Gość: Arek IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.01, 21:51 JAK Wam się podoba charakterystyczny zapaszek z zakładów chemicznych POLICE. Uważam że dziś tj.22.08.01 jest wyśmienity. Mieszkam na Niebuszewie.Czy u Was też tak "pachnie" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jawal Re: SMRÓD Z POLIC IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.01, 00:31 Gość portalu: Arek napisał(a): > JAK Wam się podoba charakterystyczny zapaszek z zakładów chemicznych POLICE. > Uważam że dziś tj.22.08.01 jest wyśmienity. > Mieszkam na Niebuszewie.Czy u Was też tak "pachnie" Mieszkam na Świerczewie i tu już smród nie dochodzi. Jednak często jestem w Policach o różnych porach dnia i nocy, i powiem ci, że czasami na Kuźnickiej nie można wyrobić. Zwłaszcza jak przerabiają fosforyty z Tunezji (autentyk) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogrg Re: SMRÓD Z POLIC IP: 212.160.165.* 23.08.01, 08:35 A ja mieszkam w Policach. Smrodek mam dwa - trzy razy w miesiacu i tylko wieczorami i noca. Przyznam sie, ze bardzie uciazliwa byla stara miesjka oczyszczalnia sciekow. Przy odpowiednim wietrze mialo sie mikraklima t szamba. Teraz scieki ida do oczyszczalni przemysclowej Zakladow Chemicznych i jest duzo lepiej. Mozecie sobie narzekac na smrodek - prawde powiedziawszy gorsze jest to co wdycham w Srodmiesciu w godzinach szczytu - ale przez ostatnie kilka lat ZCHP naprawde duzo zrobily by nie byc uciazliwymi dla mieszkancow i srodowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarosław Re: SMRÓD Z POLIC IP: 212.160.165.* 23.08.01, 08:51 Gość portalu: Arek napisał(a): > Czy u Was też tak "pachnie" Potwierdzam. U mnie też śmierdziało!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojciech Re: SMRÓD Z POLIC IP: *.kvarner.net 23.08.01, 10:15 Na Warszewie tez czesto SMIERDZI. Ale fachowcy z Polic twierdza, ze ten smrodek jest nieszkodliwy dla zdrowia. Jeszcze kiedys dojda do wniosku, ze jest nawet przyjemny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: SMRÓD Z POLIC IP: *.*.*.* 23.08.01, 11:41 Gość portalu: Arek napisał(a): > JAK Wam się podoba charakterystyczny zapaszek z zakładów chemicznych POLICE. > Uważam że dziś tj.22.08.01 jest wyśmienity. > Mieszkam na Niebuszewie.Czy u Was też tak "pachnie" Jak sie jedzie do Nowego Warpna i przejezdza "posrod" ZCh Police to od razu widze scenerie to filmu S-F. Od reki moznaby krecic film o bazie na innej planecie. A chyba tylko raz trafilem na naprawde potezny smrod. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jawal Re: SMRÓD Z POLIC IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 11:45 Gość portalu: Mike napisał(a): > Gość portalu: Arek napisał(a): > > > JAK Wam się podoba charakterystyczny zapaszek z zakładów chemicznych POLIC > E. > > Uważam że dziś tj.22.08.01 jest wyśmienity. > > Mieszkam na Niebuszewie.Czy u Was też tak "pachnie" > > Jak sie jedzie do Nowego Warpna i przejezdza "posrod" ZCh Police to od razu wid > ze > scenerie to filmu S-F. Od reki moznaby krecic film o bazie na innej planecie. > A chyba tylko raz trafilem na naprawde potezny smrod. Jeśli chcesz obejrzeć okolicę rodem z pierwszych scen "Terminatora" to pojedź do Huty Szczecin w nocy. Niezapomniane wrażenia Odpowiedz Link Zgłoś