Dodaj do ulubionych

Koniec śledztwa w sprawie zabójstwa polickiego ...

20.11.10, 16:05
"grupa znajomych piłkarza goniła adwersarzy"... Adam, ta "grupa znajomych" to tez twoi koledzy, że tak miękko, czy też nie było rozkazu z komendy by ośmieszyć lub obrazić?
Obserwuj wątek
    • Gość: Sz. Re: Koniec śledztwa w sprawie zabójstwa polickieg IP: *.vspace.pl / 172.16.22.* 21.11.10, 15:58
      Idą wybory więc kogo tak naprawdę obchodzi,że w Policach poleciała głowa. Gdyby chociaż napastnik lub ofiara byli np.Czeczenem,Arabem lub wracającym do domu uczestnikiem marszu dewiantów,to byłaby afera a tak-lipa.Poza tym,red. Zadworny ostatnio dostał prestiżową nagrodę dla pismaków więc może pisać,co chce.
      • Gość: czarnamamba niemiecka prestiżowa nagroda IP: *.chello.pl 21.11.10, 22:40
        W nagrodzonym artykule zrównał kilka powojennych zbrodni kryminalnych z zaplanowaną przez obce państwo (Niemcy)
        masową eksterminacją polaków.
        Jeszcze jeden podobny artykuł i dostanie niemieckie obywatelstwo...
        • Gość: Sz. Re: niemiecka prestiżowa nagroda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 17:33
          Ale to nieistotne,za co mu dali.Tępa tłuszcza nie potrafi poprawnie wymówić nazwy tej nagrody więc przyczyny dla których ją dostał są bez znaczenia.Poza tym,jeśli szukasz w GW treści,to źle trafiłeś.Proponuję traktować tego szmatławca jako "gazetę robioną przez półinteligentów dla ćwierćinteligentów,a wszystkim im wydaje się,że są intelektualistami".
      • dwatrzy3 Re: Koniec śledztwa w sprawie zabójstwa polickieg 22.11.10, 15:21
        A mógł zabłysnąć szanowny redaktor gdyby się o tej sprawie trochę dowiedział.
        Że Ochal to zwykły notowany przez policję bandzior, że tłukł kolegę oskarżonego 'samotrzeć' a koledzy uciekli za granicę. że dziewczyna denata bądż jej ojciec grozili rodzinie oskarżonego- nie wiedzieli, że Ochal bił się o inną dziewoję... Że głowny pokrzywdzony tzn. kolega oskarżonego mógł stracić oko a teraz ze strachu w "wyniku pobicia' stracił pamięć? Wreszcie, że policja mogła wszystkiemu zapobiec zabierając całe towarzystwo np. na izbę wytrzeżwień co mogłoby być zarejestrowane monitoringiem miejskim, niestety taśma zginęła.... Mógłbym wymieniać dalej a może pan redaktor sie pofatyguje do AŚ i sam porozmawia z Michałem. Może za to jakaś nagroda wpadnie. Tylko działaczy Chemika się trzeba nie bać.
        • Gość: czarnamamba do dwarzy3 IP: *.chello.pl 22.11.10, 21:40
          Red. Adam Zadworny wbija w działaczy "Chemika". Redaktor Adam Zadworny to rzecznik komendanta wojewódzkiego policji na niejawnym etacie. Jeśli z Małopolskiej nie padnie komenda "bierz suko!" redaktor- nagrodzony nawet nie obsika nogawki oskarżonego.
          Zła wiadomość dla podejrzanego jest taka, iż red. Adam Zadworny ma we krwi solidaryzowanie się z bandytami- kapusiami.
          Tak jak w tej sprawie, co jasno wynika z treści. Jedna ekipa- "grupa znajomych piłkarza"- chciała zmasakrować drugą, nie wyszło, polala się krew, więc pobiegli na komisariat.
          Ochal byl tam przez przypadek, chłopak rozgrzewkę robił przed treningiem...
          Zadworny opisuje sprawę, mrugając "oczkiem" w kierunku napastników, bo mu się historia przyjaciela "Kapsla" przypomniała...
          • Gość: H&M Re: do czarnamamba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.10, 19:00
            Czarny nie przeginasz trochę? Ja rozumiem, że to musi trochę 'boleć' jak red. Zadworny (za przeproszeniem...) "zlewa ciepłym moczem" od dobrych paru lat Twoje pretensje tutaj, a Ty dalej swoje "jak kulą w płot", ale "bierz suko!"... ? Kiedyś to naprawdę w miarę się czytało, ale ciągłe teksty o "wytycznych z Małopolskiej", "gierojach", sympatiach wobec tzw. "środowiska przestępczego" - to już nie budzi nawet uśmiechu politowania... (w dodatku ten tekst: "...red. Adam Zadworny ma we krwi solidaryzowanie się z bandytami- kapusiami." to chyba jakiś żart zrozumiały tylko dla Ciebie - po Twoich wpisach na forum od lat widać, że raczej z Zadwornym bruderszafta nie piłeś...)

Mały "Off-topic": Podobał mi się jeden z wpisów który ostatnio tu popełniłeś gdzie dawałeś do zrozumienia, że Polscy prawnicy (chociaż Ich wkład w ustawodastwo wbrew pozorm nie jest szczególnie wielki ) na czele z posłem Ryszardem Kaliszem źle zrobili nie przyjmując stosownej ustawy o odzyskiwaniu mienia pochodzącego z działalności przestępczej. Czy to nie jest czasem kalenie własnego gniazda? Na mieszkanie na Pogodnie "zarobiło się" na pewno ciężką, ale raczej nie do końca legalną pracą w szalonych latach 90tych.. :)

PS Prawa publiczne już przywrócone? Możesz 'pochwalić się' na kogo głosowałeś w niedzielę? :)

Pozdrawiam i spóźnione 'witam' w Ojczyźnie po paru miesiącach rozłąki.. ;)
            • Gość: czarnamamba Re: do Forlana IP: *.chello.pl 24.11.10, 10:04
              Zamiast "bierz suko!" miało być "bierz burku!", ale wystraszyłem się reakcji
              związku kynologicznego.
              Jednak jeśli ty jesteś innego zdania, zawsze możesz poprosić Blumsztajna o gwizdek, nazwać się antyfaszystą i zblokować mi klatkę schodową...
            • Gość: kropa do: H&M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 10:21
              a ja tak sobie czytam i dochodze do wniosku, ze TY HM w ogole nie zrozumiales co chcial przekazac czarnamamba. widac nie czytasz jego textow ze zrozumieniem, no, ale wybiórczo - jak wyborcza.... AZ- gdyby zlewał ciepłym moczem to nie byłoby Twojego postu, tak sądze. co boli AZ-eta, czy Ciebie? ze mieszka na pogodnie? o tym juz AZ pisał, pisał o psie, pisał o żonie i pisał o dziecku - nie mial o czym pisac to sie wycierał banalami zamiast podjąć dyskusje. nie znasz genezy HM i dlatego nie pisz głupot. mi sie dobrze czyta co on pisze a ciekawe jest ze sie do niego czepiles jak rzep do psiego ogona, a textow anty AZ czy wyborczej i postów i autorów jest tu na forum mnóstwo.... patrze, szukam???? nikogo wiecej nie atakujesz? tylko czarnamamba Ci nie leży??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka