Dodaj do ulubionych

Noc poślubną spędził w areszcie

16.05.11, 13:25
Kobieto! Unieważnij ślub póki możesz!!!
Nie licz na to że się zmieni! Jeżeli już to na gorsze....
Obserwuj wątek
    • Gość: :) Re: Noc poślubną spędził w areszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.11, 13:51
      A Swar chla i swojej starej nie leje...
    • zawsze.aliks Noc poślubna w areszcie. Pan młody bił żonę i d... 16.05.11, 14:04
      Uciekaj, Panno Młoda, uciekaj póki czas..!
    • Gość: ;-) Re: Noc poślubną spędził w areszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.11, 14:06
      zgadzam sie;-)
    • kkkk.kk Noc poślubna w areszcie. Pan młody bił żonę i d... 16.05.11, 16:10
      bedzie dziecko to sie odmieni ;)
      • Gość: Karen Re: Noc poślubna w areszcie. Pan młody bił żonę i IP: *.dynamic.chello.pl 16.05.11, 21:47
        tylko na gorsze...
    • speedybike Noc poślubna w areszcie. Pan młody bił żonę i d... 16.05.11, 17:39
      "Po niewielkim przyjęciu weselnym 28-latek wraz ze świeżo upieczoną żoną oraz matką pana młodego wrócili do domu

yyy....Znaczy się ze pan młody wraz ze swoją matka i swoją świeżo upieczoną żoną tak?

Potrzebowałem chwili żeby to zrozumieć:D
      • Gość: Magda Re: Noc poślubna w areszcie. Pan młody bił żonę i IP: *.tktelekom.pl 16.05.11, 18:09
        ja też ...
        Redaktorskie dno.
    • hsps Malzenstwo nie zostalo zatem skonsumowane :) 16.05.11, 18:43
      Oddac z paragonem. Sprzet nie do uzytku. :)
      • Gość: powiadam Wam za prawdę powiadam Wam żonaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.11, 20:27
        OK ! ten z żonatych który po najwyżej godzinie od ślubu nie złapał się na myśli ,że zrobił oto głupotę życia , niech pierwszy rzuci kamień
        • Gość: PawelA Re: za prawdę powiadam Wam żonaci IP: *.dynamic.chello.pl 16.05.11, 20:41
          Mogę?
          :)
        • Gość: o mało co Re: za prawdę powiadam Wam żonaci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.11, 20:48
          Gość portalu: powiadam Wam napisał(a):

> OK ! ten z żonatych który po najwyżej godzinie od ślubu nie złapał się na myśli
          > ,że zrobił oto głupotę życia , niech pierwszy rzuci kamień

Dzięki za ten wpis. Gdy jeszcze kiedyś przyjdzie mi ochota na żeniaczkę to sobie go przypomnę.
    • vox.1 To dowod na uniewaznienie malzenstwa 16.05.11, 21:48
      kobieto zostaw go poki czas - taki kretyn
      • sselrats To malzenstwo zostalo juz uniewaznione? 16.05.11, 22:40
        ...
    • glemp1 Noc poślubna w areszcie. Pan młody bił żonę i d... 17.05.11, 00:52
      Rząd walczy z marihuaną, która uspokaja. Alkohol wywołujący agresję dostępny jest wszędzie i o każdej porze dnia i nocy. Reklamy alkoholu również obecne są dosłownie na każdym kroku. Panie Tusk, należy być konsekwentnym. Jeżeli walczymy z narkotykami, to ze wszystkimi (włącznie z alkoholem, który należy do najniebezpieczniejszych z nich).
    • windsurfer69 to dopiero początek..! trafiłaś na psychola więc.. 17.05.11, 08:12
      i dziękuj Bogu,że pokazał co potrafi już teraz ..
    • Gość: Ciekawski Re: Noc poślubną spędził w areszcie IP: *.globalconnect.pl 17.05.11, 20:51
      Ciekawe a skad to "panstwo redaktorowstwo" az, ash wiedza, ze "bez powodu" ???

Cos mi sie wydaje, ze wlasnie "powód" mogł byc i to bardzo poważny, skoro az tak "wpadł w szał" !!!

Pewnie nie chodzi o brak dziewictwa, ale niemal na pewno jakis powód był !!

:-(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka