Gość: łukasz IP: *.LKSnet.org 16.06.04, 23:45 super spływy kajakowe na Poj. Drawskim i okolicach -lato 2004 zobaczcie koniecznie poniższy link lukasz2004kajak.fm.interia.pl Ja jeżdże tam już od 4 lat i jest super polecam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: łukasz Re: SPŁYWY KAJAKOWE jeszcze raz link IP: *.LKSnet.org 16.06.04, 23:47 jeszcze raz link lukasz2004kajak.fm.interia.pl polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajakarz_zen spływy IP: 83.168.96.* 17.06.04, 21:52 Jest też taki ładny portal o spływie drawą, dużo opisu o spływie drawą, płociczną i korytnicą splyw.drawa.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz słyszałem, ze Drawa jest OK IP: *.LKSnet.org 18.06.04, 00:20 jak dobrze pojdzie to już niedługo bede na Drawie do zobaczenie gdzieś na szlaku ___________________________________________________ spływy kajakowe po Poj. Drawskim i okolicach super spływy kajakowe Klub Turystyki Aktywnej Szuwary Pływam z nimi już 4 lata i jest super zobaczcie koniecznie poniższy link lukasz2004kajak.fm.interia.pl polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panowie polecam.. www.fankajak.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 00:20 doooobry sprzet!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łukasz Re: www.fankajak.pl śliczne kajaczki -ale ceny IP: *.LKSnet.org 18.06.04, 19:52 Kajaki są piekne ale jaki klub stać by było dziś na zakup?? Klub, z którym ja pływam ma zaprzyjaźnioną wypożyczalnie, z której bardzo tanio wypożyczamy niezłe kajaczki (w tym polietyleny -np. Ganet II) ___________________________________________________ spływy kajakowe po Poj. Drawskim i okolicach Klub Turystyki Aktywnej Szuwary Pływam z nimi już 4 lata i jest super zobaczcie koniecznie poniższy link lukasz2004kajak.fm.interia.pl polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: designer Re: www.fankajak.pl śliczne kajaczki -ale ceny IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 18.06.04, 21:34 Nie przesadzaj z tym linkiem. Powtarzasz się cztery razy, a strona wykonana przez prymitywnego idiotę nie webmasteraa. Aż wstyd, naucz sie najpierw robić porządną stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: designer IP: *.LKSnet.org / *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.04, 17:57 pkt1 Strone na interia.pl zrobiłem ja w 2min -jest to raczej plakat reklamowy z linkiem Klubu a nie strona. Webmasterem nie jestem. Ciekawe jak wyglądała Twoja pierwsza strona www -pewnie jakby zrobił ją idiota a nie webmaster :-) A tak już nawiasem mówiąc to mam swoje 2 strony ale ich adresu Ci nie podam (i co mi zrobisz :-))) pkt2 Internet jest wolny i każdy o ile nie łamie prawa może publikować co chce - nawet wiele razy to samo czy linki do nieprofesjonalnych stron Ps Pokaż swoją stronę "wspaniały" webmasterzeeeee ___________________________________________________ spływy kajakowe po Poj. Drawskim i okolicach Klub Turystyki Aktywnej Szuwary Pływam z nimi już 4 lata i jest super ----->Dziś rozpoczął się pierwszy wakacyjny tygodniowy spływ -co sobotę zaczyna się następny zobaczcie koniecznie poniższy link lukasz2004kajak.fm.interia.plpolecam Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ska Re: spływy 06.07.04, 21:25 Ja też uwielbiam spływy!byłam już na wielu. uważam że drawa owszem jest świetną rzeką,ale zbyt wielu jest tam spływowiczów min niemców. Polecam Gwdę, Wdę, Piławę.W tym rokuwybieramy się na Brdę i San. Będzie super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łukasz Re: spływy IP: *.LKSnet.org 09.07.04, 20:10 właśnie wróciłem z Drawy (z powodyu problemów z urlopem [jesteś wspaniały mój szefie] byłem tylko 3 dni) zspływaliśmy górny odcinek powyżej poligonu: 1. rzeka ładna 2. z powodu deszczowej pogody ludzi nie za wiele 3. komercja, komercja, drożyzna -pole namiotowe w Drawsku Pom. 13zł za osobę a w cenie nie ma nic (prysznic chyba ze 6zł) 4. Fajne miejsce: wieś Gudowo nad jez. Lubie ogólnie rzeka bez szału -nieco przereklamowana Co do Piławy wg mnie (byłem 3 razy) bardzo ładna, urozmaicona, dość łatwa w sam raz na pierwszy czy drugi spływ aczkolwiek ostatnio coraz więcej ludzi: ulubione miejsce to Zalewy Nadarzyckie -istne piękno A Gwdą płynąłem już tyle razy że mi się znudziła -super odcinek za jez. Wielimie Brde liznąłem w majowy weekend -niezła, tylko pogoda była nie taka o Wdzie zaczynam myśleć, a na San mam troszkę za daleko pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia na szlaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gota Re: SPŁYWY KAJAKOWE jeszcze raz link IP: *.teleton.pl 20.06.04, 19:51 byłam 2 i 3 lata temu na Piławie ale indywidualnie ze znajomymi było super a w polecam wszystkim Piławę tym roku jadę na Czarną Hancze pozdrawiam wszystkich kajakarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _ Re: SPŁYWY KAJAKOWE jeszcze raz link IP: *.LKSnet.org / *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.04, 22:08 Czytałem, że Czarna Hańcza jest bardzo ładna i full ludzi tam pływa ale jak dla mnie to trochę za daleko (moze za rok) a w tym roku -dokładnie za 4 dni na 95% jade na Drawe :-))))))))) pozdr i do zobaczyska na szlaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxl Łyna jest OK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 18:19 ja byłam 2 razy na Łynie i raz na Gwdzie (dwe zupełnie inne rzeki) w tym roku pewie w sierpniu jedziemy też na piławe :-) na 3-4 dni. jak ktoś też jedzie to niech napisze kiedy i gdzie będziecie to se może spotkamy. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: błękitne gromy kto płynął już Białą IP: *.x / *.x-com.pl 06.07.04, 16:11 Czy ktoś w ciągu ostatnich lat płyną Białą i Czernicą, albo zna jakieś opisy tych rzek (linki przewodniki ...) niech da znać czt rzeka ta jest spławna dla kajaków turystycznych z tobołami -dla 3 rodzin pływających 3 sezon pozdrowienia dla wszystkich spływających Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drwal Re: kto płynął już Białą IP: *.gryfnet.szczecin.pl 06.07.04, 22:24 a kto splywal rzeka w samym skafandrze w masce fajce i pletwach to jest dopiero frajda gdy prad w rzece jest silniejszy plynierz zanurzasz sie plywasz pod zwalonymi pniami:) plynalem drawa brda i jeszcze kilkoma polecam super sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnes Re: kto płynął już Białą IP: *.pl / *.pl 12.08.04, 10:05 ja plynelam w ABC i kajakiem i jest fantastycznie. Klimat niesamowity :) chociaz czasami bywa niebezpiecznie, szczegolnie w PArku Narodowym - o ile dobrze pamietam jego nazwe -zwalka za zwalka i ratuj sie czlowieku sam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy Re: SPŁYWY KAJAKOWE Poj. Drawskie...95DH IP: *.arkonskie.v.pl 09.07.04, 23:59 pływam od 30 lat : BRAWO ŻE WYKRYŁEŚ fajny klimat !!!! ] jerzy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy zapomniałem IP: *.arkonskie.v.pl 10.07.04, 00:01 lukasz2004kajak.fm.interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz w końcu lato IP: *.teleton.pl 19.07.04, 19:27 no to zaliczyłem kolejny weekend na kajaku super pogoda się zrobła ludziska ruszajcie na spływy pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . kto ze Szczecina jedzie na spływ BIAŁĄ IP: *.LKSnet.org / *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 20:28 wiem że na spływ klubu SZUWARY Białą od 7 sierpnia zapisali się ludzie ze Szczecina. Ja też jadę na ten spływik i mieszkam pod Szczecinem więc moglibyśmy się jakoś zgadać i razem pojechać. jak to czytacie to odezwijjcie się aaaqqq@poczta.gazeta.pl pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorka Re: kto ze Szczecina jedzie na spływ BIAŁĄ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.04, 22:27 drawa, stanica PTTK, plynąć parkiem, bo są fajne m-ce biwakowe, super,hiper,extra - polecam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś