rozkoszny_bobasek 13.03.12, 12:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Inwestycje z lotu ptaka. Zupełnie inne zdjęci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.12, 13:18 A ulice dalej dziurawe, a chodniki dalej zasrane. A waadza dalej z głową w chmurach. Odpowiedz Link Zgłoś
samezrp Inwestycje z lotu ptaka. Zupełnie inne zdjęcia 13.03.12, 13:38 "optymalną wysokość" co to za potworek? Docelową wysokość, to rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eh Re: Inwestycje z lotu ptaka. Zupełnie inne zdjęci IP: 62.233.246.* 13.03.12, 14:14 Mam wizję, w ramach przemian miasta z przemysłowego w turystyczne. Vulcan przerobić na wielką huśtawkę, dźwigi portowe na stacje do skoków na bungee lub karuzele, hale stoczniowe na pola do bitew w paintball. Dobre? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: floating moron Konwersja IP: *.hsd1.pa.comcast.net 13.03.12, 15:51 Proponuje po dwoch latach dzialalmosci filharmoni kiedy okaze sie ze ledwo mozna zapelnic ja raz miesiac przeniesc 935 krzeselek na zakret stadionu Pogoni gdzie bedzie mozna naturalnie upiekszyc najwieksze arene pilkarska na Pomorzu Zachodnim. Odpowiedz Link Zgłoś
poznaniak_bdk Re: Konwersja 13.03.12, 19:13 Kolego chyba nie wiesz co mówisz. "Jestem przekonany, że filharmonia będzie pękać w szwach. Gorzowska filharmonia, która jest bardzo młoda, ma na wielu koncertach 100% frekwencję (pojemność niewiele mniejsza od budowanej filharmonii w Szczecinie, miasto 4-krotnie mniejsze, w porównaniu do Szczecina praktycznie brak "tradycji" miasta w tej sferze). Pomijam kwestię, że większość mieszkańców Gorzowa skreślała filharmonię zanim ta jeszcze powstała, rzeczywistość natomiast okazała się nad wyraz optymistyczna dla tej instytucji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jonatan do poznaniak_bdk IP: *.szczecin.mm.pl 13.03.12, 20:07 To są "dyżurni malkontenci", nie ma co na nich zwracać uwagi. Jak się nic nie robi, jest źle, gdy się cokolwiek buduje, jest jeszcze gorzej. Według tych ludzi w środku miasta winny powstawać huty, fabryki, zakłady przemysłowe różnych branż. Im nikt nie dogodzi, To taki "szczeciński folklor", odłam społeczności spotykany głównie na forum GW i GS. Na szczęście nie jest to ani reprezentacyjna, ani wpływowa grupa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: do poznaniak_bdk IP: *.play-internet.pl 13.03.12, 20:57 masz rację bo przecież z góry nie widać zamykanych szkół, przedszkoli i żłobków. Czego nie widać to nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maderic Re: do poznaniak_bdk IP: *.hsd1.pa.comcast.net 14.03.12, 01:24 Zapytam jako reprezentatywny mieszkaniec Szczecina a co to jest grupa reprezentacyjna i wpływowa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: do poznaniak_bdk IP: *.euroafrica.com.pl 14.03.12, 12:38 Przypuszczam że taka grupa: - nie reprezentuje znaczacej części mieszkańców, a tylko tych wiecznie sfrustrowanych - nie ma szczęśliwie na nic wpływu Chyba coś tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghost most równoległy do rzeki! IP: *.devs.futuro.pl 13.03.12, 21:11 tylko w Szczecinie taki rarytas że most wybudowali nad drogą równolegle do rzeki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikej Re: most równoległy do rzeki! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.12, 09:18 What? Where? Odpowiedz Link Zgłoś
witold_zbyslawski Lastadia 13.03.12, 21:34 Śliczny ten biurowiec. Patrząc na niego pojawia się promyk nadziei że coś się ruszy z brzegami kanału. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted Re: Lastadia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.03.12, 23:14 Fajnie, że ten teren zaczyna "żyć". Wyspa Grodzka, Lastadia, jeszcze przydałoby się rondo za mostem Długim aby skomunikować ten piękny zakątek z lewobrzeżem... Odpowiedz Link Zgłoś
bobby61 Szczecińskie inwestycje. Popatrzcie na nie z góry 13.03.12, 22:57 No to ruszyło się na dobre, a ja się wyprowadziłem ze Sz-na. Nigdy więcej jurczykopodobnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maderic Re: Szczecińskie inwestycje. Popatrzcie na nie z IP: *.hsd1.pa.comcast.net 14.03.12, 01:29 Jurczyk to prawie prehistoria, gorzej ze ten ryzawiec z Urzedu Miejskiego ktory urzeduje pare ladnych lat uwaza ze kladki przez ulice, rozne biedronki i netta to wielkie inwestycje na miare najwiekszego miasta na Pomorzu Zach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Szczecińskie inwestycje. Popatrzcie na nie z IP: *.euroafrica.com.pl 14.03.12, 12:41 Ale hala, filharmonia, przebudowa paru ważnych ulic, budowa bulwarów w okolicach Mostu Długiego już chyba na miarę jest? Odpowiedz Link Zgłoś
pajak6011 Kwadraty, prostokąty... 13.03.12, 23:39 Sukces ! Polscy architekci przechylili kwadrat ! Brawo ile to wysilku kosztowalo . Polskie miasta sa koszmarne stworzone przez ograniczonych architektów majacych w glowie tylko kwadraty i prostokąty . W naturze takie bryly geometryczne nie istnieja ! Odpowiedz Link Zgłoś