eskrzynka 16.05.11, 13:25 Kobieto! Unieważnij ślub póki możesz!!! Nie licz na to że się zmieni! Jeżeli już to na gorsze.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: Noc poślubną spędził w areszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.11, 13:51 A Swar chla i swojej starej nie leje... Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.aliks Noc poślubna w areszcie. Pan młody bił żonę i d... 16.05.11, 14:04 Uciekaj, Panno Młoda, uciekaj póki czas..! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: Noc poślubną spędził w areszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.11, 14:06 zgadzam sie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kkkk.kk Noc poślubna w areszcie. Pan młody bił żonę i d... 16.05.11, 16:10 bedzie dziecko to sie odmieni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karen Re: Noc poślubna w areszcie. Pan młody bił żonę i IP: *.dynamic.chello.pl 16.05.11, 21:47 tylko na gorsze... Odpowiedz Link Zgłoś
speedybike Noc poślubna w areszcie. Pan młody bił żonę i d... 16.05.11, 17:39 "Po niewielkim przyjęciu weselnym 28-latek wraz ze świeżo upieczoną żoną oraz matką pana młodego wrócili do domu yyy....Znaczy się ze pan młody wraz ze swoją matka i swoją świeżo upieczoną żoną tak? Potrzebowałem chwili żeby to zrozumieć:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Noc poślubna w areszcie. Pan młody bił żonę i IP: *.tktelekom.pl 16.05.11, 18:09 ja też ... Redaktorskie dno. Odpowiedz Link Zgłoś
hsps Malzenstwo nie zostalo zatem skonsumowane :) 16.05.11, 18:43 Oddac z paragonem. Sprzet nie do uzytku. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: powiadam Wam za prawdę powiadam Wam żonaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.11, 20:27 OK ! ten z żonatych który po najwyżej godzinie od ślubu nie złapał się na myśli ,że zrobił oto głupotę życia , niech pierwszy rzuci kamień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PawelA Re: za prawdę powiadam Wam żonaci IP: *.dynamic.chello.pl 16.05.11, 20:41 Mogę? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o mało co Re: za prawdę powiadam Wam żonaci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.11, 20:48 Gość portalu: powiadam Wam napisał(a): > OK ! ten z żonatych który po najwyżej godzinie od ślubu nie złapał się na myśli > ,że zrobił oto głupotę życia , niech pierwszy rzuci kamień Dzięki za ten wpis. Gdy jeszcze kiedyś przyjdzie mi ochota na żeniaczkę to sobie go przypomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
vox.1 To dowod na uniewaznienie malzenstwa 16.05.11, 21:48 kobieto zostaw go poki czas - taki kretyn Odpowiedz Link Zgłoś
glemp1 Noc poślubna w areszcie. Pan młody bił żonę i d... 17.05.11, 00:52 Rząd walczy z marihuaną, która uspokaja. Alkohol wywołujący agresję dostępny jest wszędzie i o każdej porze dnia i nocy. Reklamy alkoholu również obecne są dosłownie na każdym kroku. Panie Tusk, należy być konsekwentnym. Jeżeli walczymy z narkotykami, to ze wszystkimi (włącznie z alkoholem, który należy do najniebezpieczniejszych z nich). Odpowiedz Link Zgłoś
windsurfer69 to dopiero początek..! trafiłaś na psychola więc.. 17.05.11, 08:12 i dziękuj Bogu,że pokazał co potrafi już teraz .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawski Re: Noc poślubną spędził w areszcie IP: *.globalconnect.pl 17.05.11, 20:51 Ciekawe a skad to "panstwo redaktorowstwo" az, ash wiedza, ze "bez powodu" ??? Cos mi sie wydaje, ze wlasnie "powód" mogł byc i to bardzo poważny, skoro az tak "wpadł w szał" !!! Pewnie nie chodzi o brak dziewictwa, ale niemal na pewno jakis powód był !! :-( Odpowiedz Link Zgłoś