wioska.z.tramwajami 28.12.11, 09:06 Szczecińska młodzież nie ma się gdzie wyszumieć fizycznie więc korzysta z dostępnych instalacji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pozytywista To dzieło miłośników poezji romantycznej IP: *.ias.bredband.telia.com 28.12.11, 09:14 „Bo dzieło zniszczenia w dobrej sprawie jest święte, jak dzieło tworzenia” – twierdził ulubiony poeta katolaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JEZUSIK Re: Zobacz dzieło idiotów. szukamy ich [zdjęcia] IP: *.oc.oc.cox.net 28.12.11, 09:17 TA niby mlodziez to pokolenie prezy - denta z geby kristka - sama radosc dla przesiedlencow powojennych i ich potomkow z ukrainy - Oto Szczecin Nowoczesny Wlasnie .ukrainskie g-w-o. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sz. To byli żydzi!Oni są zdolni do wszystkiego! IP: *.pppoepub.vspace.pl 28.12.11, 11:49 Widziałem w okolicy Świąt kilka osób w jarmułkach na łbach-jestem przekonany,że to obrzezani są sprawcami tego aktu wandalizmu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fj Re: Zobacz dzieło idiotów. szukamy ich [zdjęcia] IP: *.dynamic.chello.pl 28.12.11, 12:05 Nie jestem szowinistą, ale masz racje, to jest właśnie ukra.ińska swo.łoc przesiedlona po wojnie. Częśc z nich jeszcze się przyuczyła na okolicznych PGRach i dzisiaj mieszkając w mieście nie umieją się przystosowac do jego tempa. Znam takich przesiedleńców z ukra.iny - to lenie śmier.dzące, wandale i pijacy - niszczą nasze piękne miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz.4 Re: Zobacz dzieło idiotów. szukamy ich [zdjęcia] 28.12.11, 13:42 Gość portalu: fj napisał(a): > Nie jestem szowinistą, ale masz racje, to jest właśnie ukra.ińska swo.łoc przes > iedlona po wojnie. Częśc z nich jeszcze się przyuczyła na okolicznych PGRach i > dzisiaj mieszkając w mieście nie umieją się przystosowac do jego tempa. Na terenie województwa szczecińskiego osiedlono jakieś 15-20 tys. Ukraińców. Ilu z nich trafiło do miasta? Ilu żyje do dziś? Ilu ich potomków przyznaje się do narodowości? Biorąc pod uwagę, że w Szczecinie mieszka ok. 400 tys. ludzi, powiem krótko: pieprzysz jak potłuczony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łemko Oj Tadzik, Tadzik IP: *.ias.bredband.telia.com 28.12.11, 14:03 Łżesz jak komunista! W Szczecinie ok 19% mieszkańców ma korzenie ukraińskie, a im dalej na wschód tym więcej Ukraińców; do 35-6% w Słupsku, Miastku, Sławnie a nawet już w Ińsku. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz.4 Re: Oj Tadzik, Tadzik 28.12.11, 14:11 Gość portalu: Łemko napisał(a): > Łżesz jak komunista! W Szczecinie ok 19% mieszkańców ma korzenie ukraińskie Skąd te dane? Bo w całej Polsce deklaruje narodowość ukraińską 30 tys. ludzi - czyżby w Szczecinie było ich pięć razy więcej? do 35-6% w Słupsku, Miastku, Sławnie a > nawet już w Ińsku. Po pierwsze, dyskutujemy tu o ilości Ukraińców w Szczecinie - Miastko, Sławno, Słupsk, Ińsko to nie są dzielnice Szczecina. A może wg ciebie są? Po drugie, skąd te dane o Słupsku? Naprawdę mieszka tam kilkadziesiąt tysięcy Ukraińców? Co pijesz? Bo ci się w oczach dwoi i troi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sz. Re: Oj Tadzik, Tadzik IP: *.pppoepub.vspace.pl 28.12.11, 16:58 Czy Polacy ze Lwowa też są Ukraińcami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Oj Tadzik, Tadzik IP: *.dynamic.chello.pl 28.12.11, 17:16 Dla durnia podpisującego się Łemko - pewnie tak. A reszta to komuniści (tadeusz.4, ja, zed.1, andreas, kmicic itd.). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Oj Tadzik, Tadzik IP: *.dynamic.chello.pl 28.12.11, 21:36 Do Szczecina trafiła znikoma ilość przesiedleńców z akcji "Wisła" (=Ukraińców). Absolutną większość (ponad 90%) stanowią Polacy z kresów północnych (Litwa, Białoruś), często po przejściu Syberii, tzw. wieś kielecka (czyli z Polski centralnej), trochę Wielkopolan (głównie Poznań), niewielu z kresów południowych (lwowskie, stanisławowskie). Gadanie bzdur o tym, że potomkowie 100 czy 200 Ukraińców rozbijają po 50 latach latarnie i wiaty tramwajowe w prawiepółmilionowym mieście to pierd.olenie o Szopenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Zobacz dzieło idiotów. szukamy ich [zdjęcia] IP: 212.14.57.* 28.12.11, 20:37 fj - uspokoje cię: jesteś szowinistą. I to z tych najbardziej parszywych. Odpowiedz Link Zgłoś
zacisze16 Zobacz dzieło idiotów. szukamy ich [zdjęcia] 28.12.11, 09:20 mam doświadczenie z trzech krajów europejskich w zakresie obserwacji jak wyglądają różnego rodzaju budynki i budowle... W Polsce rządzi niestety motłoch....i to widać na co dzień... zniszczyć a po nas choćby potop... Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszzd Re: Zobacz dzieło idiotów. szukamy ich [zdjęcia] 28.12.11, 09:26 Idiotom się nudzi, chcą pokazać co to nie ja i niszczą tak samo jak ci palanci ze swinga. Jedyny sposób znaleźć i porządnie ukarać aby był przestrogą dla innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozytywista Hej chłopcy wraz! IP: *.ias.bredband.telia.com 28.12.11, 09:34 "Gwałt niech się gwałtem odciska, A ze słabością łamać uczmy się za młodu!" Idźmy więc za głosem wieszcza i odrąbmy młodzieży ręce. Ręce wzniesione na nasze wspólne dobro! Odpowiedz Link Zgłoś
lynxu Re: Hej chłopcy wraz! 28.12.11, 19:56 Po prostu ręce opadają.... jak można być takim kretynem? Czy te barany naprawdę nic nie rozumieją? Przecież to nasze wspólne pieniądze poszły na nasze wspólne miasto, po co to niszczyć? Czasami jestem za kodeksem Hammurabiego... oko za oko, ząb za ząb... jak na to patrzę to również jestem za aborcją... po co ma taka patologia rosnąć i niszczyć nasze wspólne dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zobacz dzieło idiotów. szukamy ich [zdjęcia] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.11, 18:08 Popieram! W tym państwie tylko menel ma prawa, pijak może pozwolić sobie na wszystko, wandal jest bezkarny. Pod płaszczykiem demokracji zapewniono swobodę dla debili i ludzi nie nadających się do zamieszkania w buszu - też go zniszczą. Odpowiedz Link Zgłoś
arborvitae Zobacz dzieło idiotów. szukamy ich [zdjęcia] 28.12.11, 09:33 Po co wydawali kasę na remont takiego badziewia?? Czy ma to być miejsce pielgrzymek niemieckich emerytów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.o. Re: Zobacz dzieło idiotów. szukamy ich [zdjęcia] IP: *.pppoe.blue.net.pl 28.12.11, 10:38 Po co ktoś spłodził takiego kretyna, jak ty? Czy miałeś zostać publicznym błaznem czy klaunem cyrkowym? Odpowiedz Link Zgłoś
djsubo Re: Zobacz dzieło idiotów. szukamy ich [zdjęcia] 28.12.11, 12:27 Kretynom podziękujemy. Wandalom też. Zniszcz swoje miasto, proszę bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IMI Re: Zobacz dzieło idiotów. szukamy ich [zdjęcia] IP: *.183.179.224.dsl.dynamic.t-mobile.pl 28.12.11, 14:38 arborvitae napisała: > Po co wydawali kasę na remont takiego badziewia?? Czy ma to być miejsce pielgrz > ymek niemieckich emerytów? A ja uważam, że obiekty są bardzo ciekawe. Założę się Arborvitae, że nie widziałeś ich "na żywo" - po remoncie. Poza tym idąc Twoim tokiem myślenia to Litwini czy Ukraińcy powinni zniszczyć wszystko co Polskie....bo i po co polscy emeryci pielgrzymują do Lwowa czy do Wilna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: midak To nie idioci, to poprostu bydło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.11, 09:34 ( zresztą cichcem tolerowane, programowo). Dla mnie nie ma większych idiotów jak ci od CIECINA. Odpowiedz Link Zgłoś
przyjaciel.krolika Zobacz dzieło idiotów. szukamy ich [zdjęcia] 28.12.11, 09:34 Marszałek Piłsudski wiecznie aktualny : Naród dobry, tylko społeczeństwo hooyowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Zobacz dzieło idiotów. szukamy ich [zdjęcia] IP: *.play-internet.pl 28.12.11, 10:35 Nie ma takiego słowa jak "hooyow" więc Piłsudski tego nie powiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: james bond Re: Zobacz dzieło idiotów. szukamy ich [zdjęcia] IP: *.dynamic.chello.pl 28.12.11, 09:42 skoro nie mają się gdzie wyszumieć , ZAPROŚ ICH DO SWOJEGO DOMU to zrobią ci demolkę i oczyszczą mieszkanie ze wszystkich sprzętów i na koniec poproszą o oklaski. Odpowiedz Link Zgłoś
braininavat Zobacz dzieło idiotów. szukamy ich [zdjęcia] 28.12.11, 09:49 Zniszczenia są godne ubolewania (ktokolwiek zresztą mieszkał w tych okolicach choćby przez jakiś czas, nie powinien się im dziwić), ale tytuł artykułu - wstyd. GW nie powinna rzucać wyzwisk, a może się mylę, może powinna właśnie jeszcze ostrzej, dosadniej, np. "kretynów", "s...synów"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etnolog Re: Zobacz dzieło idiotów. szukamy ich [zdjęcia] IP: *.ias.bredband.telia.com 28.12.11, 10:02 Słusznie! Gojów należy napiętnować i prześladować aż do trzeciego pokolenia! ..no chyba że sprawcami byli żydzi, to co innego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Zobacz dzieło idiotów. szukamy ich [zdjęcia] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.11, 11:28 Gość portalu: etnolog napisał(a): > Słusznie! Gojów należy napiętnować i prześladować aż do trzeciego pokolenia! > ..no chyba że sprawcami byli żydzi, to co innego... img502.imageshack.us/img502/3251/1291568542625.jpg Jak tam? Umiesz już po arabsku? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Zobacz dzieło idiotów. szukamy ich [zdjęcia] IP: *.euroafrica.com.pl 28.12.11, 10:17 Hołdujesz tzw. poprawności. A tymczasem idiota to po prostu idiota więc dlaczego miałoby się go inaczej nazywać? Przy okazji: od samego początku wiedziałem że to tak się skończy, teraz jeszcze brakuje innych idiotów ze sprajami. Obie budki powinny dawno już zostać przeniesione w bardziej ruchliwe miejsce, inaczej to jest wyrzucona forsa. Odpowiedz Link Zgłoś
braininavat Re: Zobacz dzieło idiotów. szukamy ich [zdjęcia] 28.12.11, 10:23 Prywatnie to ja mogę go - o czym pisałem - jeszcze gorzej nazwać, ale na łamach gazety, to co innego. Przy okazji, nie zgadzam się (choćby przez wzgląd na pamięć o Dostojewskim) na nazwanie tych ludzi "idiotami"; moim zdaniem to są goopie hooye, zatem mogę tylko dziwi się, dlaczego ktoś nazwał ich w GW tak niepoprawnie... Odpowiedz Link Zgłoś
white.collar A ja mogę nazwać ich po imieniu? IDIOCI 28.12.11, 10:25 Gazeta jedynie podała ich prawdziwe imiona ... Z resztą ci idioci nie czytają gazet i komentarzy - gdy tylko mogą walą ruski koks i budują masę mięśniową, która najwyraźniej wypycha mózg. Potem 'ćwiczą' - to wyklucza czytanie i inne inteligentne formy spędzania czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: A ja mogę nazwać ich po imieniu? IDIOCI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.11, 12:41 To nie są idioci!Nie obrazajcie mieszkańców tego pięknego grodu.Oni są normalni!To jest taka CYWILIZACJA.Może za sto lat będzie inaczej.Może dorosną chociaż trochę do cywilizowanej Europy.Szkoda,że to tak długo trwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: histeryk To o was IP: *.ias.bredband.telia.com 28.12.11, 12:44 "Ludność to niesłychany motłoch, tak wielu Żydów i mieszańców. To lud, który czuje się dobrze tylko pod batem. Tysiące jeńców wojennych posłuży nam dobrze w pracach rolniczych" Claus Schenk von Stauffenberg(zamachowiec na Hitlera) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: To o was IP: 212.14.57.* 28.12.11, 20:36 Cytowanie opinii OKUPANTÓW o Polakach uważasz za przedstawienie bezstronnej opinii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: histeryk Re: To o was IP: *.ias.bredband.telia.com 28.12.11, 20:58 Nie, to opinia "stronna". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: To o was IP: *.euroafrica.com.pl 29.12.11, 11:42 Jasne że tak. Też sobie znalazłeś autorytet do cytowania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: histeryk Re: To o was IP: *.ias.bredband.telia.com 31.12.11, 11:20 Niekoniecznie autorytet. Wiele celnych opisów cech i zachowań Polaków pochodzi od naszych wrogów; Niemców, Rosjan czy Zydów. Odpowiedz Link Zgłoś
kingsizemax Zobacz dzieło idiotów. szukamy ich [zdjęcia] 28.12.11, 10:07 To tylko młodzi "prawdziwi Polacy" w drodze na pasterkę , postanowili rozprawić się ze śladami niemieckości w naszym "prastarym-słowiańskim"mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brumbrum obciąć narzędzia przestępstwa IP: *.globalconnect.pl 28.12.11, 10:38 Tylko obcięcie przestępczych rąk tu może pomóc. Ręcę muszą coś robić, więc jak są niesforne i popełniają wykroczenia albo przestępstwo to jest tak jak na zdjęciach. Chętnie użycze piłe mechaniczną ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nick111 Re: Zobacz dzieło idiotów. szukamy ich [zdjęcia] IP: *.szczecin.mm.pl 28.12.11, 10:55 Przeciez to bylo w 99% pewne jeszcze przed ukonczeniem remontu, nawet na tym forum ktos pisal o kniecznosci monitoringu... Lamp nalezy poszukac na jakiejs prywatej budowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Zobacz dzieło idiotów. szukamy ich [zdjęcia] IP: *.dynamic.chello.pl 28.12.11, 11:22 czemu od razu młodzież ? Może to ktoś DOROSŁY pod wypływem alkoholu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosół przecież jest program pierwsza praca IP: 80.50.142.* 28.12.11, 12:50 Ten grozny PIS chciał likwidacji gabinetów politycznych a tutaj proszę pierwsza praca dla młodych jest W gabinecie politycznym ministra transportu. A tam średnie wynagrodzenie w tym roku to 6300 zł! – Nie znalazłaby się też jakaś fucha dla mnie? – pyta Paula Przybylska (23 l.), która nie ma pracy. Tak jak co trzeci młody człowiek w Polsce, który skończył szkołę średnią albo studia. Jeśli ktoś myślał, że rządowy program "Pierwsza praca" już nie funkcjonuje, jest w błędzie. Program działa, ale tylko dla znajomków z partii, którzy nie mają za grosz doświadczenia. W swoim gabinecie politycznym Sławomir Nowak (37 l.) zatrudnił trzy osoby. Najmłodszą z nich jest Michał Klimczak – ma 21 lat. Jedyne, z czego dotychczas był znany, to wulgarny wpis na portalu społecznościowym: "Czarna dziwko, derby blisko" pod adresem Polonii przed piłkarskimi derbami Warszawy. Zapytaliśmy Nowaka jakie kompetencje zdecydowały, że Klimczak trafił do jego gabinetu. – Jest moim asystentem – odpowiada Nowak. A gdy dopytywaliśmy, czy Klimczak ma doświadczenie, minister odpisał: "Gabinety polityczne to nie są eksperckie miejsca. I tak mam najmniejszy gabinet polityczny". Minister Nowak myli się, i to dwukrotnie. To na jego stronie internetowej możemy przeczytać, że "Gabinet Polityczny Ministra prowadzi doradztwo polityczne w zakresie działania Ministra, w szczególności: nadzoruje opracowywanie dokumentów (...) dokonuje oceny merytorycznej i formalnej materiałów przedkładanych Ministrowi". Po drugie, minister Nowak wcale nie ma najmniejszego gabinetu politycznego. W resorcie rozwoju regionalnego oraz ministerstwie skarbu ministrowie w gabinetach nikogo nie zatrudniają. Może dlatego, że nie są tzw. partyjnymi ministrami? Tylko w tym roku średnie wynagrodzenie w gabinecie politycznym ministerstwa transportu (a wcześniej infrastruktury) sięgnęło 6300 złotych. – Ja nawet nie mogę marzyć o takiej pracy! To skandal, że byle kto dostaje prace po znajomości, a młodzi ludzie latami czekają na szansę pierwszej posady – oburza się Paula Przybylska (23 l.) z Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: przecież jest program pierwsza praca IP: *.euroafrica.com.pl 28.12.11, 15:40 Tak jakby nie temat, wiesz o tym? A jeśli wiesz, to dlaczego zaśmiecasz dyskusję długą wypowiedzią o czymś zupełnie innym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosół Re: przecież jest program pierwsza praca IP: 80.50.142.* 29.12.11, 07:20 bo ten rosoł POtencjalnie też mógłby być wandalem z braku zajecia ale nie jest bo dostał pierwszą pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merlin Re: przecież jest program pierwsza praca IP: *.aster.pl 22.01.12, 12:18 Pierwsza praca w jakimkolwiek ministerstwie to pic na wodę!!!!!!!! W Warszawie w ministerstwie Rozwoju Regionalnego zatrudniają tylko po protekcji, ludzi którzy nawet nie są tam potrzebni i nie do końca sprawni umysłowo, jako jedyne ministerstwo ma przerost zatrudnienia no cóż Pani Minister ma liczne grono znajomych a Ci znajomi swoich znajomych itd.i to za niemałą kasę.Nie łudzcie się absolwenci że bez protekcji dostaniecie tam pracę. Mam nadzieję że w końcu ktoś zorganizuje prowokację dziennikarską przy rekrutacji Odpowiedz Link Zgłoś
lonelyboy1989 Zobacz dzieło idiotów. szukamy ich [zdjęcia] 28.12.11, 13:02 Było oczywiste że wyremontowana wiata szybko ulegnie dewastacji. Natomiast na górnej belce, tam, gdzie teraz znajduje się czerwony napis "Tramwaje Szczecińskie" był niemiecki, zaborczy i polakożerczy napis "Straßenbahn Fahrgäste", czyli "dla pasażerów tramwaju". Na szczęście przywrócono polski napis, pisany przez samego Bolesława Chrobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smersz Re: Zobacz dzieło idiotów. szukamy ich [zdjęcia] IP: *.ias.bredband.telia.com 28.12.11, 13:04 Spyerdalaj folksdojczu! Odpowiedz Link Zgłoś
lonelyboy1989 Re: Zobacz dzieło idiotów. szukamy ich [zdjęcia] 28.12.11, 13:08 Naprawdę nie sprawia mi przyjemności przebywanie w tym... kraju, dlatego skorzystam z Twojej rady zaraz po studiach. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz.4 Re: Zobacz dzieło idiotów. szukamy ich [zdjęcia] 28.12.11, 13:47 Zmiana napisu została podyktowana faktem, że za Niemców wiata miała służyć pasażerom, a dzisiaj - tramwajom... Tylko jak tam wjechać?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf bawarski Re: Zobacz dzieło idiotów. szukamy ich [zdjęcia] IP: *.ias.bredband.telia.com 28.12.11, 13:51 Ze wszech miar słuszna decyzja! Powinieneś jeszcze zmienić nazwisko na Miller albo Smith, w zależności jak daleko będziesz spyerdalać. Najrozsądniej jednak byłoby nazwać się rosenzweig i pozbawić się swego słowiańskiego napletka, bo obrzezany mentalnie już jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
lonelyboy1989 Re: Zobacz dzieło idiotów. szukamy ich [zdjęcia] 28.12.11, 14:11 Zmienię na Wojtyła, żeby czuć ciągłą łączność z nadwiślańskim burdelem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dagome iudex Re: Zobacz dzieło idiotów. szukamy ich [zdjęcia] IP: *.ias.bredband.telia.com 28.12.11, 14:45 Dobry przykład podałeś: wojtyła jest takim samym głupkiem jak ty; Zmienił sobie nazwisko na dwa imiona i przeniósł się do innego państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz.4 Zobacz dzieło idiotów. szukamy ich [zdjęcia] 28.12.11, 13:49 Zobacz dzieło idiotów. Szukamy ich Po przeczytaniu tytułu byłem przekonany, że chodzi o mądrali, którzy zniszczyli najpiękniejszy szczeciński zegar na jednym z budynków uniwersyteckich... Okazuje się, że idioci grasują także w innych częściach miasta i nie tylko pracują na uczelniach... Odpowiedz Link Zgłoś
pinkertonion Zobacz dzieło idiotów. szukamy ich [zdjęcia] 28.12.11, 14:08 Widać, że w tym mieście nie ma sensu inwestować w jakąkolwiek renowację przestrzeni publicznej. Jeśli coś tylko zacznie się wyróżniać estetycznie na szarym tle od razu jest niszczone przez jakichś popaprańców. Tak się dzieje ze świeżo wyremontowanymi budynkami, które są zaraz mazane sprayem, z nowo postawionymi wiatami, które już po kilku dniach są bez szyb, itp. Nie wiem z czego to wynika, może stąd że niektórzy przyzwyczaili się do wszechobecnej szarości i marazmu panującego w naszym mieście przez jakieś 50 lat po wojnie i teraz jak widzą coś ładnego, świeżego to nie mogą tego przełknąć, nie pasuje im to do wyobrażenia o tym mieście. A może w grę tutaj wchodzi jeszcze myślenie komunistyczne, że to co "poniemieckie" nie ma prawa istnieć, bo to "nie nasze"? Odpowiedz Link Zgłoś
trymerek Zobacz dzieło idiotów. szukamy ich [zdjęcia] 28.12.11, 17:42 NA 100 % KIBOLE POGONI Odpowiedz Link Zgłoś
bohdanek-net Zobacz dzieło idiotów. szukamy ich [zdjęcia] 28.12.11, 17:49 U nas wszystko powinno być z 20 mm. blachy stalowej.Inaczej nie ma szans aby co sie ostało. Wierząc o podziale % polaków wg.posła Brudzińskiego byli to napewno PRAWDZIWI POLACY KATOLICY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widal Więksi i groźniejsi idioci to ci od Ciecina. IP: *.adsl.inetia.pl 28.12.11, 17:49 . Odpowiedz Link Zgłoś
bartoolo Zobacz dzieło idiotów. szukamy ich [zdjęcia] 28.12.11, 22:47 Niestety idioci niszczący wszystko co ładne są wszędzie i byłbym za tym żeby takim łapy poprzetrącać, ale zastanawia mnie kwestia remontu w/w obiektów. PONAD 100 tys zł za remont?!?!?! za 40 tys postawiono by takie same tylko nowe! Ja pierdziu chyba zacznę stawać do przetargów na remont przystanków, wiat i budek z piwem. Chciałbym zobaczyć kosztorys wykonawcy. W spiskowej teorii można by mniemać że przystanek i budkę zniszczyli wykonawcy żeby kolejny raz móc nieźle zarobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Off Re: Zobacz dzieło idiotów. szukamy ich [zdjęcia] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.11, 23:11 Ja to bym zbużył tę chitlerowską wiatę a w zamian postawił polskom wiate flołting-srołting: szczecinblog.pl/wp-content/uploads/2010/10/wiata-floating-garden.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Zobacz dzieło idiotów. szukamy ich [zdjęcia] IP: *.dynamic.chello.pl 28.12.11, 23:16 Kto wie - może to dziadki z PAX-u ...sorry, Civitas Christiana w napadzie prapolskiego szału zniszczyły to miejsce? Albo bojówka dzielnych słowiańskich wojów spod znaku nieświętego Niklota? Odpowiedz Link Zgłoś
fjestis Żałosne 29.12.11, 01:16 Co za żałosne komentarze pod tym artykułem... Zamiast szukać winnego może zastanowicie się nad sposobem na rozwiązanie tego i masy podobnych problemów. Ten problem istnieje nie od dziś, a wy rzucacie tutaj, że to na pewno "Ukraińcy" czy jacyś inni "przesiedleńcy", odezwali się "prawdziwi Polacy", żałość. Przecież żaden z was nie jest "rodowitym" w tym niemieckim mieście, wasze rodziny tutaj przywieziono wagonami dla bydła nie wiadomo nawet skąd. Zresztą, nie tylko was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PawelA Re: Żałosne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.11, 09:37 Problem istnieje i będzie istniał do momentu, do którego nie będzie świadomości nieuchronności kary. Dotkliwej kary dodam. Za tego typu dewastacje powinny odbywać się ekspresowe sądy i powinny być walone bardzo dotkliwe kary finansowe (tak z 10-100 razy przewyższające straty wynikające z demolki) + prace na rzecz społeczeństwa (po kilkanaście godzin minimum, nawet malowania trawy na zielono na trawnikach, tudzież zbierania kup z chodników). A przy takim prawie jakie mamy niestety jest to nierealne. Przykład widać na porysowanych tramwajach, strach nawet opublikować zdjęcia bydła które dewastuje publiczne mienie, bo jeszcze bydło poczuje się dotknięte. A pogonić małolatów do roboty ze szczotą na chodniki, do czyszczenia tramwajów/autobusów + kara dla rodziców z opublikowaniem wizerunku włącznie, oraz informacją dlaczego został ów wizerunek opublikowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żul w garniturze Zobacz dzieło idiotów. szukajmy ich wśród radnych IP: *.ias.bredband.telia.com 29.12.11, 17:25 fotoforum.gazeta.pl/72,2,781,50968067.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ant Re: Zobacz dzieło idiotów. szukamy ich [zdjęcia] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.12, 12:38 A zdrowy rozsądek ostrzegal - nie robić zabytków z rzeczy bez funkcji i opiekuna. Odpowiedz Link Zgłoś