absztyfikant 25.05.04, 16:17 Klasyczna rownia pochyla. Mysle, ze komentarz zbyteczny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absztyfikant Re: Durski za Jacynę-Witt 25.05.04, 16:20 Durski zastapil Jacyne-Witt na stanowisku wiceprzewodniczacej rady glosami NRS i ... SLD oczywiscie. Koalicja kwitnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Paweł II Re: Durski za Jacynę-Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 16:24 Jak coś powiesz to niewiadomo - śmiać się czy płakać! A co mieliśmy bronić tej krzykaczki?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZENon Z KITION Re: Durski za Jacynę-Witt IP: *.iton.pl 26.05.04, 14:24 Zmenił stryjek siekierkę na kijek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyknajak Siła argumentacji , że hej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 16:43 dyrgosia napisała: > Lepszy Durski niż Trzos. A Trzos lepszy od węglarza z modnego ostatnio w Szczecinie filmu "Miś". Ale niedużo lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana de gustibus... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.05.04, 17:13 ja tam wolę węglarza... Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: de gustibus... 25.05.04, 17:15 Gość portalu: Ana napisał(a): > ja tam wolę węglarza... a ja konia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: Durski za Jacynę-Witt IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.05.04, 17:12 jakoś nie mogę uronić po jacynie łezki... Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Durski za Jacynę-Witt 25.05.04, 17:15 Gość portalu: Ana napisał(a): > jakoś nie mogę uronić po jacynie łezki... a gdzie kobieca SOLIDARNOŚĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Durski za Jacynę-Witt IP: 212.14.0.* 26.05.04, 09:55 Pytanie tylko, kogo innego miało poprzeć SLD?? Był jakiś inny kandydat? Mieli głosowąc przeciw, tylko dlatego, że Durski jest z NRSu? Klasyczne działanie PPP? Polskiej Partii Protestującej (pamiętasz to absztyf?). Od Nowa nie wystawiło kandydata i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Durski za Jacynę-Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 18:22 między kobietami a dyrgosia i ana jest przepaść nie do przebycia w obydwie zresztą strony Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Durski za Jacynę-Witt 25.05.04, 18:25 .........co ty wiesz o kobietach ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Durski za Jacynę-Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 18:32 wiem i dlatego mogę jednoznacznie powiedzieć że są kobiety płciowe i prawdziwe kobiety płciową nie wiem czy jesteś i ty i ana bo pod nickiem może się kryć zarośnięty typ w nieświerzej podkoszulce a prawdziwą nie jesteś na pewno Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Durski za Jacynę-Witt 25.05.04, 18:38 Gość portalu: student napisał(a): > > a prawdziwą nie jesteś na pewno tak jak ty nie jesteś prawdziwym mężczyzną, do tego trzeba mieć jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Durski za Jacynę-Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 18:44 prawdziwa kobieta nigdy tak nie powiedziałaby prawdziwa kobieta nie musi tego mówić prwdziwa kobieta to wie Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Durski za Jacynę-Witt 25.05.04, 18:48 Gość portalu: student napisał(a): > prawdziwa kobieta nigdy tak nie powiedziałaby > prawdziwa kobieta nie musi tego mówić > prwdziwa kobieta to wie prawdziwa kobieta to Jayna-Witt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Durski za Jacynę-Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 18:51 nie chce mi sie z tobą gadać o tobie to nudny temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana studencki bez IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.05.04, 09:34 studencie czy naprawdę uważasz,że prawdziwą kobietę poznaje się po tym,że tryska entuzjazmem na widok twoich politycznych ulubienic?jeśli tak,to po prostu bardzo ci współczuję...a jeszcze bardziej kobietom,które miały z tobą do czynienia(o ile,oprócz mamusi były takie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Durski za Jacynę-Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 18:43 sytuacja wyklarowała się w prezydium rady miasta jest dwoje komunistów z SLD Kochańska i Stopyra oraz koalicjanci SLD w osobach Durskiego i Dzikowskiego który mimo iż startował z PO jest w absolutnej komitywie z Jurczykiem i SLD Stopyra będzie mógł udawać obiektywnego dobrotliwego dziadka kopiąc jednocześnie wszystkich przeciwników SLD i Jurczyka co zresztą robił od początku kadencji Kochańska będzie brylowała na salonach obśliniając facetów i wznosząc toasty do upadłego Dzikowski i Durski będą załatwiać geszefciki prześlizgijąc się po korytarzach pomiędzy poszczególnymi gabinetami urzędu miasta teraz będą mieli spokój nikt nie będzie im bruździł i przeszkadzał nikt nie będzie się spomiędzy nich wyróżniał nareszcie koalicja SLD i Jurczyka wykrystalizowała się powoli widać będzie efekty tej koalicji Odpowiedz Link Zgłoś
whc Re: Durski za Jacynę-Witt 26.05.04, 00:04 Jurczyk współpracował z SB.Durski w stanie wojennym się ukrywał choć nikt go nie szukał,ale póżniej łatwiej mógł przeniknąć w struktury podziemia.Dzisiejsza współpraca z SLD to logiczna całość.Do tego Czesny I sekretarz KW PZPR.To aż 2 lata!!!Do końca kadencji. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: Durski za Jacynę-Witt 26.05.04, 09:48 > w prezydium rady miasta jest dwoje komunistów z SLD Kochańska i Stopyra oraz > Kochańska będzie brylowała na salonach obśliniając facetów i wznosząc toasty do > > upadłego ....................................................................... może lepsze to niżby obśliniać miała jacyna?zresztą w toastach też jest mocna... > Dzikowski i Durski będą załatwiać geszefciki prześlizgijąc się po korytarzach > pomiędzy poszczególnymi gabinetami urzędu miasta ......................................................................... zawsze to robili,więc odwołanie jacyny nie ma tu nic do rzeczy.. > nareszcie koalicja SLD i Jurczyka wykrystalizowała się > powoli widać będzie efekty tej koalicji........................................................................ .ta koalicja wykrystalizowała się już dawno temu,a politycy,których popierasz nie zrobili nic(poza medialnym nagłaśnianiem własnych osób)by to zmienić. > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Durski za Jacynę-Witt IP: 212.14.0.* 26.05.04, 10:00 Nie wystawili nawet kandydata do prezydium:))))) A teraz narzekaja, że zagłosowano za Durskim. A był ktos inny??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: Durski za Jacynę-Witt IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.04, 11:04 A kto narzeka? I na co tutaj narzekać? Tutaj trzeba zadziałać napalmem, oczywiście w przenośni. Nikt nie narzeka a co naważniejsze nie wdaje się w rozgrywki personalne które najbardziej interesują pozostałych radnych. To dla SLD i NRS jest najważniejsze kto będzie wiceprezwodnuiczącym a kto w Pomeranii. I nie po to aby coś zrobić ale żeby działać na rzecz swoich. > Nie wystawili nawet kandydata do prezydium:))))) A teraz narzekaja, że > zagłosowano za Durskim. Była. Jacyna-Witt. Trzeba było jej nie odwoływać a nie udawać teraz wielce łaskawych. A po co ktoś ma być? Żeby mu gębę zamknąć? Macie swoich i cieszcie się. Przynajmnie nikt nie będzie się z tego całego prezydium wyróżniał bo to same zera. A był ktos inny??? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Gosia , Ania 26.05.04, 11:31 Czt osobniczki śliniące się na widok (mające się ślinić) MJW to nie powinny być lesbijki? Dlaczego wy akurat macie się ślinić? Dlaczego "prawdziwa" (cokolwiek u studenta to znaczy) kobieta w XXI w. nie może użyć słowa: męskie jaja? Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: Gosia , Ania 26.05.04, 11:42 ja_aska napisała: > Czt osobniczki śliniące się na widok (mające się ślinić) MJW to nie powinny być > > lesbijki?....................................................................... albo raczej lesbijki- gerantofilki! > Dlaczego "prawdziwa" (cokolwiek u studenta to znaczy) kobieta w XXI w. nie może > > użyć słowa: męskie jaja?........................................................................... .wiąże się to z jego złożonym stosunkiem do własnej matki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: ja-aśka anamar IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.04, 11:46 Czy osobniczki ja-aśka i anamar mają coś do powiedzenia poza chamskimi tekstami? Tak do rzeczy i na temat? Chociaż raz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: ja-aśka anamar IP: 212.14.0.* 26.05.04, 11:47 Mimo wszystko to mniej chamskie niz rzucanie napalmu, nawet w przenośni. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: ja-aśka anamar 26.05.04, 11:49 Dworujemy między sobą. Poszła w buraki. Koniec dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: ja-aśka anamar IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.04, 11:52 Nie dworujecie. Po chamsku, prymitywnie atakujecie. I po omacku poszukujecie - a tu nic z tego, panny buraczanki z mamusi Malanowskiej i tatusia Piechoty. W przenośni oczywiście. A jak ktoś nie wie, co to jest przenośnia, odsyłam do szkoły podstawowej. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: ja-aśka anamar 26.05.04, 11:55 Ja buraczek (lubię) a ty? może wyraźny efekt czarnobyla? dowód na legalizację aborcji? Długo masz zamiar w ten sposób? Jeśli tak to dziękuję za rozmowe ale więcej nie mam przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: ja-aśka anamar IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.04, 12:01 Ja mogę długo a jak tobie ciśnienie nie trzyma, to się zrywaj. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska [...] 26.05.04, 12:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula [...] IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.04, 12:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: ja-aśka anamar 26.05.04, 12:04 asiu,zauważyłaś,że apologeci jacyny i lubińskiejZAWSZE reagują BARDZO nerwowo? przykłady:student,bolo,pleple,kasia itd. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: ja-aśka anamar 26.05.04, 12:05 ...zibi, zelek, Operator Teleskopu no i last but not least m.j.w... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: ja-aśka anamar IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.04, 12:08 A o co chodzi? Coś nie na temat te teksty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: wszyscy ale nie p IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.05.04, 13:36 po prostu jaki pan,taki kram... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: wszyscy ale nie p IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.05.04, 13:42 fajne u jacynolubych jest też to,jak szybko opada im maska,np.paula pisze:"czy nie macie nic do powiedzenia,poza chamskimi tekstami"...a za kilka minut:"rwij zażygana ścierwnico"!szybka zmiana,co? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: wszyscy ale nie p 26.05.04, 13:46 Fakt:) BTW Co to jest scierwnica ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: wszyscy ale nie p 26.05.04, 14:00 Oni jedna banda:) PS Nowomowa jakaś? Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: ja-aśka anamar 26.05.04, 16:35 ja_aska napisała: > może to ten jej mąż?............................................................................ przystojniaczek! Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: ja-aśka anamar 26.05.04, 16:38 tak czytam i nie wierzę, chyba nazwano nas lesbami, czy coś mi umknęło ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Durski za Jacynę-Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 22:29 ale sobie dziewczyny pogadały to ciekawe jak zawsze ja-aśka i ana w duecie atakują i to zawsze atakują te same osoby takie macie zadanie Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Durski za Jacynę-Witt 27.05.04, 07:56 I znowu odezwał się fan klub TL i MJW. Pytanie czy aby dobrowolny czy też zlecony? PS Gosia nic ci nie umknęło. też tak zrozumiałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Durski za Jacynę-Witt IP: 212.14.0.* 27.05.04, 08:03 ja_aśka złącz TL z nickiem studenta i masz odpowiedź, czy zlecone czy nie. Magistrant? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Durski za Jacynę-Witt 27.05.04, 08:06 TL ma studiujących w rodzinie i tutaj bardziej mi waniajet. Coś zbytnio się "pan" napina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Durski za Jacynę-Witt IP: 212.14.0.* 27.05.04, 08:10 :)))) Siostrzeniec jaki czy cóś? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Durski za Jacynę-Witt 27.05.04, 08:37 Chyba bliższa zażyłość. Potomstwo może? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Durski za Jacynę-Witt IP: 212.14.0.* 27.05.04, 08:40 Primogenitura powiadasz? Hmm... Odpowiedz Link Zgłoś