Dodaj do ulubionych

Sprawa ściganego Antoniaka - cd.

IP: *.pl / *.smsnet.pl 26.04.04, 18:42
A dlaczego gazeta nie napisze,że ten Jerzy Antoniak ( notabene niezły gigant
jak jego braciszek Krzysiu ) to syn tego własnie detektywa, który stwierdził,
czy zmusił innego gościa do przyznania sie. Wiadomo także, że Pan Wacław
Antoniak ma także zdaje się agencje ochrony. Dlaczego gazeta pisze, że
prywatny detektyw coś tam stwierdził - powinno być napisane, że ojciec
stwierdził. Więcej wnikliwości droga gazeta - lub nie ukrywajcie
faktów :):):):)
Obserwuj wątek
    • Gość: xxxx Re: Sprawa ściganego Antoniaka - cd. IP: *.proxy.aol.com 27.04.04, 00:30
      Brawo ! Nareszcie znalazl sie ktos , kto nie wierzy we wszystko co dzisiaj sie
      pisze w gazetach.Nie informuje sie ludzi dokladnie i nie daje sie rownych
      szans oskarzonym.Poza tym wyrok w gazecie zapadl zanim jeszcze cokolwiek
      zaczelo sie dziac w sadzie.Nieladnie !
      • Gość: Ana co z aśką? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.04.04, 10:15
        no i gdzie jesteś,asiu,ze woim oburzeniem?
        • Gość: Zadworny Re: co z aśką? IP: *.szcz.gazeta.pl 27.04.04, 10:27
          Jako autor textu muszę sprostować. Prywatny detektyw, o którym mowa nazywa się
          Jacek Orzechowski. Występował w poprzednich textach, łatwo to sprawdzić.
          Orzechowski nie jest ojcem ściganego Jerzego Antoniaka, bo ten nazywa się
          Wacław Antoniak. To tyle. Pozdrawiam.
      • Gość: ania Re: Sprawa ściganego Antoniaka - cd. IP: *.gryfnet.szczecin.pl 27.04.04, 13:02
        przykro mi ze niektorzy nie umieja czytac albo nie umieja czytac ze
        zrozumieniem a moze ci wlasnie co zle sie wypowiadaja o Antoniaku maja cos
        wspolnego ze sprawa no nie wiem pewnie mieli trudne dziecinstwo lub mieli
        kiedys klopoty a nikt im niepomogl i teraz wyzywaja sie na innych szkoda mi was
        • Gość: xxxx Re: Sprawa ściganego Antoniaka - cd. IP: *.proxy.aol.com 28.04.04, 20:29
          Klopoty to ma Antoniak.Pewnie z powodu swojej "uczciwosci".
    • Gość: b Re: Sprawa ściganego Antoniaka - cd. IP: *.2.espol.com.pl 27.04.04, 10:19
      Oj nieładnie załatwiac prywatne porachunki na łamach ogólnie dostępnego
      forum!!!!Co ma do tego wszystkiego jego brat,siostra czy babcia??!!! Ścigaja
      JERZEGO- nie Krzysia, Zdzisia czy Marysie!!!A z tego co ja się orientuje to
      detektyw i agent ochrony to nie to samo!!!!Jak masz cos do tej rodziny to idz
      do ich domu i im to powiedz prosto w oczy nie oczerniasz ich na necie!!!
      WSTYD!!!!
    • Gość: kim jesteś kretyni Re: Sprawa ściganego Antoniaka - cd. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.04, 10:39
    • Gość: ela Re: Sprawa ściganego Antoniaka - cd. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.04, 10:43
      Ciekawe kim są Sławek i xxx, bo z ich wypowiedzi wyraźnie wynika,że po pierwsze
      mają duże problemy z czytaniem a po drugie to ich wypowiedź świadczy o skrajnym
      kretynizmie. Zanim zabierzecie głos w jakiejś spawie to najpierw zbadajcie
      temat. Może w przyszłości nie będziecie musieli się tak błaźnić na publicznym
      forum.Pozdro
      • Gość: xxxx Re: Sprawa ściganego Antoniaka - cd. IP: *.proxy.aol.com 28.04.04, 20:30
        Sama sie blaznisz i nawet o tym nie wiesz.Ale moze z czasem zauwazysz, byleby
        nie bylo za pozno.
        • Gość: ela Re: Sprawa ściganego Antoniaka - cd. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.04, 08:32
          za póżno to jest dla tych co mają brudne ręce. Czy przypadkiem ty się trochę
          nie usmarowałeś w całą tą sprawę?
          • Gość: xxxx Re: Sprawa ściganego Antoniaka - cd. IP: *.proxy.aol.com 30.04.04, 18:40
            Alez naturalnie , ze tak.
            • Gość: xxxx Re: Sprawa ściganego Antoniaka - cd. IP: *.proxy.aol.com 30.04.04, 18:45
              Ty tez tam bylas.Nie pamietasz?
              • Gość: ela Re: Sprawa ściganego Antoniaka - cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.04, 22:20
                gdybym pamiętała to tylko z tobą frajerze.Na przyszłość nie opowiadaj bredni.!!!
      • Gość: Marek Re: Sprawa ściganego Antoniaka - cd. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.04, 14:21
    • Gość: Aśka Re: Sprawa ściganego Antoniaka - cd. IP: 111.111.26.* / 212.14.50.* 27.04.04, 11:35
      Gabrysia? Nie wstyd ci mieć narzeczonego bandytę? Jeszcze obrabiasz dupę
      rodzinie jego ofiary? Chcesz zrobić nagonkę na rodzinę Jurka? Niby spoza
      środowiska a już nasiąknęłaś "ich" metodami!
      PS. Agencja ochrony służy do ochrony osób i mienia. A detektywistyczna do
      obserwacji. Ale na blondi nie ma rady!
      • Gość: ~~~~~~~~~~~ Re: Sprawa ściganego Antoniaka - cd. IP: *.proxy.aol.com 29.04.04, 16:27
        Na chamstwo i ludzka zawisc tez nie ! Niestety.
    • Gość: Qre Re: Sprawa ściganego Antoniaka - cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 11:47
      Gratuluje zorientowania w sprawie i twierdzenia, że prywatny detektyw i pan
      Wacław Antoniak to ta sama osoba. Ja rozumiem panie Sławku, że został pan
      poproszony przez kolegę o wpis ale przedtem należałoby dokładnie przeczytać i
      upewnić się, że to co pan pisze jest poprostu prawdą, a nie zasłyszana plota od
      znajomego brata mojego znajomego, bo jakby na to nie patrzeć ludzie jednak to
      czytają. Chyba, że lubi pan robić z siebie idiotę to jak najbardzięj proszę
      kontynuować!
    • Gość: peemone Re: Sprawa ściganego Antoniaka - cd. IP: 80.55.148.* 27.04.04, 13:23
      Moze w koncu ktos wyjasni ta sprawe i Antoniak bedzie mogl przestac sie ukrywac
      niewazne czy ta farse zakonczy prokuratura wojskowa czy jakakolwiek inna wazne
      zeby niewinny czlowiek nie musial sie ukrywac
    • Gość: LaMeRuS Re: Sprawa ściganego Antoniaka - cd. IP: *.gryfnet.szczecin.pl 27.04.04, 13:31
      To skandal zeby wyjasnienie tak blachej sprawy w ktorej jest juz znany sprawca
      (bo przeciez sam sie do kradziezy przyznal)jest znany zleceniodawca nie mozna
      bylo w koncu wyjasnic.Gdzie jest SPRAWIEDLIWOSC
      • Gość: MEGI Z POGODNA Re: Sprawa ściganego Antoniaka - cd. IP: *.gryfnet.szczecin.pl 27.04.04, 15:34
        LaMeRuS całkowicie sie z toba zgadzam.To jest jakaś granda.Zastanówmy sie
        jednak nad tym że może poszła jakaś gruba koperta do prokuratury i wszystkim
        zalezy na tym aby nic nie wyjaśniać,wkońcu kozioł ofiarny juz jest.to wszystko
        jest poje..... !!!
        • Gość: Arkadi Re: Sprawa ściganego Antoniaka - cd. IP: *.2.espol.com.pl 27.04.04, 17:23
          Brakuje mi słów , to co się dzieje w państwie prawa i prządku , to są przecież
          kpiny . Zgadzam się z Megi , całkiem mozliwe że poszła gruba koperta do
          prokuratury , albo jak to się mówi swój , swojego kryje . Mam nadzieje że
          prokuratura wojskowa będzie bardziej kompetentna i coś w tej sprawie drgnie .
          Co do pana Sławka : człowieku ty wogóle nie znasz sprawy i nie wiesz nawet czym
          sie różni agencja detyktywistyczna od ochroniarskiej , to po co wogóle
          zabierasz głos , masz internet to sobie troche poczytaj czym się różnią , o ile
          nie masz zbyt niskiego ilorazu inteligencji , bo widze że za wysoki to on nie
          jest . Pozdrawiam Jurka i wszystkich którzy interesują się jego losem . Żal mi
          go strasznie , że policja jego kosztem poprawia sobie statystyki , które i tak
          marnie wyglądają .
    • Gość: Mac Re: Sprawa ściganego Antoniaka - cd. IP: *.ksiazat.v.pl 27.04.04, 13:32
    • Gość: Mac Re: Sprawa ściganego Antoniaka - cd. IP: *.ksiazat.v.pl 27.04.04, 13:38
      Oj Sławciu co żeś ty tu za głupoty napisał?!? Może jak byś znał tą sprawę
      bardziej to może nie pisał byś takich głupot!!! A niezły gigant to na pewno ty
      jesteś ...chyba że piszesz to aby oczernić J.Antoniaka na zlecenie twojego
      koleżki Czyraka???
      • Gość: Aśka Re: Sprawa ściganego Antoniaka - cd. IP: 111.111.26.* / 212.14.50.* 27.04.04, 14:15
        Albo na prośbę rodzinki wrzoda. W końcu mogli zauważyć, że forum stanowi jakąś
        siłę i chcą nami manipulować.
    • Gość: Akweniarz Dla niewtajemniczonych IP: *.gryfnet.szczecin.pl 27.04.04, 13:55
      Znam J.A. Osobiscie i jestem pewny ze nie ukradl on nigdy niczego.J to czlowiek
      zafascynowany komputerami i matematyka.Nie bylby w stanie ukrasc kartki
      pocztowej ze sklepu a co dopiero auto.Odnosnie Agencji Ochrony i Agencji
      detektywistycznej to sa to dwie calkiem rozne firmy ktore nigdy wczesniej nie
      mialy ze soba nic wspolnego a Detektyw po prostu zostal zatrudniony przez
      rodzicow Jurka i nie widze w tym nic dziwnego.A co do Slawka i do goscia XXX to
      niezle probujecie namieszac ale chyba cos wam nie poszlo wy wielcy obroncy
      sprawiedliwosci.Mam nadzieje ze cala sprawa szybko sie wyjasni a winni calego
      zajscia zostana sprawiedliwie ukarani.To co sie stalo jest po prostu jednym
      wielkim przegieciem.A co powiesz Slawku na to ze Ktos juz przyznal sie do tej
      kradziezy i podpowiem ci ze nie byl to A.?? Pokazali tego goscia w tvp wiec
      chyba nie tylko ja to widzialem.A moze mi sie przysnilo??
    • Gość: Beata Re: Sprawa ściganego Antoniaka - cd. IP: *.2.espol.com.pl 27.04.04, 14:47
      Chciałam zauwazyc, ze pan Antoniak bedac prezesem firmy ochroniarskiej nie jest
      zadnym prywatnym detektywem. Widzimy wyraznie , iż pan Sławek ma niedokładne
      wiadomosci ale i tez dziwne informacje dotyczace synów p. Antoniaka. A co do
      faktów ujawnionych przez gazete , to uwazam , ze chociaz raz prasa pisze
      prawde. Proponuje wiecej wnikliwosci w sprawe p. Sławkowi a potem o wypowiedz.
    • cytia Re: Sprawa ściganego Antoniaka - cd. 27.04.04, 15:41
      dlaczego oskarzacie gazete o stronniczosc i ukrywanie faktow? to ze mafia
      policyjno-prokuratorska ma powod dla ukrywania prawdy przez wzglad na rodzinne
      koligacje to nie znaczy ze gazeta opowiada sie po ktorejs ze stron, notabene na
      szczescie wrzod jest zolnierzem i mam nadzieje ze chocierz oni zrobia z nim
      porzadek. a co do tego forum to widze ze osoby je odwiedzejace typu osoba o
      niku Slawek i xxx ksztaltuja swoje opinie o jakies plotki i klamstwa. jesli w
      nie wierza to serdecznie im wspolczuje a jesli pisza to na prosbe
      zainteresowanego to wiedzcie ze tego typu wypowiedzi wam nie pomoga. Jurek
      trzymaj sie, aha i pozdrowienia dla Aski
      • Gość: xxxx Re: Sprawa ściganego Antoniaka - cd. IP: *.proxy.aol.com 28.04.04, 20:27
        To ja Tobie wpolczuje.Chyba jestes bardzo mloda i jeszcze bardzo naiwna.Mam
        jednak nadzieje , ze zycie cie jeszcze czegos nauczy.
        • Gość: cytia Re: Sprawa ściganego Antoniaka - cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.04, 22:27
          nie wiem skąd takie przypuszczenia ale mam wrażenie że nie jesześ zupełnie
          netralny w tej sprawie skoro oderałeś to osobiście. Mam nadzieję że życie też
          Cię w końcu czegoś nauczy.Pozdro
    • Gość: Ryszard Re: Sprawa ściganego Antoniaka - cd. IP: 212.14.53.* 27.04.04, 16:29
      P.redaktorze Zadworny,ja gratuluję Panu odwagi i rzetelności
      dziennikarskiej.Wprawdzie mam pretensje o to,że nie ukazują się te artykuły w
      wydaniu ogólnopolskim,ale też rozumiem,że nie od Pana to zależy.Jest jednak co
      opisywać-taki sobie zwykły studencik,nieco poszkodowany przez los,a bardzo
      przez układ kolesiowsko-korupcyjny,policyjno-prokuratorski.I gdyby nie
      pańskie artykuły-sprawa prawdopodobnie nie ujrzałaby światła-o dziennym nie
      wspomnę.A niech Pan proszę podrąży jeszcze trochę,i może to dzięki Pana
      artykułom zostanie zlikwidowana dziupla aut kradzionych,paser zobaczy świat
      przez kraty,a niewinny student wróci do życia i na uczelnię.A jakie zostaną
      wyciągnięte konsekwencje w stosunku do p.prokurator i sprawnych"inaczej"
      polcjantów-no cóż na to już nikt z nas wpływu nie ma ,ale my mamy prawo
      wiedzieć
    • Gość: globus Re: Sprawa ściganego Antoniaka - cd. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.04, 17:02
      jak to możliwe, że dwie różne, czkolwiek polskie prokuratury podejrzewają w tej
      samej sprawie dwie zupełnie różne osoby? Istotna jest tu informacja, że
      prokuratura cywilna ciągle uparcie szuka Jerzego Antoniaka i w dalszym ciągu
      nie robi nic aby śprawę wyjaśnić. Czy to przypadkiem nie zakrawa na kpiny z
      wymiaru sprawiedliwości?
    • Gość: Renata Re: Sprawa ściganego Antoniaka - cd. IP: *.proxy.aol.com 27.04.04, 17:43
      A mnie to wszystko zwisa !!! W Polsce zrobil sie jeden wielki burdel.Ciesze
      sie , ze jestem daleko daleko daleko.....
      • Gość: Beata Re: Sprawa ściganego Antoniaka - cd. IP: *.2.espol.com.pl 27.04.04, 17:56
        Jak mnie denerwuja tacy ludzie. Pani Renato po cholerke wogóle wypowiada sie
        pani tak marnymi słowami na forum jezeli pani "wszystko zwisa"? Kobieto! Jezeli
        jestes daleko i jezeli Tobie "zwisa" to po co czytasz prase i ineteresujesz sie
        tym co dzieje sie w Polsce? A to , ze mamy burdel , to wiemy juz od wielu wielu
        lat, a najlepszym własnie przykładem na to jest sprawa przedstawiona akurat w
        tym artykule. Krew mnie zalewa! Sprawiedliwosci!
        • Gość: Renata. Re: Sprawa ściganego Antoniaka - cd. IP: *.proxy.aol.com 27.04.04, 19:07
          A gdzie jest powiedziane , ze nie moge czytac prasy?
          • Gość: Renata. Re: Sprawa ściganego Antoniaka - cd. IP: *.proxy.aol.com 27.04.04, 19:36
            I jeszcze jedno: napisalam to co chcialam i mam do tego prawo.Nie musi Pani
            skakac na mnie z pazurami, bo nic takiego nie zrobilam.Niedlugo Polska wejdzie
            do UE i tez bedzie pani mogla wyjachac "daleko" i wszystko bedzie moglo
            pani "zwisac" , czego Pani zycze :)
          • Gość: Beata Re: Sprawa ściganego Antoniaka - cd. IP: *.2.espol.com.pl 27.04.04, 22:22
            Nie chce nigdzie wyjezdzac i nie chce aby mnie cos tam "zwisało". Jak wszystkim
            bedzie zwisac to Jurek nie wróci do normalnego , załuzonego zycia. Zreszta pani
            Renato , pani ma prawo zwisac. Oby tylko w naszy sadownictwie i policji nic nie
            zwisało.
    • Gość: RUDY Re: Sprawa ściganego Antoniaka - cd. IP: *.gryfnet.szczecin.pl 27.04.04, 18:50
      To jest właśnie nasza ukochana Polska, wszyscy chcą się od wszystkiego wymigać.
      I tu prawdą jest stwierdzenie, że sprawiedliwość jest ślepa. I niekturzy się z
      nią utorzsamiają w tej ślepocie.
      • Gość: Renata Re: Sprawa ściganego Antoniaka - cd. IP: *.proxy.aol.com 27.04.04, 19:09
        Wymigac od czego?Trudno , zebym miala odpowiadac za przekrety innych.
    • Gość: Krzysiek Re: Sprawa ściganego Antoniaka - cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 20:33
      Podziękowania dla GW za publikacje(już można powiedzieć serii) artykułów o tej
      sprawie. Cała ta sprawa jest oczywista, Czyrak wpadł jako złodziej wieć rodzice
      go chcieli wyciągnąć z tego gówna kosztem niewinnej osoby czyli Jurka. To się w
      głowie nie mieści zeby takie rzeczy robili komendanci dwóch komisariatów policji
      (Kilarski jako ojczym czyraka a Bonter jako lojalna koleżanka Pana
      Kilarskiego), do tej "drużyny" także się zalicza Pani prokurator Nowak. Na
      szczeście rodzina Jurka dzielinie walczy o syna i o prawde. To dzięki ich walce
      a także pomocy redakcji GW, sprawa moze się zakończyć sukcesem.
      • Gość: Ryszard Re: Sprawa ściganego Antoniaka - cd. IP: 212.14.53.* 27.04.04, 21:17
        I w pełni,albo nwet w dwóch pełniach popieram Krzyśka i przyłączam się do
        podziękowań dla GW.Renato i reszta-co też Wy wypisujecie.Wróćcie do
        tematu.Jeżeli Renacie zwisa-to ją po prostu olejcie,taka mała
        zmowa.Milczenia
        • Gość: Renata. Re: Sprawa ściganego Antoniaka - cd. IP: *.proxy.aol.com 27.04.04, 22:26
          Poczulam sie ukarana za moj "wystepek".
          • Gość: slayer'san Re: Sprawa ściganego Antoniaka - cd. IP: *.pam.szczecin.pl 28.04.04, 11:48
            kilka spraw. Po pierwsze czytać uważnie listy i artykuły, Sławek, bądź tak
            łaskaw i nie chrzań, bo aż głupio.

Po drugie dobrze, że się zrobił szum, zaczyna coś ruszac, co prawda chybotliwym
            krokiem brontozaura, ale może pójdzie do przodu na korzyśc niewinnego. nie
            opisywać tylko banialuków jaki to Kilecki, miły itp. Zrobiłem mamy wywaidzik,
            wśród znajomych gliniarzy, nie jest tam lubiany, mają o nim opinie bardzo
            prostą - ch... tak o nim mówią, o gliniarze nikt nic nie wie. warto również
            wiedzieć, że kilecki ma duuużo kasy, a gliniarze jakoby dużo nie zarabiają,
            przynajmniej tak każdenmu opowiadają dookoła.

po trzecie znam Jerzego , i wiem jedno, flaszkę to oin i może łyknie, ale co do
            kradzenia to nie w jego stylu, jest wychowany w normalnej rodzinie, ma normalne
            zasady, nie jest popierdolony jak co niektórzy. Jego ojca szanuje za to jakie
            ma podejście do ludzi, Jurek ma podobne, chciałbym kiedyś taki być.

po czwarte, jakiś łepek napisał cos na temat brata Jerzego Krzyśka, że gigus
            czy coś tam, a sądzisz gościu ze co Krzysiek kradnie, łobuzuje czy coś takiego -
            bo to wynikało z twojego postu. Ja w życiu narozrabiałem wiecej od niego,
            byłem notowany ze dwadzieścia jak nie więcej razy, on ani razu, nie ścigali go,
            nic nie nawywijał, to że gdzieś łaził z kumplami i sie z kimś pobili czy
            oberwali jabłka w sadzie to akurat nornmalne.

po czwarte, nagorsze w tej sprawie jest to że odrebnie działają dwie
            prokuratury, wojskowa jest strasznie powolna, bo to panstwowe, tam mają czas na
            wszystko tylko nie na to trzeba, zresztą szkoda gadać ;-((

pzdr wszystkich oprócz Kileckiego i tej jego bandy gnoi, sitwy pofakanej,
            jeszcze za komuny się dobrali, czasami się zastanawiam czy ten lepper nie ma
            racji ;-(

Slayer'san

• Gość: Dagmara. Re: Sprawa ściganego Antoniaka - cd. IP: *.proxy.aol.com 28.04.04, 16:12
              Jesli Jurek ma takich kolegow jak ty , to faktycznie "porzadny" z niego
              gosc.Tylko pozazdroscic.
    • Gość: Karol Re: Sprawa ściganego Antoniaka - cd. IP: *.hypode.net / 212.14.0.* 27.04.04, 23:09
      Sprawa jest jasna.Jurek jest nie winny. Za nami już trzy odcinki w Gazecie. Ale
      ktoś już by mógł oczyścić wkońcu Jurka z zarzutów. Już jak się dowiedziałem
      dziś że jest artukuł kolejny o Jurku to byłem pewny że to już koniec. Niestety
      nie. Czekam z niecierpliwością na szczęśliwy finał.
    • Gość: Slayer'san Re: Sprawa ściganego Antoniaka - cd. IP: *.pam.szczecin.pl 28.04.04, 11:52
      Ty a może byś doczytał zanim zaczniesz chranić co ? nielubisz kogoś że tak ci
      nie leci ?
      • Gość: globus Re: Sprawa ściganego Antoniaka - cd. IP: 217.97.214.* 28.04.04, 18:26
        dzisiaj zespół policja-prokuratura wsadziła Jurka, jutro mogą wsadzić ciebie!
        Ilu ludzi dzięki takim zagrywkom cierpi.
    • Gość: Krzysiek Re: Sprawa ściganego Antoniaka - cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.04, 16:15
      Chciałem podziękować osobom takim jak Aśka, Ryszard i kilka innym za to że są i
      że im los Jurka "nie zwisa". Sprawiedliwość powinna juz dawno wkroczyć do
      akcji, lecz jak sądze blokują ją tak silne i wpływowe osoby jak komendańci
      komisariatów i ich koledzy. Koszmar powinien się już niedługo skończyć bo jak
      się okazuje wojskowi są innego zdania niż policja. Osoby które stworzyły tą
      sprawe powinny być jak najszybciej ukarane a Jurek i jego rodzina powinna
      dostać olbrzymie odszkodowanie od policji i prokuratury oraz przeprosiny
      najlepiej publiczne.
    • Gość: M Re: Sprawa ściganego Antoniaka - cd. IP: *.gryfnet.szczecin.pl 28.04.04, 18:00
      Z całą pewnością sprawa jest kierowana przez odpowiednie osoby .Po pierwsze w
      przypadkach gdy zachodzi podejrzenie uczestnictwa w przestępstwie osoby z
      rodziny oficera policji ,według mojej logiki sprawa powinna być skierowsana do
      innej prokuratury(na pewno nie miejscoweja ,w powyższym przypadku nie wiadomo
      czy pan prokurator z panem komendantem wódki razem nie pili !!! ).Po drugie w
      przypadku podejrzenia osób z MON-u sprawą zająć się powinna prokuratura
      wojskowa .Notabene czy nas podatników stać na płace dla dwóch prokuratorów
      dublowanie roboty i co ciekawe różne wyniki(ktoś powinien wylecieć na ryj z
      roboty).Prywatnie jestem daltonistą ale w tym przypadku wolę zielone niż
      niebieskie i żeby nie było znowu jak z tym Cyganem co go powiesili za kowala.
      • Gość: Zojka. Re: Sprawa ściganego Antoniaka - cd. IP: *.proxy.aol.com 28.04.04, 20:24
        Sprawe przejal juz inny prokurator.Mozesz wiec spac spokojnie.
        Naprawde nie wiem skad ludzie juz wiedza kto jest winny, a kto nie jest?
        Zlapali kogos za reke czy co?Jak juz wszystko wiadomo , to po co jeszcze o tym
        pisac i prowadzic sprawe?Wydac wyrok i juz....Zreszta co niektorzy to chyba
        wydali.
        Mam wrazenie , ze Jureczka bronia jego znajomi za namowa jego rodziny.Placa wam
        za to , czy co?
        Badzcie obiektywni i jak juz piszecie o Jureczku , to piszcie prawde , bo nie
        taki z niego aniol , jak sie czesto pisze.
        • Gość: Krzysiek Re: Sprawa ściganego Antoniaka - cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.04, 21:03
          A skąd wiesz że z niego nie taki anioł jak się pisze?? Znasz go?? Tak się
          składa że go znam lecz bardzej jego brata. Wiem że on jest niewinny wiec piszę
          o tym. Jakby policja działała jak należy to by pobrała odciski palców z
          samochodu i porównała z odciskami złodzieja złapanego przez prywatnego
          detektywa. Ale tego nie zrobili bo wiedzieli że by mieli wtedy związane ręce,
          nie mogli by oskarżać Jurka. I z tego co wiem,ja nie dostaje żadnych pieniędzy
          od rodziny Jurka za to ze wklepie kilka zdań na forum.Pozdrawiam
          • ja_aska Zojka 29.04.04, 10:41
            Co takiego sugerujesz wobec osoby Jurka? Dlaczego metodą szeptaną chcesz by
            inni mieli o nim złe zdanie? Muszę cię zapewnić, że "gardłowałabym" się przy
            każdym przekręcie prawnym dotyczącym niewinnych osób. A Jurka nie znam.
            • Gość: Zojka. Re: Zojka IP: *.proxy.aol.com 29.04.04, 15:31
              No i nie masz czego zalowac !
        • Gość: globus Re: Sprawa ściganego Antoniaka - cd. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.04, 11:45
          jaką możemy mieć pewność, że służby wojskowe są w pełniobiektywne i
          nieskorumpowane? Czy napewno wojsko nie ma służbowo-prywatnych powiązań z
          policją? Proponuję lepiej przyjrzeć się faktycznym działaniom wojska i
          kontaktom Mamuni WRZODA z żandarmerią i prokuraturą wojskową. Wkońcu żyjemy w
          małym mieście, gdzie niestety wszystko jest możliwe.
        • Gość: globus Re: Sprawa ściganego Antoniaka - cd. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.04, 11:49
          w odpowiedzi na idiotyczną wypowiedź Zojki informuję, że inna prokuratura nie
          przejęła sprawy, a tobie Zojka radzę pozbierać rzetelne informację i nie
          błaźnić się na forum(chyba że lubisz, aby ludzie oceniali cię jako durnia i
          podżegacza)
          Pozdrawiam
          • Gość: Zojka Re: Sprawa ściganego Antoniaka - cd. IP: *.proxy.aol.com 29.04.04, 15:10
            I wzajemnie.
            • Gość: globus Re: Sprawa ściganego Antoniaka - cd. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.04, 08:30
              nie wiem kim jesteś Zojka ale mam wrażenie, że masz lekko nieczyste ręce lub
              sumienie, bo zdecydowanie dziwna jest twoja niechęć dla Antoniaka i całej tej
              sprawy. A poza tym bardzo szybko ferujesz wyrok i skazujesz niewinnego-co
              zarzucasz innym.Nie dziwne?
              • Gość: Zojka Re: Sprawa ściganego Antoniaka - cd. IP: *.proxy.aol.com 30.04.04, 18:43
                Ja? Mam wrazenie , ze to wlasnie ty i tobie podobni ten wyrok wydali.
        • Gość: Ryszard Re: Sprawa ściganego Antoniaka - cd. IP: 212.14.53.* 29.04.04, 15:57
          O przepraszam-Zojka zorientowana.Prosimy Zoju-napisz więcej
          • Gość: Zojka Re: Sprawa ściganego Antoniaka - cd. IP: *.proxy.aol.com 29.04.04, 19:04
            Wystarczy , ze ty piszesz.Jestes przeciez najlepiej zorientowany.
            • Gość: Zojka Re: Sprawa ściganego Antoniaka - cd. IP: *.proxy.aol.com 29.04.04, 22:17
              Po co nam policja , prokuratura i sady ,wystarczy , ze gazeta cos napisze i
              wszystko jasne ,a wyrok wymierzy sedzia Ryszard - on juz przeciez wszystko na
              ten temat wie.Przeczytal w gazecie.....
            • Gość: globus Re: Sprawa ściganego Antoniaka - cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.04, 22:31
              Myśle że mimo wszystko ty jesteś nieo lepiej zorentowany w temiacie.Czy aby
              przypadkiem nie jesteś psem albo mamunią ropniaka?
    • Gość: sroczka Re: Sprawa ściganego Antoniaka - cd. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.04, 12:21
      CO SIĘ W TEJ NASZEJ POLSCE WYPRAWIA.KAŻDY MOŻE ZOSTAĆ BANDYTĄ I ZŁODZIEJEM I
      NIC MU ZA TO NIE ZROBIĄ BO JEST PRZECIEŻ MILION INNYCH OSÓB KTÓRYM MOŻNA
      PRZYKLEIĆ WYBRYKI INNYCH. NIE MOGE UWIEŻYĆ ŻE CIĄGLE JESZCZE TA SPRAWA NIE
      ZOSTAŁA WYJAŚNIONA, CZY NAPRAWDĘ NIE MA SPODOBU NA UKŁADY POLICYJNE I
      PROKURATORSKIE.LUDZIE MUSIMY SIĘ W KOŃCU OBUDŹIĆ I PRZERWAĆ TĄ CHRORĄ SYTUACJĘ
      BO INACZEJ CAŁY CZAS BĘDZIEMY PLUĆ NA POLICJANTÓW I WYPISYWAĆ NA MURACH
      HWDP.Musi się znaleźdź jakis sposób żeby wyrwać Jurka z tego horroru, na który
      chyba nie zasłużył żadej normalny obywatel.
      Liczę że, dzięki Gazecie Wyborczej to się wkońcu skończy i wyrazy uznania za to
      że ciągle drąży temat i nie odpuściła po pierwszym artykule.
      Pozrowienia
    • Gość: Ryszard Re: Sprawa ściganego Antoniaka - cd. IP: 212.14.53.* 29.04.04, 15:47
      No ico-tydzień następny mija,chłopak nadal ścigany,i pracują nad tematem aż 2
      prokuratury?Czy tylko jedna.Panie redaktorze,co się dzieje dalej?Co z
      podejrzanymi,co z paserem(paserka to po polsku?).Napisz Pan dalszy odcinek,bo
      widzę w Forum,że dokładnie nikt nie zorientowany.Pozdrawiam wszystkich,i Ciebie
      Jurek również.Trzymaj się chłopaku-nie polegniesz.Jak widać z Forum,jest
      jeszcze trochę ludzi myślących,a sprwiedliwość wyjdzie sama,albo z pomoca
      Prokuratora Wojskowego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka