Dodaj do ulubionych

Poród w Stargardzie

21.07.11, 09:15
Jestem w pierwszej ciąży i zaraz (tzn. w sierpniu) będę mieć CC.Choć jestem ze Szczecina, wybrałam ten szpital ze względu na lekarza prowadzącego.Mam takie pytanie do świeżo upieczonych mam, czy jest tam ok i jak jest z opieką dla maluchów. I jak jest z ubrankami dla malucha i pieluchami (i jeśli tak to jakie), czy trzeba mieć własne, czy są szpitalne. Bo niestety nie mogę się dodzwonić się na Izbę, a na internecie jest napisane z trzeba wszystko brać.Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • reggaeemama Re: Poród w Stargardzie 27.07.11, 23:47
      polecam szpital w Stargardzie
      też miałam lekarza prowadzącego stamtąd ;)
      również CC

musisz mieć swoje pieluszki i ubranka
      opieka cudowna
      warunki świetne
      nic tylko rodzić ;)

powodzenia
      • mojafasolinka Re: Poród w Stargardzie 28.10.11, 21:17
        POTWIERDZAM SŁOWA POPRZEDNICZKI A PONADTO SZKOŁA RODZENIA ZA FREE
    • mgoralska2 Re: Poród w Stargardzie 15.03.14, 17:39
      Podbijam wątek. Może któraś mama rodziła niedawno w Stargardzie i zaktualizuje wątek? Interesuje mnie cc, jak jest opieka po porodzie i ile się leży po cc? Mam lekarza stamtąd. Na początku chciałam rodzić w Zdrojach, ale mam obawy. Mam termin na lipiec.

• devilyn Re: Poród w Stargardzie 17.04.14, 20:33
        co z tego że masz lekarza stamtąd...jak np. nie będzie go na dyżurze i trafisz na lesera g****ńskiego, jestem ze stargardu i nie polecam jesli chcesz mieć zdrowe dziecko. ja np. rodziłam przez cc na pomorzanach bliźnięta i opieka rewelacja. musisz przemyśleć
        • mgoralska2 Re: Poród w Stargardzie 13.05.14, 13:45
          Chodzi o zaplanowane cc - wtedy mój lekarz tak zaplanuje cięcie, żeby odbyło się podczas jego dyżuru - moim zdaniem to ma znaczenie, czy przychodzisz do szpitala jako anonimowa rodząca, a co innego jak lekarz Cię zna, a Ty znasz jego.
        • mgoralska2 Re: Poród w Stargardzie 13.05.14, 13:47
          i rozumiem, że w Stargardzie też rodziłaś i masz porównanie?
      • karka8308 Re: Poród w Stargardzie 07.05.14, 14:46
        Dwa lata temu rodziłam w Stargardzie naturalnie, ale niestety tak ciśnienie mi nagle wzrosło ze musieli wykonać cesarkę( sale chyba w 15 min przygotowali,wszystko sprawnie i szybko). Po cc opiekę miałam bardzo dobra. Same pielęgniarki pytały czy chce coś przeciwbolowego, jak leżałam jeszcze plackiem to była super pielęgniarka (niestety nie pamietam nazwiska,taka blondynka,we włosach do ramion,w okularach) która zmieniła mi sama posciel,podkłady i przemywala ranę.po 12 godzinach pomogła wstać. I w sierpniu znów tam trafiłam z umówioną cesarka i rownież miło wspominam,był ze mną mój lekarz prowadzący, który poprawił mi rane po cięciu i teraz wyglada lepiej niż po pierwszej cesarce. Pielęgniarki te same i bardzo miłe. Po drugim cięciu lepiej sie czułam i mniej bolało, szybciej doszłam do siebie. Ja byłam zadowolona.
        • karka8308 Re: Poród w Stargardzie 07.05.14, 14:50
          Oczywiście w sierpniu następnego roku :)
          • mgoralska2 Re: Poród w Stargardzie 13.05.14, 13:45
            dziękuję za opinię :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka