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkingowy Re: brawo! wszyscy mamy gdzies uchwaly MJW IP: *.pr1-nat.espol.com.pl 29.09.10, 22:41 zed, matole, ta pani nie ma do zaplacenia zadnego mandatu, tylko oplaty dodatkowe. wiekszosc tych oplat zostala nalozona nielegalnie, o czym co jakis czas orzeka sad. Zorientuj sie troche, bo wychodzisz na jeszcze wiekszego glaba od swojego pryncypala, ktory tez yntelygencya nie grzeszy. Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 ta pani nie płaci 30.09.10, 01:09 dodatkowe za co? jako dodatek do olewania prawa miejskiego? kara za nieoplacenie parkowania czyli potocznie mandat. szczecin.gazeta.pl/szczecin/1,34959,8156951,Dlaczego_Jacyna_Witt_nie_placi_za_parkowanie.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Jacyna ma jakieś wspólne interesy z Golemą? IP: *.chello.pl 29.09.10, 21:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pejsaty Re: Jacyna ma jakieś wspólne interesy z Golemą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.10, 21:32 Gość portalu q napisał(a): > Jacyna ma jakieś wspólne interesy z Golemą? W głowie Funia :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tatemen a u lekarza byłeś Łuczak? 29.09.10, 21:33 A tak swoja drogą to mam nadzieję że p.Jacyna-Witt ma wspólne interesy z p.Golemą. Jak przedsiebiorca z przedsiębiorcą. Na szczęście nie ma wspólnych interesów z takimi ćwokami jak Krzystek,Łuczak, Husejko i inne urzędasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Funio Re: a u lekarza byłeś Łuczak? IP: *.globalconnect.pl 29.09.10, 21:50 to dlaczego się nie chwali tą znajomością? jeśli golema byłby uczciwy, wtedy można się chwalić, ale jak się chowa to pod dywan to... Odpowiedz Link Zgłoś
tatemen Re: a u lekarza byłeś Łuczak? 29.09.10, 21:54 Idź do tego lekarza,to ićpanie może rzucisz i mózg przestanie ci się galaretować Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 :D 29.09.10, 22:29 zapytaj jacyny kto daje golemie znac co mowia o nim na sejmiku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goly leon Re: Komitet Małgorzaty Jacyny-Witt IP: *.formlessnetworking.net 29.09.10, 21:36 Ludzie dajcie spokoj MOIM kandydatem jest ZAREMBA chlop na schwal i ma konkretny plan i korzenie ja glosuje na niego ujal mnie swoja postawe widac ze zalezy mu na szczecinie taki swoj chlop Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaromir Re: Komitet Małgorzaty Jacyny-Witt IP: *.szczecin.mm.pl 29.09.10, 21:57 Zaremba obieca każdemu co chce, tak jak każdej ze swoich trzech żon! Odpowiedz Link Zgłoś
cbaabc Co MJW obiecała włazidupie tatemenowi? 29.09.10, 21:44 Bo w wolontariat to ja nie wierzę. Znudził Ci się zmywak w Irlandii? Za golfową piłeczką również nie chcesz biegać? Obiecano ci posadę głównego PRowca? To co ty od lat odwalasz na forum gazety, to włazidpustwo i trolling w jednym, ale czego ty nie zrobisz, aby dorwać się do koryta i podatników okradać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramzes zad kabla się uaktywnił!!! IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.10, 21:47 kredyt wzięty! będzie z czego cię opłacać :))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cbaabc Re: zad kabla się uaktywnił!!! 29.09.10, 21:51 ja tylko wpadłem się pośmiać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goly leon Re: zad kabla się uaktywnił!!! IP: *.die.net 29.09.10, 21:53 Uwazam ze K.Zaremba to moj super kandydant na prezydenta po prostu MEGA SUPER HIPER na niego glosuje!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goly leon Re: Co MJW obiecała włazidupie tatemenowi? IP: *.die.net 29.09.10, 21:51 [URL=http://img203.imageshack.us/i/z8209907aasenatorniezal.jpg/][IMG]http://img203.imageshack.us/img203/7464/z8209907aasenatorniezal.jpg[/IMG][/URL] Odpowiedz Link Zgłoś
tatemen panie redaktorze Kraśnicki!!! 29.09.10, 21:55 Trochę umiaru i klasy! Jesteś pan przecież dziennikarzem opiniotwórczej gazety więc należy pokazać klasę i niezależność! Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: Co MJW obiecała włazidupie tatemenowi? 29.09.10, 22:39 to z milosci do mamusi :) Odpowiedz Link Zgłoś
tatemen zadzie Krzystka!!!!! 29.09.10, 22:44 ty nic nie mów o dupie czyli zadzie bo większego zada niż ty to nie ma w Szczecinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q hasło komitetu - blondynka Pacyna Kit wciska IP: *.chello.pl 29.09.10, 21:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goly LEON Re: hasło komitetu - blondynka Pacyna Kit wciska IP: *.die.net 29.09.10, 21:57 ja tam glosuje na ZAREMBE rowne chlopisko ma pomysl na szczecin nie szukam skomplikowanych rozwiazan tylko prostych a on takie ma .......swoj chlop !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macrac1068 kitu nie wciska, w plastikach robi IP: *.chello.pl 29.09.10, 22:08 jest tak plastikowa,że jak tylko temperaturka się jej podniosła z wrażenia,że PIS ma ją głęboko to pacynka aż wygięła się w drugą stronę z hasłem na ustach,że jest bezpartyjna i niezależna. Nieważne,że jest bezpartyjna-ważne jest jakiej partii poglądy reprezentuje i z kim się zadaje nasza Małgosia przebierająca nóżkami. Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_2 Re: Komitet Małgorzaty Jacyny-Witt 29.09.10, 22:07 tatemen napisał: > Brawo!! > Ten komitet jest najlepszy i najuczciwszy! ... hahaha i ciotka zostanie znowu radną, - odnowa bis - ten sam mechanizm- gratulacje za zwycięstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnn Re: Komitet Małgorzaty Jacyny-Witt IP: *.formlessnetworking.net 29.09.10, 22:13 buahhahahahha szczecin nie ma kadr szok ze tu tak jest maskara Odpowiedz Link Zgłoś
aysy.1 Re: komitet jest OK bo ... 29.09.10, 22:19 podoba mi się bo nie ma w komitecie żadnego biurwokraty. każdy w tym komitecie coś konkretnego potrafi i stanowi indywidualność. ciekawy zestaw będący zaprzeczeniem biurw politycznych bez osiągnięć np : serdyńskich, duklanowskich, kęsików. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 a dwóch członków komitetu jest utajnionych? 29.09.10, 22:25 W Głosie wspomnieli jeszcze o: Łukasz Tumidajski – student politologii Weronika Budzeń – studentka turystyki. www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100929/SZCZECIN/170206503 Odpowiedz Link Zgłoś
tatemen wręcz przeciwnie 29.09.10, 22:43 a dlaczego utajnionych? www.jacyna-witt.pl/index.php?m=blog&bm=8&bpm=0&blog=509&lg=1 Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: a dwóch członków komitetu jest utajnionych? 29.09.10, 22:44 andreas.007 napisał: > W Głosie wspomnieli jeszcze o: > Łukasz Tumidajski – student politologii > Weronika Budzeń – studentka turystyki. > www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100929/SZCZECIN/170206503 > ..................................... bo rozwieszaczy plakatów traktuje się tajnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miro Re: a dwóch członków komitetu jest utajnionych? IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.10, 22:50 a kto ich traktuje tajnie?dlaczego znowu kłamiesz? www.jacyna-witt.pl/index.php?m=blog&bm=8&bpm=0&blog=509&lg=1 Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: a dwóch członków komitetu jest utajnionych? 29.09.10, 23:06 Przeczytaj tekst w Gazecie... nie wspomnieli o nich! Ja kłamie... przeciez to ja przytoczyłem jeszcze dwoje członkow... nikt inny - nawet Ty nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gś Re: a dwóch członków komitetu jest utajnionych? IP: *.pz3-nat.espol.com.pl 29.09.10, 22:57 ... nie ma na forum żadnych merytorycznych rozmów i komentarzy, każdy z was wspiera konkretną opcje. Czy Szczecin to wytrzyma? kolejne stracone lata przed nami? Patrząc na ubiegających się o prezydenturę - ja popieram p. Jacynę-Witt, mając pewność, że Ona przełamie złą (partyjną) passę. Żaden ze startujących kandydatów nie dokona oczekiwanych zmian w naszym mieście. Ona może to zrobić. Nie ma poparcia mediów (sterowanych), i na forum jest grupa zawodowych kopaczy.......... Jest jednak nadzieja, że uda się pod kierownictwem MJW dokonać przełomu Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: a dwóch członków komitetu jest utajnionych? 29.09.10, 23:09 a o czym maja byc konkretne komentarze merytoryczne skoro na razie dajmy na to pani MJW ogłosiła komitet wyborczy, jak ogłosi program wyborczy, to podyskutujemy ,merytorycznie... znaczy takze merytorycznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: a dwóch członków komitetu jest utajnionych? IP: *.static.espol.com.pl 30.09.10, 03:32 teraz juz wiesz kto pisuje jako tamten i tatei ;) Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr Komitet Małgorzaty Jacyny-Witt 29.09.10, 22:56 Zbliżają się wybory samorządowe. Warto zapamiętać jak interes miasta reprezentowali radni w sprawie przekazania czarnym za grosze dawnego szpitala miejskiego. LISTA GŁOSUJĄCYCH W SPRAWIE SZPITALA : głosowało - 29 za: - 19 przeciw - 9 wstrzymało się - 1 1. bazyli baran PO - wstrzymał się 2. paweł bartnik PO - za 3. stefania biernat PIS - za 4. leszek duklanowski PIS - za 5. robert dymkowski PO - przeciw 6. władysław dzikowski PO - za 7. marek goc PO - przeciw 8. tomasz grodzki PO - za 9 paweł gzyl PO - za 10. tomasz hinc PIS - za 11. paweł juras SLD - przeciw 12. teresa kalina PO - za 13. andrzej karut PIS - za 14. piotr kęsik SLD - przeciw 15. marzena kopacka PIS - za 16. maciej kopeć PIS - za 17. judyta lemm PO - przeciw 18. jolanta balicka PO - przeciw 19. katarzyna marlicz PO - za 20. urszula pańka PO - przeciw 21. arkadiusz pawlak PO - przeciw 22. jan posłuszny PO - za 23. adam rucińśki PIS - za 24. jan stopyra NIEZRZESZONY - za 25. artur szałabawka PIS - za 26. jędrzej wijas SLD - przeciw 27. jerzy serdyński PO - za 28. jerzy sieńko PO -za 29. witold dąbrowski PIS – za Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jogi Re: Komitet Małgorzaty Jacyny-Witt IP: *.182.36.34.nat.umts.dynamic.eranet.pl 30.09.10, 04:48 co ty za propagandę tu uprawiasz, gdzie pracujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
maxymus1 Komitet Małgorzaty Jacyny-Witt 30.09.10, 04:53 Pytam? Co ty za propagandę tu uprawiasz? ........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inkubowana ciekawi ludzie i bez urzędniczków (brrr) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 13:45 Szczególnie inetresujące postaci Filkowej i Piotrka Owczarskiego. Fantastyczni ludzie z ikrą. Twardzi, konsekwentni i mający cześć i godność własną. Zaprzeczenie urzędasków. Jestem ciekawa komitetu Kfifkowego. Jak tam doktorze Marlicz. Za poparcie pprzednie skorzystał Pan a teraz .... Odpowiedz Link Zgłoś
kryjek Re: Komitet Małgorzaty Jacyny-Witt 30.09.10, 13:49 tatemen napisał: > Brawo!! > Ten komitet jest najlepszy i najuczciwszy! Tatemen twoje gó... też jest pachnące i najwspanialsze i wreszcie przestań rżnąc głupa Goścka pod tą swoją nazwą tateman . Już jasno i wyraźnie możesz się podpisywać Małgorzata Jacyna Witt i sama siebie kreować ,bo tylko ty sama wpisujesz tu swoje wypociny. Ten twój komitet to jakieś nieznane osoby i znów przegrasz . Pani radna daruj sobie te zabawy z wyborami . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miły dobry komitet IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.10, 14:20 bo bez wycieruchów salonowych i darmozjadów politycznych!!! nareszcie normalni ludzie chą być w samorządzie! Szczecin dla normalnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twarda wazelina Do innych komitetów IP: *.chello.pl 30.09.10, 17:16 Gdzie wasi ludzie na listach poparcia , gdzie te listy komitetów? Panie lubińsko-Litwinski, Panie Krzystek. Nie bójcie się śmiało . pokażcie te skorumpowane nazwiska z łaski budżetówki i naszych podatków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adams96 Re: Komitet Małgorzaty Jacyny-Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 19:15 uwazam ze Pani Jacyna Wit ma najwieksza szanse w nadchodzacych wyborach.Odsuniecie od wladzy nieudolnych dzialaczy PO powinno byc celem szczecinian.Bede popieral dzialalmosc tego Komiyetu. Odpowiedz Link Zgłoś