Gość: REKIN IP: *.w.pizdu.vx.pl 22.03.02, 14:15 Czytaliście ? Jeżeli to prawda to naprawdę imponująca inwestycja jak na polskie warunki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
franekkk Re: Inwestycja w Świnoujściu 22.03.02, 14:20 rekin ty lepiej wytypuj wynik i nie dubluj mojego wątku skąd ty piszesz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKIN Re: Inwestycja w Świnoujściu IP: *.w.pizdu.vx.pl 22.03.02, 14:21 A który wątek jest o tym ? Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: Inwestycja w Świnoujściu 22.03.02, 14:28 Franekkk zrobił wątek o tym że zachodnipomorskie potęgą turystyczną, ale nikt nie chciał o tym gadać, bo ludzie to jednak bardziej narzekać lubią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HSPS Re: Inwestycja w Świnoujściu IP: 141.202.246.* 22.03.02, 14:28 Gość portalu: REKIN napisał(a): > A który wątek jest o tym ? Nie zmieniaj tematu - skąd Ty piszesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Inwestycja w Świnoujściu 22.03.02, 14:30 zachpom turystyczne mocarstwo czy coś jeden z pierwszych dzisiaj nikogo to nie ruszyło gdzie podforum pogoni to chyba nie muszę ponawiam pytanie kieletczyzna :))) czadzik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKIN Re: Inwestycja w Świnoujściu IP: *.w.pizdu.vx.pl 22.03.02, 14:37 Rzeczywiście franekk, sorry, nie wiem czemu was tak interesuje skąd jestem, ale prosze to żadna tajemnica: Szczecin - Bukowe, a ze Świnoujścia mam miłe wspomnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Inwestycja w Świnoujściu 22.03.02, 14:41 nie udawaj że nie wiesz o co chodzi szpanerski adres w.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKIN Re: Inwestycja w Świnoujściu IP: 2.4.STABLE* / 10.10.10.* 22.03.02, 14:56 franekkk napisał(a): > nie udawaj że nie wiesz o co chodzi > szpanerski adres w.. hehe Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Inwestycja w Świnoujściu 22.03.02, 14:57 czary? :) ale trochę ci zajęło :) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Inwestycja w Świnoujściu 22.03.02, 14:59 a na temat to również czadowo i teraz by się przydało o czym 2 dni temu założyłem ruszyć promy warpno - świnoujście Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Inwestycja w Świnoujściu 22.03.02, 15:03 franekkk napisał(a): > a na temat to również czadowo > i teraz by się przydało o czym 2 dni temu założyłem > ruszyć promy warpno - świnoujście Franekkk, bo we mnie się budzi straszne podejrzenie - co Ty się tak o autorstwo wątków dopominasz? I tu, i gdzie indziej. Czyżby niska żądza Nagrody Od Samego Obsa szarpała Tobą? A nie mówiłam, że Oceny i Konkursa wraz z Wysoką Komisją forum nam zdegenerują... Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Inwestycja w Świnoujściu 22.03.02, 15:06 jasne jasne dobij leżącego szczególnie że muszę jeszcze z 1/2 h zostać sama napisałaś nie na temat a dopominam bo zakładałem i cisza teraz to się pocałujcie bo jak mówi moja koleżanka blondynka mózg mnie boli :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Inwestycja w Świnoujściu 22.03.02, 15:14 franekkk napisał(a): > jasne jasne dobij leżącego szczególnie że muszę jeszcze z 1/2 h zostać > sama napisałaś nie na temat > a dopominam bo zakładałem i cisza > teraz to się pocałujcie bo jak mówi moja koleżanka blondynka mózg mnie boli :)) Franuśśś, a nie cierpisz Ty czasem na tzw. syndrom dnia poprzedniego? Albo raczej nocy? ;))) Jakiś strasznie marudny się zrobiłeś... Poproś Ty lepiej swoją piesę, żeby Cię na spacer zabrała :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKIN Re: Inwestycja w Świnoujściu IP: 2.4.STABLE* / 10.10.10.* 22.03.02, 15:04 franekkk napisał(a): > a na temat to również czadowo > i teraz by się przydało o czym 2 dni temu założyłem > ruszyć promy warpno - świnoujście Ja bym proponował ruszyć autostradę Szczecin - Świnoujście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKIN Re: Inwestycja w Świnoujściu IP: 2.4.STABLE* / 10.10.10.* 22.03.02, 15:10 Coś w tym musi być, że mój wątek cieszy się większym powodzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Inwestycja w Świnoujściu 22.03.02, 15:21 pewnie że jest wystartowałeś z lepszego adresu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKIN Re: Inwestycja w Świnoujściu IP: 2.4.STABLE* / 10.10.10.* 22.03.02, 15:33 Tajemnica tkwi w tym, że ludzie jak widzą że post wysłał REKIN to warto przeczytać i odpowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś