Dodaj do ulubionych

Nitras funduje Brukselę bo prezydent Łomży prze...

24.11.10, 15:16
"Teraz jestem w Strasburgu - powiedział nam dziś europoseł. - Jak tylko wrócę to umówię się z tymi ludźmi na spotkanie. Mam z tym związany pewien plan, którego na razie nie będę zdradzał. A słowa zwykle dotrzymuję"

Tylko na wstecznym nie jedź.
Obserwuj wątek
    • Gość: widz Łomża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 15:26
      a że Pan Poseł jest szefem powiatu Szczecin partii rządzącej oraz był czas dłuższy szefem regionu zaś PO miała w minionej kadencji większość w Radzie Miasta dla "porównania" z Łomżą nie ma znaczenia? tak tylko się pytam.... a "pewien pomysł" Pana Posła to może przeniesienie Brukseli do Szczecina??
    • malgorz-ata2010 [...] 24.11.10, 15:38
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: jonatan Re: Nitras funduje Brukselę bo prezydent Łomży pr IP: *.chemn.zut.edu.pl 24.11.10, 16:42
        A miała ta pani inne wyjście po tym jak publicznie nazwała Krzystka głupkiem? Litwiński jest dla niej jedynym ratunkiem aby nie wypaść z obiegu :(
    • Gość: gość Zaraz, zaraz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.10, 15:38
      Nie tak szybko, panie Nitras! W jakiej partii był przez ostatnie 4 lata i z czyją pomocą w radzie miasta oraz z sejmiku rządził prezydent Krzystek? Czy pan jako głównosterujący polityk w partii rządzącej w zachodniopomorskim nie poczuwa się do "sukcesów" pana Krzystka? Bez fałszywej skromności proszę! Niech pan otwarcie przyzna: Piotr Krzystek był zasadniczym ogniwem Platformy Obywatelskiej w zarządzaniu miastem Szczecin przez ostatnie 4 lata! Jednak z powodów personalno-partyjno-zakulisowych już go nie lubimy!
      • Gość: Jan Re: Zaraz, zaraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 15:48
        Ale ten Nitras jest żałosny, jad wylewa mu się z ust, strasznie toksyczny człowiek.
        • wodni.k Re: Zaraz, zaraz 24.11.10, 18:19
          Gość portalu: Jan napisał(a):

> Ale ten Nitras jest żałosny, jad wylewa mu się z ust, strasznie toksyczny człow
          > iek.
          Nie toksyczny, tylko jak mawiała moja ciotka "Z buraka będzie tylko barszcz"
          Teraz wiem, dlaczego nie poprę Litwińskiego w drugiej turze.
      • Gość: dziki Re: Zaraz, zaraz IP: *.chello.pl 24.11.10, 15:48
        Myślę ,że te osoby to akurat młodzieżówka PO, ale... przypomniał mi sie inny autobus do Brukseli pana Liberadzkiego z Ćwiaczem z Polic, co to były za czasy w zasadzie to czym się różnią od tych za rządów PO . Działacze tej parti do wódki i chamskiego zachowania dołożyli jeszcze narkotyki. Starosta z Kamienia Pom. I ten diler narkotyków co bluźnił na wizji.
    • Gość: lalek Krzystek do Łomży :)))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.10, 15:45
      wynocha nieudaczniku,tam możesz powalczyć o 26% za 4 lata
      • Gość: wont litwinski Re: Krzystek do Łomży :)))))) IP: *.pr2-nat.espol.com.pl 24.11.10, 16:12
        teraz juz jestem pewny bede glosowal na krzystka ..bandacw...i uwziela sie i zal dupe sciska ze krzystek ma wiecej punktow niz lalus litwinski ktory jest totalnym betonem nie reprezentuje swoja osoba kompletnie nic zrobil sobie zdjecie z tuskiem i jest juz kandydatem załosne ...litwinski wont!!!
        • Gość: Sz. Re: Krzystek do Łomży :)))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 17:40
          A mnie dziwi niechęć i pogarda z jaką eurodeputowany wyraża się o mieszkańcach wschodu Polski.Jest to o tyle nierozsądne i niezrozumiałe bo zawsze sądziłem,że eurodeputowany reprezentuje Polaków i ich interesy w Brukseli...Niby język miłości,niby merytoryczna debata a słoma z butów wychodzi wieśniakowi z Połczyna...Nieładnie!Panie pośle Nitras-ssie!
      • Gość: arleton A Litwinski ile mial procent? w glowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 23:50
        Krzystek wygra
    • britneykiller Nitras funduje Brukselę bo prezydent Łomży prze... 24.11.10, 18:31
      Gwoli przypomnienia - przez ostatnie 4 lata Łomżą rządziło PO w koalicji z PiS i komitetem "Solidarna Łomża".
      • hakuna07 Re: Nitras funduje Brukselę bo prezydent Łomży pr 24.11.10, 19:53
        Nitras to taka marna kopia tego orła co to w kasynie wygrał dziesiąt razy pod rząd. Ten sam model "uczciwości" - piskorskiej.
    • betterman1 Nitras funduje Brukselę bo prezydent Łomży prze... 24.11.10, 19:44
      Nitras jest jednak żałosny. Skur....l steruje/sterował z tylnego fotela i udaje, że nie ma nic wspólnego z minionymi 4 latami w Szczecinie. Teraz wystawia Litwińskiego, żeby nie daj Boże go od koryta nie oderwali.
      Wybaczcie wolę Krzystka. Myślę, że "współpraca" z PO sporo go nauczyła i z pewnością będzie lepszym preziem niż jest teraz.
      • Gość: jacek p. Re: Nitras funduje Brukselę bo prezydent Łomży pr IP: 89.75.81.* 24.11.10, 20:13
        no nikt pozytywnie nie wypowiada się o tym pośle. hmmm będę głosował na Krzysztka
        :))
      • Gość: komuch Litwinski tylko atakuje- to jest zero!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 23:52
        niech spada
    • dk-24 Nitras funduje Brukselę bo prezydent Łomży prze... 24.11.10, 20:45
      Jak się czyta i patrzy (wczorajsze Spięcie w TVP Szczecin i popois p. Marcinkiewicza) co wyprawia szczecińska PO i co może jeszcze wyprawiać jakby wybory wygrał p. Litwiński aż cisną się na usta trochę zmienione słowa piosenki klasyka: " i od takich ludzi ochroń nas Panie".
      • Gość: kozaczek Ciotka Marcinkiewicz występowala? haahaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 23:51
        ale to cipkaaa
      • Gość: szczecinianin Re: Nitras funduje Brukselę bo prezydent Łomży pr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.10, 08:23
        Prędzej koty zaczną latać, niż NITRAS komu kolwiek co kolwiek zafunduje. Przecierz on tylko czeka na łapówę a sam nikomu nic nie dał i nie da.
        • ekwidysanta Moja rada: 25.11.10, 09:22
          zamiast siedzieć przy kompie i komentować, weź się do nauki, bo z ortografią masz (mocno!) na bakier.
    • arachmida Nitras funduje Brukselę bo prezydent Łomży prze... 24.11.10, 22:22
      Nitras lekceważąco wypowiada się o Łomży, a przecież jako europoseł jest reprezentantem wszystkich Polaków. Wychodzi na to, że wybiera tylko POlaków, reszta to tylko mięso wyborcze.
    • tine6 Ide do monopolowego... 25.11.10, 16:04
      Zaraz zadzwonie do Strasburga do Slawka, ze jest cwiarteczka i przyleci prywatnym odrzutowcem to z nim pogadam zeby sie uspokoil.
    • tine6 Panie Nitras 25.11.10, 16:15
      Wez sie Pan za uczciwa robote a nie bywanie na salonach.Przynosi pan wstyd Polsce, w Europarlamencie jest 736 poslow a pan jest 25 na liscie najbardziej leniwych.Wstyd!!!!! Opuszcza pan glosowania i spotkania.Co prawda Ziobro i Kaminski sa przed panem w tej konkurencji. Ale czy tak powinno szanowac sie swoje miejsce pracy?????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka