Dodaj do ulubionych

dobra i błyskawiczna obsługa Biura Obsługi Klijen

10.01.14, 15:10
Gazowni w Szczecinie, ale to jednak zwykły żart ?
Kto mial doczynienia z tym Biurem na ul .Tama Pomozanska 26 moze sie tylko rozesmiac. Sam lokal tego Biura w jednym małum pomieszczeniu i długa kolejka czasami wychodzaca na schody moze zniechecic do odwiedzenia tego szacownego Biura .Bardzo sie zdziwiłem jak usiłowałem sprawe załatwic przez telefon bo po bardzo długim oczekiwaniu na połaczenie telefoniczne na infolinie i telefon z numerem kierunkowym 61 do Poznania dowiedziałem sie ze wylądowałem w jednostce nadzednej BOK ze Szczecina bo tak jest dziwny zwyczaj ze wszystkie rozmowy telefoniczne są teraz PRZEKIEROWANE DO POZNANIA .GRATULUJE PEGNIGE Z WARSZAWY ZE TAK MĄDRZE TO WYMYSLIłA.WŁASCIWIE PO CO KLIJENTOM ZE SZCZECINA MA DZWONIC DO ICH BIURA W SZCZECINIE chyba lepiej jak wszystko bedzie załatwiał Poznan a jak im sie nie podoba to niech stoja w kolejce w Szczecinie.Mam pytanie do DYREKTOROW PGNIGE W SZCZECINIE ,POZNANIU ORAZ WARSZAWIE -CZY TO WYMYSLILI PO PIJANEMU W WARSZAWIE czy tez W SZCZECINIE ?
Obserwuj wątek
    • Gość: pijany gazownik Re: dobra i błyskawiczna obsługa Biura Obsługi K IP: *.ias.bredband.telia.com 10.01.14, 16:10
      Nie jestescie godni miec biuro gazowni w ciecinie...
      • adams96 Re: dobra i błyskawiczna obsługa Biura Obsługi K 13.01.14, 17:30
        Chyba jednak w głowach PLATFUSOW z PGNIGE cos sie w głowach pomieszało aby w sposob arogancki zlekcewazyc 300.000 miiasto z takim Biurem Obsługi Klijentow w Szczecinie.Pogonic to towarzystwo znaszego miasta i przestac płacic rachunki za zuzyty gaz .
    • Gość: Vlad.H. Klient! IP: *.FTTH.ispfabriek.nl 13.01.14, 21:27
      Nie klijent - ja pie...... analfabeci...
    • aysy.1 hey panie patryyoto :) 14.01.14, 05:26
      zbysio45 napisał:

> Kto mial doczynienia z tym Biurem na ul .Tama Pomozanska 26 moze sie tylko ro
      > zesmiac.
      nie czepiałbym się bo święty nie jestem w tej materii. jednak pisowski "patryyota" powinien wiedzieć, że nasz region to "Pomorze" a nie "Pomoże".
      będziesz zapewne pracował w ministerstwie edukacji jak pis weżmie władzę a może już pracujesz w wydziale oświaty w ramach obecnej kloakolicji:)
      • Gość: as Pgnig to cwana droga firma IP: *.ppp.polbox.pl 14.01.14, 11:12
        masz prawo do 1 odczytu rocznie ale możesz to zmienić .Deklarujesz że do 5 każdego miesiąca odczytasz licznik podasz meilowo , semesem lub telefonicznie dostaniesz rachunek na bieżąco także meilowo.Za to zostajesz ukarany dodatlkową opłatą ok 5 zł miesięcznie.
        • Gość: a Re: Pgnig to cwana droga firma IP: *.dynamic.chello.pl 10.05.14, 11:36
          Proponuje zapoznać się lepiej z cennikiem. Opłata jest większa ( w zależności od taryfy) o średnio 3,30 - 3,5 zł. Nikt Ci nie każe wybierać takiej opcji, ale skoro chcesz na bieżąco mieć fakturę to płać. Pamiętaj, że dostarczenie faktury i cała procedura jej stworzenia i wydrukowania też kosztuje.
    • zbysio45 Skandaliczne Biuro Obsługi PGNIGE w Szczecinie. 17.01.14, 16:01
      Zgadzam sie ze stwierdzeniem internautow ze firma PGNIGE drwi sobie z moieszkanciw Szczecina bo jej Biuro na Tamie Pomorzanskiej nie ma nawet własnego telefonu do kontaktu z odbiorcami gazu .Lokal tego Biura jest rowniez potwiedzeniem tego faktu bo dyrektorzy tej firmy w sasiednim budynku maja wieksze gabinety jak to Biruo .
      • Gość: cap kościelny Re: Skandaliczne ...Bysio45 IP: *.static.espol.com.pl 10.05.14, 12:37
        Czy prócz katechizmu, to w waszych "szkołach" parafialnych uczą czegoś jeszcze???
        "ul .Tama Pomozanska 26"
        Bysio45, ; PomoRZe - Tama PomoRZańska....
        "Klijenta.." ???
        Nie Bysio45 : Klienta!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka