Dodaj do ulubionych

Dźwig runął na bazę poczty. Jedna osoba ranna. ...

28.11.12, 15:14
Samojezdny dźwig przewrócił się i zawadził upadając o budynek. A tytuł jakby dźwig z budowy Hanzy wpadł do Odry. Tak na marginesie - czy to co wyprawia się przy budowie Hanzy jest zgodne z przepisami? Mam tu na myśli betoniarki zatrzymujące od strony Wyzwolenia?
Obserwuj wątek
    • zgr-edo Dźwig runął na bazę poczty. Jedna osoba ranna. ... 28.11.12, 15:16
      ten dźwig się przewrócił podczas jazdy, więc nie runął, bo musiałby być rozłożony na postoju.
    • hiszpan25 Dźwig runął na bazę poczty. Jedna osoba ranna. ... 28.11.12, 15:40
      Policja zaleca objazd... zabawne... ale ktoredy? Poznanska czy autostrada? obie wersje jak wszyscy wiedza sa do D. Poznanska w takich sytuacjach jest natychmiast zakorkowana przez swiatla w Podjuchach a autostrada wymaga nadkladania kilkunastu/kilkudziesiecu km...
      to raz a dwa od ilu lat na zjezdzie z tej estakady sa muldy ze auta podskakuja niemal jak Malysz na mamuciej skoczni? nikt sobie tym D nie zawracal. Moze teraz ktos zrobi z tym porzadek?! zaraz zaraz latwiej pewnie bedzie postawic znak uwaga wyboje i ograniczyc predkosc np do 40km/h. nic to ze to jedna z 3 drog wjazdowych do miasta...
      • Gość: doktorek Re: Dźwig runął na bazę poczty. Jedna osoba ranna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.12, 15:43
        a jak z dojazdem do szpitala w Zdrojach? jak karetki z chorymi dziećmi mają fruwać?
        • Gość: widziałam, że Re: Dźwig runął na bazę poczty. Jedna osoba ranna IP: *.globalconnect.pl 28.11.12, 16:16
          jeden pas jest przejezdny. Karetki dojadą

"Gość: doktorek IP: napisał:
          a jak z dojazdem do szpitala w Zdrojach? jak karetki z chorymi dziećmi mają fruwać? "
      • Gość: kierowca Re: Dźwig runął na bazę poczty. Jedna osoba ranna IP: *.146.254.92.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.11.12, 17:29
        Na pewno nie zapomną postawić radaru i przy okazji trochę zarobić:)
        Te muldy na łączeniach etakady są przerażające. ale po co to naprawiać...prawda?
        • Gość: Alf Re: Dźwig runął na bazę poczty. Jedna osoba ranna IP: *.cable.smsnet.pl 28.11.12, 20:56
          Muldy muldami, ale prędkość jest pokazana na znakach jak byk. Nie wiem ile musiał grzać, że aż go wyrwało w górę. A radar na pewno się przyda bo nasi kierowcy nie znają kultuy jazdy. Wszystko na temat.
      • Gość: JJ Re: Dźwig runął na bazę poczty. Jedna osoba ranna IP: *.tktelekom.pl 28.11.12, 17:39
        Światla w Podjuchach są wyłączone,kieruje policja na skrzyżowaniu.
    • boberek007 Dźwig runął na bazę poczty. Jedna osoba ranna. ... 28.11.12, 15:47
      To był zamach!
      • Gość: Gruppenfuhrer Wolf Potwierdzam IP: *.ias.bredband.telia.com 28.11.12, 15:50
        To byl nasz zamach na Poczte Polska, a ranny, to jej obronca.

Nasze żądania nie sa wygorowane; Wymagamy jedynie sprawniejszego dostarczania przesyłek!
      • Gość: . Re: Dźwig runął na bazę poczty. Jedna osoba ranna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.12, 15:58
        Tu, na tym forum roi się od szuj, ty jesteś w garstce głupków.
    • marysia.3.3 Dajcie spokój 28.11.12, 15:57
      człowiek ciężko ranny, a wy sobie jaja robicie.
      • 2random Re: Dajcie spokój 28.11.12, 16:25
        marysia.3.3 napisała:
        > człowiek ciężko ranny, a wy sobie jaja robicie.

Jestem ciekawy z jaką prędkością jechał i czy on nie jest temu wszystkiemu winny. Żeby wyrzucić na nierówności taki dźwig i wskutek tego urwać koło ...
        • Gość: Szczecin Re: Dajcie spokój IP: *.szczecin.mm.pl 28.11.12, 16:28
          Skąd wiesz że nie było odwrotnie?
          • Gość: pocztowy syf teraz wiem dlaczgo list ze szczecina do krakowa IP: *.ip.netia.com.pl 28.11.12, 17:57
            nie może dojść w ciągu 9 dni .co ciekawe mimo że jest adres z nadawcą i odbiorcą to list zaginął ani nie doszedł do adresata ani do nadawcy.
            • Gość: maćko Re: teraz wiem dlaczgo list ze szczecina do krako IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.12, 14:55
              to nie ma sie czym chwalić. list, który był wysłany do mnie z Warszawy nie doszedł. Dopiero po dwóch i pół roku doszedł jako zwrot do nadawcy. Fantastycznie wyglądaja te dwa stemple z datami na kopercie. Musisz jeszcze poczekać Ty Niecierpliwy Człowieku!
      • Gość: Alf Re: Dajcie spokój IP: *.cable.smsnet.pl 28.11.12, 21:12
        Jeżeli ma połamane obydwie nogi poważnie to go farmakologićznie uspali. Jak sobie TY wyobrażasz siebie w takim stanie lężąc na łóżku w szpitalu i czuć ten ból ?? I gdzie ktoś się wypowiadał że stan jest ciężki ??
    • sshauptman Dźwig runął na bazę poczty. Jedna osoba ranna. ... 28.11.12, 18:06
      Może Pan Ciesiółka powinien przegląd zrobić, a nie motorówki po 600 tysi kupuje. Potem się nie dziwcie że w dźwigu koło odpada.
      • Gość: BAZYL Re: Dźwig runął na bazę poczty. Jedna osoba ranna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.12, 18:58
        SZKODA ZE KOLES NIEZAUWAZYŁES GARBA NA ZJEZDZIE Z ESTAKADY KTORY WYBIJA DO GÓRY MOZE PAN PREZYDENT Z SWOJA SITA WRESZCIE ZROBI OBJAZD DRÓG SZCZECINA A MYSLA TYTLKO O PREMIACH ZA TABLICE ŁADNIE SWIECĄCE !!!!!!!! A GDZIE BEZPIECZENSTWO GDZIE STAN DRÓG!!!! TEN GARB NA PIERWSZYM PASIE ZJADZU JEST OD DAWNA A TERAZ KTOS PRZEZTO CIERPI
      • Gość: Gość Re: Dźwig runął na bazę poczty. Jedna osoba ranna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.12, 20:39
        Po pierwsze skąd Ty masz takie informacje, może i łódkę za 600tyś ma ale wartość dźwigów każdego z osobna przekracza wartość łódki więc o co halo? Lepiej pilnuj swojego budżetu a nie liczysz komuś pieniądze, sam pewnie masz najniższą krajową albo z pomocy społecznej korzystasz. Poza tym łódka to może i kosztowała 600tyś ale euro GAMONIU!
        • Gość: ktoś Re: Dźwig runął na bazę poczty. Jedna osoba ranna IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.12.12, 23:20
          ' za 600 tyś euro ' , czyli sra kasą. ciekawe czy oddała chociaż ZŁOTÓWKE na cele harytatywne
      • Gość: Im Re: Dźwig runął na bazę poczty. Jedna osoba ranna IP: *.152.147.18.dsl.dynamic.t-mobile.pl 03.12.12, 21:12
        sshauptman Twój komentarz jest żenujący:(
    • czar.na1 Dźwig runął na bazę poczty. Jedna osoba ranna. ... 28.11.12, 18:20
      szkoda, ze zditm nie potrafi zorganizowac komunikacji w takich sytuacjach. 2 godz. jechałam z rodła do dabia bo kierowca C nie chciał wypuscic pasazerów z autobusu zeby mogli pojechac tramwajem, ktore kursowaly co chwile. juz nie mowiac o tym ze byl bardzo arogancki i nie chciał nawet wylaczyc ogrzewania mimo tego ze pasazerowie sie skarzyli. nie wiem czy to zditm nie informował o korkach kierowcow i nie zalecili zeby kierowali pasazerow na tramwaj czy taki typ mi sie akurat trafil, ktory lubi wiezic ludzi jak zakladnikow.
      • Gość: . Re: Dźwig runął na bazę poczty. Jedna osoba ranna IP: *.cable.smsnet.pl 28.11.12, 18:46
        o godz 17.30 zakorkowana była Mieszka 1 oraz Poludniowa w kierunku AP oraz A6
        • Gość: Alf Re: Dźwig runął na bazę poczty. Jedna osoba ranna IP: *.cable.smsnet.pl 28.11.12, 21:05
          Zapewne do samych podjuch znając życie :)
      • Gość: Alf Re: Dźwig runął na bazę poczty. Jedna osoba ranna IP: *.cable.smsnet.pl 28.11.12, 21:03
        Widać że bardzo kulturalny szofer powinien raczej na wysypisku śmieci spychaczem jeździć. Ja prywatnie zapisałbym nr autobusu i zgłosił chamskie zachowanie kierowcy.
    • stasiuxx kolizja 28.11.12, 20:04
      Panowie ze sluzb,wiecej utrudniacie niz pomagacie kierowcom w Szczecinie.Profesjonalizm na etapie poczatkujacego niemowlaka.Troche pojezdzilem i zwiedzalem miasto starajac sie dojechac na osiedle bukowe.Wy uciekacie przed problemami i jestescie totalnym nieporozumieniem.Radary macie za to opracopwane do perfekcji..........ale to gumowa rozmowa. Po takim incydencie w Japoni prezydent popolnil by samobojstwo.
      • puz.on Re: kolizja 28.11.12, 21:06
        Miałem podobnie,korek na Wyszyńskiego już u góry,Trasa Zamkowa zablokowana,wyjazd przez Mieszka I i po 90 minutach jazdy we mgle dotarłem do domu zastanawiając się dlaczego każde zdarzenie drogowe paraliżuje miasto,przy bazylice na nitce wlotowej też był wypadek,czarna środa?
        • Gość: kij i marchewka Re: kolizja IP: *.tarniny.pl 28.11.12, 23:08
          Duklanowscy sprawę garba na estakadzie ,nie mylić z garbem wytwórni asfaltu eurovi na Pieszej za miotła komisja razem z prezydentem , patrz archiwum komisji ochronny środowiska ( chyba własnego radnych i urzędasów ) posiedzenie z 14 kwietnia 2011 bip.um.szczecin.pl/UMSzczecinBIP/chapter_50317.asp?soid=4713C05BB9A0445086597E0535EC761A97E0535EC761
    • ellen.bw Dźwig runął na bazę poczty. Jedna osoba ranna. ... 29.11.12, 18:43
      Całe szczęście, że tym chodnikiem nikt nie szedł. Byłaby miazga. Bywam tam czasami i jak widzę te rozpędzone samochody jadące z góry to mnie ciarki przechodzą. Chodzę właśnie tym chodnikiem wzdłuż budynku.
      • Gość: Gosc tam potrzebny jest monitoring IP: 195.124.114.* 03.12.12, 10:39
        a nie jakies akcje od wielkiego dzwonu, nie ma przejazdu zeby nie spotkac paru jebnietych Mad Maxow

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka