Dodaj do ulubionych

Dwa owczarki zagryzły teriera. Psi kilerzy w Mi...

17.04.13, 08:49
Owczarki - psy dla baranów.
Obserwuj wątek
    • spock2 Uwaga na ślimatex 17.04.13, 09:32
      Ten popularny środek na ślimaki jest bardzo groźny, psy go lubią bo jest słodki, trzeba chronić swoje psy za pomocą np. kagańca.
    • spock2 Gaz pieprzowy 17.04.13, 09:36
      Radzę się zaopatrzyć w jakiś dobry (niemiecki) gaz pieprzowy. Ma zasięg kilku metrów i jest naprawdę skuteczny, powoduje ból ale żadnych obrażeń - może za to uratować życie swoje, dziecka lub psa. Nawet największe i najbardziej agresywne bydlę traci rezon jak dostanie chociaż minimalną dawkę, a potem o tym pamięta i nie atakuje już ludzi. Sprawdzone, bydlak ucieka ma mój widok :)
      • Gość: Mierzynianin Re: Gaz pieprzowy IP: *.agro.ar.szczecin.pl 17.04.13, 10:04
        Zgadza się, gaz to najlepszy sposób, na obronę przed atakami psów. Niestety one wynikają z głupoty ludzkiej. To samo tyczy się sprzątania po swoich pupilach..... dosłownie ręce opadają.
      • 5th_element Re: Gaz pieprzowy 17.04.13, 14:29
        zbiorowy pozew wlascicieli poranionych zwierzat ukrocilby proceder. Plus wynajecie zbira na rzecz natychmiastowej sprawiedliwosci. Ale tu mi kaktus wyrosnie, zanim Polacy skonsoliduja sie w jakiejkolwiek sprawie.
        • Gość: Socjolog Re: Gaz pieprzowy IP: *.ias.bredband.telia.com 17.04.13, 16:02
          Ale tu mi kaktus wyrosnie, zanim Polacy skonsoliduja sie w jakiejkolwiek sprawie.
          -----------------------------------------------------------------------------------------------------
          Nie gadaj. zjednoczyli sie w marszu "za zyciem" pod egida gauleitera watykanskiego na dystrykt pomorski i (chyba) razem dwoch zuli pomazalo zabytkowa wiate tramwajowa w Lasku Arkonskim..
          • 5th_element Re: Gaz pieprzowy 18.04.13, 10:01
            Gość portalu: Socjolog napisał(a):

> Ale tu mi kaktus wyrosnie, zanim Polacy skonsoliduja sie w jakiejkolwiek spraw
            > ie.
            > -------------------------------------------------------------------------------
            > ----------------------
            > Nie gadaj. zjednoczyli sie w marszu "za zyciem" pod egida gauleitera watykanski
            > ego na dystrykt pomorski i (chyba) razem dwoch zuli pomazalo zabytkowa wiate tr
            > amwajowa w Lasku Arkonskim..

taak, łazić i blokować ulice albo obsrywać chodniki swoimi psami to swołocz potrafi. Czasem weźmie w parchatą łapę też mazak czy sprej i pomaże wiatę. To ścierwa potrafią.
      • adnysa Re: Gaz pieprzowy 13.05.13, 17:42
        www.gaz-obronny.pl

Antihund - 50 ml w bardzo rozsądnej cenie. Można też zaopatrzyć się w żelowy gaz obronny KO Jet - z tym, że taki może na dłużej pozostać na sierści.
    • fajny.kasik Dwa wielkie psy zagryzły na spacerze małego. Ps... 17.04.13, 11:40
      Właściciele psów powinni zostać kategorycznie pociągnięci do odpowiedzialności! współczuje właścicielowi pieska, który został zabity.
      • Gość: pseudoLodzianin Re: Dwa wielkie psy zagryzły na spacerze małego. IP: 149.226.255.* 18.04.13, 07:59
        Policja ostro działa. Gdzie??
        U moich rodziców (centrum Szczecina) w bramie czesto przesiaduja obywetele, tez z pieskami bez kagancow i spozywaja to i owo.
        Policja to ostro dziala, ale z pretensjami, że się cokolwiek zgłasza.
        Ogólnie jak iwdze tę niemoc to się zastanawiam dokąd dąży nasze społeczeństwo.
        Prawa to mają menle i bandyci, zwykly człeczek lepiej niech ciho siedzi. menel to nie tylko te co czołga się po chodniku ale człowiek nie przestrzegajacy zasad ogolnego wpolzycia w spoleczenstwie.
        PS w Łodzi jest nie lepiej
    • maski123 Dwa wielkie psy zagryzły na spacerze małego. Ps... 17.04.13, 14:33
      temat rzeka.psy sa niewinne ,właściciel nie tylko powinien zapłacic ale także odpowiadac jak za grożne przestępstwo.Niestety ,mimo wielu unowoczećnionych ustaw sądy w dalszym ciągu sprawy traktują ...jak traktują!!!
    • Gość: psiara Re: Dwa owczarki zagryzły teriera. Psi kilerzy w IP: *.85-200-240.bkkb.no 17.04.13, 15:15
      W definicji tej rasy,sa to psy inteligientne i spokojne.Jak zwykle zabraklo najwazniejszego czynnika,odpowiednich wlascicieli dla tej rasy.Dla mnie jezeli duzy pies atakuje malego,jego psychika jest rozwalona.Dzisiaj pies jutro moze czlowiek.Na moim osiedlu mieszka pies z tej grupy kaukaz....az przeraza,glupota jego wlascicieli co do prowadzenia tego psa.
      • Gość: Gosc Re: Dwa owczarki zagryzły teriera. Psi kilerzy w IP: 195.124.114.* 17.04.13, 16:12
        to taka polska tradycja ... potrzeba trupa po prostu, dopiero jak psy pozra jakiegos dzieciaka to sie kretyni z policji, prokuratury, sadu i inni urzednicy otrzasna ...

Prowadzimy postępowanie, podjęliśmy czynności. Tylko to mogę potwierdzić - mówi mł. asp. Dariusz Kłodziński, zastępca komendanta policji w Mierzynie.

psy do weterynarza, wlasciciel do sadu tu nie ma co prowadzic tylko trzeba sie brac do roboty i to szybko bo jak zaatakuja nastepnym razem jakiegos dzieciaka to prokurator moze nie uwierzyc ze wciaz prowadziles czynnosci tylko bekniesz za zaniechanie i tak to sie skonczy ...
    • Gość: major rezerwy kim są właściciele i z czego żyją? IP: *.88-199-144.vspace.pl 17.04.13, 21:17
      może to jacyś schizofrenicy bez kontaktu z rzeczywistością?
    • tslmkdc Dwa wielkie psy zagryzły na spacerze małego. Ps... 17.04.13, 22:31
      Bezwzględnie powinien zostać surowo ukarany właściciel zagryzionego psa ten co zgłosił na policję
      1. pies nie był na smyczy
      2. nie miał przy sobie woreczka i łopatki na kupkę
      3. znęcanie się nad owczarkiem( kopnął go cóż za bestia człowiek gdzie obrońcy praw zwierząt i ustawa o ich ochronie)
      Prawo obowiązuje wszystkich nie tylko właściciela owczarków.
      • Gość: psiara Re: Dwa wielkie psy zagryzły na spacerze małego. IP: *.85-200-240.bkkb.no 18.04.13, 00:12
        tslmkdc,ty to glupi jestes co? byles pajacu,widziales,ze nie na smyczy i bez woreczka?...moze jeszcze poglaskac mial i rzucic truchlem ,co by sobie poaportowaly...oj glupis ty glupis !!
      • Gość: kofi Re: Dwa wielkie psy zagryzły na spacerze małego. IP: *.dynamic.chello.pl 28.12.13, 21:13
        w sumie racja
    • lampeduza warto na takie pola brać gaz pieprzowy... 17.04.13, 23:08
      mam pojemnik i jak mojego zaatakuje agresywny pies to będzie akcja.
      raz zaatakował mojego amstaf to ledwo pomogły kopy i szczęście, że na mnie nie skoczył.
    • ajpitoajpi12 Dwa wielkie psy zagryzły na spacerze małego. Ps... 18.04.13, 06:59
      "....na dzielnicy"....trudna język

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka