Dodaj do ulubionych

Nitras: Gawłowski chce się mnie pozbyć przez tw...

27.02.13, 16:13
Fryzurka jak u piłkarza. Sposób myślenia również.
Obserwuj wątek
    • Gość: oniona Sławomir Pierwszy Uczciwy IP: *.xdsl.centertel.pl 27.02.13, 17:03
      jak w temacie
      • zed.1 Re: Sławomir Pierwszy Uczciwy 27.02.13, 21:30
        Ciekawe jak ta komunalizacja ma wyglądać? Przez założenie nowej spółki obsadzonej politykami od prawa do lewa ciagnącymi unijną kasę. To nie dobro tych terenów jest celem ale odbicie okazji na stołki od silesii tak by można było tym dysponować lokalnie.

PO i SLD od dawna zgrzytają zębami, że to nie oni mają w rękach ten majątek i to nie oni decydują o posadach z nim związanych.

Co do pompowania to Nitras chciałby zapewne by była tutaj tylko Partia Nitrasa przyjmująca jedynie ludzi lubiących Nitrasa. Czas już jednak odświeżyć w tym stadzie owiec. Nie mówię jednak, że alternatywa jest lepsza, bo nie jest.
        • Gość: Pstryk Re: Sławomir Pierwszy Uczciwy :)))) IP: *.dynamic.chello.pl 16.06.13, 01:29
          Koledzy!

szczecin.gazeta.pl/szczecin/51,34942,14106457.html?i=3
    • macii28 Nitras: Gawłowski chce się mnie pozbyć przez tw... 27.02.13, 17:15
      "zakładał je Szymon Różański, były dyrektor szczecińskiej opery, a obecnie pracownik goleniowskiej spółki wodociągowej."
      Hahahaha, pan zna się świetnie i na śpiewie i na rurach kanalizacyjnych:) W jakim kole teraz jest? Znawców rur i kanalizacji?

• Gość: Ciekawski Re: Nitras: Gawłowski chce się mnie pozbyć przez IP: *.dynamic.chello.pl 30.05.13, 17:16
        Czy to ta sama spółka budżetowa z której wywodzi się pan Geblewicz?
    • Gość: dziki Re: Nitras: Gawłowski chce się mnie pozbyć przez IP: *.dynamic.chello.pl 27.02.13, 17:41
      Panie Sławku Pan sie nie boi .
      Tu całe miasto z powiatem za panem stoi.
      Wszyscy mamy głęboko w sercu pana niespodziewany ruch, kiedy wystawił pan kandydaturę przyszłego prezydenta Krzystka, jaki to strzał w dziesiątkę, teraz możemy dzięki jego wizji czuć sie jak europejczycy w naszym mieście, a To Kaskada, a to pruski mur na B.Portowej. A to Aleja sztucznych kwiatów, mieszkańcy uwielbiają tam wypoczywać.Tyle dobrego dla nas pan zrobił.
      Pan zmienia historie polityczną miasta, pamiętamy ten pomysł z wyeliminowaniem profesor Lubińskiej z życia politycznego.Jeszcze teraz na wspomnienie sie śmiejemy.
      A w powiecie to sami pana zwolennicy, najwięcej w Świnoujściu.
      Gawłosia to olać z tym Gablem. Przecież dostanie pan jedynkę od Tuska na liście do UE.
      To o wyniki nie trzeba sie martwić. Cugle.
      • Gość: kontny g...za g... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.13, 17:58
        Nitras podrzucił nam to g.. w postaci Krzystka a teraz sam się pcha na prezydenta. g... z tego będzie i tyle co przynajmniej zaskutkuje totalną kompromitacją
        • Gość: Fakl Nitrasa można nie lubieć IP: *.dynamic.chello.pl 27.02.13, 20:08
          ale popierać Gawełka to trzeba mieć naprawdę nie w porządku pod półkulą. Nitras przynajmniej ze Szczecina rządzi a Gawlik z jakiejś prowincji będzie tam klocki na szachownicy ustawiał. Niech sobie ustawia w Koszalinie.
          • Gość: jeremi jeden wart drugiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.13, 20:44
            ten z Koszalina leniwy jak wieprz, ten z Połczyna oślizgły jak padalec a ten z Goleniowa próżny jak paw
            • Gość: powiatowy bywalec Re: jeden wart drugiego IP: *.szczecin.mm.pl 27.02.13, 23:23
              Dwu ludzi z interioru z aspiracjami. Tylko co z tego wynika dla Szczecina i jego mieszkańców. Jak na razie wykreowany przez Sławomira Piotr rządzi na przekór PO, ku uciesze biskupa, Don Artura, PiS i SLD. Realnego konkurenta brak. Szczecińska egzotyka.
            • zed.1 Re: jeden wart drugiego 27.02.13, 23:30
              Najśmieszniejsze i najsmutniejsze jest to, że nikt nie jest ze Szczecina.
            • Gość: Czyt Re: jeden wart drugiego IP: *.dynamic.chello.pl 09.06.13, 18:18
              Członkowie szczecińskiej PO w nieoficjalnych rozmowach z "Gazetą" komentują, że wzmocniło się tzw. skrzydło zamkowe PO, które w przyszłości może doprowadzić do tego, że szefem szczecińskiej PO zostanie obecny marszałek województwa Olgierd Geblewicz (marszałek swoją siedzibę ma w Zamku Książąt Pomorskich).

Cały tekst: szczecin.gazeta.pl/szczecin/1,34959,11432172,Szczecinska_PO__antynitrasowe_przegrupowanie.html

• Gość: Menel Re: jeden wart drugiego IP: *.dynamic.chello.pl 11.10.13, 21:47
              www.youtube.com/watch?v=g88IVXrJz5k
            • Gość: - Re: jeden wart drugiego IP: *.dynamic.chello.pl 12.10.13, 10:34
              A co na to towarzysze z komitetu wojewódzkiego partii?

• Gość: ( Re: jeden wart drugiego IP: *.dynamic.chello.pl 14.10.13, 20:48
              UWAGA!
              Dresiarze ze wsi, miast i miasteczek z dyplomami polytologji stosofanej, rzondzom w ciecinie i zachodniej części województfa!
      • Gość: Wyborca Re: Nitras: Gawłowski chce się mnie pozbyć IP: *.dynamic.chello.pl 08.06.13, 22:43
        Ciekawe, kto chce się pozbyć Gawłowskiego z tych zawodów?

• Gość: - Re: Nitras: Gawłowski chce się mnie pozbyć IP: *.dynamic.chello.pl 20.10.13, 11:51
        A co z żolnierzami Sławka w administracji publicznej?

• Gość: Bezpartyjny Re: Nitras Gawłowski IP: *.dynamic.chello.pl 27.02.13, 23:34
      Niech żyje Pierwszy Sekretarz Komitetu Wojewódzkiego Partii. Niech żyje!
      Niech żyje Pierwszy Sekretarz Komitetu Powiatowego Partii. Niech żyje!

Brawa!!!

• Gość: Jan maria Re: Nitras: Gawłowski chce się mnie pozbyć przez IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.02.13, 06:14
      To pełne zakłamania skomlenie przypomina "ratunku! Niemcy mnie biją!" Pierwszego patrona pana posła czyli Jana Rokity. I jeszcze ten wątek limuzyny, co by nie powiedzieć profity z polityki ewidentnie większe po stronie skomlącego. Zreszta czym mialby ten marszalek jeździc? marszałkowskim oplem omegą co to go skomlący skasował w czasie nieupoważnionego wykorzystywania do celów partyjnych?
      • Gość: KK Re: Nitras: Gawłowski chce się mnie pozbyć przez IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.13, 10:08

jeden drugiego warty, te same metody Nitrasek stosował, co teraz Gaweł z Gebelsem
        • Gość: Gosc Re: Nitras: Gawłowski chce się mnie pozbyć przez IP: 195.124.114.* 28.02.13, 10:40
          Nitras przeciez wiesz jak sie zalatwia takie sprawy ... przypie...mu na wstecznym i bedzie git, potem wyciagasz immunitet i mowisz ze ci przykro :-)
          • Gość: gość o nitrasie nie warto nawet wspominać!Są lepsi!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.13, 21:28
            • Gość: Menel Re: o nitrasie nie warto nawet wspominać! IP: *.dynamic.chello.pl 25.05.13, 23:05
              Więcej futbolu!

www.youtube.com/watch?v=xed_bE8_z_Y
              • Gość: marlon Re: o nitrasie nie warto nawet wspominać! IP: *.szczecin.mm.pl 17.07.13, 16:36
                A jak tam z doktoratem Staszka?

wpolityce.pl/wydarzenia/58205-to-polityczna-nagonka-i-pomowienie-wiceminister-z-po-przylapany-przez-tygodnik-sieci-na-kopiowaniu-cudzych-prac-kontratakuje
                • Gość: bonifacy Re: o nitrasie nie warto nawet wspominać! IP: *.szczecin.mm.pl 17.07.13, 16:37
                  wpolityce.pl/wydarzenia/58074-plagiat-to-powazne-naruszenie-prawa-i-zaufania-publicznego-nalezy-oczekiwac-dymisji-jak-w-niemieckich-przypadkach-prof-krasnodebski-o-pracy-gawlowskiego-nasz-wywiad
                  • Gość: ( Dyzmy rzondzom! IP: *.dynamic.chello.pl 24.07.13, 12:43
                    Dwadzieścia stron tekstu doktoratu bez podania źródła to uczelniany standard w PRL Bis :(

forum.gazeta.pl/forum/w,70,131482344,,Gawlowski_Nie_bede_wiceministrem_srodowiska.html?v=2
    • Gość: ^ Re: Nitras: Gawłowski chce się mnie pozbyć przez IP: *.dynamic.chello.pl 13.10.13, 17:22
      Były szef Platformy w mieście przyszedł na zjazd. Chciał zabrać głos, ale prowadzący obrady - senator Norbert Obrycki - nie pozwolił mu.

Czyżby to odwet za zdymisjonowanie Marszałka Obryckiego przez byłego pana przewodniczącego?

• Gość: ha ha ha Re: Nitras: Gawłowski chce się mnie pozbyć przez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.13, 18:16
        debilizm do kwadratu, przegraną mają w kieszeni i super, górą nasi
        • Gość: ^ Re: Nitras: Gawłowski chce się mnie pozbyć przez IP: *.dynamic.chello.pl 13.10.13, 18:30
          Zdaniem doktora Marka Czerwińskiego, politologa Uniwersytetu Szczecińskiego, Platformie w Szczecinie brakuje charyzmatycznych przywódców, a takim - według niego - był właśnie Sławomir Nitras.

- Co by o nim nie mówiono, to nie można nie zauważyć, że jest politykiem wyrazistym. Natomiast o marszałku Geblewiczu naprawdę niewiele potrafię powiedzieć, bo on tak jakby nie istnieje w środkach masowego przekazu, jako człowiek, który reprezentuje jakieś poglądy.

• angrusz1 Po dwóch latach 15.10.13, 18:10
      albo i więcej stagnacji gospodarczej i wysokiego bezrobocia z Tuska i PO pozostanie tylko próchno .
      • Gość: ^ Re: Po dwóch latach IP: *.dynamic.chello.pl 17.10.13, 01:14
        fakty.interia.pl/polska/news-tns-77-proc-zle-o-rzadzie-73-proc-o-premierze,nId,1043244

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka