Dodaj do ulubionych

żłobek/punkt żłobkowy

13.11.13, 09:48
Witam i proszę o pomoc :)
Powoli czas zacząć pracować, więc szukam dla mojego rocznego dziecka żłobka lub podobnego punktu opieki nad takimi maluszkami. Najlepiej w okolicach Gumieniec, ewentualnie centrum. Chcę "oddać" tam mojego maluszka na około 4 godziny.
Czy możecie mi polecić jakiś godny zaufania żłobek?
Obserwuj wątek
    • demonsbaby Mama nie żebym 13.11.13, 11:25
      Ciebie straszyła... ale moje znajome zapisują dzieci w "kolejki dla oczekujących" zaraz po wydaniu na świat potomka (tu mam na myśli państwowe instytucje pt. "żłobek"). Co do dostępności nie mam wiedzy, ale chwalono "Myszkę" na Szafera.
      forum.gazeta.pl/forum/w,36415,139927804,,Prywatny_zlobek_Szczecin_ktos_zna_.html?v=2
      swiadomamama.pl/%C5%BC%C5%82obki-kluby-malucha-przedszkola-7
      • 1jamama Re: Mama nie żebym 13.11.13, 11:32
        A to wiem, wiem. Też jestem w kolejce oczekujących... Szukam żłobka niepublicznego na ten okres przejściowy- do września 2014 prawdopodobnie.
        • edzia1602 Re: Mama nie żebym 13.11.13, 23:24
          Moja córka chodzi do Motylkowej Krainy, ul. Somosierry 31a róg z ul.Wita Stwosza.
          Tanio nie jest ale super panie, przede wszystkim wspaniała Pani dyrektor, warunki ok, plac zabaw.
          jak chcesz więcej info to pisz na gazetowego
          • anika31 Re: Mama nie żebym 14.11.13, 13:30
            emaluszki.pl/przedszkola%20prywatne-Przedszkole_%22Radosne_Sloneczko%22__169.html
            warto sprawdzić:)....subiektywnie znam p. dyrektor, dzieci to jej pasja
            • edzia1602 Re: Mama nie żebym 14.11.13, 16:46
              Radosne Słoneczko, aktualnie jest w nowym punkcie na Brodzińskiego (w tym linku, który podałaś jest jeszcze stare zdjęcie, z miejsca gdzie oni już nie mają siedziby) i jedyne co mogę na jego temat powiedzić, to to że na mnie zrobiło średnie wrażenie: mało pań i przede wszystkim brudno. Dlatego tanio
          • Gość: mama Re: Mama nie żebym IP: *.kalisz.mm.pl 14.11.13, 21:16
            A kto jest dyrektorem w tym żłobku? to jakiś nowy żłobek bo nigdy o nim nie słyszałam?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka