brunon.kluska 15.11.10, 01:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: Szczecinem nadal rządzić będzie PO - sondaż P IP: *.chello.pl 15.11.10, 06:26 wyrazy wspólczucia dla mieszkańców... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z=aq Re: Szczecinem nadal rządzić będzie PO - sondaż P IP: *.pr1-nat.espol.com.pl 15.11.10, 07:04 Sam wymagasz współczucia, skądkolwiek jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Litwa jako reprezentant prezydenta Nitrasa 15.11.10, 07:52 Bedzie go reprezentowac i wyrazac jego wole na miejscu gdy ten bedzie zajęty w brukseli i warszawie. Litwinski jako prezydent bedzie najwyzej kukielka do wyrazania zyczen przewodniczacego. Nitrasowi ten numer ze sterowaniem z zaplecza nie wyszedl za Krzystka, ale teraz znowu stara sie to zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Litwa jako reprezentant prezydenta Nitrasa 15.11.10, 08:13 Nitrasowi ten numer ze sterowaniem z zaplecza nie wyszedl za Krzystka Za cienki był Sławek. Kierownicę mocno dzierżyły dłonie biskupa Dzięgi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mn Re: Litwa jako reprezentant prezydenta Nitrasa IP: 80.94.16.* 15.11.10, 09:56 zed.1 napisał: Litwinski jako prezydent bedzie najwyzej kukielka do wyra > zania zyczen przewodniczacego. PACYNKĄ ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szczecinem nadal rządzić będzie PO - sondaż P IP: *.pz3-nat.espol.com.pl 15.11.10, 08:52 czyli upadek miasta pogłębi się..... głosujmy na chłopaków z Peło!!! one fajne są... Nie patrzta że się kłócą o stołki, fajne są... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LA Re: Szczecinem nadal rządzić będzie partia IP: *.globalconnect.pl 15.11.10, 13:59 czy koniecznie trzeba głosować na ludzi z jednej, drugiej czy trzeciej politpartii? czy Szczecinem muszą rządzić partyjniacy? nie ma innej opcji? Odpowiedz Link Zgłoś
arstxx Szczecinem nadal rządzić będzie PO - sondaż PBS... 15.11.10, 08:22 Aha, czyli już na wybory nie trzeba iść? Wszakże "GW" obwieściła "ex cathedra", iż w całej Polsce gremialnie wygrywa partia Platforma Obywatelska. A nawet, jeśli ów sondaż jest wiarygodny, to niewątpliwie psychologowie i psychiatrzy mają w szczecinianach świetne studium tzw. "syndromu sztokholmskiego". W końcu jeśli normalnego człowieka ktoś notorycznie olewa i obraża, to takowy go pogoni i kopnie w tyłek przy dogodnej okazji, nie zaś zaprasza go do domu. W sensie metaforycznym oczywiście. Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Szczecinem nadal rządzić będzie PO - sondaż P IP: *.pz3-nat.espol.com.pl 15.11.10, 08:55 BRAWO WYBORCZA!!! Jaki artykulik.... jakie piękne manipulowanko! Panie Jachim brawo! Rozumiemy, że Krzystek manipuluje i zaklina rzeczywistość, on nawet uwierzył, że był dobrym prezydentem... ale wy podobno niezależna, obywatelska gazeta rączkę w rączkę z Krzystkiem, a czasami PO. Jesteście niczym panienka która nie wie którego bardziej kocha: blondyna (Litwiński) czy bruneta (a właściwie łysiejącego gościa - Krzystka)... Już wiecie kto wygra... dobre. To po co iść na wybory, jak to mówił mój znajomy z PO: "słuchaj wszystko już ułożone, my wygramy, to jest dogadane z kim trzeba" co jeszcze nam zafundujecie aby zmienić bieg historii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziki DGA esbeckie gowno IP: *.chello.pl 15.11.10, 09:03 Dostali 50 baniek na obsługę na likwidacje stoczni i przyuczenie do nowego zawodu spawaczy. Na układaczy kwiatów i psich fryzjerów. Od lat utrzymują sie z sondaży dla Agory. Wszystko to kłamstwo , przechodziliśmy już takie sondaże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woodcutter Re: PIS w Sznie to urzedackie g....... IP: 217.116.110.* 15.11.10, 09:15 Nic dziwnego, ze PIS tak fatalnie stoi w Szczecinie. Ci ludzie zupelnie nie zajmuja sie sprawami lokalnymi a jedynie duza polityka . Nie kontaktuja sie z ludzmi inaczej niz tuz przed wyborami. Szef PIS Duklanowski to zwykly urzedas dbajacy o to aby cala rodzina miala utrzymanie z budzetu. Dokad jeszcze byla u nich aktywna Jacyna to jeszcze cos sie dzialo w sprawach miejskich. SLD to tez ledwo juz dychajaca resztowka. Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_2 sondaż PBS... 15.11.10, 09:16 ta firma ma duże powiązania z PO i dla mnie jest niemiarodajna, bo sondaż telefoniczny ma duży procent błędu. Widocznie gazeta nie miała pieniędzy na OBOP, bo tam jest próba 1000 mieszkańców, a sondaż byłby robiony na ulicach Szczecina. Jak Jurczyk wygrywał, to tez były sondaże wyborcze nieadekwatne do wyników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sz. Re: sondaż PBS... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.10, 17:22 Skarbie-zamawiający sondaż płaci również za jego wyniki.Niby oczywiste,jednak nie dla wszystkich.Nie wierzysz?Spytaj Donalda o poziom zaufania do sondażowni.Prędzej uwierzę w "zapewnienia" kandydatów na prezydenta,że wierzą,w to,co mówią... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mn Re: Szczecinem nadal rządzić będzie PO - sondaż P IP: 80.94.16.* 15.11.10, 09:55 brunon.kluska napisał: > Ponadto jeszcze Arek zostanie Prezydentem! :) Daj spokój, to za małe miasto na tyle klęsk... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Przecież Szczecin nie jest polski wg PO pamietacie IP: *.adsl.inetia.pl 15.11.10, 11:35 kontury Polski w kampanii do EP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as GW obraża moja inteligencję nie ma danych o frekwe IP: *.adsl.inetia.pl 15.11.10, 11:39 czyli badanie nie dosyć że wśród posiadaczy telefonów to nic nie wiadomo o frekwencji która w szczecinie wyniesie około 40%. Jest duzo ludzi zawiedzionych PO i ich butą oni nie pójda do wyborów albo w ostatniej chwili zagłosuja na niezależnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Co zalatuje lisem Re: GW obraża moja inteligencję nie ma danych o f IP: *.chello.pl 15.11.10, 12:07 Do mnie zadzwonił jakiś pan i właśnie słabo usłyszałem w słuchawce nazwę sondażowni. Pan powiedział szybko i przeszedł do zapytajne , czy szybko miałbym czas 2 min na odpowiedzi, na początek do jakiej dzielnicy przynależę i potem przeszedł na wykształcenie jakie mam i jakie ma żona i czy w domu jest ktoś z wykształceniem podstawowym . Odpowiedziałem że dziecko jeszcze się uczy . Myślałem ,że to początek do zadania pytania, a tu pan podziękował . Tak wygląda manipulacja, pan ma zarejestrowane połączenie i czas, a odpowiedź sam sobie wpisze; Litwiński, PO, lub Krzystek PO. Większość sondażowni to stara esbecka nomenklatura , Pierwsze jeszcze za czasów stanu wojennego CBOS i OBOP to dla Jaruzelskiego żeby miał różnorodność opinii haha. Potem sie namonożyło, kto więcej zapłaci . Głos nie ważny ( np: walą cię wybory) też sie liczy do ogólnej puli na PLUS dla zamawiającego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LA Re: wykształcenie IP: *.globalconnect.pl 15.11.10, 13:44 Może to jest tak, że oni (ci badający) potrzebują tyle samo odpowiedzi osób z wyższym, ze srednim i z podstawowym wykształceniem? A że już mieli wystarczającą ilość odpowiedzi osób z wyższym i średnim, to polowali już tylko na tych z podstawowym? Czy można z tego wysnuć wniosek, że w Szczecinie sami wykształceni mieszkają i trudno skompletować np.300 głosów osób dorosłych z podstawowym?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Co zalatuje lisem Re: wykształcenie IP: *.chello.pl 15.11.10, 14:53 To jest zwykły klucz jak ogłosiło, że na PO głosuje wyższe, a podstawowe i średnie na PIS. Tym knyfem agentowi kazali pojechać. Na SLD zawodowe techniczne.(typ Milera) wiadomo resort siłowy Odpowiedz Link Zgłoś
kryjek Poszukiwany Biełowiec na listach komitetów. 15.11.10, 14:11 Czy ktoś mi może zidentyfikować ,z jakiej listy kandydackiej na radnego do rady miasta Szczecina Pan Biełowiec i w jakim okręgu . Dzięki jemu wygrania spraw w WSA na PL. A. Krajowej uniknęłam wielu kar /haraczu/za parkowanie i chciałabym oddać mu swój głos . Odpowiedz Link Zgłoś
aysy.1 Re: Poszukiwany Biełowiec na listach komitetów. 15.11.10, 14:14 jaka subtelna reklama wyborcza :) kryjek napisała: > Czy ktoś mi może zidentyfikować ,z jakiej listy kandydackiej na radnego do rady > miasta Szczecina Pan Biełowiec i w jakim okręgu . Dzięki jemu wygrania spraw > w WSA na PL. A. Krajowej uniknęłam wielu kar /haraczu/za parkowanie i chcia > łabym oddać mu swój głos . Odpowiedz Link Zgłoś
kancias Re: Poszukiwany Biełowiec na listach komitetów. 15.11.10, 14:36 kryjek napisała: > Czy ktoś mi może zidentyfikować ,z jakiej listy kandydackiej na radnego do rady > miasta Szczecina Pan Biełowiec i w jakim okręgu . Dzięki jemu wygrania spraw > w WSA na PL. A. Krajowej uniknęłam wielu kar /haraczu/za parkowanie i chcia > łabym oddać mu swój głos . Pan Biełowiec , a dokładniej Pan Zdzisław Biełowiec jest na liście PiS w okręgu 3 /śródmieście/ NA 4 pozycji. Pani Kryjek wejdź na szczecin.pl na wybory i tam wszystko jest. Odpowiedz Link Zgłoś