blackexit 24.09.04, 16:00 spodobalo mi sie takie ogloszenie z onetu: Chciałbym kupić figurkę gipsową Millera w formie krasnala ogrodowego. Czy ktoś wie czy i ewentualnie gdzie można coś takiego nabyć? pozdrawiam black Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mimi Re: Ogłoszenie IP: *.asternet.pl / *.asternet.pl 24.09.04, 16:02 Może, za drobną opłatą, ja Ci ją wykonam jako zawieszkę witrażową, będziesz mógł mówić, że u Ciebie w domu Miller wisi... Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: Ogłoszenie 24.09.04, 16:06 Gość portalu: mimi napisał(a): > Może, za drobną opłatą, ja Ci ją wykonam jako zawieszkę witrażową, będziesz > mógł mówić, że u Ciebie w domu Miller wisi... re tam potem ktos sie zapyta co to i glupia bedzie. do obory to bym wstawil ale nie mma obory. pozdrawiam black Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Ogłoszenie IP: *.asternet.pl / *.asternet.pl 24.09.04, 16:08 Dzieło sztuki, to dzieło sztuki- kto będzie pytał? Sztuka jest sztuka...:) Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: Ogłoszenie 24.09.04, 16:09 Gość portalu: mimi napisał(a): > Dzieło sztuki, to dzieło sztuki- kto będzie pytał? Sztuka jest sztuka...:) no teraz to sztuka moze byc yttaka ze nikt nie pozna ze to miler. gdyby jeszce milera tak zrobic zeby nikt nie poznal ze to miler. czy ona ma miec cos z nieznalskiej ta sztuka? pozdrawiam black Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Ogłoszenie IP: *.asternet.pl / *.asternet.pl 24.09.04, 16:11 Ty zamawiasz- ty decydujesz, jaki jest PRAWDZIWY wizerunek Millera... Z tą oborą, myślę, że tonadający się motyw! :) Odpowiedz Link Zgłoś
erich_honecker Re: Ogłoszenie 24.09.04, 16:02 Herr Schwarzausgang, nie wiem czy pan wie, ze w Niemczech jest taki zwyczaj, zze sie te krasnale raz na jakis czas niszczy i kupuje nowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Ogłoszenie IP: *.asternet.pl / *.asternet.pl 24.09.04, 16:04 NASZE krasnale są NIEZNISZCZALNE i niezatapialne... Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: Ogłoszenie 24.09.04, 16:05 erich_honecker napisał: > Herr Schwarzausgang, nie wiem czy pan wie, ze w Niemczech jest taki zwyczaj, zz > e > sie te krasnale raz na jakis czas niszczy i kupuje nowe. i tak one koncza? pozdrawiam black Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś Marysia Re: Ogłoszenie IP: *.iscnet.pl 24.09.04, 16:07 sam widzisz blekeksi, ktos nie wyczul potrzeb rynku i jest klops. ja juz teraz inwestuje w nowy wzor www.kominki-salon.com.pl/img/rokita.jpg za 3-4 lata jak znalazl Odpowiedz Link Zgłoś
erich_honecker Millera nie mam, ale mam Rywina 24.09.04, 16:15 www.weinlandnet.ch/ac_kartenbilder/gartenzwerg.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Millera nie mam, ale mam Rywina IP: *.asternet.pl / *.asternet.pl 24.09.04, 18:00 O mój Boże! Straszliwy ten krasnal!!! :) Blacki, miły, na pewno takiego chcesz? I jeszcze żeby miał "twarz" Millera? Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: Millera nie mam, ale mam Rywina 24.09.04, 18:03 Gość portalu: mimi napisał(a): > O mój Boże! Straszliwy ten krasnal!!! :) > Blacki, miły, na pewno takiego chcesz? I jeszcze żeby miał "twarz" Millera? nie takiego nie jakiegos innego. zeby np mial ubranka pani szynyszyn i jej sliczny dzwieczny glos. pozdrawiam black Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna dziura senyszyn IP: *.espol.com.pl 24.09.04, 18:06 kiosk.onet.pl/_i/artykuly/0403/seneszyn_d.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: senyszyn IP: *.asternet.pl / *.asternet.pl 24.09.04, 18:17 Na widok tej pięknej kozuni, namyśliłam się i wolę tego krasnala nawet z twarzyczką Millera :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niemowa Re: senyszyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 19:26 a stowarzyszenia producentów krasnali ogrodowych (z obu stron granicy - erich jak to się u was nazywa?) o zdanie zapytać to nie łaska? Wzór przesłać do zatwiedzenia stowarzyszeniu. wzory są opatentowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biznesman Re: Ogłoszenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 12:59 jesteś pewny, że chodziło o jedną figurkę. nie opłaca się. Gdyby facet prowadził np. strzelnicę to moglibyśmy pogadać. Odpowiedz Link Zgłoś