Dodaj do ulubionych

Jędrzej Wijas: My będziemy budować

09.10.10, 11:51
A gdzie Wieczorek?
Obserwuj wątek
    • Gość: Funio wraca nowe i młode IP: *.globalconnect.pl 09.10.10, 12:23
      Myślałem, że w SLD zaszła jakaś zmiana kadrowa, ale się myliłem. Wraca nowe jak Jerzyk czy Trokowski, przyboczni Jurczyka z czasów Ciemnogrodu, więc i Golema może spać spokojnie, nikt nie będzie walczył z korupcją i nepotyzmem, za czasów Jerzyka Golema rozwinął skrzydła, gratuluję pomysłu na sprawne rządy, szkoda nas wszystkich, głupota goni głupotę, Wijas prochu nie wymyśli, swoich zauszników zainstaluje w CSR-ach, ZUK-ach, ZBiLK-ac, tam gdzie będziemy dopłacać jako podatnicy do stołków urzędników.
      • Gość: Piotr Kęsik Re: wraca nowe i młode IP: *.147.148.253.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.10.10, 16:36
        Coś ty taki sfrustrowany Funio, to jakaś fobia z tom Golemą? Co on ma wspólnego z Trokowskim czy innym Jerzykiem? A co do innych wpisów SLD kształtuje swój światopogląd w szacunku do wszystkich, bez względu na wyznanie, wiek, płeć, kolor, wykształcenie i inne. Pozdrawiam.
        • Gość: Vlad.H. Re: wraca nowe i młode IP: *.cable.quicknet.nl 09.10.10, 16:51
          >A co do innych wpisów SLD kształtuje swój św
          > iatopogląd w szacunku do wszystkich, bez względu na wyznanie, wiek, płeć, kolor
          > , wykształcenie i inne. Pozdrawiam.

Tak? To dlaczego probujecie kogos obrazic nazywajac go homoseksualista?
          No i czy SLD ksztaltuje twoj swiatopoglad w pogardzie dla ofiar PRL ktorych oprawcy sa chronieni gdy probuje im sie odebrac przywileje na jakie nie zasluzyli?
          • wszystkiemiasta.pl Re: wraca nowe i młode 09.10.10, 19:48
            Zagłosuj na Wijasa już dziś w Wyborach Prezydenta Szczecina
            • Gość: Vlad.H. zaglosuj na kogo? IP: *.cable.quicknet.nl 09.10.10, 20:01
              a kto to jest wijas?
          • xyz-xyz Re: wraca nowe i młode 11.10.10, 12:12
            Kto i kiedy nazwał ciebie homoseksualistą? Ja pamiętam, że to ty porównałeś homoseksualna miłość do koprofagii, czyli zjadania kału.

Kto i kiedy bronił oprawców? SLD broniło i będzie bronić funkcjonariuszy, którzy po weryfikacji służyli dla Rzeczypospolitej Polskiej.
            • Gość: Vlad.H. Re: wraca nowe i młode IP: *.cable.quicknet.nl 11.10.10, 23:54
              > Kto i kiedy nazwał ciebie homoseksualistą? Ja pamiętam, że to ty porównałeś hom
              > oseksualna miłość do koprofagii, czyli zjadania kału.

Hahaha - jasne - teraz wstyd sie przyznac ze sobie smichy chichy robisz z kochajaych inaczej bo przeciez lewicowy jestes a braki intelektualne (nie rozumiesz napisanego tekstu) nadrabiasz partyjna elkowencja a'la towarzysz Wieslaw.

> Kto i kiedy bronił oprawców? SLD broniło i będzie bronić funkcjonariuszy, którz
              > y po weryfikacji służyli dla Rzeczypospolitej Polskiej.

Oj za duzo sie Pasikowskiego naogladales - bronili oni Polski przed wywrotowa opozycja - mordujac i torturujac ludzi - no ale przeciez cel uswieca srodki...
              • xyz-xyz Re: wraca nowe i młode 12.10.10, 09:31
                > Hahaha - jasne - teraz wstyd sie przyznac ze sobie smichy chichy robisz z kocha
                > jaych inaczej bo przeciez lewicowy jestes a braki intelektualne (nie rozumiesz
                > napisanego tekstu) nadrabiasz partyjna elkowencja a'la towarzysz Wieslaw.

Któryś raz z kolei pytam, gdzie się śmiałem z czyjejś orientacji seksualnej i gdzie nazwałem ciebie homoseksualistą? Nie ośmieszaj się tymi tym pintoleniem, tylko pokaż link.

> Oj za duzo sie Pasikowskiego naogladales - bronili oni Polski przed wywrotowa o
                > pozycja - mordujac i torturujac ludzi - no ale przeciez cel uswieca srodki...

Widzi mi się, żeś ty się za bardzo Psów naoglądał. POPiSOwa bolszewia wprowadziła odpowiedzialność zbiorową. Ciekawe co by na to powiedzieli Holendrzy? Ich też nazwiesz "czerwonym ścierwem"? Gdzie SLD broniło oprawców? Kompromitujesz się dyrdymałami, a nie potrafisz podać żadnego konkretu. Przykład jakiegoś oprawcy podaj. Ja tobie wykazałem, że PiS zamordował Barbarę Blidę.
                • Gość: Vlad.H. Re: wraca nowe i młode IP: *.cable.quicknet.nl 13.10.10, 21:05
                  > Któryś raz z kolei pytam, gdzie się śmiałem z czyjejś orientacji seksualnej i g
                  > dzie nazwałem ciebie homoseksualistą? Nie ośmieszaj się tymi tym pintoleniem,
                  > tylko pokaż link.

czyniles sugestie - zreszta sam fakt ze pojawil sie w twojej wypowiedzi watek moich referencji seksualnych swiadczy o twoim koltunstwie i hipokryzji - jakie to mialoby znaczenie czy ejstem hetero czy homoseksualny jesli nie byloby to obrazliwe?

> Widzi mi się, żeś ty się za bardzo Psów naoglądał. POPiSOwa bolszewia wprowadzi
                  > ła odpowiedzialność zbiorową. Ciekawe co by na to powiedzieli Holendrzy? Ich te
                  > ż nazwiesz "czerwonym ścierwem"? Gdzie SLD broniło oprawców? Kompromitujesz się
                  > dyrdymałami, a nie potrafisz podać żadnego konkretu. Przykład jakiegoś oprawcy
                  > podaj. Ja tobie wykazałem, że PiS zamordował Barbarę Blidę.

ponad 30% mlodziezy Holenderskiej zagloswoalo na PVV - sprawdz sobie jak ta partia jest lokowana - przegrywacie jako komuna na calej lini walke o mlodych - widza oni oblude i falsz poprawnosci politycznej - tego ze kazecie im myslec i mowic w okreslony sposob ktory jest sztuczny.
                  Niemcy, Belgia, Francja, Austria, Holandia, Dania, Szwecja - konczy sie okres lewicowych zniw...

Ja ci mowie ze PiS najwiecej stracil na samobojstwie Blidy - jesli to bylo zabojstwo to na zlecenie kogos powiazanego z SLD.
                • aysy.1 Re: nie wróci stare 14.10.10, 05:45
                  dzieki takim twórcom na tym forum jak między innymi ty xyz, dzięki twoim światłym wypowiedziom, otwartej lewicowej postawie :) sld ma dzisiaj te 10- 15 % poparcia i nic więcej nie osiągnie. gratuluje sukcesu no i kandydatów: wieczorka, jerzyka, trokowskiego
                  • xyz-xyz Re: nie wróci stare 13.12.10, 08:00
                    sld ma dzisiaj te 10- 15 % popa
                    > rcia i nic więcej nie osiągnie.

SLD 17,67 %
        • Gość: Do Kęsika Re: wraca nowe i młode IP: *.globalconnect.pl 09.10.10, 19:21
          Nie mam fobii na punkcie Golemy, ale na punkcie korupcji i nepotyzmu, a Golema jest tego symbolem, wasi kandydaci dawali mu fory za nasze pieniądze, np z dzierżawą na Wałach, może nieprawda? Żadne z ugrupowań nie nawołuje do walki z korupcją, żaden z kandydatów nie podnosi tego argumentu, więc Golema równa się korupcji i póki czuje opiekę polityków, nic mu nie grozi, Temida istnieje dla malutkich, a nie dla gangsterów z grubym portfelem, więc teza jest prosta: Jerzyk i Trokowski to symbole nieczystych interesów Golemy, i nie tylko Golemy, a wy i Wijas nawet nie zamierzacie deklarować się, ze coś zmieni, a jak się nie zmieni to żaden normalny inwestor tutaj nie przyjdzie, mają swój wywiad i czytają fora w sieci, więc chowanie głowy w piasek nic nie zmieni, IKEA to Szwedzi a ci brzydzą się korupcją, więc nici z ich inwestycji w Szczecinie, a jak pomyślą sobie o waszym Mr Koperta to wszystko jasne. Więc siedź cicho i udawaj, ze nie wiesz o co chodzi, a chodzi o łapówki. PO jest pazerniejsze od was, więc myślałem, że coś zmienicie, ale z tymi ludźmi nie będzie zmian. Bez zdecydowanej walki z korupcją nie będzie inwestycji w mieście, ale skoro Golema jest więcej wart od poważnych firm, to dzięki.
        • konspirant.0 Re: wraca nowe i młode 09.10.10, 20:01
          Gość portalu: Piotr Kęsik napisał(a):

> Coś ty taki sfrustrowany Funio, to jakaś fobia z tom Golemą? Co on ma wspólnego
          > z Trokowskim czy innym Jerzykiem? A co do innych wpisów SLD kształtuje swój św
          > iatopogląd w szacunku do wszystkich, bez względu na wyznanie, wiek, płeć, kolor
          > , wykształcenie i inne. Pozdrawiam.

takie wypowiedzi mnie przekonują, warto popierać
          • Gość: pionek Re: wraca nowe i młode IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.10, 20:10
            konspirant.0 napisał:

> takie wypowiedzi mnie przekonują, warto popierać

Jeden Kęsik na dziesięciu Wieczorków to za mało.
        • zed.1 kto będzie wiceprezydentem? 09.10.10, 21:00
          Panie Kęsik - proste pytanie:
          czy Pan Wieczorek będzie wiceprezydentem u Wijasa?
          • konspirant.0 Re: kto będzie wiceprezydentem? 09.10.10, 21:06
            wiceprezydentami będą jedynki, przecież przedstawiono ich działki
            • zed.1 Re: kto będzie wiceprezydentem? 09.10.10, 23:21
              w to akurat watpie. gdzie bedzie wieczorek?
              • beatrix13 Re: kto będzie wiceprezydentem? 09.10.10, 23:24
                zed.1 napisał:

> w to akurat watpie. gdzie bedzie wieczorek?

......................
                a gdzie ma byc? w Wiśniowym Sadzie
                >
              • wladekr Re: kto będzie wiceprezydentem? 11.10.10, 12:20
                gdzie bedzie wieczorek?

Startuje do sejmiku.

A gdzie będzie Dzięga?
                • zed.1 Re: kto będzie wiceprezydentem? 12.10.10, 01:05
                  gdzie sie startuje a gdzie sie laduje to dwie rozne sprawy.
                  • wladekr Re: kto będzie wiceprezydentem? 12.10.10, 09:33
                    gdzie sie startuje a gdzie sie laduje to dwie rozne sprawy.

To najbardziej do Dzięgi pasuje. No dalej zed! Będzie Dzięga za sznurki swoich marionetek Krzystka i Soski pociągał?
          • wladekr Re: kto będzie wiceprezydentem? 11.10.10, 12:19
            > czy Pan Wieczorek będzie wiceprezydentem u Wijasa?

Nie będzie. Prosta odpowiedź.

A ja mam do ciebie zed proste pytanie:

Czy Krzystek nadal będzie marionetką Dzięgi?
        • Gość: dziewica konsekrow Re: wraca nowe i młode IP: *.147.131.171.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.10.10, 19:46
          Onie Panie Kesik mnie nie jest wszystko jedno, czy jest ktos katolikiem, czy nie. Jezeli jest katolikiem to ma zamkniete obszary mozgu. Myslenie szkodzi, poniewaz powoduje rozumienie rzeczywistosci. Dla takich racje logiczne podporadkowane sa zaklamaniu/ vide dzisiejsza manifestacja PiS przed palacem prezydenckim/ Na glos boga bedzie w radzie przekazywal nastepne szpitale ulice, place i tp.Dlaczego SLD nie pozwala mi na siebie glosowac, Dlaczego jestescie tacy nijacy. Nawet nie wiecie co chcielibyscie w Szczecinie wybudowac. Chyba nie wiecie co miastu potrzeba teraz i w przyszlosci. No i ten weteran TROKOWSKI. Wyraznie opadaja mi rece, a tak chcialbym na Was glosowac.
          • Gość: młodzież Re: wraca nowe i młode IP: *.szczecin.mm.pl 10.10.10, 20:10
            Dl
            > aczego SLD nie pozwala mi na siebie glosowac, Dlaczego jestescie tacy nijacy. N
            > awet nie wiecie co chcielibyscie w Szczecinie wybudowac. Chyba nie wiecie co mi
            > astu potrzeba teraz i w przyszlosci. No i ten weteran TROKOWSKI. Wyraznie opada
            > ja mi rece, a tak chcialbym na Was glosowac.

ciekawe komu z młodzieżówki odebrał miejsce ?
            • wladekr Re: wraca nowe i młode 11.10.10, 12:23
              Młodzieżówka wystawiła dziesięciu kandydatów, więc nikomu niczego nie zabrał. Młodzi chcieli mieć ostatnie miejsca i je dostali.
          • wladekr Re: wraca nowe i młode 11.10.10, 12:26
            Wyraznie opada
            > ja mi rece, a tak chcialbym na Was glosowac.

Głosuj na młodzież. W każdym okręgu jest co najmniej jeden przedstawiciel FMSu. Głosuj na Jędrzeja.
      • konspirant.0 Re: wraca nowe i młode 09.10.10, 19:58
        Wijas prochu nie wymyśli, swoich zausznikó
        > w zainstaluje w CSR-ach, ZUK-ach, ZBiLK-ac, tam gdzie będziemy dopłacać jako po
        > datnicy do stołków urzędników.

żal ci twoich kolesi, co siedzą na tych stołkach ?
      • Gość: ha ha Re: wraca nowe i młode IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.10, 19:35
        my będziemy budowa tak jak Książnicę, którą cyckał przez wile lat i jako dyletant chciał rządzic. To dopiero był tupet Brawo
    • yesname Wystarczy mieć nazwisko, 09.10.10, 13:11
      brata i już się jest fachowcem-doradcą.
    • zachlanamorda Marks i leninn w zachwycie. 09.10.10, 13:23
      Co to komuchy stawiają na odpadki poobiednie czy śniadaniowe . Zabrakło więc jeszcze Brycha i Miśkiewicza i ich członków . Szkoda tylko ,że u komuchów jest Marta Marska-Błahy, prawniczka -bo to bardzo ładna i mądra laska /Szkoda ,że tam się zawieruszyła./ Co ten Wijas dziadkami za cyrk robi z rady miasta.
      • Gość: Dr humbolt Re: Marks i leninn w zachwycie. IP: *.chello.pl 09.10.10, 13:37
        Emerytowani funkcjonariusze ZOMO i SB( Klub Oficerów Rezerwy w skrócie KOR) też powinni iść pod swoim szyldem w szerokiej koalicji SLD. A czytelnicy Faktów i Mitów z Racją są wymieszani między listami ? A główne ogniwo kierunku politycznego Lewicy , czyli środowiska gejów to gdzie? Śmiało w to morze Czerwone
      • Gość: Anatol Re: Marks i leninn w zachwycie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.10, 13:45
        Szkoda tylko ,że u komuchów jest
        > Marta Marska-Błahy, prawniczka -bo to bardzo ładna i mądra laska /Szkoda ,że ta
        > m się zawieruszyła./

Nie pij więcej zachlanamordo.

Marska Błachy sama była umoczona w ten proceder wyłudzania z kasy NFZ-u pieniędzy by panie miały podcieraną dupę przez niemiecką pielęgniarkę. Niech same zapłacą. Stać ją było by pójść do prywatnej kliniki i tam urodzić jednak Pani Marska Błahy oświadczyła, że nagle ją skurcze na zakupach w Schwedt złapały.
        Czy ta akcja coś zmieniła dla dobra wszystkich rodzących matek w Polsce? Niestety, para poszła w gwizdek, bo Marska Błachy robiła to po kryjomu. I gdyby nie rachunek wystawiony przez niemiecki odpowiednik NFZ-u polskiemu nigdy byśmy się nie dowiedzieli, że grupa cwaniaczek wyłudza pieniądze z polskiego NFZ.
        • Gość: Funio będziemy budować.... IP: *.globalconnect.pl 09.10.10, 14:19
          Tylko co, z kim i dla kogo? A może będziemy budować, aby Golema wszedł na gotowe...
        • lescigales Re: Marks i leninn w zachwycie. 09.10.10, 15:19
          Gość portalu: Anatol napisał(a):

> Szkoda tylko ,że u komuchów jest
          > > Marta Marska-Błahy, prawniczka -bo to bardzo ładna i mądra laska /Szkoda
          > ,że ta
          > > m się zawieruszyła./
          >
          > Nie pij więcej zachlanamordo.
          >
          > Marska Błachy sama była umoczona w ten proceder wyłudzania z kasy NFZ-u pienięd
          > zy by panie miały podcieraną dupę przez niemiecką pielęgniarkę. Niech same zapł
          > acą. Stać ją było by pójść do prywatnej kliniki i tam urodzić jednak Pani Marsk
          > a Błahy oświadczyła, że nagle ją skurcze na zakupach w Schwedt złapały.
          > Czy ta akcja coś zmieniła dla dobra wszystkich rodzących matek w Polsce? Nieste
          > ty, para poszła w gwizdek, bo Marska Błachy robiła to po kryjomu. I gdyby nie r
          > achunek wystawiony przez niemiecki odpowiednik NFZ-u polskiemu nigdy byśmy się
          > nie dowiedzieli, że grupa cwaniaczek wyłudza pieniądze z polskiego NFZ.

Nie lubię lewicy.Pan Wieczorek potwierdza mnie cały czas,że lewicy budowanie myli się z burzeniem wszystkiego prócz własnego. Bardziej jednak nie lubię prostaków,zdanie:"...by panie miały... itd" jest przerażające.Pada z ust mężczyzny-chociaż kto to wie-na pewno pada z ust chama.
          • Gość: Anatol Re: Marks i leninn w zachwycie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.10, 18:20
            Pada z ust mężczyzny
            > -chociaż kto to wie-na pewno pada z ust chama.

Gdyby Pani Marska Błahy przed wyjazdem do Schwedt pojawiła się w redakcji gazety i zapowiedziała akcję to bym ją popierał. A tu mamy do czynienia z grupą cwaniaczek, które wyłudziły usługę za którą teraz nikt nie chce zapłacić (a NFZ musi, a NFZ to nasze składki). Tylko dlaczego cwaniaków, którzy legalnie prowadzą biznes handlując materiałami "kolekcjonerskimi" nazywamy cwaniakami a do kobiet, które kombinują bo nie chcą zapłacić za lepsze warunki z własnych pieniędzy zabraniasz mi używać tego terminu?
            Marska Błahy nie lepsza od Jacyny Witt i jej biletów parkingowych. Brak im klasy.
            Napisz mi jeszcze, że taka matka co urodzi dziecko w szczecińskim szpitalu będzie je mniej kochać a i mniej zdrowe to dziecko się urodzi...
            • lescigales Re: Marks i leninn w zachwycie. 10.10.10, 00:38
              Każda kobieta,rodząc dziecko,ma prawo do luksusu niewyobrażalnego. Daje wtedy życie, Ciebie to także dotyczy,prawda? Myślę tak sobie przy okazji,że nawet przy tworzeniu życia dobry jest luksus,pomijając niewątpliwą przyjemność.Pani Marskiej Błachy nie znam,ale na litość boską ,pojawienie się w redakcji jakiejś gazety,przed porodem,owocuje czym?! Płcią dziecka,zaspokojeniem niezdrowej ciekawości? Piszesz bzdury kolego.Jesteśmy w Europie i mamy prawo wybierać luksus zamiast siermięgi,NFZ ma obowiązek ten komfort zapewnić.I nie za "nasze"składki-za moje wystarczy.I nie czepiaj się wszystkich kobiet startujących w wyborach-nie bądź pierdołą poczętą w trudzie,urodzoną w byle czym,za nasze pieniądze.
              • Gość: szczecinianin szpital dzieci nam germanił IP: 82.145.68.* 10.10.10, 01:44
                Expresidente Sochanskyi tako rzekł podczas debaty w teatrum, że wstyd i obciach dla miastowia, że Polki rodzą za niedaleką granicą. Taka syfoza w lokalnych porodówkach, że strach. No i ón to zmieni
              • Gość: Anatol Re: Marks i leninn w zachwycie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.10, 01:45
                Dzięki takim jak Marska Błahy znikają szpitale z centrum, bo miasta nie stać na ich utrzymanie.
                To cię też cieszy?
                A za luksus się płaci.
                Powiedz to tym, którzy umierają na łóżkach na szpitalnych korytarzach. Też chcą godnie umrzeć.

Za Twoje pieniądze może nie boś za młoda, poza tym nie urodzony w byle czym bo w polskim szpitalu z polską opieką lekarzy i pielęgniarek. Wierz mi matka moja kilkadziesiąt lat temu zadowolona była z ich posługi.
                • lescigales Re: Marks i leninn w zachwycie. 11.10.10, 17:34
                  Gość portalu: Anatol napisał(a):

> Dzięki takim jak Marska Błahy znikają szpitale z centrum, bo miasta nie stać na
                  > ich utrzymanie.
                  > To cię też cieszy?
                  > A za luksus się płaci.
                  > Powiedz to tym, którzy umierają na łóżkach na szpitalnych korytarzach. Też chcą
                  > godnie umrzeć.
                  >
                  > Za Twoje pieniądze może nie boś za młoda, poza tym nie urodzony w byle czym bo
                  > w polskim szpitalu z polską opieką lekarzy i pielęgniarek. Wierz mi matka moja
                  > kilkadziesiąt lat temu zadowolona była z ich posługi.

Nie byłam zadowolona kilkadziesiąt lat temu z poziomu opieki w szpitalu,nie jestem zadowolona z poziomu opieki medycznej dziś. Dziękuję za niezamierzony komplement i sumując: od polskiej opieki lekarzy i pielęgniarek wolę zachodnią opiekę lekarzy i pielęgniarek. To tak jak z butami ,jest Blahnik i Ryłko,ale tylko Blahnik kusi i nęci.Pozdrawiam
                  • Gość: gość Re: Marks i leninn w zachwycie. IP: *.chello.pl 12.10.10, 18:44
                    To, że Marta Marska-Błahy rodziła w Schwedt nie znaczy, że nie może być ładna i mądra, bo jest. Ten Anatol to jakiś wyjątkowy frustrat, prawdopodobnie stary złośliwy kiep, sądząc z jego innych wpisów na forum.
                    • Gość: Anatol Re: Marks i leninn w zachwycie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.10, 20:18
                      Gość portalu: gość napisał(a):
                      > Ten Anatol to jakiś wyjątkowy frustrat, prawdopodobnie stary z
                      > łośliwy kiep, sądząc z jego innych wpisów na forum.

A sądząc po twoich wpisach to jesteś tępy trep. Idź lizać jajka kota na paliku.
    • Gość: tlen Re: Jędrzej Wijas: My będziemy budować IP: *.chello.pl 09.10.10, 16:00
      Najlepiej ten parytet damsko-męski widać na zdjęciu. PZPR, SLD już mieliśmy, a Zieloni, jeśli się do nich przyłączą, to wielkich szans w przyszłości nie mają.
      • konspirant.0 Re: Jędrzej Wijas: My będziemy budować 09.10.10, 19:23
        Gość portalu: tlen napisał(a):

> Najlepiej ten parytet damsko-męski widać na zdjęciu

to zdjęcie mówi wszystko o szczecińskim SLD
    • kingsizemax Jędrzej Wijas: My będziemy budować 09.10.10, 16:45
      To właśnie SLD z Piechotą na czele rozpieprzyło holding stoczniowy i wsadziło do kryminału prezesa Piotrowskiego.To wy ,czerwona hołoto przyczyniliście się w największym stopniu do upadku stoczni na początku XXI wieku.To co później stworzyliście w swoich bolszewickich łbach nie miało szans na przetrwanie.To wy pomogliście rozkradać Polskę kościołowi i to przez was nie mamy rurociągu z Norwegii.Więc może lepiej zamknijcie mordy!!
      • Gość: Vlad.H. Oni o tym nie chca pamietac IP: *.cable.quicknet.nl 09.10.10, 17:04
        Miler i jego komusza banda stroja sie w piorka "lewicy" ale to banda zlodzieji i oszustow - do tego chroniaca mordercow z PRL - to racja stanu tej czerwonej bandy - utrzymac stan posiadania z PRL i dalej okradac robotnikow.
        • konspirant.0 Re: Oni o tym nie chca pamietac 09.10.10, 20:03
          Gość portalu: Vlad.H. napisał(a):

> Miler i jego komusza banda stroja sie w piorka "lewicy" ale to banda zlodzieji
          > i oszustow - do tego chroniaca mordercow z PRL - to racja stanu tej czerwonej b
          > andy - utrzymac stan posiadania z PRL i dalej okradac robotnikow.

chyba masz poważny problem
          • Gość: Vlad.H. Re: Oni o tym nie chca pamietac IP: *.cable.quicknet.nl 09.10.10, 20:24
            Bo?
          • Gość: pionek Re: Oni o tym nie chca pamietac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.10, 20:27
            konspirant.0 napisał:
            > Gość portalu: Vlad.H. napisał(a):
            >
            > > Miler i jego komusza banda stroja sie w piorka "lewicy" ale to banda zlod
            > zieji
            > > i oszustow - do tego chroniaca mordercow z PRL - to racja stanu tej czerw
            > onej b
            > > andy - utrzymac stan posiadania z PRL i dalej okradac robotnikow.
            >
            > chyba masz poważny problem

To nie Vlad ma problem a Polska...
      • Gość: ivetes Re: Jędrzej Wijas: My będziemy budować IP: 194.88.225.* 10.10.10, 21:26
        Trafiłeś w samo sedno-popieram
    • swarozyc Jędrzej Wijas: My będziemy budować 09.10.10, 17:53
      Budujemy nowy dom,
      Jeszcze jeden nowy dom,
      Naszym przyszłym, lepszym dniom,
      Szczecinie!
      Każdą pracę z nami mnóż,
      Każdą pracę z nami dziel,
      Bo to jest nasz wspólny cel,
      Szczecinie!
      Od piwnicy aż po dach,
      Niech radośnie rośnie gmach,
      Naszym snom i twoim snom,
      szczecinie!
      Niech się mury pną do góry,
      Kiedy dłonie chętne są ,
      Budujemy betonowy, nowy dom!
      Już dość narzekań i jeczenia, –
      I tylko chciej, i tylko spójrz, jak rośnie w krąg
      Gumience, Drzetow, Dabie i Krzekowo
      Wspólne dzieło naszych rąk!
      Więc chodź i zakasz rękawy,
      Do ręki kielnię bierz i stawaj z nami tu,
      Bo to dla niego, dla naszego szczecina,
      Tak codziennie, tak bez tchu.
      Budujemy nowy dom…
    • Gość: Enea Re: Jędrzej Wijas: My będziemy budować IP: *.146.200.254.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.10.10, 18:20
      to ten z rudym wąsem..?
    • Gość: ramzes Wijas czyli Jurczyk IP: *.adsl.inetia.pl 09.10.10, 19:28
      Tylko że młodszy.
      • Gość: Vlad.H. Jurczyk to dzialkowiec IP: *.cable.quicknet.nl 09.10.10, 19:49
        poczciwina ktoremu wydawalo sie ze moze odgrywac wazna role w historii nieustannie - Wijas to dzialacz partyjny - facet na posylki - zrobi to co mu powie partia - nie wychyli sie, nie sprzeciwi - bewzgledny w budowaniu swojej pozycji w parti - prawdopodobnie wytrawny gracz polityczny bo bedzie potrafil powsciagnac swoe ambicje i podporzadkowac sie woli parti.
        Wysoko zajdzie w hierarchi SLD.
      • Gość: gość Jacyna czyli Jurczyk IP: *.chello.pl 09.10.10, 19:52
        też młodsza, ale podobny poziom intelektualny co Marian...

a Wijas? No cóż to SLD, tyleż samo skompromitowany co AWS...
        • Gość: ramzes co to to nie :)))) IP: *.adsl.inetia.pl 09.10.10, 23:29
          no tego nie uda ci się nikomu wmówić,bo to przecież ksyfek jest Jurczyk,tylko że gorszy bo zastępca!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • cabernetsauvignon Jerzyk Henryk 10.10.10, 09:00
      To naprawdę super postać. Nowoczesna młoda lewica. Lat 64, całe życie w zakładach graficznych, od 2000 r. dyrektor marketingu MPO. W zarządzie miasta największego niszczyciela Szczecina Mariana Jurczyka razem z kumplami dali czadu, także dzisiaj Szczecin przypomina zapadłe miasto powiatowe Polski wschodniej i nie wiadomo kiedy się podniesie. Brawo Wijas nie ma to jak stare układy.
      • Gość: Funio Re: Jerzyk Henryk IP: *.globalconnect.pl 10.10.10, 10:00
        Taktyka jest dobra, brac głupszych od siebie, a że trudno takich znaleźć więc bierze się z łapanki tego, kto się nawinie pod rękę. Taki Jerzyk świetnie dogada się z Golemą, już to robił za Jurczyka, Golema na poziomie zawodówki, chyba nawet bez matury, ale przedsiębiorca niczym Bill Gates, więc interesy może robić tylko za pomocą kopert i gróźb. Zastępy Wijasa to żenada, ale widać jaką kadrą dysponuje SLD.
      • aysy.1 Re: a trokowski to co ? 14.10.10, 05:42
        proszę nie zapominać o osiągnięciach guru samorządności polskiej trookowskim. aż dziw,że jeszcze komorowski go nie odznaczył jak husejkę:)
        • Gość: młodzieżowiec Re: a trokowski to co ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.10, 08:46
          zamknąć go w domu starców
    • gryfita1 Bibliotekarz prezydentem?!! 10.10.10, 20:12
      Listości, mało już nieszczęść spadło na Szczecin? A teraz humAnista-biblitekarz chce się zabrać za rządy w mieście. TRAGEDIA!!!
      • Gość: jaro Re: Bibliotekarz prezydentem?!! IP: *.szczecin.mm.pl 11.10.10, 22:08
        Wijas powinien wyjasnic, jak zatrudnił bez konkursu swoją zonę w wydawnictwie US.
    • Gość: POligon wybudujecie jak Runowicz wybudowal marine ? IP: 217.116.110.* 12.10.10, 20:04
      Marine , aktywisci SLD z Runowiczem na czele wybudowali a po wyborach zostala zdemontowana i zAbrana za dlugi RAPT kierowanych przez innych kolesi z SLD.

• Gość: Wyborca Re: Jędrzej Wijas: My będziemy budować IP: *.dynamic.chello.pl 12.12.10, 13:03
      Tam gdzie jego miejsce - w czarnej dupje.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka