wioska.z.tramwajami 29.09.10, 20:53 Marne to nasze społeczeństwo to i marnych będzie mieć przedstawicieli. Tacy właśnie marni głosują "na plakaty"... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pejsaty "Wybory w Szczecinie wygra Lubiński!" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.10, 21:02 Lubiński? Funio twierdzi że Golema! Odpowiedz Link Zgłoś
cabernetsauvignon Brawo da autorki 29.09.10, 21:08 Znakomity tekst i le w nim analizy polotu. Ile za to płacą? Czy będzie jakiś cykl? fryzjerka myśli że wygra Mamiński! Sensacyjne dane kierowca w autobusie nr 75 nie wie kto to Zaremba! Potem tomik "Moje taksówkowe rozmowy wybór tekstów". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twarda wazelina eto takije razgawory IP: *.chello.pl 29.09.10, 21:26 Michnik za reklame firmy taksówkowej wysłał swoich pracowników do ludu, zrobić sonde co lemingi myśla, jakie zdanie mają .Taki esbecki styl jak w "Rozmowach kontrolowanych" przebrać się wyjść do ludzi popytać , gdzie Ochódzki. www.youtube.com/watch?v=QXpgkjK2AWk&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościński Re: Brawo da autorki IP: *.chello.pl 29.09.10, 23:48 A sam byłem świadkiem jak pani z warzywniaka stwierdziła, że wygra Cipciński. Czemu o tym się nie pisze?? Czemu media milczą?? Odpowiedz Link Zgłoś
tatemen dobre! 29.09.10, 21:30 :)))) Rozpoznawalność posła Litwińskiego jest na poziomie 0! Chłopcy, do roboty bo p.Jacyna-Witt będzie musiała w II turze zmierzyć się z Krzystkiem a to byłoby dla niej obrzydliwe! Pokonać z łatwością takiego obleśniaka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ( Re: dobre! IP: *.chello.pl 29.09.10, 21:38 tatemen napisał: > :)))) > Rozpoznawalność posła Litwińskiego jest na poziomie 0! > Chłopcy, do roboty bo p.Jacyna-Witt będzie musiała w II turze zmierzyć się z Kr > zystkiem a to byłoby dla niej obrzydliwe! Pokonać z łatwością takiego obleśniak > a! Drugą turę to ona sobie w tv obejrzy :))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tatemen Re: dobre! 29.09.10, 21:40 Słyszałem że Krzystek ma problemy zludźmi na listy wyborcze bo wszyscy boją się od niego startować. Wiedzą że on przegra więc boją się że następca wyrzuci ich na zbitą mordę z UM :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. gdzie ty zyles ostatnie 40 lat? IP: *.cable.quicknet.nl 29.09.10, 21:44 popelniasz podstawowy blad z punktu widzenia specyfiki naszego kraju mowiac ze wygra MJW - to ludzi zniecheca - no ale moze o to chodzi... nie wiem - centralnie mi to wisi bo i tak prezydentem zostanie przekretas. Odpowiedz Link Zgłoś
tatemen Re: gdzie ty zyles ostatnie 40 lat? 29.09.10, 21:53 Przez 29 lat żyłem w Polsce, Stanach Zjednoczonych, Finlandii i w Brazylii. Specyfika mojego kraju pokazuje że mój naród jest mądry. Może ty miasz inne doświadczenia ze swoim narodem ale to twój problem. A szczecinianie są szczególnie mądrzy i wybiorą MJW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: gdzie ty zyles ostatnie 40 lat? IP: *.cable.quicknet.nl 29.09.10, 22:09 bez watpienia sa madrzy co udowadniaja nieustanie przy urnach wyborczych... Zbyt krotko widze zyles w Polsce i slabo znasz Polakow - dobrze bedzie dla ciebie jesli MJW bedzie na 3 miejscu pod wzgledem liczby glosow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Off Re: gdzie ty zyles ostatnie 40 lat? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 14:03 > A szczecinianie są szczególnie mądrzy i wybiorą MJW Ostatni tacy uciekli z miasta w 1945 roku. Potem już tylko idioci. Odpowiedz Link Zgłoś
cbaabc Re: gdzie ty zyles ostatnie 40 lat? 29.09.10, 21:53 OJ daj spokój, czego wymagasz od głupiego stworzenia? Niech sobie pryszcz poszczeka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: gdzie ty zyles ostatnie 40 lat? IP: *.cable.quicknet.nl 29.09.10, 22:10 nie zebym byl entuzajsta MJW ale cos raczej nie ma wielkich szans zwlaszcza z takim wsparciem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miro Re: gdzie ty zyles ostatnie 40 lat? IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.10, 22:54 Kraśnicki,pryszcze to masz ty jak ruskie czołgi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: dobre! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.10, 08:31 Litwiński to nie Palikot, ani Nitras co to ma chyba kontrakt z tvn24, ale dwa razy wybrali go do sejmu, a wcale nie miał dobrego miejsca na liście. Ostatnio dostał 20 tysięcy głosów, to około połowy tego co trzeba zgromadzić w wyborach prezydenckich. Zresztą ważne jest nie tylko czy ktoś jest znany ale jakie budzi skojarzenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arleta Krzystek wygra bo ma brata ksiedza-Bog z nimi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 23:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goly LEON Re: "Wybory w Szczecinie wygra Lubiński!" IP: *.die.net 29.09.10, 21:56 ja tam glosuje na ZAREMBE rowne chlopisko ma pomysl na szczecin nie szukam skomplikowanych rozwiazan tylko prostych a on takie ma .......swoj chlop !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyl Re: "Wybory w Szczecinie wygra Lubiński!" IP: *.szczecin.mm.pl 29.09.10, 22:00 I potrafi dbac o posady dla siebie z pieniędzy podatników..nasz Krzysiu! Czy oprócz sprzedawcy samochodów miał jakąś pracę ów kandydat bez partyjnej protegi? Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc "Wybory w Szczecinie wygra Lubiński!" 29.09.10, 22:50 Tak prawde powiedziawszy Lubinskich jest dwoch... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aarek03 Re: "Wybory w Szczecinie wygra Lubiński!" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.10, 23:23 Ale profesor Lubiński jest tylko jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: "Wybory w Szczecinie wygra Lubiński!" 29.09.10, 23:25 jest tez dr Lubinski.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: "Wybory w Szczecinie wygra Lubiński!" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.10, 23:28 Może Lubicz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FG_2050 Re: "Wybory w Szczecinie wygra Lubiński!" IP: *.pr1-nat.espol.com.pl 29.09.10, 23:39 Lubicz nie... ale Rysia bym jeszcze zrozumiał ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ość Re: "Wybory w Szczecinie wygra Lubiński!" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 00:24 Kowalewska, Ty jednak jesteś kretynką... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocin Sochański - Dutkiewicz IP: *.nitka.net.pl 30.09.10, 00:42 Wszak nie od dziś wiadomo, że to jest gorąca linia. I między innymi to daje sporą gwarancję sensownej prezydentury Sochańskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IP to IP Re: "Wybory w Szczecinie wygra Lubiński!" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.10, 10:37 "> Kowalewska, Ty jednak jest..." "...biński startuje? - wpadłam w popłoch. Ja, dziennikarka polityczna, nie znam takich faktów?!" ona się tylko Szwaji naczytała. Odpowiedz Link Zgłoś
maxymus1 "Wybory w Szczecinie wygra Lubiński!" 30.09.10, 01:41 Powiem Wam tak, jak to mawia pewien wybitny specjalista, z marketingu "Bronek z Wronek"., otóż uważam że tak wybitny Profesor, powinien raczej zająć się leczeniem chorych genetycznie na raka, a nie propagandą! Tym bardziej że jego osobista małżonka, zmieniła diametralnie poglądy, ze względu na stanowisko, i kasę, kasę misiu, kasę. Naprwdę szkoda go, (poglądu) a tymbardziej ludzi którzy statystycznie odejdą, czy zejdą! I takich Arłukowiczów, czy Grodzko-Sieńków , jest tu naprawdę mnogo, tak że sugeruję zającie się fachem któremu przysięgaliście! Znaczy Hipokratesowi, a sorry, zapomniałem kogo popierał Hipokrates? No kogo? PiS? No dobra dosyć, przyszli Nobliści, i ozdrowiciele. Pora na SLD! Ja się do nich przyłączam, choć nie wiem czy mnie przyjmą? Powód? Jestem wierzący! Ale że tam są różne frakcje, jak mówi sympatyczny misiu, to myślę że mnie przyjmą. Konkluduję więc: jedynym mądrym człowiekiem, podkreślam człowiekiem, a nie materialistą i hipokrytą, na stanowisko Prezydenta Miasta Szczecin, jest nie kto inny, jak tylko Pan Jędrzej Wijas, i z całą sympatią polcam Państwu, tago młodego i sympatycznego Obywatela naszego Miasta, na to szlachetne stanowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as sądzę że GW obstawia krzystka,litwę,wijasa IP: *.globalconnect.pl 30.09.10, 07:15 a wygra albo sochański albo MJW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taksóówkarz Re: "Wybory w Szczecinie wygra Lubiński!" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.10, 08:00 Pan taksówkarz trafnie obserwuje znaczący samorząd wrocławski. Tęsknota za R. Dutkiewiczem ze wszech miar uzasadniona. Oto fragment wywiadu z prezydentem Wrocławia w "Rzeczpospolitej": "Na koniec niech Pan pochwali się jakie inwestycje realizuje właśnie miasto? Budujemy dwie obwodnice, dwie nowe linie tramwajowe, największą w Polsce salę koncertową, a wraz z województwem nowy terminal lotniczy. W ciągu ostatnich kilku lat wybudowaliśmy też 9 nowych przedszkoli i budujemy kilkanaście boisk rocznie. Łączna wartość inwestycji w mieście aktualnie wynosi 10 mld zł. Ile w tym wynoszą tylko inwestycje miejskie? Około 2 mld zł." Jakmizernie na tym tle jawią się dokonania któregokolwiek z prezydentów Szczecina od chwili odzyskania samorządności. Jak wyglądają dokonania obecnego prezydenta i popierającej go przez ostatnie lata partii? Linia tramwajowa? Obwodnica? Pozyskanie funduszy zewnętrznych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twarda wazelina Re: "Wybory w Szczecinie wygra Lubiński!" IP: *.chello.pl 30.09.10, 09:36 Nie gadaj taksówkarz o naszym prezydencie P.Krzystku też było w Rzeczpospolitej, nie tylko o tym Dutkiewiczu. Sławny niezbędny: www.rp.pl/artykul/92062.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IP to IP Re: "Wybory w Szczecinie wygra Lubiński!" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 10:12 Czyli każdemu wg zasług; nasz prezydent ciągle czym innym niż miasto, które jemu powierzyliśmy jest zainteresowany. Niedługo pażdziernik na różańcu, na który jak ongiś pospolite ruszenie na rycerzy, dzisiaj na mohery działa, Nasz Znakomity Niezbędny równowagę odzyska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IP to IP Re: "Wybory w Szczecinie wygra Lubiński!" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 10:07 Nie będę się podlizywać Panu Taksówkarzowi, ale on pióro ma lepsze niż ta dziennikarka polityczna. Odpowiedz Link Zgłoś
wesolyromekmmv Trafił swój na swego :) 30.09.10, 10:31 Pan taksówkarz był dokładnie w takim samym stopniu kompetentny w dziedzinie lokalnej polityki co redaktor Kowalewska. Podobnie jak Kowalewska powiedział prawdę ale w lekkim jakby przybliżeniu :) To podobnie jak GW ! Trafł swój na swego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IP to IP Re: Trafił swój na swego :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 10:57 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racja taksóówkarza Re: Trafił swój na swego :) IP: *.xdsl.centertel.pl 02.10.10, 11:43 prof Lubiński jest cenionym naukowcem lecz jakim menedżerem i czy w ogole kandyduje? inni z nadania partyjnego - doświadczenie, wykształcenie menedżereskie, nic lub prawie nic ca 400 tyś mieszkańców i nic z tego nie wynika, bezwolny tłum. są rózne organizacje i stowarzyszenia które przecież mogą wyłonić odpowiednich kandydatów do samorządów. niestety czas się kończy Odpowiedz Link Zgłoś