IP: *.com / 212.211.136.* 25.05.04, 09:35
Czy może mi ktoś powiedzieć coś niecoś o działaczu nazwiskiem Majdan. Kto to
jest? Widziałem go ostatnio w ogłoszeniu płatnym w Kurierze (inny znany
dziennik ostatnio strasznie się zeszmacił).
Obserwuj wątek
    • Gość: krust Re: Majdan IP: 62.233.223.* 25.05.04, 15:42
      Waga Twojego zdumienia jest zaraz....pod moim.
    • Gość: andreas Re: Majdan IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.04, 17:13
      Nie wiem dokładnie, ale to chyba jest piłkarz, i to chyba ze Szczecina.
      • rozbojnik_rumcajs Re: Majdan 25.05.04, 18:58
        pilkarz - bramkarz kiedys bronil w pogoni a teraz nie wiem
    • ergie radek majdan ??? 25.05.04, 20:02
      były bramkarz pogoni,
      obecnie mistrz polski
      bramkarz wisły kraków.
      • absztyfikant Re: radek majdan ??? 25.05.04, 20:14
        Radek Majdan, ktorego mialem przyjemnosc poznac jest naprawde sensownym i
        madrym facetem i zapewniam Was, ze w stereotypie pilkarza-bezmozgowca z
        pewnoscia sie nie miesci.
        • fifrock Re: radek majdan ??? 25.05.04, 21:05
          wow, takie cieple slowa z ust jednej z osob tak, jakby nie bylo, dosrywajacej
          • Gość: Stary student(ka) Re: radek majdan ??? IP: *.com / 212.211.136.* 25.05.04, 21:38
            To mi Absztyl wytłumacz. Drumlak, który miałby powody, nie występował z odezwą
            płatną. Majdan który mi się wydaje nie ma powodów, występuje płatnie (a może
            obraził się na Ptaka że nie chciał wybulić na jego powrót). Pogoń Walcząca
            wydaje mi się że stoi murem za Ptakiem i Jurczykiem. Ale... półtora roku temu w
            reklamie płatnej w Kuurierze nawoływała do głosowania przeciwko Jurczykowi. Jak
            nie wiadomo o co chodzi...
            • Gość: zorro Re: radek majdan ??? IP: 62.233.217.* 25.05.04, 23:25
              temu majdanowi albo odbiło albo mu doda laskę pogryzła, bo angażowanie się w
              tak niepewny interes zamknęło mu drogę do pogoni
              • Gość: Jan Paweł II Ptaszarnia w d... Majdana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 09:13
                Majdan jest tak dobry w swoim fachu że to Ptak by go musiał na kolanach prosić
                o powrót. Ale Majdan ma Ptaka w dupie(hehehe). Zarowno Davidka jak i Antosia.
                • Gość: Stary student(ka) Re: Ptaszarnia w d... Majdana IP: *.com / 212.211.136.* 26.05.04, 09:38
                  Jest tak dobry,że ma w dupie nawet swoje mieszkanie na Słonecznym. Narcyzm czy
                  głupota?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka