mercedes_4 18.12.10, 14:12 www.youtube.com/watch?v=MlGCN4v_kJA&feature=player_embedded Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malcoolm Re: WNEiZ - super pomysl- gratulacje 19.12.10, 09:19 Długo czekali po prostu na pozwolenie od Katy Perry na użycie piosenki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. szkoda ze nie znalezli ladniejszych studentek IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 26.12.10, 21:07 przeciez sporo ich studiuje. Odpowiedz Link Zgłoś
malcoolm Re: szkoda ze nie znalezli ladniejszych studentek 26.12.10, 21:11 Na WNEIZ całkiem sporo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: szkoda ze nie znalezli ladniejszych studentek IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 27.12.10, 18:07 widac za drobne nie ebde sie lajdaczyc w reklamowkach... marza o wiekszej karierze - pewnie w jakims tureckim burdelu w NRD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as co ty chcesz 3/4 to ładne laski IP: *.globalconnect.pl 28.12.10, 07:36 zresztą na tym wydziale zawsze tak było.Produkcja niezła , troche poogladałem innych i chyba najlepsza jest z UJ dobre pomysły szczególnie na początku z damą z łasiczką i smokiem wawelskim .Na UW dużo pieniedzy a produkcja przynudna.UAM ładne laski , KUL świetne przejście fortepianu z sali w plener ,pomysł z ZOMO no i diabełki i aniołki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tzn nie kazda moze byc z wasami IP: *.dynamic.chello.pl 27.12.10, 18:12 i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: nie kazda moze byc z wasami IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 27.12.10, 18:28 twoja wypowiedz moze byc intepretowana dwuznacznie - raz ze sugerujesz ze skoro nie doecniam urody kobiet z reklamowki to jestem pedalem - przyznaje - jestem wybredny jesli chodzi o kobieca urode - nic na to nie poradzeze nie zadowalam sie byle czym a sugerowanie ze pedalem no coz - twoje prawo mi to wisi. inna intperetacja - sugerujesz ze malo kobiet mialo wasik czyli nie mialo relatywnie wysokiego poziomu testosteronu (z reguly takie kobiety maja silniejsze libido i sa lepszymi-bardziej aktywnymi partnerkami - tak przynajmniej twierdza co poniektorzy) ogolnie zas po prostu nie zauwazylem zbyt wielu fajnych dziewczyn a jak potwierdzaja inni na samym wydziale jest ich dosc sporo - stad i moje rozczarowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
aysy.1 Re: WNEiZ - superzabawa- gratulacje 27.12.10, 06:01 Brawo studenci. Tak trzymać ! Młodość i zabawa ! Łza mi się w oku kręci. Kiedyś też się nieżle bawiliśmy. Studentki bardzo ładne ! Chłopcy trochę niemrawi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: copy chyba zgapili od LO2 IP: *.adsl.inetia.pl 27.12.10, 16:28 www.youtube.com/watch?v=e2XY7PuyTp4&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
aysy.1 Re: chyba zgapili od LO2 27.12.10, 17:25 Gość portalu: copy napisał(a): > www.youtube.com/watch?v=e2XY7PuyTp4&feature=related tego w necie, na you tube jest dziesiątki z całego świata. wspaniała zabawa i ten lip dub szczeciński wneiz wyróżnia się pozytywnie. gratuluję i ...zazdroszczę zabawy. tak trzymać młodziezy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Co zalatuje lisem Re: chyba zgapili od LO2 IP: *.dynamic.chello.pl 27.12.10, 18:21 Moje dziecko brało udział w Poznaniu na UAMie rok temu , byli drudzy po Krakowie w Polsce, ale przed Warszawką . mam nadzieje ,że kiedyś Szczecin będzie w czymś pierwszy Odpowiedz Link Zgłoś
aysy.1 Re: chyba zgapili od LO2 27.12.10, 18:37 Gość portalu: Co zalatuje lisem napisał(a): > mam nadzieje ,że kiedyś Szczecin będzie w czymś pierwszy no to doącz do mnie i krzyknijmy : chwała tym co próbują ! Odpowiedz Link Zgłoś
mercedes_4 po prostu lip dub w różnych formach 27.12.10, 18:30 Zaczęło się od studentów Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie, którzy jako pierwsi opublikowali swój Lip Dub, ale ten film wideo zawierał treść od partnera Sony Music Entertainment, który zablokował go w kraju na mocy praw autorskich. Był konkurs na najlepszy lip dub - czyli teledysków w których studenci prezentują swoją uczelnię śpiewając do znanych piosenek w kwiecień/maj 2010 roku. www.students.pl/wokol-studiow/kultura/details/36239/Bitwa-o-najlepszy-polski-Lip-Dub-trwa-Studenci-z-Warszawy-zwieraja-szeregi...... uważałam, że warto było pokazać lip dub ze Szczecina, bo jest radosny i super, że w tak fajnej formie go zrobili, pamiętając inny klip reklamowy US. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Ze Szczecina tylko Lo2 i USz na pozostałych czekam IP: *.globalconnect.pl 28.12.10, 07:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? A nauka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.10, 07:32 Co z nauką? Zamiast się uczyć udają gwiady estrady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: A nauka? IP: *.globalconnect.pl 28.12.10, 07:40 nie przesadzasz. Widziałeś film Oczy węża tam zachwycaną się sceną która trwa kilka minut bez cięcia i tu też o to chodzi by było wszystko zgrane i żaden element nie zawiódł. Odpowiedz Link Zgłoś
aysy.1 Re: A nauka? 28.12.10, 08:22 Gość portalu: ? napisał(a): > Co z nauką? Zamiast się uczyć udają gwiady estrady. święte słowa. studenci do nauki, tkaczki do krosen, gónicy pod ziemię a robotnicy do fabryk. wyklęty powstań ludu ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: libdub a może teraz Urząd miejski już po zagrożeniu IP: *.globalconnect.pl 28.12.10, 14:54 chyba jest już wesoło jest gdzie kręcić i zkim kręcić Odpowiedz Link Zgłoś