Dodaj do ulubionych

Dla radnych Szczecina

10.05.11, 16:03
goo.gl/wkFPw krótki artykuł.

Wnioski są jasne. Ograniczając liczbę sklepów alkoholowych i zwiększając odległości tylko nasilacie poczucie bezsilności i tylko zwiększacie determinację by do nich dotrzeć. Tak więc proponowana nagonka na monopole tylko zwiększa problemy alkoholowe.

Oczywiście nie zakładam, że któryś tego posłucha bo rada miasta zachowuje się wyjątkowo bezrozumnie a raczej populistycznie.
Obserwuj wątek
    • Gość: bolek Re: Dla radnych Szczecina IP: *.dynamic.chello.pl 10.05.11, 17:16
      Tatiana czuwa, chichot Ani.
    • andreas.007 Re: Dla radnych Szczecina, ale... 10.05.11, 18:53
      Ale jak bardzo wzrosnie znaczenie... urzednika, który wydaje licencje na alkohol.
      Jak bardzo wzrosna obroty w sklepikach z licencja na alkohol.
      Wreszcie powstana tak oczekiwane deptaki i miejsca spotkan szczecinian...
      własnie w poblizu tychze sklepów z licencja na alkohol!
      Juz widze te tłumy... w zasadzie nie bedzie opłacało sie zby oddalac od takiego sklepu.
      Ot, tylko do najblizszej bramy...
      • zed.1 Re: Dla radnych Szczecina, ale... 10.05.11, 21:20
        Taka prawda, wieksza koncentracja pijacych w jednym miejscu.
        • 1przeciwnik_glupoty kłamca forumowy ZED propagatorem wódy... 10.05.11, 22:26
          No, z Twoją ruską logiką, to wódka powinna być w każdym spożywczaku, ważywniaku i obuwniczym... całą dobę - wtedy nie byłoby propagowania wódpijstwa.

Tylko co robiłby te POciotki w komisji przeciwdziałania alkohlizmowi?

Jakiś może Twój czy Krzystka kolega Golema chce zainwestować w sieć monopolowych?
          • Gość: OMO Re: kłamca forumowy ZED propagatorem wódy... IP: *.nitka.net.pl 10.05.11, 22:42
            ten waRZywniak to ci się udał.....
            • 1przeciwnik_glupoty Re: kłamca forumowy ZED propagatorem wódy... 10.05.11, 22:46
              Bo ja mam kwalifikacje jak Ci co doprowadzili do ruiny ZCH Police... jestem z chowu partyjnego ;-)
            • Gość: gość Re: kłamca forumowy ZED propagatorem wódy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.11, 22:48
              Gość portalu: OMO napisał(a):

> ten waRZywniak to ci się udał.....

Zostaw go bo zacznie gryźć...
              • 1przeciwnik_glupoty Re: kłamca forumowy ZED propagatorem wódy... 10.05.11, 22:50
                Raczej prać... OMO.
          • zed.1 lol 11.05.11, 02:23
            ja moge promowac wodke bo wiem, ze ty sie zaraz odezwiesz, zaszczekasz i dasz swoim przykladem dowod na to, ze wodki nie nalezy naduzywac.
            • 1przeciwnik_glupoty i znów chamie przez matkę nie chowany psy? 11.05.11, 19:48
              Brawo! Znów Twój znak markowy, czyli mówienie do ludzi per "psy szczekają"... widać, że nie dostałeś nigdy porządnie w dupę od matki ani na ulicy w mordę, bobyś wiedział, że za takie odzywki takie tchórzliwe i zakłamane kreatury jak Ty są szybko ustawiane.
              • zed.1 Rojenia 11.05.11, 20:14
                Masz jakies alkoholowe rojenia. Do jakich ja niby ludzi to pisałem? pisałem do ciebie, liczba pojedyncza.
                • 1przeciwnik_glupoty wybiórcza pamięć niedorobionego polityka forumoweg 11.05.11, 21:14
                  Nie pamiętasz, jak szczecinian od idiotów, wszy, psów wyzywałeś? Jak miesiącami się upierałeś, że nie wszystkich wyzywasz, tylko, że wszystkie nicki na forum są jednego autora?

To, że znów wyzywasz mnie nie znaczy, że nikt nie pamięta jak wyzywałeś wszystkich szczecinian i internautów...
                  ... teraz możesz rżnąć głupa, że to jedno wyzwisko do mnie, a wcześniejszych nie pamiętać, co?
        • aysy.1 Re: Dla radnych Szczecina, ale... 11.05.11, 16:24
          gdyby jasnie poswiecona straz miejska prawidlowo funkcjonowala i zajmowala sie tym co jest potrzebne to koncentracja ochlapusow byla by wygodna . no niestety tak nie jest a wiec taka koncentracja to koncentracja uryny, rzygowin, kalu, kawalkow szkla, sliny, bluzgow i pelnej jak to pisze swaroYc ...katoslowianszczyzny.
    • Gość: OMO Re: Dla radnych Szczecina IP: *.nitka.net.pl 10.05.11, 22:50
      Determinacja po kilku głębszych opada a lenistwo narasta...
      • 1przeciwnik_glupoty Re: Dla radnych Szczecina 10.05.11, 22:51
        Znasz z autopsji, czy się zatrułeś na melinie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka