Dodaj do ulubionych

Proces H. Sawki

01.04.04, 12:00
Polacy mają poczucie humoru - w większości.

Pan Henryk Sawka zdecydował się przetestować na tę okoliczność SLD.
Czy poniesie konsekwencje? - nie mam czerwonego pojęcia.

POzdr
nesp

www.rzeczpospolita.pl/teksty/wydanie_040401/publicystyka_a_5-1.F.gif
Obserwuj wątek
    • ja_aska Re: Proces H. Sawki 01.04.04, 12:03
      Czemu? Przecież to śmieszne?
      • Gość: Marian Pażdzioch Re: Proces H. Sawki IP: *.ksiazat.v.pl 01.04.04, 19:36
        Wszystko co rysuje i pisze Sawka jest śmieszne.
    • Gość: salonka Re: Proces H. Sawki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.04, 20:36
      Żle trafiłes. Sawka H. zna się z tym towarzystwem doskonale. Upija się z
      aktywistami SLD systematycznie.
      • Gość: nowek Re: Proces H. Sawki IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.04, 07:46
        > Żle trafiłes. Sawka H. zna się z tym towarzystwem doskonale. Upija się z
        > aktywistami SLD systematycznie.

a czy przez to jego rysunki sa mniej trafne, czy śmieszne?
        (pomyliła ci się salonka z zaściankiem)
        • Gość: Ana Re: Proces H. Sawki IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.04.04, 12:08
          a niech się upija,z kim chce!co to mnie obchodzi?
          • Gość: Marian Pażdzioch Re: Proces H. Sawki IP: *.ksiazat.v.pl 02.04.04, 19:23
            Pewnie, tylko niech po pijanemu nie pisze, bo nie wie co napisał.
            • anamar Re: Proces H. Sawki 02.04.04, 19:27
              Gość portalu: Marian Pażdzioch napisał(a):

> Pewnie, tylko niech po pijanemu nie pisze, bo nie wie co
              napisał. ......................................................................
              widzisz...on głównie rysuje....
              • piotr33k2 Re: Proces H. Sawki 02.04.04, 19:37
                pażdzioch jak to pażdzioch pilnuje prywatnej publicznej toalety i myli mu się
                ten co pisze z tym co rysuje.
                • Gość: H56 Re: Proces H. Sawki IP: *.comnet.krakow.pl 02.04.04, 21:24
                  ja piję raz w tygodniu wódeczkę z księdzem, który zna moje negatywne
                  nastawienie do kościoła. Jesteśmy przyjaciółmi od kilkunastu lat i nigdy nie
                  przyszło mi do głowy, że nasze poglądy mogłyby nas poróżnić a znajomość komuś
                  przeszkadzać.
                • Gość: Marian Pażdzioch Re: Oj piotrze 33k2..., IP: *.ksiazat.v.pl 02.04.04, 23:10
                  piotrze 33k2. Czasami piszesz sensownie, czasami poprawnie, no a nieraz tak jak
                  teraz bez składu i ładu. No!
                  • piotr33k2 Re: Oj piotrze 33k2..., 03.04.04, 15:34
                    ja się na ciebie uwziołem.
                    • Gość: Marian Pażdzioch Re: Oj piotrze 33k2..., IP: *.ksiazat.v.pl 03.04.04, 23:47
                      czemu na mnie, kurka wodna? Niemożesz to, na Absztyfikanta? Przeciez jestem
                      taki zgodny robaczek, taki miły. no to powiedz dlaczego? Tylko się nie
                      denerwuj! Spokojnie, no.
                      • piotr33k2 Re: Oj piotrze 33k2..., 03.04.04, 23:53
                        za ideologiczne pilnowanie prywatnej publicznej toalety ,a prywatnie tzn.
                        forumowo cię zaakceptowałem i troche nawet polubiłem (tylko nmie wyobrazaj
                        sobie za duzo).
                        • Gość: Marian Pażdzioch Re: Oj piotrze 33k2..., IP: *.ksiazat.v.pl 04.04.04, 00:25
                          A widzisz! jak chcesz to umiesz być taktowny i wyrozumiały. Nie to co
                          absztyfikant. no..!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka