mika74 31.05.04, 13:10 Wszystkim moim znajomym z forum oznajmiam: mam wreszcie pralke!!!!!Czy to nie cud? I co, ociec prać??????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pozdrawiam Re: Mam PRALKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 194.204.189.* 31.05.04, 13:12 ja mam 4 lata mieszkanie i nie moge się dorobić żyrandoli!!!!! pozdrawiam ps. jak dotąt prałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.04, 13:29 z wrazenia odjęło mi klawiaturę! życzymy przyjemnych chwil spędzanych przy dzwiękach wirowania i zastrzegamy sobie prawo do jednego prania (bez opcji gotowanie) pozdrawiam gabi Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Mam PRALKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.05.04, 14:38 iś gratulire ale cos nowego czy poczciwa franie?;) rzondamy dokladnego opisu!!!! (algorytm wyboru sklepu, wyboru ekspedienta, modelu (a;) sposobu dostarczenia i wtaszczenia po schodach ach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Mam PRALKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 64.9.159.* 31.05.04, 15:11 Gratulacje!!! Trzy lata czekalismy czy nawe cztery!!! ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Mam PRALKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.asternet.pl / *.asternet.pl 31.05.04, 18:32 Jak miło, że ktoś coś ma! A moi znajomi to w kółko: nie mam tego, nie mam tamtego... Zamienię ich chętnie na Ciebie, może zdźiebko interesownie, bo jednak Ty jedna coś masz! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 fajowo 31.05.04, 15:47 czadowo, superasko i nawet Katolicki Uniwersytet Lubelski a jak sie wabi? ile wazy? samiec czy samiczka? czesto trzeba wyprowadzac na spacery? ide zbierac moje jednokolorowe skarpetki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janus Wreszcie ludzkie słowa! IP: *.civeng.tuniv.szczecin.pl 31.05.04, 17:40 Słowa które przywracają wiarę w to, że wokół są i ludzie, którzy potrafią cieszyć się z czegoś zwykłego-niezwykłego. I wcale nie zazdroszczą, nie kopią po kostkach, nawet słowem pocieszą i uśmiechem obdarują. Warto żyć! Pozdrawiam tę enklawę normalnych ludzi. Wiosna, ciepło, słońce świeci, lato idzie! A nie tylko Miller, Lepper, i ten tego tamtego za to i za tamto. A jak nie to w ten r... ..., albo na drzewo, albo do .... . Czasami człowiek aż oczom nie wierzy, gdy czyta, że ktoś cieszy się zwykłą PRALKĄ. A Ktoś inny cieszy się zielonymi liśćmi, a jeszcze inny nigdzie się NIE ŚPIESZY itp. A w ogóle to was z uśmiechem serdecznie pozdrawiam, za nic, a właściwie za coś wielkiego, za to, że nie machnęliście ręką na PRALKĘ. No i głównie za życzliwość do osoby która te PRALKĘ kupiła. Niech to będzie dla Niej nie dorożka, ale "Czarodziejska pralka" - piorąca również myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Wreszcie ludzkie słowa! 31.05.04, 17:52 A ja kupilem sobie wczoraj ladny krawat! Odpowiedz Link Zgłoś
madziurex Re: Wreszcie ludzkie słowa! 31.05.04, 19:15 absztyfikant napisał: > A ja kupilem sobie wczoraj ladny krawat! > mam nadzieję, że nie w czerwono-białe paski?... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Wreszcie ludzkie słowa! 31.05.04, 19:18 E tam, takie to chyba za darmo mozna dostac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janus Re: Wreszcie ludzkie słowa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 19:21 A ja bym tam wolał gdybyś to nie Ty kupił sobie ten krawat, ale gdyby kupiła go Tobie osoba bliska Twemu sercu i duszy. A jaki to krawat? Przypuszczam, że w ciemno-niebieskie skośne paski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Mam PRALKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 18:28 Gratuluję i pomyślnych prądów (elektrycznych i wodnych). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krust Re: Mam PRALKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.espol.com.pl 31.05.04, 20:22 Wybaczcie mi. WYBACZAMY !. I PROSIMY O WYBACZENIE Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Mam PRALKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.05.04, 21:31 Też potrzebuję nowa pralkę, moja stara skacze po łazience i muszę ją łapać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeźnik Re: Mam PRALKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.29.137.* 01.06.04, 09:22 O! Mam taką samą! Skoro takie gorliwe to może dopuścimy je do siebie i zrobią nam małe praleczki?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Mam PRALKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.06.04, 15:06 Gość portalu: rzeźnik napisał(a): > O! Mam taką samą! Skoro takie gorliwe to może dopuścimy je do siebie i zrobią > nam małe praleczki?:))) Oj tak ,oj tak...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Mam PRALKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.06.04, 15:11 a ja mam lalke!, i tez sie (nia) ciesze... Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Mam PRALKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.06.04, 15:19 swantevit napisał: > a ja mam lalke!, i tez sie (nia) ciesze... > >a ja mam psa, małego psa.. > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeźnik Re: Mam PRALKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.29.137.* 02.06.04, 08:35 A potem wybudujemy oddział porodowy praleczek i fabryczkę adopcyjną:))) Odpowiedz Link Zgłoś
dutchman Re: Mam PRALKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.06.04, 14:12 Gratulacje Mika ! :) Wiem co to jest zyc bez pralki jak sie czlowiek upaprze ! dutchman Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Mam PRALKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.06.04, 18:52 Gość portalu: rzeźnik napisał(a): > A potem wybudujemy oddział porodowy praleczek i fabryczkę adopcyjną:))) Ty to zaraz jakiś interesik, a ja o miłości.... Odpowiedz Link Zgłoś
masaladosa Re: Mam PRALKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.05.04, 21:28 poniewaz sam zaznalem niemania pralki w miescie-bo co innego na wioseczce przy strumyczku-to niniejszym wyrazam moje najglebsze zrozumienie twej radosci do ktorej sie jako zywo przylaczam-niech zyje twa pralka i wszelki brud ktory jej jest-sursum pralka-viva i co tam jescze chcesz...:):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
dutchman Re: Mam PRALKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.06.04, 12:38 masaladosa napisał: > poniewaz sam zaznalem niemania pralki w miescie-bo co innego na wioseczce przy > strumyczku A fe !!!!!! A co z nasza piekna natura ??? pozdrowienia dutchman Odpowiedz Link Zgłoś
masaladosa Re: Mam PRALKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.06.04, 15:11 dutchman napisał: > masaladosa napisał: > > poniewaz sam zaznalem niemania pralki w miescie-bo co innego na wioseczce > > przy strumyczku > A fe !!!!!! A co z nasza piekna natura ??? > pozdrowienia > dutchman] alez oczywiscie uzywajac wylacznie w pelni biodegradable (biodegradowalnych?- przepraszam ale nie wiem jak to na polski przelozyc) i bezfosoranowych srodkow pioracych...:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Mam PRALKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.06.04, 15:18 biodegradable (biodegradowalnych?- > przepraszam ale nie wiem jak to na polski przelozyc) i bezfosoranowych srodkow > pioracych...:):):) czyli wiatru i deszczu wieszamy na trzepaku i robi sie samo Odpowiedz Link Zgłoś
szarytka1 Re: Mam PRALKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.05.04, 22:07 Ale tutaj fajnie!! Cieszę się razem z Tobą i Twoją pralką (bo myślę że ona - ta pralka - jest szczęśliwa w Twoim domku). Odpowiedz Link Zgłoś
jottka miiiika 01.06.04, 00:43 uważaj, żeby cię nie wciungło :))) no i trzeba sie zapisac na pranie czy moge sie wepchać przed skutera? Odpowiedz Link Zgłoś
obs Re: Mam PRALKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.06.04, 08:40 Trzeba to koniecznie dopisać do wątku mike`a o dobrych wiadomościach ;-) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mika74 Re: Mam PRALKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.06.04, 09:31 Dziekuje za wszystkie gratulacje, pozdrowienia i inne oklaski dla mojej kochanej praleczki i jej uroczej włascicielki;-) Praleczka ma na imie Bosch, wymiary 85/60/40, bardzo ładna i noffaaa. Cóz wprawdzie pewnie nic nie będe jadła w tym miesiącu, ale za to będe wyprana. Mam nadzieje ,że kiedyś wpadniecie do mnie na WIEEEEELKIE PRANIEEEEE:-) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Mam PRALKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.06.04, 11:02 znalazlem 13 zielonych skarpetek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Mam PRALKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.asternet.pl / *.asternet.pl 01.06.04, 12:43 Skuter...część z nich jest moja...też mam 5 sztuk zielonych bez pary!!! Jakiś cud cy cóś? Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Mam PRALKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.06.04, 14:56 ale ja mam numer 35 Odpowiedz Link Zgłoś
mika74 Re: Mam PRALKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.06.04, 15:17 skuter70 napisał: > ale ja mam numer 35 To może moja? Ja mam nr 36, ale moze mi mniejsze sprzedali... Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Mam PRALKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.06.04, 15:18 mika74 napisała: To może moja? Ja mam nr 36, ale moze mi mniejsze sprzedali... '''''''''''''' nie, zbiegly sie w praniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: jak beda szczeniaczki IP: *.asternet.pl / *.asternet.pl 01.06.04, 15:28 Oddaj mi moje 5 zielonych, a ja Ci dam 6 szt. w prążki, nie wiem czyje,- nr nieistotny, przecie w bucie i tak nie widać, można "zawinąć"- gdy za duże, obciąć "na palce", gdy za małe...a że w prążki?- noś dłuższe spodnie! :) Muszę mieć zielone, bo pasują mi do sukienki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Mam PRALKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 64.9.159.* 01.06.04, 14:27 A ze Mike jeszcze tego watku nie widzial to ciekawe??? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Mam PRALKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.06.04, 16:00 siedzi zapatrzony w swoje pranie i świata poza nim nie widzi, bbury tak samo :) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Mam PRALKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.06.04, 08:16 patrzy w iluminator i zmienia programy pewnie ma na pilota Odpowiedz Link Zgłoś