Dodaj do ulubionych

Marynarzowe - Szczecin

30.04.13, 15:15
Witam, czy jest w Szczecinie jakiś klub marynarzowych? Fajnie byłoby spotykać się przy przysłowiowej kawce na pogaduszkach, kiedy mężowie są w rejsie. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Mirek Re: Marynarzowe - Szczecin IP: 80.50.149.* 30.04.13, 15:18
      Ja z moimi trzema kolegami chętnie zaangażujemy się w incjatywę utworzenia takiego klubu :)
      • Gość: z Re: Marynarzowe - Szczecin IP: *.play-internet.pl 01.05.13, 09:14
        kiedyś łoiły wódę w XIII Muzach / i rwały studentów, gdy najszła je poczeba seksu/

Teraz łoją w samotności monitorów
        • Gość: samozwańczy mason Re: Marynarzowe - Szczecin IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.05.13, 09:23
          Przy obecnych pensjach oficerków to marynarzowe teraz w Binowie w golfa grają, próbuj tam.
          • taszenka33 Re: Marynarzowe - Szczecin 01.05.13, 09:31
            Czy ja jestem jedyną marynarzową czytajacą gazety w sieci? Zdaje mi się, że na apel odezwali się sami dżentelmeni.
            • Gość: 123 Re: Marynarzowe - Szczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.13, 10:07
              Pewnie jesteś tą jedyną. Moja sąsiadka marynarzowa jak mąż wrejsie to cały swój wolny czas poświęca na kłutnie z sąsiadami i spryskiwanie ich ogródków randapem ! Przy okazzji pozdrawiam ją.
            • Gość: mariner Re: Marynarzowe - Szczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.13, 18:22
              Widocznie jedyna ktora o sobie pisze "marynarzowa" :) Pewnie jeszcze twoj maz nie pracuje tylko plywa :)
              • Gość: aqq ta Marynarzowa, to pewnie relikt PRL-u IP: *.dynamic.chello.pl 01.05.13, 18:39
                co zresztą widać po nicku - rocznik 33

i pewnie córka badylarza (sprawdź w Wikipedii co to znaczy)
                obie te nacje lgnęły kiedyś do siebie: zalążek wolnego rynku do lufcika na na wolny świat
            • Gość: to ja Re: Marynarzowe - Szczecin IP: 80.50.149.* 19.07.14, 07:44
              Witam serdecznie
              • Gość: asiek Re: Marynarzowe - Szczecin IP: *.dynamic.chello.pl 13.08.14, 04:59
                Witam sie i ja :)
    • 5th_element Re: Marynarzowe - Szczecin 02.05.13, 00:01
      widuje czasem takie panie. Ubrane w gacie w panterke zwane lajkrami, odrosty na nadąsanym łbie i wieczna pretensja w głosie. Ale nawet one tak idiotycznie siebie nie nazywają.
      • Gość: Retrospek'tor Re: Marynarzowe - Szczecin IP: *.static.espol.com.pl 19.07.14, 20:37
        Marynarzowe....ech, rozmarzyłem się...
        Gdzie te czasy?!Gdzie ten port pełen statków, wzywający rezerwę portową do roz- i załadunków ...
        Gdzie ta "Bajka"/"Atlantycka"?
        Gdzie KASKADA z salą Kapitańską czy Słowiańską?
        A Trzynaście Muz? A Dom Marynarza?
        Rwało sie też je w pociągu "Gryf" kursującym na trasie Szczecin-Trójmiasto i odwrotnie...Dojeżdżały do mężów wpływających do losowo wybranego portu przez armatora zależnie od ładunku....
        Niektóre zaglądały do Bosmańskiej za Mostem Długim... Tam byli zawsze głodni kazdych wdzięków "matrosy" słodkich wód z barek , pchaczy i holowników...
        Gdzie ten słynny w PL i świecie S Z C Z E C I N ???????????????
        • teodor_jeske_choinski_1 Re: Marynarzowe - Szczecin 19.07.14, 21:30
          Gość portalu: Retrospek'tor napisał(a):
          Gdzie ten słynny w PL i świecie S Z C Z E C I N ???????????????
          -----------------------------------------------------------------------
          Na smietniku historii.
    • mariner4 Pejoratywne okreslenie 21.07.14, 12:42
      Zjawisko znane bardziej w Gdyni.
      Mężowie harowali w tropikach, a te paniusie wydawały pieniądze.
      M
    • Gość: carmen55 Re: Marynarzowe - Szczecin IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.08.14, 11:29

Czasy się zmieniły.............Te Marynarzowe ( które chcą ) inwestują, są zaradne, dobrze wyglądają, ciekawie spędzają czas. Romanse są i będą ...rzecz naturalna.
      Obecnie jakość i poziom płci brzydszej nie skłania do rezygnacji z dobrego, pewnego i
      na poziomie życia w imię Samca.
    • obcasy Re: Marynarzowe - Szczecin 22.08.14, 14:00
      Koledzy twojego męża nie mają żon, z którymi mogłabyś się porównywać?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka