Dodaj do ulubionych

Prezydent Krzystek wejdzie na maszt "Siedowa"

12.06.11, 14:30
Widocznie jego elektorat oczekuje tego od niego.
Pawiany i koczkodany.
Obserwuj wątek
    • piotrus1 Re: Prezydent Krzystek wejdzie na maszt "Siedowa" 12.06.11, 15:07
      wolał bym czytać ze prezydent ściąga kolejnego wielkiego inwestora anie ze wchodzi na kolejny maszt

bo co mi z tego że spojrzy na nas z góry?

pozdrawiam
      • Gość: gmithc Re: Prezydent Krzystek wejdzie na maszt "Siedowa" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.11, 21:28
        jak miałem 14 lat to bez zabezpieczenia wchodziliśmy na sailng głowackiego i nikt się nad tym nie spuszczał a jak montowałem turbiny wiatrowe to z 30kg wyposażeniem przy pasie włazilem na 105m wieże po drabince w 10 min a taki aż wysportowany nie jestem. Winszować talentu prezydencie!
    • Gość: ed Re: Prezydent Krzystek wejdzie na maszt "Siedowa" IP: *.xdsl.centertel.pl 12.06.11, 15:14
      mieliśmy prezydenta który skoczył z mostu do Regalicy
    • Gość: o Re: Prezydent Krzystek wejdzie na maszt "Siedowa" IP: *.net 12.06.11, 15:26
      Z tradycji marynarskich to raczej nalezaloby go przeciagnac pod kilem...
    • wicker_man.73 "Dni Morza, a nigdzie nie można dostać ryby" 12.06.11, 15:43
      To słowa zasłyszane gdzieś w tłumie. Chyba najlepiej oddają "morskość" dni morza.
      • zed.1 Re: "Dni Morza, a nigdzie nie można dostać ryby" 12.06.11, 17:12
        Raczej przedsiębiorczość szczecinian
        • aysy.1 to chlopcy w krotkich spodenkach 12.06.11, 18:39
          to chlopcy w krotkich majteczkach.
          krzystek, buwelski, kadziolka i jaeoszewicz powinni w krotkich sposenkach odbyc bitwe na proce a ekipa jakiegos przedszkola.
        • andreas.007 Re: "Dni Morza, a nigdzie nie można dostać ryby" 12.06.11, 21:58
          Zed, jesteś w błędzie.
          Ryby nie są tanie, a są produktem szybko psujacym sie,
          wymagają odpowiedniego przechowywania szczególnie w dni ciepłe!
          Zapewne gdyby organizatorom zależało, to mogliby zrobić tańsza opłatę lub zwolnić
          firmę która zechcialaby uruchomić stanowisko z rybka...
          przynajmniej na dobry początek!

Bo wybacz po co podejmować ryzyko skoro chleb ze smalcem i szaszlyk z piwkiem,
          to pewny zarobek na Dni Morza... to tylko biznes!
    • andreas.007 Moim znajomi zadowoleni z zabawy... 12.06.11, 15:58
      Ludzie potrzebują zabawy i cyrku...
      To właśnie dostali i dobrze sie bawili.

Rzeczywiście w Szczecinie trudno jest w ogóle o rybę.
      W zasadzie jeden bar i restauracja rybna, był Konik Morski na Starówce,
      ale niestety już nie ma... mamy chyba jeszcze dwie restauracje z sushi.

Pan Krzystek, mimo brzuszka, potrafi wspiac sie na maszt...
      Ludzie lubią takie akrobacje! Nie dałbym rady.
      Brawo.

Może pokażą w dzienniku wszystkich Super Stacji...
    • Gość: Vlad.H. Piotrek tylko sie nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.11, 16:49
      spie...bo bedzie klopot...
      • Gość: kania wejdzie i pusci baka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.11, 16:58
        a brat na dole bedzie? czy go duch uniesie ?
        • Gość: TresTEres Re: wejdzie i pusci baka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.11, 23:44
          też bym puścił
      • Gość: karolina Krzystek a brat cie poblogoslawil? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.11, 18:24
        bo jak się spierdo... to co bedzie
    • aysy.1 zadam wiecej 12.06.11, 16:57
      jezeli jeszcze wejdzie do klatki lwa i da sie zamknac z lwem na tydzien czasu, wlozy glowe na 12 godzin do paszczy krokodyla , to zaglosuje na niego :)
      napieralski za premiera wszedl by po zewnetrznych scianach palacu kultury i nauki w warszawie , bez zabezpieczen i z jablkiem w zebach.
      sochanski swego czasu skakal z mostu. tak byl chlop zdeterminowany aby znowu wskoczyc na garnuszek u wujka podatnika.
      ba kluzik rostkowaska pojechala na zjazd po.."...
      • Gość: marina a moze Krzystka na 3-zdrowaski do pieca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.11, 18:23
        taki bohater
      • Gość: Sz. Krzystek się nadział? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.11, 11:58
        Bo na tym aktualnie polega "bycie politykiem".Wejść na maszt,przejechać się harlejem (jako pasażer naturalnie...),popłynąć wodolotem,wziąć udział w programie kierowanym do kretynów-to są "osiągnięcia" wybrańców narodu!Pytanie-czy Krzystek się nadział na maszt?To byłaby dopiero atrakcja...
    • Gość: prwda Krzystek zwyciezyl ruskich a Tusk kleka przed nimi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.11, 16:59
      Tusk i brygada do odstrzalu
    • argus74 Prezydent Krzystek wejdzie na maszt "Siedowa" 12.06.11, 17:46
      Krzystek napewno zobaczy obiecaną " ścieżkę rowerową" na Gdańskiej.Ciekawe ilu naiwnych dało się nabrać.Wchodzi głównie po to,aby wypatrzyć następne nieruchomości dla czarnych .Niedawno widziano go z BRATEM w Zielonym Dworze w Zdrojach.
    • organizacjapracy Prezydent Krzystek zdobył fokmaszt "Siedowa" 12.06.11, 18:02
      Zakompleksiony dzieciak, idący na tandetne chwyty.Gdyby tak , z okazji Dni Morza odwiedzić w hospicjum chorych marynarzy,co tam marynarzy,kogokolwiek... . Widziałabym wtedy faceta z charakterem,dla którego" wartości", obwieszczane wszem i wobec nie są klepanymi sloganikami. Chociaż po takim "wyczynie" może szef zechce chwycić za miotłę i pokazać jak się sprząta ulice miasta , Jego miasta . Niby prościej (poziom,nie pion) a nie potrafi...
      • Gość: koles tak, to duzy dzieciak parafialny! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.11, 18:22
        ale nim rzadzi brat Andrzej i inni kolesie
      • Gość: pajak a prymitywny Kazieczko byl i inne klechy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.11, 18:25
        bo to wydarzenie archidiecezjalne
      • Gość: . Re: Prezydent Krzystek zdobył fokmaszt "Siedowa" IP: *.dynamic.chello.pl 13.06.11, 12:22
        Gdyby tak , z okazji Dni Morz
        > a odwiedzić w hospicjum chorych marynarzy,co tam marynarzy,kogokolwiek... . Wid
        > ziałabym wtedy faceta z charakterem,dla którego" wartości", obwieszczane wszem
        > i wobec nie są klepanymi sloganikami.

Ale on jest katolikiem rzymskim - a porządny katolik nie szlaja się po jakichś hospicjach. To dobre dla protestantów i niewierzących ateuszy. Katolik przekazuje działki pod budowę prywatnej szkółki Opus Doi i oddaje Szpital Miejski na luksusową klinikę kur.wii metropolitalnej...
    • Gość: ... Re: Prezydent Krzystek wejdzie na maszt "Siedowa" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.11, 19:19
      www.gs24.pl/apps/pbcsi.dll/bilde?Site=GS&Date=20110612&Category=SZCZECIN&ArtNo=311315356&Ref=AR&MaxW=580&border=0&title=1
      mumin na maszcie

:)))))))))))))))))))
    • betterman1 Prezydent Krzystek zdobył fokmaszt "Siedowa" 12.06.11, 21:00
      Banda forumowych frustratów... Jakby miał odsłonić pomnik, to na pewno jakiegoś ch*ja, jakby miał podpisać umowę z inwestorem, to na pewno beznadziejnym i bez perspektyw, jakby miał zrobić kupę, to albo kolor by wam nie pasował albo konsystencja... leczcie się!
      • Gość: dziki Re: Prezydent Krzystek zdobył fokmaszt "Siedowa" IP: *.dynamic.chello.pl 12.06.11, 21:20
        Kompleks małego pena. Może kupcie mu długi czerwony samochód, przynajmniej nie będzie nas kompromitował na zewnątrz.
      • Gość: mariner Re: Prezydent Krzystek zdobył fokmaszt "Siedowa" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.11, 21:55
        Jak 4 lata temu wzedl na maszt "Chopina" to obiecal zaglowiec, teraz po "Siedowie" pewnie
        obieca cala flote :)
      • windsurfer69 to akurat było OK ! ale to słabiutki gospodarz !!! 12.06.11, 21:59
        dobrze gdyby miał tyle werwy pan Prezydent w sprawach istotnych dla tego zapuszczonego ,bez koncepcji miasta>>>>
      • Gość: Vlad.H. 2PetroleumJellyMan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.11, 23:52
        banda forumowych frustratow vs banda zlodzieji, oszustow i ich klakierow - i tak, niewatpliwe masz racje ze to frustrujace ze niedoszly zlodziej, oszust i przekretas jest prezydentem
    • swarozyc Prezydent wytyczyl szlak: 12.06.11, 22:09
      Kombinujcie i gimnastykujcie sie ciecinianie, a dane wam bedzie przezyc..
      do pierwszego...

Tak trzymac, skoszarowane w miescie chlopstwo!
      • Gość: ,,, Re: Prezydent nie wytyczyl szlak: IP: *.pppoepub.vspace.pl 12.06.11, 23:25
        kapitan zorczenka;
        - nu tak krystek,
        na ostatniuju reju my nie wchadim patom czto u tiebia szarawary nie takoje kak trieba,
        eto oczeń beziopasno,
        - nu, ja tiebia uże gawarit, nie charaszo tak diełatć, kak niejakij czapajew gieroj
        za rodinu, za stalinu na boj, na boj, na reju...
        - u nas był takij czapajew, no my mu dali w czapu,
        i tepier u nas wsio spakojno ,
        - nie nerwujsia krystek, pażausta zachadi w kajutu,
        my niemnożko padchmielimsia pa sta gram i wsio budiet w paradkie.
        - nu, a kak u tiebia z etim opijus deji, wy uże wsio pradali ?
        - my chatieli by zdiełatc małyj biznes w waszym garadie,
        - my dogawarimsia ...
    • 22obca88 Prezydent Krzystek zdobył fokmaszt "Siedowa" 12.06.11, 23:15
      Nie rozumiem Szczecinian. Przecież głąba wybrali po raz drugi na gospodarza miasta. Nikt wyborców nie przymuszał do postawienia krzyżyka. Jaki PAN taki KRAM. Na tyle go stać .Ile ja rzeczy uwielbiam ,jakie mam pasje i wizje całkiem normalne i skuteczne -ale mnie nikt nie pyta anie nie zaprasza na fora.A szkoda
      • swarozyc Re: Prezydent Krzystek zdobył fokmaszt "Siedowa" 12.06.11, 23:16
        mnie tez nikt nie zaprasza, a tyle mam do powiedzienia...
        • Gość: Szczecinianin Re: Prezydent Krzystek zdobył fokmaszt "Siedowa" IP: *.cable.smsnet.pl 12.06.11, 23:57
          Wchodzenie na maszty ma być miarą kwalifikacji prezydenta miasta? Kolejny idiotyczny pomysł - PO (z której wywodzi się Krzystek) specjalizującej się w pustych medialnych gestach... Co on chciał tym udowodnić? Inicjatywa ta z pewnością zyskałaby poklas mieszkańców Szczecina, ale pod warunkiem, że nasz prezio spełniłby misję Szymona Słupnika i został na tym maszcie na stałe - prowadząc życie pełne ascezy i pokory. A to że z góry Szczecin wygląda wspaniale - to jest racja... Z daleka nie widać krzywych chodników i psich kup dekorujących nasze zieleńce.
    • ziege77 Prezydent Krzystek zdobył fokmaszt "Siedowa" 13.06.11, 07:25
      no brawo panie krzystek brawo!!! taki wyczyn i bez transmisji na żywo ?:(
      • ziege77 Re: Prezydent Krzystek zdobył fokmaszt "Siedowa" 13.06.11, 07:52
        w uzupełnieniu swego krótkiego wpisu za pośrednictwem forum którego miłosnikiem jest p. prezydent ,taka mała propozycja: aby zaimponować szczecinianom (i nie tylko) proszę wspiąć sie na wszystkie maszty, wszytskich żaglowców cumujacych podczas TSR 2013 - WTEDY TO BĘDZIE WYDARZENIE!!!
        • Gość: mariner Re: Prezydent Krzystek zdobył fokmaszt "Siedowa" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.11, 08:05
          Mnie tam by wystarczylo zeby wszedl choc raz w rejsie przy 7 B sprzatac gorny marsel :)
    • andreas.007 Za młodu tez potrafiłem robić niezłe numey 13.06.11, 07:53
      Za młodu potrafiłem nóż miedzy palcami rozstawionyni szybko wbijac,
      nawet robiłem to z zamkniętymi oczyma... a kolega potrafił zjeść szklankę!
    • Gość: floating in space wybudował fontannę i wlazł na maszt, wybudował IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.11, 09:01
      fontannę i skoczył z mostu. Palgiat adoptowany - wzór nie człowiek!
      • Gość: muminek Re: wybudował fontannę i wlazł na maszt, wybudowa IP: *.cable.smsnet.pl 13.06.11, 09:15
        Ahh, jakiego mamy dzielnego prezydenta... Aż serce rośnie! Ten z Wrocławia jest przy nim przereklamowany - na pewno by nie dał rady...
        Zresztą - jak się chodziło po kominach - zostaje się premierem. A masztowy chodzik? W ministry może???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka