Dodaj do ulubionych

TV Republika

11.04.13, 00:36
Polecam jako rownowage dla PO-rządowych mediow oraz GW w ktorej bryluje A.Michnik uwazajacy np gen.Kiszczaka za czlowieka honoru.

To napisalem ja estonski policjant ktoremu pewien Polak ze Szczecina
zaproponowal 1000$ za mozliwosc patrolowania ulic Tallina w dniach
przeniesienia na cmentarz "Brazowego Zolnierza"
;-))
Obserwuj wątek
    • Gość: kmicic Jak już bzdurzysz, to chociaż bzdurz logicznie... IP: *.dynamic.chello.pl 11.04.13, 01:13
      estonskipolicjant napisał:

> Polecam jako rownowage dla PO-rządowych mediow

Jakie to są PO-rządowe media? Bo ja polityków PiS, SLD, SP, PJN, RP oraz UPR, PP i innych kombinacji alfabetycznych widzę we WSZYSTKICH mediach poza TV Trwam i TV Republika, które są do wyrzygu stronnicze i monopartyjne...

oraz GW w ktorej bryluje A.Michn
      > ik uwazajacy np gen.Kiszczaka za czlowieka honoru.

Przeciwwagą dla GW są być gazety (lub czasopisma), w których NIE bryluje A. Michnik: "Kurier Szczeciński", "Głos Szczeciński", "Moje Miasto", "Newsweek", "Wprost", "Polityka", "Angora", "Przekrój", "Tygodnik Powszechny", "Znak", "Więź", "Krytyka Polityczna", "Przegląd Wędkarski", "Lancet", czyli wszystkie pisma poza GW...
      • Gość: prawy niedoVlad Re: Jak już bzdurzysz, to chociaż bzdurz logiczni IP: *.ip.netia.com.pl 11.04.13, 11:04
        Idealna propozycja dla dwóch endeckich forumowych cymbałów: Vlada H. i jego przyjaciela swarożyca (vel. paradygmat). Na widok Ziemkiewicza obaj mają orgazm :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka