whiteentrance 26.12.10, 00:36 zachowałeś się jak qtas. czeka cię krzesło elektryczne. albo forum wspomnie cię jak hannibala lectera albo w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: zienkiewicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.10, 00:50 Idź spać pijaczku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laps Re: zienkiewicz IP: *.adsl.inetia.pl 26.12.10, 10:07 jak qtas to się ta ścierka zachowywała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: zienkiewicz IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 26.12.10, 10:34 white o co sie znow rzucasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Zienkiewicz - współczesmy towarzysz szmaciak IP: *.dynamic.chello.pl 26.12.10, 11:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laps beatrix13 - miałaś zniknąć IP: *.adsl.inetia.pl 26.12.10, 11:44 to zrywaj się z tego forum. nie dość że jesteś brzydka,to jeszcze zła i głupia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: beatrix13 - miałaś zniknąć IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 26.12.10, 11:56 a jakie znaczenie ma jej uroda na forum? dala ci kosza czy jak ze tak reagujesz nerwowo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laps Re: beatrix13 - miałaś zniknąć IP: *.adsl.inetia.pl 26.12.10, 12:22 jej ani niczyja inna uroda nie ma zadnego znaczenia na tym forum co nie znaczy że ona jest włąśnie wyjątkowo tłusta i brzydka. stąd jej kompleksy i jej wyjatkowe chamstwo na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: beatrix13 - miałaś zniknąć IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 26.12.10, 12:29 nie wiem, nie widzialem i malo mnie to obchodzi - co do tekstow... no coz jak sie ma zobowiazania finasowe to trzeba jakos zarabiac na zycie - "kazdy orze jak moze" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -.- Re: beatrix13 - miałaś zniknąć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.10, 12:38 Witam SzP laps Tak za to Ty i Zienkiewicz swoim zachowaniem jesteście przykładem taktu i sprawiedliwości dziejowej jedynie słusznych racji. Nie zgadzaliście się z jej "poglądami" OK ale to nie tłumaczy tego co kolesiostwo zrobiło,niestety albo jest się politykiem z klasą,albo odpadem politycznym. Nic nie tłumaczy głupoty zachowań. Uprzedzę Twoje bezsensowne domniemanie - nie jestem Beatrix ani politykierem czy odpadem politycznym,a teraz miłego i owocnego "ujadania" Tobie życzę w radości świętowania Wesołych Świąt :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: zienkiewicz 26.12.10, 11:55 Ooo! Katolacy przekazali sobie znak pokoju... Tak trzymac kochani, a bedzie dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: zienkiewicz IP: *.dynamic.chello.pl 27.12.10, 11:17 xyz-xyz napisał: > A powie mi ktoś, o co kaman? Whiteentranceobrońcauciśnionychinternautów przejął się losem jednej koleżanki z forum której wpisy charakteryzowały się wysokim poziomem trolizmu. Charakteryzowały, bo pan Zienkiewicz ujawnił na forum niektóre fakty z życia prywatno-partyjnego tej koleżanki, co pozwoliło osobom z kręgu często atakowanego przez tą koleżankę donieść do państwowego pracodawcy na jej przesiadywanie w internecie w czasie pracy, oraz ujawnić na forum jej dane. Co skończyło się samoskasowaniem konta koleżanki. Ufff... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: zienkiewicz 27.12.10, 11:54 Ujawnianie danych na forum, to czyste qrestwo. Jeśli Jacek ujawnił, to łajt ma rację. Jak do tej pory, jedynie Zadworny ujawnił dane forowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: zienkiewicz IP: *.dynamic.chello.pl 27.12.10, 12:20 xyz-xyz napisał: > Ujawnianie danych na forum, to czyste qrestwo. Jeśli Jacek ujawnił, to łajt ma > rację. Jak do tej pory, jedynie Zadworny ujawnił dane forowiczów. W zasadzie nie ujawnił, ale napisał tyle że ktoś ze zwolenników jednej pani polityk pogrzebał i znalazł, a potem się zemścił za te wszyskie "stare baby" i "pacyny". Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: zienkiewicz 27.12.10, 12:22 Tak, czy owak, postąpił niegodnie, ujawniając informacje, które pozwoliły ustalić tożsamość uczestnika forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: zienkiewicz IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 27.12.10, 12:25 nie do konca i tyle w temacie - napisalem juz dlaczego whitee nie powinien robic zadymy. Zle sie stalo ale sposob w jaki zachowywala sie beatix byl prowokowaniem losu i to bylo nieuchronne. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: zienkiewicz 27.12.10, 14:47 Ujawnil jej imie. Beatrix wypowiadala sie krytycznie o jego partii i dlatego to zrobil. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: zienkiewicz 27.12.10, 15:03 Ja też krytykuję jego partię. Czasem nawet niezwykle ostro. Moją partię krytykują znacznie ostrzej, mimo to nie ujawniam niczyich danych. Raz jeden wykazałem, że wolyn5, to Zadworny. Zrobiłem, to bo Zadworny ujawnił moje dane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esmeralda Re: zienkiewicz IP: *.dynamic.chello.pl 27.12.10, 22:11 xyz-xyz napisał: Raz jeden wykazałem, że wolyn5, to Zadworny. Zrobiłem, to bo Zadworny ujawnił moje dane. ........ no widzisz tobie można łamać zasady, a ty xyz w takim razie sam się przedstaw, bo jeżeli ciebie wszyscy już prawie znają to nie powinieneś krytykować z tej pozycji zientkiewicza, bo sam nie masz cywilnej odwagi pisać pod swoim nazwiskiem, jak on to robi, a mimo, że ciebie już znają. Jak ja pamietam, trochę znasz więcej forumowiczów, bo uczestniczyłeś w spotkaniach w realu. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: zienkiewicz 28.12.10, 10:05 no widzisz tobie można łamać zasady, To nie było złamaniem zasad. Zadworny, który jest dziennikarzem Wybiórczej, pod nickiem ujawnił informacje o mnie i o czarnejmambie. Zrobił coś absolutnie niedopuszczalnego. Wykazałem, że to on. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esmeralda Re: zienkiewicz IP: *.dynamic.chello.pl 28.12.10, 12:44 xyz-xyz napisał: Zadworny, który jest dziennikarzem Wybiórczej, pod > nickiem ujawnił informacje o mnie i o czarnejmambie. Zrobił coś absolutnie niedopuszczalnego. Wykazałem, że to on. ..... Od tego jest admin, przecież sam napisałeś. Ja akurat tej sprawy nie pamiętam i przez to trudno mi to porównać, ale uważam, że zasada jest zasadą i nie ma wytłumaczenia, abyśmy się bawili w śledczych, kto kim jest, bo w jakim celu. Co do czarnejmamby, zastanawiałam się dlaczego jej nie ma i też myślałam, że teraz po tym zamieszaniu i ty też odejdziesz. Kiedyś, jak ktoś chciał mógł przecież iść na spotkanie forumowe i poznać się. Ale nie tylko u nas tak się zadziało, bo na innych forach jest tak samo np. na Krakowskim, a później po ujawnieniu, te forum już nie jest ciekawe. forum.gazeta.pl/forum/w,61,120150306,,Po_co_jest_to_forum_Dlaczego_admin_jest.html?v=2 Widocznie każdy z nas te forum traktuje inaczej, bo ja uważam, ze jeżeli jest one anonimowe, to nie ma takiego znaczenia opiniotwórczego i mocy sprawczej. Znaczenie nadał jej dopiero pan prezydent i czasami gazeta wyborcza, jak nie ma tematów do pisania. Fakt, że czasami pojawiają się pewne prawdziwe informacje, ale trzeba je umieć czytać, bo też jest wiele dezinformacji i to wiele. Przecież te wypowiedzi to są opinie wielu ludzi i to poszczególnych, i które w rzeczywistości nie istnieją, bo są anonimowe. Tylko pan prezydent się tak obraził, że podał Was do prokuratury i wziął te forum jako opiniotwórcze, a teraz po wyborach okazało, że nie jest takim forum. Pan prezydent pokazał klasę, wygrał wybory i to potwierdziło, że zrobił słusznie, bo osiągnął swój cel. Ale niestety, jak się dzieją takie sprawy, to po prostu nie ma już żadnych zasad i granic, trzeba uważać co się pisze, albo się zabezpieczyć jak to zrobił Vlad, bo na tym forum żadne zasady już nie istnieją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: zienkiewicz IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 27.12.10, 18:15 nie dlatego - czemu manipulujesz - krytykowala partie do ktorej iles miesiecy wczesniej skaldala akces i nie zostala przyjeta - od tego momentu zaczela atakowac partie do ktorej do niedwna chciala nalezec - ja znam taki wariant rozwoju wypadkow. Krytykuje PO jednak do PO nigdy nalezec nie chcialem - wolalbym z glodu zdechnac. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: zienkiewicz 28.12.10, 10:09 To, że tak postąpiła, to jej chluby nie przynosi. Poza tym la donna mobile:) Tak, czy owak, Jacek nie powinien ujawniać informacji o niej. Spieramy się czasem ostro, ale nigdy by mi nie przyszło do głowy ujawniać twoje dane. Nawet, gdybym je znał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: zienkiewicz IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 28.12.10, 19:51 Nie wiem czy ujawnil jakas informacje czy nie - srednio mnie interesuje zycie waszej waflarni - wiem ze sama uczestniczyla w ujawnianiu danych i nagonkach. Mnie tez nie interesuje kto kim jest - ta wiedza moglaby sie okazac zbyt wielkim rozczarowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: zienkiewicz IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 27.12.10, 12:23 beatrix brala udzial w nagonkach na roznych forumowiczow - sam pamietam sprawe w ktorej probowano zaszczuc jednego z nich grozac mu ujawnieniem danych pracodawcy i jego nazwisko - zaczeto nawet robic przecieki po ktorych mozna byloby probowac ustalic dane - zreszta mnie tez beatrix i jej kolo towarzyskie probowalo zaszczuc choc nie ukrywam ze nie moge pochwalic sie tym co swar - tak czy siak beatrix padla ofiara tego w czym sama uczestniczyla i co sama pochwalala - atakowanie zas Zienkiewicza ktory nie ukrywa sie pod nickiem i osmielil sie ujawnic nick osoby ktora sama chciala ujawniac innych nie ujawniajac swojej tozsamosci jest po prostu smieszne. White niepotrzebnie anagazuje sie w cos co nie jest ani tak czyste ani tak dobre jak probuje to on czy sama beatrix przedstawiac. Cenie swoja anonimowosc i nie interesuje mnie kto pisze pod nickiem zed czy beatrix, uwazam ze jesli sam chce byc anonimowy to inni maja do tego takie samo prawo - nie mozna samemu zadac anonimowsci i jednoczesnie ujawniac tozsamosc innych - "nosil wilk razy kilka, poniesli i wilka" - skonczcie juz z tym ronieniem lez - beatrix dostala lekcje od zycia i bedzie sie pilnowac nastepnym razem, nikt nie powiedzial ze wiedza ma byc za darmo, czasem tzeba za nia zaplaci - i by bylo jasne - nie cieszy mnie porazka beatrix, moge zrozumiec jej gorycz i w jakis sposob rozzalenie a nawet wspolczuc ale doroslosc ma swoja cene. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: zienkiewicz 27.12.10, 15:07 To, że ktoś mi się do samochodu włamał i ukradł mi radio, nie upoważnia mnie, żebym i ja kradł radia. A do tego sprowadza się twój wywód. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esmeralda Re: zienkiewicz IP: *.dynamic.chello.pl 27.12.10, 16:48 xyz-xyz napisał: > To, że ktoś mi się do samochodu włamał i ukradł mi radio, nie upoważnia mnie, ż > ebym i ja kradł radia. A do tego sprowadza się twój wywód. ...... ,Jak zwykle xysiku spłycasz. A tutaj zagrały emocje i to dość mocne, złość odbita rykoszetem. Bea przekroczyła pewne granice, bo przecież nagle zmieniła zdanie, aż ja jej się oficjanie o to zapytałam. W sumie mogli to sobie inaczej wyjasnić, jeżeli się znali w realu, masz własnie to są wasze spotkania w realu, sama pamiętam te akcje organizowane przez beatrix, a później dyrgosię i white w jakim celu one były? Współpraca w naszym mieście nie istnieje pomiedzy różnymi ugruowaniami i instytucjami. Sami też nie jesteście lepsi, wy się pokazywaliscie jacy jestescie super inteligenci, zamkniete elitarne środowisko forumowe ze spotkań w realu, które stworzyło swoje prywatne forum i czy ono nadal istnieje. Już przecież wtedy dyrgosia z beą wojowała, jak to w naturze dyrgosi jest. A jak ktoś miał inne zdanie to chuzia na Józia, nie przebierając w słowa. Tolerancyjni tylko dla siebie byliscie. Słowa mają inny wymiar, proszę twoje dane też zostały ujawnione i każdy zapamię ta, że jesteś kolegą pana prezydenta i sporo tez forumowiczów zna ciebie z realu. Napiszałam, że spłycasz sprawę, bo złodziejstwo ma zupełnie inny wymiar niż manipulacja i dążenie do wyznaczonego celu. Co w polityce sprowadza się do zniszczenia czyjejś niewygodnej osoby. Bea była naiwna w stosunku do was i to ją zgubiło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: zienkiewicz IP: *.szczecin.mm.pl 27.12.10, 17:35 Gość portalu: esmeralda napisał(a): masz własnie to są wasze spotkania w realu, s > ama pamiętam te akcje organizowane przez beatrix, a później dyrgosię i white w > jakim celu one były? Współpraca w naszym mieście nie istnieje pomiedzy różnymi > ugruowaniami i instytucjami. Sami też nie jesteście lepsi, wy się pokazywalisci > e jacy jestescie super inteligenci, zamkniete elitarne środowisko forumowe ze s > potkań w realu, które stworzyło swoje prywatne forum i czy ono nadal istnieje. ciebie nie chcieli ? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esmeralda Re: zienkiewicz IP: *.dynamic.chello.pl 27.12.10, 17:53 w spotkaniach ja po prostu w nich nie uczestniczyłam, bo po co, w jakim celu?, Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: zienkiewicz 27.12.10, 18:00 > w spotkaniach ja po prostu w nich nie uczestniczyłam, bo po co, w jakim celu?, To, że ty w tym nie widziałaś celu, nie znaczy, że inni tego celu nie widzieli. Dokonałaś wyboru, więc nie pitol o jakiejś elicie. Odpowiedz Link Zgłoś
aysy.1 Re: zienkiewicz 27.12.10, 18:35 nie tylko. z tego co widzę wysuwają się m.in. następuące wnioski : 1. na tym forum rzadkością jest ktoś kto pisze nie będąc pracownikiem firm państwowych, samorządowych, politycznych czy innych gdzie pracują biurwy. na kilometr wyczuwam to od większości forumowiczów. sposób myślenia, kreacje wskazują gdzie leży przyczyna klęsk tego klęsk tego miasta. 2. zwyczaje między biurwami są (jak widać) znacznie gorsze niż między hienami. za parę srebrników, awans, w trakcie jakiejś rywalizacji pozagryzają się na śmierć. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: zienkiewicz 27.12.10, 17:59 Głupoty wypisujesz i tyle. Znam się z łajtem w realu. A to nie stanowi o niczym. Mamy odmienne zdania w wielu kwestiach. Często na forum ostro się żremy. To jednak nie daje ani mi, ani jemu prawa do takiego postępowania. Żadne zachowanie nie uzasadnia ujawniania danych uczestników forum. No może poza sytuacją, gdy dziennikarz Wyborczej ujawnił pod nickiem dane forowicza. Trzeba było zdemaskować oszusta. A jeśli bea przegięła pałę, to od tego jest admin, że by jej wpieprzyć bana. I po sprawie. A twoje wywody, o jakiejś "elicie" to zupełnie oderwane od rzeczywistości pierdoły. Kto chciał, mógł na browar przyjść. Sprawa wyboru. Prywatne forum może sobie założyć każdy. Jedyny warunek, to trzeba się zalogować. A czy spłycam? Niekoniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: zienkiewicz IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 27.12.10, 18:21 jak dla mnie mozecie taplac sie w gownie skoro z takim uporem wrzucacie granaty do latryn - gowniarze jestescie a nie dorosli ludzie. Beatrix spotkalo to co sama chodowala i podlewala wlasna zolcia. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: zienkiewicz 28.12.10, 10:15 > jak dla mnie mozecie taplac sie w gownie skoro z takim uporem wrzucacie granaty > do latryn - gowniarze jestescie a nie dorosli ludzie. A niby czym ty się ode mnie różnisz? Robisz dokładnie to samo. Taplasz się w tym samym gó...e. > Beatrix spotkalo to co sama chodowala i podlewala wlasna zolcia. O ile pamiętam oburzony byłeś na Krzystka, że nasłał na forum prokuraturę. Wylewanie żółci nie jest czynem zabroniony. Nie ma obowiązku czytania. Jacek wcielił się w rolę tego, kogo tak zapamiętale krytykuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: zienkiewicz IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 28.12.10, 20:01 > A niby czym ty się ode mnie różnisz? Robisz dokładnie to samo. Taplasz się w tym samym gó...e. a nie - moje zycie praktycznie od niczego co wyrabiacie nie zalezy - owszem wyrzam zal ze sku...syny niszcza moje ukaochane miasto i jeszcze dorabiaja do tego ideologie ale poza tym - absolutnie nie interesuja mnie nasze relacje towarzyskie, koterie, sympatie, alianse - taplajcie sie sami w tym sami - mnie obchodzi moja kasa ktora musze placic i utrzymywac ten burdel oraz to by wypominac wam wasze szwindle cobyscie nie mieli komfortu ze jestescie tacy super. > O ile pamiętam oburzony byłeś na Krzystka, że nasłał na forum prokuraturę. Wyle > wanie żółci nie jest czynem zabroniony. Nie ma obowiązku czytania. Jacek wcieli > ł się w rolę tego, kogo tak zapamiętale krytykuje. Bylem oburzony bo czym innym jest Krzystek ktory wykorzystuje stanowisko sluzbowe i poprzez naciski na prokurature po raz kolejny lamie prawo do zaspkojania prywaty a czym innym sa wasze prywatne sprawy, to z kim sie bzykacie po katach, kto komu wydupczyl zone - to prywatne sprawy i dpokoi nie angazuja moich pieneidzy i nie szkdoza miastu to mi to zwisa i jak mowie zupelnie mnie nie obchodzi - wyrzynajcie sie, taplajcie w syfie - mi to zwisa. Odpowiedz Link Zgłoś
tikki Re: zienkiewicz 27.12.10, 22:08 Xyz-xyz ma zupełną rację. Ujawnianie danych w sposób pozwalający na indentyfikację forowicza to gorzej niż chamstwo. Wszyscy mają jednakowe prawo do wygłaszania swojego zdania na tym forum, również krytyki dowolnych partii z obojętnie jakich powodów. Jeżeli ktoś nie jest w stanie wytoczyć sensownych kontrargumentów albo przynajmniej pojedynkować się na obelgi, a zamiast tego ujawnia dane, wywleka jakieś sprawy prywatne, to daje tylko dowód swojej kompletnej słabości jako dyskutant. A już śledzenie kogoś i donoszenie do pracodawców w odwecie za posty na forum to absolutne przegięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esmeralda Re: zienkiewicz IP: *.dynamic.chello.pl 27.12.10, 22:12 xyz jest obłudny, bo mu wolno ujawniać, a innym nie, przeczytaj sobie post wyżej. Sam łamie zasady, a innym wciska ciemnotę. Odpowiedz Link Zgłoś
tikki Re: zienkiewicz 27.12.10, 22:20 Przyznaję, że nie czytam tego forum regularnie, nie czytam wszystkich wątków itd., ale do tej pory nie widziałam, żeby Xyz ujawniał w świński sposób czyjeś dane tylko dlatego że nie radzi sobie w dyskusji. Poza tym, tak przy okazji, Esmeralda, chciałam Ci zwrócić uwagę, że bardzo czesto Ty sama wtrącasz do swoich postów sporo informacji o forowiczach, zupełnie bez potrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esmeralda Re: zienkiewicz IP: *.dynamic.chello.pl 27.12.10, 22:28 tylko ja te informacje czerpię z forum, a nie z reala i jeszcze jak mnie pamięć nie myli, też była sprawa dawniej kurde.felka. Odpowiedz Link Zgłoś
tikki Re: zienkiewicz 27.12.10, 22:37 Nie znam "sprawy kurde.felka", przypuszczam, że nie ja jedna, nawet jak była jakś sprawa, to co to ma wspólnego z potraktowaniem Beatrix? Jeżeli "sprawa kurde.felka" polegała na tym, że ujawniono jego czy jej dane i doniesiono do pracodawców, i jezeli zrobiły to te same osoby, to powinny mieć dożywotniego bana na to forum. A jeśli nie, to po co w ogóle o tym przypominasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esmeralda Re: zienkiewicz IP: *.dynamic.chello.pl 27.12.10, 22:48 przypomnij sobie, wtedy byłaś pod innym nickiem i żarłaś się ze wszystkimi i tez pewne granice przekraczałaś. Mi tylko chodzi o zasadę, która na forum cały czas jest łamana. Vlad Ci już napisał. A tak: "Święta,święta i po świętach, niechaj każdy je pamięta, pewnie wyjątkowe były, -szkoda że już się skończyły. A więc święta mamy z głowy wkrótce będzie Roczek Nowy, niechaj będzie dla nas zdrowy, dzielić szczęściem wciąż gotowy. Odpowiedz Link Zgłoś
tikki Re: zienkiewicz 27.12.10, 22:59 Esmeralda, nie bądź śmieszna. Nie żarłam się ze wszystkimi, i niby jakie to granice przekraczałam? I co tu jest granicą na tym forum? Czy przekraczaniem granicy wg Ciebie jest posiadanie poglądów odmiennych od Twoich czy kogokolwiek innego? Poza tym, to że Vlad coś napisał to jeszcze nie znaczy automatycznie że ma rację i że to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: zienkiewicz IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 27.12.10, 23:20 poglady beatrix ulegly cudownej przemianie po odrzucenie jej aplikacji czlonkowskiej do PO - co nieco zirytowany dwulicowoscia beatrix wypomnial jej Zienkiewicz ktorego wszyscy tu postponuja a facet pisze pod wlasnym nazwiskiem wiec automatycznie nie jest ANONIMOWY - jesli ktos zaczyna grac nie fair probujac zachowac anonimowosc lub liczac na nietykalnosc i z uporem maniaka kopie innych po kostkach to musi liczyc sie z konsekwencjami swoich dzialan. to ze beatrix byl czesciawaszej waflarni nie czyni jej w zaden sposob uprzywilejowana - jesli ktos fauluje to dostaje najpierw zolta kartke, jesli sie nie potrafi opamietac to dostaje druga zolta i w efekcie czerwona - w mojej ocenie beatrix zostala potraktowana ulgowo i powinna sie z tego cieszyc- nie kazdy mozea zjesc ciastko i miec ciastko - tak moze tylko krzystek i dziega. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: zienkiewicz 28.12.10, 10:19 > poglady beatrix ulegly cudownej przemianie po odrzucenie jej aplikacji czlonkow > skiej do PO - co nieco zirytowany dwulicowoscia beatrix wypomnial jej Zienkiewi > cz ktorego wszyscy tu postponuja a facet pisze pod wlasnym nazwiskiem wiec auto > matycznie nie jest ANONIMOWY - jesli ktos zaczyna grac nie fair probujac zachow > ac anonimowosc lub liczac na nietykalnosc i z uporem maniaka kopie innych po ko > stkach to musi liczyc sie z konsekwencjami swoich dzialan. To jest forum. I czy się to tobie podoba, czy nie, to takie tu obowiązują zasady. > to ze beatrix byl czesciawaszej waflarni nie czyni jej w zaden sposob uprzywile > jowana - jesli ktos fauluje to dostaje najpierw zolta kartke, jesli sie nie pot > rafi opamietac to dostaje druga zolta i w efekcie czerwona - w mojej ocenie bea > trix zostala potraktowana ulgowo i powinna sie z tego cieszyc- nie kazdy mozea > zjesc ciastko i miec ciastko - tak moze tylko krzystek i dziega. Od tego jest admin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: zienkiewicz IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 28.12.10, 19:54 > To jest forum. I czy się to tobie podoba, czy nie, to takie tu obowiązują zasady. przeciez ja nie narzekam na forum - gdyby bylo mi tu tak zle jak co poniektorym to zwyczajnie bym nie wpadal - gdzie znajde tyle ryjow przy korycie obmawiajacych sie za parawanem nickow. > Od tego jest admin. admin to jest od tego by czasem ocenzurowac wypowiedzi i tyle moze admin. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: zienkiewicz 28.12.10, 10:22 Spróbuj zrozumieć, że Zadworny nie był uczestnikiem forum. To pracownik Gazety Wyborczej, która jest operatorem tego forum. To tak, jakby burdelmama ujawniała dane klientów:) Bardziej trafne byłoby porównanie do bankiera szwajcarskiego banku, ale Wybiórcza, to Wybiórcza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: zienkiewicz IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 27.12.10, 22:34 sama to robisz, beatrix to tez robila - tyle w temacie na temat "wypierania dobrych nickow przez gorsze"... buehehehe - zryjcie sie smarki, taplajcie w gownie - popatrze z dystansu Odpowiedz Link Zgłoś
tikki Re: zienkiewicz 27.12.10, 22:40 Udowodnij to i pokaż mi choć jeden jedyny mój wpis, w którym ujawniam czyjekolwiek dane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. nie plakalem po beatrix IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 27.12.10, 23:09 to moja prywatna opinia i w zwiazku z tym nie czuje sie zobowiazany do udowadniania tobie czegokolwiek tak jak ty niczego nie udowadnialas kiedy wyrazalas wczesniej swoje opinie podklejajac mnie pod sprawe beatrix i probujac obrazic to tyle prosze szanownego gowniarstwa... "NOSIL WILK RAZY KILKA PONIESLI I WILKA" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapuch Re: nie plakalem po beatrix IP: *.dynamic.chello.pl 28.12.10, 21:35 kiem je tyn ziemkiewicz, ze sie oniom tok rospisujeta??? Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: nie plakalem po beatrix 28.12.10, 21:47 Oto jest ten, który jeszcze dziś rano mniemał się być wyższym nad wszystkie mocarze świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: zienkiewicz IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 27.12.10, 18:17 moj wywod pokazuje ze "kto wiatr sieje, sam burze zbiera" - analogia z radiem nietrafiona. Mnie nie interesuje kim jest xyz-xyz. Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Marylin Monroe 28.12.10, 20:37 dziwka o tych samych inicjałach kocha Zienkiewicza. Chyba z wzajemnością. Zwróciła się ta Marylin uprzejmie do Beatrix: "bekniesz, psy spuszczone". I realizuje. Zienkiewicz nie jest monogamistą i kocha wielu. Bo ma serce wielkie. Dzisiaj kocha MJW. A Beatrix MJW nie kochała. Ale Krzystka ostatnio kochała. I oba uczucia sa dla zienkiewicza nie do przyjęcia. Bo dzisiaj należy przykładnie kochać MJW a Krzystka nienawidzieć. Postanowiła Beatrix uczucia wyrażać na forum. Jak wszyscy. W tym Zienkiewicz. Tylko Zienkieiwicz dzisiaj kocha inaczej niż Beatrix. I postanowił Zienkiewicz dospołu z Marylin zeszmacić Beatrix. Nie po drodze mi z Beatrix. Odbilo jej politycznie. Więc tym bardziej mówię Ci Zienkiewiczu (z Tą Twoją Marylin) jeśli chcesz ku...c Beatrix to rób to dalej. Ale w tej wojnie, to Ty jestes qtasem. A ja jestem z Beatrix. Bo ja zawsze jestem przeciw qtasom. I jeszcze jedno zienkiewicz: spie...j mi z oczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lupo Re: Marylin Monroe IP: *.adsl.inetia.pl 28.12.10, 22:47 whiteentrance napisał: > dziwka o tych samych inicjałach alias biały nos? Odpowiedz Link Zgłoś