Dodaj do ulubionych

Durski za Jacynę-Witt

25.05.04, 16:17
Klasyczna rownia pochyla. Mysle, ze komentarz zbyteczny.
Obserwuj wątek
    • absztyfikant Re: Durski za Jacynę-Witt 25.05.04, 16:20
      Durski zastapil Jacyne-Witt na stanowisku wiceprzewodniczacej rady glosami NRS
      i ... SLD oczywiscie. Koalicja kwitnie!
      • Gość: Jan Paweł II Re: Durski za Jacynę-Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 16:24
        Jak coś powiesz to niewiadomo - śmiać się czy płakać! A co mieliśmy bronić tej
        krzykaczki?!
        • Gość: ZENon Z KITION Re: Durski za Jacynę-Witt IP: *.iton.pl 26.05.04, 14:24
          Zmenił stryjek siekierkę na kijek
      • dyrgosia Re: Durski za Jacynę-Witt 25.05.04, 16:28
        Lepszy Durski niż Trzos.
        • Gość: antyknajak Siła argumentacji , że hej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 16:43
          dyrgosia napisała:

> Lepszy Durski niż Trzos.
          A Trzos lepszy od węglarza z modnego ostatnio w Szczecinie filmu "Miś". Ale
          niedużo lepszy
          • Gość: Ana de gustibus... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.05.04, 17:13
            ja tam wolę węglarza...
            • dyrgosia Re: de gustibus... 25.05.04, 17:15
              Gość portalu: Ana napisał(a):

> ja tam wolę węglarza...

a ja konia
        • Gość: Ana Re: Durski za Jacynę-Witt IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.05.04, 17:12
          jakoś nie mogę uronić po jacynie łezki...
          • dyrgosia Re: Durski za Jacynę-Witt 25.05.04, 17:15
            Gość portalu: Ana napisał(a):

> jakoś nie mogę uronić po jacynie łezki...

a gdzie kobieca SOLIDARNOŚĆ
      • Gość: XYZ Re: Durski za Jacynę-Witt IP: 212.14.0.* 26.05.04, 09:55
        Pytanie tylko, kogo innego miało poprzeć SLD?? Był jakiś inny kandydat? Mieli
        głosowąc przeciw, tylko dlatego, że Durski jest z NRSu? Klasyczne działanie
        PPP? Polskiej Partii Protestującej (pamiętasz to absztyf?). Od Nowa nie
        wystawiło kandydata i tyle...
    • Gość: student Re: Durski za Jacynę-Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 18:22
      między kobietami a dyrgosia i ana jest przepaść
      nie do przebycia
      w obydwie zresztą strony
      • dyrgosia Re: Durski za Jacynę-Witt 25.05.04, 18:25
        .........co ty wiesz o kobietach ?
        • Gość: student Re: Durski za Jacynę-Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 18:32
          wiem
          i dlatego mogę jednoznacznie powiedzieć że są kobiety płciowe i prawdziwe
          kobiety
          płciową nie wiem czy jesteś i ty i ana bo pod nickiem może się kryć zarośnięty
          typ w nieświerzej podkoszulce
          a prawdziwą nie jesteś na pewno
          • dyrgosia Re: Durski za Jacynę-Witt 25.05.04, 18:38
            Gość portalu: student napisał(a):

>
            > a prawdziwą nie jesteś na pewno

tak jak ty nie jesteś prawdziwym mężczyzną, do tego trzeba mieć jaja.
            • Gość: student Re: Durski za Jacynę-Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 18:44
              prawdziwa kobieta nigdy tak nie powiedziałaby
              prawdziwa kobieta nie musi tego mówić
              prwdziwa kobieta to wie
              • dyrgosia Re: Durski za Jacynę-Witt 25.05.04, 18:48
                Gość portalu: student napisał(a):

> prawdziwa kobieta nigdy tak nie powiedziałaby
                > prawdziwa kobieta nie musi tego mówić
                > prwdziwa kobieta to wie
                prawdziwa kobieta to Jayna-Witt
                • Gość: student Re: Durski za Jacynę-Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 18:51
                  nie chce mi sie z tobą gadać o tobie
                  to nudny temat
              • Gość: Ana studencki bez IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.05.04, 09:34
                studencie czy naprawdę uważasz,że prawdziwą kobietę poznaje się po tym,że
                tryska entuzjazmem na widok twoich politycznych ulubienic?jeśli tak,to po
                prostu bardzo ci współczuję...a jeszcze bardziej kobietom,które miały z tobą do
                czynienia(o ile,oprócz mamusi były takie)
    • Gość: student Re: Durski za Jacynę-Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 18:43
      sytuacja wyklarowała się
      w prezydium rady miasta jest dwoje komunistów z SLD Kochańska i Stopyra oraz
      koalicjanci SLD w osobach Durskiego i Dzikowskiego który mimo iż startował z PO
      jest w absolutnej komitywie z Jurczykiem i SLD
      Stopyra będzie mógł udawać obiektywnego dobrotliwego dziadka kopiąc
      jednocześnie wszystkich przeciwników SLD i Jurczyka co zresztą robił od
      początku kadencji
      Kochańska będzie brylowała na salonach obśliniając facetów i wznosząc toasty do
      upadłego
      Dzikowski i Durski będą załatwiać geszefciki prześlizgijąc się po korytarzach
      pomiędzy poszczególnymi gabinetami urzędu miasta
      teraz będą mieli spokój
      nikt nie będzie im bruździł i przeszkadzał
      nikt nie będzie się spomiędzy nich wyróżniał
      nareszcie koalicja SLD i Jurczyka wykrystalizowała się
      powoli widać będzie efekty tej koalicji

• Gość: zorro Re: Durski za Jacynę-Witt IP: 62.233.217.* 25.05.04, 23:34
        O.K.
      • whc Re: Durski za Jacynę-Witt 26.05.04, 00:04
        Jurczyk współpracował z SB.Durski w stanie wojennym się ukrywał choć nikt go
        nie szukał,ale póżniej łatwiej mógł przeniknąć w struktury podziemia.Dzisiejsza
        współpraca z SLD to logiczna całość.Do tego Czesny I sekretarz KW PZPR.To aż 2
        lata!!!Do końca kadencji.
      • anamar Re: Durski za Jacynę-Witt 26.05.04, 09:48

> w prezydium rady miasta jest dwoje komunistów z SLD Kochańska i Stopyra oraz

> Kochańska będzie brylowała na salonach obśliniając facetów i wznosząc toasty
        do
        >
        >
        upadłego .......................................................................

może lepsze to niżby obśliniać miała jacyna?zresztą w toastach też jest
        mocna...

> Dzikowski i Durski będą załatwiać geszefciki prześlizgijąc się po korytarzach
        > pomiędzy poszczególnymi gabinetami urzędu
        miasta .........................................................................
        zawsze to robili,więc odwołanie jacyny nie ma tu nic do rzeczy..

> nareszcie koalicja SLD i Jurczyka wykrystalizowała się
        > powoli widać będzie efekty tej
        koalicji........................................................................
        .ta koalicja wykrystalizowała się już dawno temu,a politycy,których popierasz
        nie zrobili nic(poza medialnym nagłaśnianiem własnych osób)by to zmienić.
        >
        >
        • Gość: XYZ Re: Durski za Jacynę-Witt IP: 212.14.0.* 26.05.04, 10:00
          Nie wystawili nawet kandydata do prezydium:))))) A teraz narzekaja, że
          zagłosowano za Durskim. A był ktos inny???
          • Gość: paula Re: Durski za Jacynę-Witt IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.04, 11:04
            A kto narzeka? I na co tutaj narzekać? Tutaj trzeba zadziałać napalmem,
            oczywiście w przenośni. Nikt nie narzeka a co naważniejsze nie wdaje się w
            rozgrywki personalne które najbardziej interesują pozostałych radnych. To dla
            SLD i NRS jest najważniejsze kto będzie wiceprezwodnuiczącym a kto w Pomeranii.
            I nie po to aby coś zrobić ale żeby działać na rzecz swoich.

> Nie wystawili nawet kandydata do prezydium:))))) A teraz narzekaja, że
            > zagłosowano za Durskim.

Była. Jacyna-Witt. Trzeba było jej nie odwoływać a nie udawać teraz wielce
            łaskawych. A po co ktoś ma być? Żeby mu gębę zamknąć? Macie swoich i cieszcie
            się. Przynajmnie nikt nie będzie się z tego całego prezydium wyróżniał bo to
            same zera.

A był ktos inny???

• ja_aska Gosia , Ania 26.05.04, 11:31
              Czt osobniczki śliniące się na widok (mające się ślinić) MJW to nie powinny być
              lesbijki? Dlaczego wy akurat macie się ślinić?
              Dlaczego "prawdziwa" (cokolwiek u studenta to znaczy) kobieta w XXI w. nie może
              użyć słowa: męskie jaja?
              • anamar Re: Gosia , Ania 26.05.04, 11:42
                ja_aska napisała:

> Czt osobniczki śliniące się na widok (mające się ślinić) MJW to nie powinny
                być
                >
                >
                lesbijki?.......................................................................
                albo raczej lesbijki-
                gerantofilki!

> Dlaczego "prawdziwa" (cokolwiek u studenta to znaczy) kobieta w XXI w. nie
                może
                >
                > użyć słowa: męskie
                jaja?...........................................................................
                .wiąże się to z jego złożonym stosunkiem do własnej matki...
                • ja_aska Re: Gosia , Ania 26.05.04, 11:45
                  Chyba bardzo złożonym.
              • Gość: paula Re: ja-aśka anamar IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.04, 11:46
                Czy osobniczki ja-aśka i anamar mają coś do powiedzenia poza chamskimi
                tekstami? Tak do rzeczy i na temat? Chociaż raz?
                • Gość: XYZ Re: ja-aśka anamar IP: 212.14.0.* 26.05.04, 11:47
                  Mimo wszystko to mniej chamskie niz rzucanie napalmu, nawet w przenośni.
                  • ja_aska Re: ja-aśka anamar 26.05.04, 11:49
                    Dworujemy między sobą. Poszła w buraki. Koniec dyskusji.
                    • Gość: paula Re: ja-aśka anamar IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.04, 11:52
                      Nie dworujecie. Po chamsku, prymitywnie atakujecie. I po omacku poszukujecie -
                      a tu nic z tego, panny buraczanki z mamusi Malanowskiej i tatusia Piechoty. W
                      przenośni oczywiście. A jak ktoś nie wie, co to jest przenośnia, odsyłam do
                      szkoły podstawowej.
                      • ja_aska Re: ja-aśka anamar 26.05.04, 11:55
                        Ja buraczek (lubię) a ty? może wyraźny efekt czarnobyla? dowód na legalizację
                        aborcji?
                        Długo masz zamiar w ten sposób? Jeśli tak to dziękuję za rozmowe ale więcej nie
                        mam przyjemności.
                        • Gość: paula Re: ja-aśka anamar IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.04, 12:01
                          Ja mogę długo a jak tobie ciśnienie nie trzyma, to się zrywaj.
                          • ja_aska [...] 26.05.04, 12:02
                            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                            • Gość: paula [...] IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.04, 12:05
                              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                          • anamar Re: ja-aśka anamar 26.05.04, 12:04
                            asiu,zauważyłaś,że apologeci jacyny i lubińskiejZAWSZE reagują BARDZO nerwowo?
                            przykłady:student,bolo,pleple,kasia itd.
                            • absztyfikant Re: ja-aśka anamar 26.05.04, 12:05
                              ...zibi, zelek, Operator Teleskopu no i last but not least m.j.w...
                              • Gość: paula Re: ja-aśka anamar IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.04, 12:08
                                A o co chodzi? Coś nie na temat te teksty.
                                • ja_aska wszyscy ale nie p 26.05.04, 12:57
                                  Płaci im? pranie mózgu robi?
                                  • Gość: Ana Re: wszyscy ale nie p IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.05.04, 13:36
                                    po prostu jaki pan,taki kram...
                                  • Gość: Ana Re: wszyscy ale nie p IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.05.04, 13:42
                                    fajne u jacynolubych jest też to,jak szybko opada im maska,np.paula pisze:"czy
                                    nie macie nic do powiedzenia,poza chamskimi tekstami"...a za kilka minut:"rwij
                                    zażygana ścierwnico"!szybka zmiana,co?
                                    • absztyfikant Re: wszyscy ale nie p 26.05.04, 13:46
                                      Fakt:)
                                      BTW Co to jest scierwnica ?:)
                                      • ja_aska Re: wszyscy ale nie p 26.05.04, 14:00
                                        Oni jedna banda:)
                                        PS Nowomowa jakaś?
                                • dyrgosia Re: ja-aśka anamar 26.05.04, 14:35
                                  Czy paula Wam nie przypomina kasi ?
                                  • ja_aska Re: ja-aśka anamar 26.05.04, 14:36
                                    może to ten jej mąż?
                                    • anamar Re: ja-aśka anamar 26.05.04, 16:35
                                      ja_aska napisała:

> może to ten jej
                                      mąż?............................................................................
                                      przystojniaczek!
                                      • dyrgosia Re: ja-aśka anamar 26.05.04, 16:38
                                        tak czytam i nie wierzę, chyba nazwano nas lesbami, czy coś mi umknęło ?
    • Gość: student Re: Durski za Jacynę-Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 22:29
      ale sobie dziewczyny pogadały
      to ciekawe jak zawsze ja-aśka i ana w duecie atakują
      i to zawsze atakują te same osoby
      takie macie zadanie
      • ja_aska Re: Durski za Jacynę-Witt 27.05.04, 07:56
        I znowu odezwał się fan klub TL i MJW. Pytanie czy aby dobrowolny czy też
        zlecony?
        PS Gosia nic ci nie umknęło. też tak zrozumiałam.
        • Gość: XYZ Re: Durski za Jacynę-Witt IP: 212.14.0.* 27.05.04, 08:03
          ja_aśka złącz TL z nickiem studenta i masz odpowiedź, czy zlecone czy nie.
          Magistrant?
          • ja_aska Re: Durski za Jacynę-Witt 27.05.04, 08:06
            TL ma studiujących w rodzinie i tutaj bardziej mi waniajet. Coś zbytnio
            się "pan" napina.
            • Gość: XYZ Re: Durski za Jacynę-Witt IP: 212.14.0.* 27.05.04, 08:10
              :)))) Siostrzeniec jaki czy cóś?
              • ja_aska Re: Durski za Jacynę-Witt 27.05.04, 08:37
                Chyba bliższa zażyłość. Potomstwo może?
                • Gość: XYZ Re: Durski za Jacynę-Witt IP: 212.14.0.* 27.05.04, 08:40
                  Primogenitura powiadasz? Hmm...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka