Dodaj do ulubionych

Ogłoszenie

24.09.04, 16:00
spodobalo mi sie takie ogloszenie z onetu:

Chciałbym kupić figurkę gipsową Millera w formie krasnala ogrodowego.
Czy ktoś wie czy i ewentualnie gdzie można coś takiego nabyć?

pozdrawiam black
Obserwuj wątek
    • Gość: mimi Re: Ogłoszenie IP: *.asternet.pl / *.asternet.pl 24.09.04, 16:02
      Może, za drobną opłatą, ja Ci ją wykonam jako zawieszkę witrażową, będziesz
      mógł mówić, że u Ciebie w domu Miller wisi...
      • blackexit Re: Ogłoszenie 24.09.04, 16:06
        Gość portalu: mimi napisał(a):

> Może, za drobną opłatą, ja Ci ją wykonam jako zawieszkę witrażową, będziesz
        > mógł mówić, że u Ciebie w domu Miller wisi...

re tam potem ktos sie zapyta co to i glupia bedzie. do obory to bym wstawil ale
        nie mma obory. pozdrawiam black
        • Gość: mimi Re: Ogłoszenie IP: *.asternet.pl / *.asternet.pl 24.09.04, 16:08
          Dzieło sztuki, to dzieło sztuki- kto będzie pytał? Sztuka jest sztuka...:)
          • blackexit Re: Ogłoszenie 24.09.04, 16:09

> Dzieło sztuki, to dzieło sztuki- kto będzie pytał? Sztuka jest sztuka...:)

no teraz to sztuka moze byc yttaka ze nikt nie pozna ze to miler. gdyby jeszce
            milera tak zrobic zeby nikt nie poznal ze to miler. czy ona ma miec cos z
            nieznalskiej ta sztuka? pozdrawiam black
            • Gość: mimi Re: Ogłoszenie IP: *.asternet.pl / *.asternet.pl 24.09.04, 16:11
              Ty zamawiasz- ty decydujesz, jaki jest PRAWDZIWY wizerunek Millera...
              Z tą oborą, myślę, że tonadający się motyw! :)
    • erich_honecker Re: Ogłoszenie 24.09.04, 16:02
      Herr Schwarzausgang, nie wiem czy pan wie, ze w Niemczech jest taki zwyczaj, zze
      sie te krasnale raz na jakis czas niszczy i kupuje nowe.
      • Gość: mimi Re: Ogłoszenie IP: *.asternet.pl / *.asternet.pl 24.09.04, 16:04
        NASZE krasnale są NIEZNISZCZALNE i niezatapialne...
      • blackexit Re: Ogłoszenie 24.09.04, 16:05
        erich_honecker napisał:

> Herr Schwarzausgang, nie wiem czy pan wie, ze w Niemczech jest taki zwyczaj,
        zz
        > e
        > sie te krasnale raz na jakis czas niszczy i kupuje nowe.

i tak one koncza? pozdrawiam black
    • Gość: Jaś Marysia Re: Ogłoszenie IP: *.iscnet.pl 24.09.04, 16:07
      sam widzisz blekeksi, ktos nie wyczul potrzeb rynku i jest klops. ja juz teraz
      inwestuje w nowy wzor www.kominki-salon.com.pl/img/rokita.jpg
      za 3-4 lata jak znalazl
    • erich_honecker Millera nie mam, ale mam Rywina 24.09.04, 16:15
      www.weinlandnet.ch/ac_kartenbilder/gartenzwerg.jpg
      • Gość: mimi Re: Millera nie mam, ale mam Rywina IP: *.asternet.pl / *.asternet.pl 24.09.04, 18:00
        O mój Boże! Straszliwy ten krasnal!!! :)
        Blacki, miły, na pewno takiego chcesz? I jeszcze żeby miał "twarz" Millera?
        • blackexit Re: Millera nie mam, ale mam Rywina 24.09.04, 18:03

> O mój Boże! Straszliwy ten krasnal!!! :)
          > Blacki, miły, na pewno takiego chcesz? I jeszcze żeby miał "twarz" Millera?

nie takiego nie jakiegos innego. zeby np mial ubranka pani szynyszyn i jej
          sliczny dzwieczny glos. pozdrawiam black
    • Gość: czarna dziura senyszyn IP: *.espol.com.pl 24.09.04, 18:06
      kiosk.onet.pl/_i/artykuly/0403/seneszyn_d.jpg
      • Gość: mimi Re: senyszyn IP: *.asternet.pl / *.asternet.pl 24.09.04, 18:17
        Na widok tej pięknej kozuni, namyśliłam się i wolę tego krasnala nawet z
        twarzyczką Millera :)
        • Gość: niemowa Re: senyszyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 19:26
          a stowarzyszenia producentów krasnali ogrodowych (z obu stron granicy - erich
          jak to się u was nazywa?) o zdanie zapytać to nie łaska? Wzór przesłać do
          zatwiedzenia stowarzyszeniu. wzory są opatentowane.
    • Gość: biznesman Re: Ogłoszenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 12:59
      jesteś pewny, że chodziło o jedną figurkę. nie opłaca się. Gdyby facet
      prowadził np. strzelnicę to moglibyśmy pogadać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka