Dodaj do ulubionych

Monika Pyrek - Dziennikarką roku 2012 ? ? ? ?

04.04.13, 13:29
Mam takie pytanie, z jakiego nadania i wg. którego partyjnego klucza była sportowczyni zostaje konferansjerką Radia Szcecin, o ile mi wiadomo bez kierunkowego wykształcenia?! Co więcej, moim skromnym zdaniem w ogóle do tej roli się nie nadaje, mówi smętnym głosem, jest małomówna i nieśmiała...ale co tam, setki doskonałych młodych nowych dziennikarzy, musi pakować manele i udać się do Goleniowa na lotnisko aby tam pożegnać się z Polską na rzecz nieudaczników, którymi kieruje nepotyzm. Ponadto, słyszałem, że Pyrek jest mianowana do nagrody roku, czy coś tam :D
Obserwuj wątek
    • Gość: radiosluchaczka Re: Monika Pyrek - Dziennikarką roku 2012 ? ? ? ? IP: 173.0.55.* 04.04.13, 14:19
      Pani Monika jako byly sportowiec ktory zaszedl w ciaze musi myslec o przyszlosci najlepiej znajdujac prace na panstwowym, bo i urlop macierzynski platny itp.
      Pani Monika w tym radiu nawet jako zapowiadaczka pogody jest slaba, po prostu widac ze zostala tam wsadzona na sile, nie nadaje sie, ale to co wyprawia ten co razem z nia prowadzi poranna audycje to juz jest tragedia. Facet powinien w cyrku za klauna pracowac a nie w radiu.
      • Gość: Słuchacz Re: Monika Pyrek - Dziennikarką roku 2012 ? ? ? ? IP: *.dynamic.chello.pl 04.04.13, 23:40
        To że chodzi wyłącznie o urlop macierzyński jest oczywiste. Dużo traci na wizerunku pani monika, bo nie ma niczego co jest potrzebne w pracy radiowca: charyzmy, polotu, dowcipu, GŁOSU. Mogli już jej czegoś innego poszukać bo zasługuje aby "istnieć" w szczecinie po zakończeniu kariery sportowej, ale ten ruch pokazuje, że myśląc o niej zapomniano kompletnie o mieszkańcach-słuchaczach radia. Generalnie pomysł z dupy, za który pewnie nikt nie odpowie, albo będą jeszcze wmawiać że był świetny i się sprawdził.
    • exman Re: Monika Pyrek - Dziennikarką roku 2012 ? ? ? ? 04.04.13, 14:28
      Jeżeli Krzystek jest twarzą tego miasta to oni mogą być głosem. Amen.
      • Gość: Śledź Studio Bałtyk skończyło się IP: *.dynamic.chello.pl 04.04.13, 15:00
        jak odszedł Konrad Pawicki...z tej obecnej czwóreczki to znajdzie się fajne osoby ale Pyrek no niestety tragedia radiowa. Dziwię się , że elokwencję i kulturę Pawickiego zamieniono na taki a nie inny poziom jaki prezentuje Pyrkowa.
        • Gość: Mieszkaniec Re: Studio Bałtyk skończyło się IP: *.dynamic.chello.pl 04.04.13, 15:19
          T R A G E D I A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Praca dla wybranych
    • ziege77 Re: Monika Pyrek - Dziennikarką roku 2012 ? ? ? ? 04.04.13, 17:07
      to i ja wtrące swoje pięć groszy,
      mam nadzieje, że to żart i to dość niefortunny , niestety Pani Monika nie nadaję sie do radia ale skoro radio stwierdziło ze sie nadaje to jest jak jest i kazdy słyszy , słyszał
      z moich obserwacji jest tak ze tego radia nie da się słuchać, muzyka to niczym dyskoteka dla głuchych bo przy tej muzyce można ogłuchnąc, wyjatkiem sa audycje jak ,,Lament niedzielny" i ,,Czekolada",Radioaktywni nawet red Gondzuk obniżył niebywale loty z prezentowaną muzyką nie wspominając o sztandarze tej rozgłośni jaka jest lista przebojów , nie wspominam juz celowo o pieniaczu który szuka codziennie afery tam gdzie jej nie ma.

• puz.on Re: Monika Pyrek - Dziennikarką roku 2012 ? ? ? ? 04.04.13, 20:35
      Renesans ludzi renesansu
      • Gość: homohomini00 Re: Monika Pyrek - Dziennikarką roku 2012 ? ? ? ? IP: *.szczecin.mm.pl 04.04.13, 22:51
        Potwierdzam, ale jak znam życie medialne, słuchalność rośnie. Konrad Pawicki był za inteligentny jak na radio z misją (zarabiania kasy). Te nowe głosy są żałosne. "Niewymuszona" wesołości, fajność, "wyrafinowany" dowcip na poziomie gimnazjalnym. Monika została wynajęta jako celebrytka, z wielką krzywdą dla niej samej, bo ona po prostu nie czuje radia, nie ma radiowego głosu. Szkoda. To było (w dużej części nadal jest) dobre radio. Obawiam się jednak, że nowa formuła Studia Bałtyk zapowiada zmiany w innych pasmach, programach.
    • Gość: Zenon Re: Monika Pyrek - Dziennikarką roku 2012 ? ? ? ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.13, 12:14
      chyba nie może być Dziennikarką 2012 skoro rozpoczęła "pracę" w 2013 r?
      • Gość: jAN Z tego co kojarzę Studio Bałtyk IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.13, 13:17
        to raczej trwa to już kilka miesięcy , więc chyba rozpoczęła pracę w 2012...chociaż dokładnie nie wiem. Ale potwierdzam wszystkie uwagi...ani to głos radiowy, ani intelekt, ani inteligencja Pawickiego itd.....czy słuchalność rośnie?...hmmm...nie wiem...ja słucham dalej, gdyż generalnie ciekawi mnie co się u nas dzieje ale nie zmienia to faktu, że człowiek słucha, gdyż w Szczecinie zasadniczno nie ma żadnego wyboru lokalnych stacji
        • Gość: Zenon Re: Z tego co kojarzę Studio Bałtyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.13, 13:25
          radioszczecin.pl/index.php?idp=1&idx=95228
    • mamoniowa303 Re: Monika Pyrek - Dziennikarką roku 2012 ? ? ? ? 10.04.13, 07:46
      Skoro bełkoczące Anna Romantowska została aktorką, niejaka Sylwia Wiśniewska piosenkarką, to dlaczego kobieta z polipami w nosie nie ma być dziennikarką ?:)
      Poziom audycji jest żenujący, ale głównie za sprawą partnera pani Pyrek, któremu się wydaje, że błyska inteligencją i dowcipem. Szkoda, że Monika Pyrek podjęła tę pracę bez uprzedniego przygotowania, bo kompletnie nie ma pojęcia o pracy prezentera !
    • Gość: Meduza Re: Monika Pyrek - Dziennikarką roku 2012 ? ? ? ? IP: *.globalconnect.pl 10.04.13, 08:19
      Spoko! To dopiero poczatek kariery szczecinskiej sportówki. Potem bedzie znakomitą pisarką, a że jest samiczką (nie mylić z kobietą) otrzyma nagrodę Gryfii. POtem zostanie piosenkarką i wyda album płytowy, ktorego nikt nie kupi, Miasto i Województwo wyda w nakładzie 10 tysięcy egzemplarzy i będą rozdawać jako souvenir wraz z długopisem, kalendarzem i koślawym Gryfikiem-pluszakiem. Później trafi do tv regionalnej jako wszystko jedno, potem zmieni się władza i wyleci zewsząd. Bedzie nieszczęśliwa i rozżalona. Bo tak to jest, kiedy zamiast po zamknięciu jakiegoś rozdziału w życiu idzie się na państwowe drapane. Założyłaby butik ze swetrami - bardziej bym ją szanowała. Radiowęzła amatorów oczywiście nigdy nie włączę. Wielu innych też nie. PR SZczecin ma już tylu słuchaczy, że taniej by było zadzxwonić do tych kilkunastu osób zamiast tyle wydawać na pasmo UKF i emisję programów.
      • Gość: żżp Re: Monika Pyrek - Dziennikarką roku 2012 ? ? ? ? IP: 80.50.132.* 10.04.13, 09:59
        Pyrek razem z tym Żurkiem nadają się znakomicie do nagrody w kategorii Żenujący Żart Prowadzącego. Żurek powie jakąś głupotę i sam się z tego śmieje. Pawicki - WRÓć!
        • Gość: Co zalatuje lisem Re: Monika Pyrek - Dziennikarką roku 2012 ? ? ? ? IP: *.dynamic.chello.pl 10.04.13, 10:52
          Ostatnio na wielkim bilbordzie widziałem wielki zdjęcie Pyrkowej w widocznej ciąży.
          Co mnie obchodzi jakaś ciąża byłej sportsmenki.Czy to radio sponsorowało?
          • Gość: bilbord Re: Monika Pyrek - Dziennikarką roku 2012 ? ? ? ? IP: 80.50.132.* 10.04.13, 12:20
            Wszystkie dzieci są nasze!
            • Gość: Cap kościelny. Re: Dziennikarką roku 2012 ? ? ? ? Cieniznaaaaa... IP: *.opera-mini.net 10.04.13, 21:48
              Jest w PR Szczecin kilkoro dobrych i skutecznych dziennikarzy , ale ta pani to pomyłka...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka