Dodaj do ulubionych

Skladam wniosek o bana dla brazowego nosa Zeda

16.10.10, 14:00
Wiem jak sie nazywasz, ale nie zrewanzuje sie w ten sposob.

Dlaczego? Za ujawnianie danych osobowych (mniejsza o to czy zgodne ze stanem faktycznym czy nie). To przestepstwo - www.giodo.gov.pl

forum.gazeta.pl/forum/w,70,117572734,117619175,Re_Marian_Jurczyk_Wraca.html
Takie postepowanie jest takze niezgodne z regulaminem serwisu forum gazeta.pl

Coz moge powiedziec, jaki pan, taki kram :-)

Obserwuj wątek
    • 1przeciwnik_glupoty Re: Skladam wniosek o bana dla brazowego nosa Zed 16.10.10, 14:04
      Jestem za.

A także za wyzywanie internautów od gnid, psów.
      Dziesiątki politycznych kłamstw.

I za poziom intelektualny zniechęcający do jakiejkolwiek dyskusji.
      • swarozyc Re: Skladam wniosek o bana dla brazowego nosa Zed 16.10.10, 14:11
        a ty sie lepiej nie wypowiadaj, hipokryto...
        • 1przeciwnik_glupoty Re: Skladam wniosek o bana dla brazowego nosa Zed 16.10.10, 14:14
          Swarożyc, a nic poza hipokrytom nam katożulką, homosovieticusom, katolickim komuchom nie napiszesz? Ty też złamałeś tutaj wszelkie zasady wolności słowa i zwyzywałeś po kolei każdego internautę i szczecinianina...
          • swarozyc Re: Skladam wniosek o bana dla brazowego nosa Zed 16.10.10, 14:18
            ty jestes normalnie paranoikiem!
            doslownie 5 minut temu obraziles kobiet, cytuje: "Co głupia babo? "
            wiec nie pierol nic o banowaniu i obrazaniu, idioto.
            • 1przeciwnik_glupoty Re: Skladam wniosek o bana dla brazowego nosa Zed 16.10.10, 16:40
              Odróżniam pisanie do kogoś, kto głupoty pisze, że głupi jest. Nie jest to eleganckie, ale cóż...

I odróżniam obrażanie uczuć religijnych, przekonań politycznych oraz szydzenie z przeszłości, historii, trywializowanie i porównywanie na poziomie rynsztoka.

Obrażasz masowo uczucia religijne oraz narzucasz wulgarne interpretacje ...

Śmiecisz przy tym onanistycznie w każdym wątku, bez względu, czy na temat się spuszczasz czy nie na temat.
      • Gość: Co zalatuje lisem Re: Skladam wniosek o bana dla brazowego nosa Zed IP: *.chello.pl 16.10.10, 14:19
        ZED ma brązowy nos, jak to rozumieć? że bierze narkotyki ,czy, że pcha nos w nie swoje sprawy, czyli w gowno, a może to jego taki defekt urody, po prostu ma za bardzo czerwony nosek , bo odmroził na warcie w drawskiem? A moze ten brązowy nos jest efektem stylu i preferencji odmian seksualnych ?
        To co z tym nosem, koledzy forumowi. Kiedyś razem, a teraz przeciwko sobie, jak ta polityka bałamuci.
        • zed.1 Re: Skladam wniosek o bana dla brazowego nosa Zed 17.10.10, 10:14
          to sugestia, ze jestem czarnoskory? rasizm u absztyfikanta? :)
          • xyz-xyz Re: Skladam wniosek o bana dla brazowego nosa Zed 20.10.10, 09:16
            > to sugestia, ze jestem czarnoskory? rasizm u absztyfikanta? :)

Raczej sugestia... Wazeliniarstwo i takie tam;)
    • swarozyc Abszys, cos sie tak wku...l? 16.10.10, 14:15
      przeciez wszyscy znamy twoje cv...
    • w.imie.zasad Nie popieram wniosku 16.10.10, 14:44
      Jeśli ktoś chce być anonimowy na forum to powinien taki pozostać, bez wyciągania prawdziwych nazwisk, no chyba że prokuratura tego zażąda ;) Jednak nie robiłbym wielkiej sprawy z tego wpisu. Już wielokrotnie doszukiwano się różnych osób pod różnymi nickami(i pewnie w wielu przypadkach słusznie) ale oprócz niezdrowej podniety "tropiciela" nic z tego nie wynika. Z pewnością piszą tu politycy, radni, urzędnicy, dziennikarze - ale takie ich prawo. Jeśli swoimi wpisami nie łamią porządku prawnego to niech sobie pozostaną anonimowi, niech ich bawi dokopywanie przeciwnikom politycznym lub nielubianym kolegom z partii, a węszyciele niech sobie zgadują kto się tak bawi. To nikogo nie boli. Wiem że Ciebie Absztyfikant wielokrotnie posądzano o bycie tą czy inną osobą, i co z tego? Czy w czymś Ci to ubliżyło? Najwyżej ośmieszyło samych "detektywów", którzy z braku merytorycznych argumentów atakują osobę. Tak jak Zed, który postąpił w jedyny znany mu sposób, czyli podle. Ban dla niego byłby nagrodą jako "bojownika o prawdę z ramienia Piotra Krzystka" ;)
    • aysy.1 biorę zeda w obronę 16.10.10, 16:12
      wy komuniści już taką macie naturę,że przeciwników lub ludzi o innych pogladach najchętniej byście banowali. zed po prostu służy temu kto mu płaci co ty absztyf również stosujesz jako zasadę. mam nadzieję,że zed nie ma jednak takiej maniery ,że jak juz odejdzie z pracy to strasznie brzydko mówi o swoim byłych środowisku pracy.
      • Gość: Sz. Re: biorę zeda w obronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.10, 16:27
        aysy.1 napisał:
        > mam nadzieję,że zed nie ma jednak takiej mani
        > ery ,że jak juz odejdzie z pracy to strasznie brzydko mówi o swoim byłych środo
        > wisku pracy.

Przekonamy się po wyborach :-)
    • Gość: Vlad.H. pieprzysz IP: *.cable.quicknet.nl 16.10.10, 17:02
      Rafale - twoja tozsamosc jest znana od co najmniej 2008 jesli nie dluzej na tym forum i nikogo juz nie rusza - zle sie stalo ze ja ujawniono ale sie stalo - chesz sie zrewanzowac zedowi to daj mu w morde ze jest swinia (bo jest gdy uzywa w grze nazwisk nawet jesli sa znane) ale nie ma sensu robic zadymy o banowanie bo zbanowac trzeba byloby znaczaca wiekszosc w tym sama GW za sfinska polityke medialna ktora prowadzi...
    • Gość: poligon Re: Skladam wniosek o bana dla brazowego nosa Zed IP: 217.116.110.* 16.10.10, 18:07
      Jaki tam ban ? Wpisy zeda winny byc przez moderatora zaznaczane na kolory Floating 2050 aby latwiej mozna bylo czytajac zeda wyobrazic sobie potencjal intelektualny jego mocodawcy Krzystka.
      Krzystek jaki jest kazdy widzi po zedzie.
      Natomiast trzeba byc nasiaknietym komuna aby zadac bana !

• 1przeciwnik_glupoty Re: Skladam wniosek o bana dla brazowego nosa Zed 16.10.10, 20:33
        A może i racja - dodać do wpisów ZEDa małego Krzystka w szpiczastej czapeczce i z noskiem Pinokia.
    • tatemen Przepraszam, ale o co chodzi? 16.10.10, 18:20
      • Gość: łoś Re: Przepraszam, ale o co chodzi? IP: 62.69.240.* 16.10.10, 21:20
        Jak ktoś poczyta zeda, i zna paru Krzystkowych urzędników, to nie jest wielki wyczyn domyślić się jego nazwiska... zed - kolego z pierwszego piętra :P
        • Gość: ramzes zed to jakaś gnida urzędnicza? IP: *.adsl.inetia.pl 16.10.10, 21:55
          wyobrażam sobie jak szantażuje i szykanuje urzędników!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: IP to IP Re: Przepraszam, ale o co chodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.10, 07:56
        Tak sobie panowie stojąc w przejściu pomruczeli o niczym; prześledz do końca...
    • absztyfikant Re: Skladam wniosek o bana dla brazowego nosa Zed 16.10.10, 22:07
      Przypominam panstwu, ze sam fakt powszechnego zlodziejstwa nie czyni jeszcze tego procederu legalnym.
      • Gość: Vlad.H. Re: Skladam wniosek o bana dla brazowego nosa Zed IP: *.cable.quicknet.nl 16.10.10, 22:21
        sam jesli dobrze pamietam zaczales kiedys bawic sie w denuncjowanie kto jest kto z nazwiska na tym forum wiec teraz wyluzuj - twoje personalia sa tutaj tak czesto cytowane ze po prostu wychodze z zalozenia ze bijesz piane - jesli czujesz sie dotkniety to wytocz mu sprawe a nie zawracaj nam dupy swoja utracona juz dawno temu cnota.
      • Gość: JanPan Re: Skladam wniosek o bana dla brazowego nosa Zed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.10, 07:18
        To już lepiej zacznij znowu pić ! Siadaj w dołku lub górce poalkoholowej i wal śmiało trollu.
        absztyfikant napisał:
        > Przypominam panstwu, ze sam fakt powszechnego zlodziejstwa nie czyni jeszcze te
        > go procederu legalnym.

• zed.1 a moze od razu wniosek o cenzure? 17.10.10, 10:12
      ja twoja tozsamosc znam z forum bo pisano o tym nie raz i nie od dzis tylko od wczoraj. przegapiles to?

to tajemnica poliszynela kim jestes wiec nie udawaj obrazonej ksiezniczki.

poza tym nie przypominam sobie bym w tym skasowanym watki pisal twoje nazwisko, tylko wkleilem to co pokazalo google na temat.

przyznaj po prostu, ze sie ci nie spodobalo, ze wytknalem ci hipokryzje bo zarzucasz innym prace na panstwowych posadach podczas gdy sam masz w cv mnostwo takich posad.

a to wyzwisko brazowy nos tez uskuteczniales chyba wczesniej pod innymi nickami, czy sie myle?

• zed.1 Re: a moze od razu wniosek o cenzure? 17.10.10, 10:42
        szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?&s.sm.query=brazowy+nos&s.sm.forumXx=70&sf=tresc&s.sm.author=&s.sm.title= wiesz cos o tym?
        • Gość: poligon po co wniosek. Zadzwon do dyrgosi IP: 217.116.110.* 17.10.10, 11:59
          musze ci zedzie powiedziec, ze ten podlec moze Ci to zalatwic. Zadzwoni do grubej a ta za obietnice powrotu na samorzadowe stanowisko moze to rozwazac. To czlowiek nie majacy zasad etycznych w sensie pozytywnym

• zed.1 Re: po co wniosek. Zadzwon do dyrgosi 17.10.10, 20:16
            prawde mowiac to czy dostane bana jakos mnie nie przeraza. zaloze wtedy po prostu nowe konto albo znowu bede pisal bez logowania. moze gdyby to bylo jakos super wazne konto to bym sie przejal, ale tak nie jest :)
            • 1przeciwnik_glupoty Re: po co wniosek. Zadzwon do dyrgosi 18.10.10, 01:23
              Prawdę mówiąc nikt tu nie wierzy w to, że możesz stąd odejść albo pisać tylko pod jednym nickiem.
              To tylko taka moralna kwestia - czy wyzywający ludzi od najgorszych, kłamiący i propagandowo naiwny osobnik, łamiący wszelkie zasady netykiety ma być na tym forum pod wybranym do syfienia nickiem.
              • zed.1 Re: po co wniosek. Zadzwon do dyrgosi 19.10.10, 01:17
                cieszy mnie, ze zadajesz sobie takie pytania. jak juz dojdziesz do odpowiedzi to sam sie do nich zastosuj. ile to juz miales na tym forum nickow? dyzurny malkontent, anty-zed-bredzik, teraz ten, wczesniej jeszcze inne.
                • 1przeciwnik_glupoty Re: po co wniosek. Zadzwon do dyrgosi 19.10.10, 11:56
                  Zed, po iloma nickami na tym forum wyzywałeś ludzi od psów? CBA? jakieś tymczasówki?

Tylko taki poroniony dupowłaz na tym forum jeszcze wierzy, że Krzystek jest dobrym prezydentem. I tylko Ty go głupcze bronisz ośmieszając przy okazji.
                  • zed.1 Re: po co wniosek. Zadzwon do dyrgosi 20.10.10, 19:56
                    pod jednym. a co, ktos jeszcze nazwal cie kundlem? widac wywolujesz takie skojarzenia obszczekiwaczu.
                    • 1przeciwnik_glupoty Re: po co wniosek. Zadzwon do dyrgosi 20.10.10, 19:59
                      Widzisz, przepraszasz a później robisz to samo.

Poprzednio wyzywałeś wszystkich, teraz tylko pojedyncze osoby - wychowywanie na forum powoli działa.
      • 1przeciwnik_glupoty ZED, ujawnij swoje nazwisko i stanowisko... 17.10.10, 10:48
        ZED, skoro uważasz, że ujawnianie w internecie danych personalnych jest OK, to ujawnij się. Jesteś tak elokwentynym i genialnym zwolennikiem Krzystka, że wszyscy zwyzywani od wszy i gnid chcieliby Cię osobiście poznać.
        • zed.1 Re: ZED, ujawnij swoje nazwisko i stanowisko... 17.10.10, 20:08
          nie uwazam, ze ujawnianie danych jest ok. chyba, ze te dane sa juz dawno kazdemu znane, a tak jest w przypadku absztyfikanta.

jak chcesz to sie nam przedstaw, powiedz o swojej akademickiej funkcji itd. moze nawet kogos to zainteresuje.

moje dane niczego nie zmienia, jestem szarym czlowiekiem tak jak wiekszosc forumowiczow. (ta wiekszosc poza politykami i czlonkami roznych partii, ugrupowan).
          • 1przeciwnik_glupoty Re: ZED, ujawnij swoje nazwisko i stanowisko... 18.10.10, 01:25
            "Powszechnie znane dane" stały się znane w wyniku ich ujawnienia przez kogoś - pokroju takiej kreatury jak Ty.

I pozwól, że obrażeni przez Ciebie internauci sami ocenią, czy Twoje nazwisko da się wykorzystać do sprawy sądowej.

Nie to co biedaczek, miernota prezydencka Krzystek - poleciał do prokuratury, by poznać nazwiska ludzi robiących mu koło dupy.

I nie robiących mu koło dupy jak Ty...
      • Gość: JanPan Re: a moze od razu wniosek o cenzure? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.10, 10:53
        zed. Daj spokój . To forumowy troll. Robił tu iiedys za głównego manipulatora tworząc swego rodzaju koterię. Nazwisk nie będę wymieniał ale podam,że korzystał ze znajomości jednego z adminów forum. Zakompleksiony kawaler , który w ten sposób odreagowywał swoją nicość.
        • zed.1 Re: a moze od razu wniosek o cenzure? 17.10.10, 20:10
          ja wiem, wkurza mnie tylko hipokryzja i arogancja.
          • Gość: Vlad.H. to jak ty biedaku IP: *.cable.quicknet.nl 17.10.10, 20:43
            ze soba wytrzymujesz?
            • zed.1 Re: to jak ty biedaku 18.10.10, 01:02
              tylko biorac nieustajacy przyklad z ciebie daje jakos rade :)

• Gość: Vlad.H. Re: to jak ty biedaku IP: *.cable.quicknet.nl 18.10.10, 07:52
                uj i do tego mitoman z ciebie...
                • Gość: JanPan Re: to jak ty biedaku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.10, 08:32
                  Obojętne czy jest mitomanem, narcyzem czy odnowicielem świata. Proponowanie bana za poglądy świadczy o śmieciowych standardach autora pomysłu.
                  Może ma jeszcz za granicę wyjechać bez prawa powrotu ?
                  • Gość: Vlad.H. Re: to jak ty biedaku IP: *.cable.quicknet.nl 18.10.10, 21:08
                    nie widze zwiazku z moimi wypowiedziami...
          • Gość: gość Re: a moze od razu wniosek o cenzure? IP: *.chello.pl 19.10.10, 01:29
            zed.1 napisał:

> ja wiem, wkurza mnie tylko hipokryzja i arogancja.
            >

To ty musisz być wqrwiony cały czas jak siebie widzisz w lustrze :)))
    • zed.1 Re: Skladam wniosek o bana dla brazowego nosa Zed 18.10.10, 09:35
      absztyfikant, wracajac do tematu, wiesz jak sie nazywam, masz mnie w znajomych na facebooku, jak nastepnym razem bedziemy sie widziec to mi przypomnij, chetnie o tym porozmawiam :)
      • Gość: Vlad.H. od poczatku mowilem zebyscie dali sobie po mordzie IP: *.cable.quicknet.nl 18.10.10, 21:12
        i wyjasnili sprawe jak ludzie a nie jak cioty...
        • Gość: twarda wazelina ZED = Absztyfikant to ta sama osoba IP: *.chello.pl 18.10.10, 23:42
          Tak mi sie wydaje , bo wątek zaczął Absztyf 16tego i pod swoim nickiem tylko tego dnia .
          17 -tego zaczął ZED i przez cały dzień napieprzał , abszta nie było. Zed zadowolony z siebie bluzga sie z wszystkimi innymi.
          Jakby mnie ktoś atakował to bym mu zaraz odpowiedział post po postcie, tutaj to nie następuje .
          Jedna wspólna cecha to, że obaj pod tymi nikami ostro ujadają na Jacynę.
          Myślę ,że ZED obrońca Krzystka zniknie pod tym nickiem po upadku Krzystka , bo nie będzie miał argumentów, że "bezinteresownie" bronił przegranej sprawy. I to jest powrót dla absztyfikanta.
          Nie wiem tylko czy Jacyna da mu jeść.
          • Gość: kiełbaska Re: ZED = Absztyfikant to ta sama osoba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.10, 00:02
            Gość portalu: twarda wazelina napisał(a):

> Tak mi sie wydaje , bo wątek zaczął Absztyf 16tego i pod swoim nickiem tylko te
            > go dnia .
            > 17 -tego zaczął ZED i przez cały dzień napieprzał , abszta nie było. Zed zadow
            > olony z siebie bluzga sie z wszystkimi innymi.
            > Jakby mnie ktoś atakował to bym mu zaraz odpowiedział post po postcie, tutaj t
            > o nie następuje .
            > Jedna wspólna cecha to, że obaj pod tymi nikami ostro ujadają na Jacynę.
            > Myślę ,że ZED obrońca Krzystka zniknie pod tym nickiem po upadku Krzystka , bo
            > nie będzie miał argumentów, że "bezinteresownie" bronił przegranej sprawy. I
            > to jest powrót dla absztyfikanta.
            > Nie wiem tylko czy Jacyna da mu jeść.

A ty idź do lustra zobaczyć orangutana.
            • Gość: T Re: ZED = Absztyfikant to ta sama osoba IP: *.chello.pl 19.10.10, 00:40
              OOO kiełbasa zzieleniała i waniajet
              supermarket.blox.pl/resource/3545267253_9e4b5f4818.jpg
              • Gość: Vlad.H. Re: ZED = Absztyfikant to ta sama osoba IP: *.cable.quicknet.nl 19.10.10, 00:56
                ty sie nie znasz - to najnowszy przeboj - kielbasa dietetyczna - zygasz, srasz i chudniesz w wyniku niestrawnosci...
          • Gość: Vlad.H. Re: ZED = Absztyfikant to ta sama osoba IP: *.cable.quicknet.nl 19.10.10, 00:20
            eee, oni sa bardzo podobni bo obaj maja noski na brazowo ale otwory inne obrabiaja...
          • zed.1 Re: ZED = Absztyfikant to ta sama osoba 19.10.10, 01:14
            ciekawa teoria, ale niezbyt prawdziwa. absztyfikant sie chyba po prostu obrazil.

jesli krzystek przegra wybory to od razu zapowiadam, ze nigdzie sie nie wybieram.

ktos bedzie musial tu siedziec i smiac sie gdy wasza radosc z wyboru jacyny albo drugiego populisty (zaremby) lub tez marionetki partyjnej (wijas/litwinski) bedzie zamieniac sie w rozczarowanie.

szkoda tylko, ze miasto straci na tym. moja jedyna interesownosc w bronieniu krzystka jest taka, ze uwazam, ze jest lepsza opcja niz kontrkandydaci, nawet jesli popelnial bledy.
            • 1przeciwnik_glupoty ZED bana z "tykanie" rodzin forumowiczów... 19.10.10, 19:46
              ZED dodatkowo powinien dostać bana z tego forum, za tykanie rodzin forumowiczów.
              • zed.1 Re: :/ 19.10.10, 20:35
                o ile sie nie myle to ty poruszyles temat swoich dzieci kupujacych dopalacze. nie chcesz o nich rozmawiac nie wprowadzaj ich tematu na forum.
                • 1przeciwnik_glupoty Re: :/ 20.10.10, 19:03
                  Twoja wypowiedź ma znamiona pomówienia. I nie usprawiedliwia tego nawet fakt, że jesteś wtórnym analfabetą i nie rozumiesz co piszesz.
    • xyz-xyz Re: Skladam wniosek o bana dla brazowego nosa Zed 20.10.10, 09:31
      Zadwornemu też chcesz dać bana? Luzuj absztyf. Tu wszyscy i tak znają się od dawna:)))
      • aysy.1 Re: Skladam wniosek o bana dla brazowego nosa Zed 20.10.10, 15:24
        xyz-xyz napisał:

> Zadwornemu też chcesz dać bana? Luzuj absztyf. Tu wszyscy i tak znają się od da
        > wna:)))
        ostatnio nie pije więc ponosi go nerwica. typowe w tej chorobie.
        • xyz-xyz Re: Skladam wniosek o bana dla brazowego nosa Zed 20.10.10, 17:32
          A skąd ty możesz to wiedzieć?
          • aysy.1 Re: Skladam wniosek o bana dla brazowego nosa Zed 20.10.10, 17:55
            xyz-xyz napisał:
            > A skąd ty możesz to wiedzieć?
            no właśnie :) jak myślisz?
            ...a co ? napisałem nieprawdę ?
            informacja osobista , świeża z imprezy niedawno odbytej.
            • xyz-xyz Re: Skladam wniosek o bana dla brazowego nosa Zed 20.10.10, 18:29
              Jeżeli uważasz, że absztyf to Jesswein, to cię rozczaruję.
              • aysy.1 Re: Skladam wniosek o bana dla brazowego nosa Zed 20.10.10, 18:39
                czy ja coś takiego napisałem?
                • xyz-xyz Re: Skladam wniosek o bana dla brazowego nosa Zed 20.10.10, 18:48
                  A trudno orzec:))))))))
                  • aysy.1 Re: Skladam wniosek o bana dla brazowego nosa Zed 22.10.10, 21:00
                    xyz-xyz napisał:

> A trudno orzec:))))))))
                    sorki. pozyskałem osobiście na włąsne oczy że tak powiem nowe informacje, które zmuszają mnie do zmiany stanowiska. chleje aż miło a szczególnie jak mu ktoś sfinansuje.
                    jak to pozory mylą. jednak na tej imprezie faktycznie wyglądało,że wziął się za siebie i przestał ostro chlać.
                    • Gość: he he he Re: Skladam wniosek o bana dla brazowego nosa Zed IP: *.chello.pl 23.10.10, 19:53
                      Mylisz absztfa z łajtem...
    • Gość: pyton ty,mandaryna salonowa! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.10, 17:19
      Już nie uciekniesz od swojego jestestwa,choćbyś się próbował nazywać obama. jeste Rafał i tyle
      • xyz-xyz Re: ty,mandaryna salonowa! 20.10.10, 17:33
        Nie jest Rafał. To pewne:P
        • Gość: twarda wazelina Zed=absztyfikant IP: *.chello.pl 20.10.10, 21:55
          Który to z tej młodzieży z urzędu miasta:
          stetinum.pl/bindata/images/IMG282d06afa674f54c63f30930a68f7623.jpg
          • Gość: T Re: Zed=absztyfikant IP: *.chello.pl 22.10.10, 20:00
            Urzednicy miejscy na zdjęciu, na których listach sie podpisywali , bo musieli .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka