Dodaj do ulubionych

Praca ZBiLK w Sylwestra

01.01.14, 14:17
W Sylwestra przydarzyła mi się zabawna sytuacja. Z dniem 31.12 upływał termin złożenia przeze mnie ważnych dokumentów w ZBiLK. Ponieważ Sylwester to dzień dość nietypowy, rano sprawdziłem godziny ich pracy w internecie, dodatkowo telefonicznie upewniłem się w Biurze Obsługi Interesanta, że pracują od 7:30 do 15:30. Przyjechałem o 15:20 pod ich siedzibę przy ul. Mariackiej i oczywiście pocałowałem klamkę. Dzisiaj napisałem w tej sprawie krótkiego mail'a do ich rzecznika i czekam na odpowiedź, którą zapewne otrzymam najwcześniej 07.01. Proponuję krótki sondaż - jaką odpowiedź otrzymam?
Obserwuj wątek
    • andrzej.jaworowski Re: Praca ZBiLK w Sylwestra 01.01.14, 14:22
      Jeszcze krótka uwaga - przed chwilą otrzymałem odpowiedź z autorespondera rzecznika ZBiLK - do 06.01 jest na urlopie i odsyła do rzecznika UM Szczecin. Ponieważ mojego wcześniejszego mail'a wysłałem od razu do wiadomości rzecznika UM, w sondażu oczekuję przewidywanych odpowiedzi któregokolwiek z rzeczników.
    • Gość: zwik Re: Praca ZBiLK w Sylwestra IP: *.ias.bredband.telia.com 01.01.14, 14:22
      Spyerdalaj.
      • andrzej.jaworowski Re: Praca ZBiLK w Sylwestra 01.01.14, 14:29
        Nie ukrywam, że taka odpowiedź wygrała w moim wewnętrznym domowym sondażu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka