bbury 16.04.02, 13:59 dzięki Mike za obrazek... i ożywienie chwilowego trupa :) Mostek rzeczywiście niczego sobie... Dla niewtajemniczonych i zapomnialskich przypominam w miejsce hasła wpiszcie nazwę ulubionego miasta ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: skuter Re: forumszczecin@ żyje :) IP: 192.168.0.* 16.04.02, 14:06 bbury napisał(a): > Dla niewtajemniczonych i zapomnialskich przypominam w miejsce hasła wpiszcie > nazwę ulubionego miasta ;) a ja sie tak glupio spytam: co to jest?? gdzie , z czym i jak to sie je??? Odpowiedz Link Zgłoś
bbury Re: forumszczecin@ żyje :) 16.04.02, 14:11 Gość portalu: skuter napisał(a): > bbury napisał(a): > > > > Dla niewtajemniczonych i zapomnialskich przypominam w miejsce hasła wpiszc > ie > > nazwę ulubionego miasta ;) > > a ja sie tak glupio spytam: > co to jest?? gdzie , z czym i jak to sie je??? Klikasz (u góry) na "poczta" wpisujesz login: forumszczecin wpiszujesz hasło wchodzisz do skrzynki i oglądasz to co inni opublikowali :) PS postaraj się nie wykasować i i takie przypadki się zdarzały :))) Jeśli masz coś do opublikowani - zdjęcia szczecina itp itd to tam wysyłaj a zainteresowani sobie pobiorą. POZDRO :) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: forumszczecin@ żyje :) 16.04.02, 15:05 franekkk umiescil fotozagadke kto wie co to (ja nie) kto wie gdzie to ja tak :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skuter Re: forumszczecin@ żyje :) IP: 192.168.0.* 16.04.02, 15:30 franekkk napisał(a): > > franekkk umiescil fotozagadke > kto wie co to (ja nie) > kto wie gdzie to ja tak :)) sadzac po tym co widac jest to bialy niedzwiedz na sniegu i to ze schowana morda:) to tak mialo byc? czy po prostu nie dziala? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skuter Re: forumszczecin@ żyje :) IP: 192.168.0.* 16.04.02, 15:43 franekkk napisał(a): > > franekkk umiescil fotozagadke > kto wie co to (ja nie) "kibic" wracajacy z Pogoni po udanej bitwie z "kibicami" Lecha czy tez Lechii > kto wie gdzie to ja tak :)) park przy o,Beyzyma zgadlem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: forumszczecin@ żyje :) IP: 64.9.159.* 16.04.02, 15:44 Ciekawa fotka, nie wiem gdzie to jest.... ps Franek na milosc boska uzywaj jpeg, mniejsze....lol Odpowiedz Link Zgłoś
mike102 To jest LATARNIK! 16.04.02, 16:30 franekkk napisał(a): > > franekkk umiescil fotozagadke > kto wie co to (ja nie) > kto wie gdzie to ja tak :)) To jest rzezba latarnika. Wyrzezbila ja ta sama rzezbiarka co gryfa przed UM i matke z dzieckiem przed USC na Mickiewicza. Rzezba zostala niedawno gruntownie wyremontowana. Stoi na polnoc o UW. Odpowiedz Link Zgłoś
mike102 Re: To jest LATARNIK! 16.04.02, 16:38 mike102 napisał(a): > franekkk napisał(a): > > > > > franekkk umiescil fotozagadke > > kto wie co to (ja nie) > > kto wie gdzie to ja tak :)) > > To jest rzezba latarnika. Wyrzezbila ja ta sama rzezbiarka co gryfa przed UM i > matke z dzieckiem przed USC na Mickiewicza. Rzezba zostala niedawno gruntownie > wyremontowana. Stoi na polnoc o UW. pomnik Latarnika (w Parku Żeromskiego),pomnik Bogusława X i Anny Jagiellonki (w pobliżu zamku), pomnik Gryfa Pomorskiego (na przeciwko Urzędu Miejskiego) oraz Macierzyństwo(tzn. Kobieta z dzieckiem na przeciw Urzędu Stanu Cywilnego na Mickiewicza) mają wspólną rzecz:wszystkie te pomniki stworzyły dwie kobiety: Pani Leonia Chmielnik i Pani Anna Paszkiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: To jest LATARNIK! 17.04.02, 08:44 mike jak w innych 98 procentach ma racje admiralska na przeciw uw Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: To jest LATARNIK! 17.04.02, 08:46 slodki jezu franek nie uzyl jpg na milosc boska bo sie spieszyl a po drugie primo musial wykosic corela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK DZIWNY PODPIS IP: 64.9.159.* 16.04.02, 15:08 Jedna fotka jest z podpisem GLOS SZCZECINSKI, Ty Mike o co tu chodzi????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: DZIWNY PODPIS IP: 64.9.159.* 16.04.02, 15:09 TO ta fotka..... www2.gazeta.pl/getMailPart/Nowoclowy.jpg?ID=1018959478.466&Seq=2&name=Nowoclowy.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
mike102 Nie jestem autorem tych zdjec 16.04.02, 15:14 Gość portalu: JACEK napisał(a): > TO ta fotka..... > <a href="www2.gazeta.pl/getMailPart/Nowoclowy.jpg?ID=1018959478.466&Seq= > 2&name=Nowoclowy.jpg"target="_blank">www2.gazeta.pl/getMailPart/Nowoclowy.jpg?I > D=1018959478.466&Seq=2&name=Nowoclowy.jpg</a> To zdjecia z interka. Dalem je dla ilustracji naszych dyskusji, no i dla Was - Szczecinianie poza granicami! (stopniowo bede podsylal wiecej) A Twoj link wcale nie dziala! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Nie jestem autorem tych zdjec IP: 64.9.159.* 16.04.02, 15:19 Link dzialal dzialal....ty musisz kliknac na lewy przycisk na myszy........lol Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Nie jestem autorem tych zdjec 17.04.02, 12:36 odpowiedz dla gosi es i innych w polowie watku :)) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Nie jestem autorem tych zdjec 17.04.02, 12:48 Dzięki, no to moja ciekawość na razie milczy... Odpowiedz Link Zgłoś
mike102 NOWE ZDJECIA 19.04.02, 17:28 Wyslalem 11 nowych zdjec do skrzynki forumszczecin@. Tym razem sa to zdjecia mojego autorstwa - rowniez te ktore wyslalem wczesniej do galerii miasta. Wiecej Obsowi nie wysylam bo 2 tygodnie mijaja zanim umiesci ale jesli Redakcja chce to zapraszam do wziecia tych fotek i umieszczenia rowniez w galerii. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KamyK Re: NOWE ZDJECIA IP: 213.25.47.* 20.04.02, 03:49 Coś nie widać żadnych zdjęć! Jeszcze o 16 były (i to 7) Czy to ma być jakiś żart? Wandale w skrzynce forumszczecin?Niech no ja tylko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HSPS Re: ktoś skasował ??? IP: 5.2.1R1D* / 141.202.246.* 21.04.02, 18:22 dzisiaj (21.04) o godz. 18:20 zajrzałem do skrzynki, a tam nie ma zupełnie nic ! Czy kogoś całkiem pokręciło ? Odpowiedz Link Zgłoś
mike102 SKASOWANE 22.04.02, 09:58 Gość portalu: HSPS napisał(a): > dzisiaj (21.04) o godz. 18:20 zajrzałem do skrzynki, a tam nie ma zupełnie nic > ! > > Czy kogoś całkiem pokręciło ? No niestety ktos skasowal. Moze niechcacy. Jesli kogos interesuja te fotki to przesle majlem - podajcie adresy. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: było założyć stronę 22.04.02, 12:38 Wiecie co, jakiś czas temu usiłowałam wytłumaczyć Szanownemu Gronu, że ogólnie dostępne konto pocztowe nie jest najlepszym pomysłem do zbierania zdjęć i wszelkich danych. Do tego służą strony, najlepiej z programami dyskusyjnymi. A pisząc o najjaskrawszych wadach konta, pisałam też m.in. o tym, że ginięcie materiałów trzeba od razu założyć, bo wystarczy jeden bałwan ze spaczonym poczuciem humoru i tyle. Albo ktoś niezorientowany w obsłudze poczty... Na razie mam smętną satysfakcję, że sprawdza się, co mówiłam, ale może by jednak rozważyć koncepcję założenia strony? Uprzedzając ew. protesty bburego - nie kierują mną szaleńcze ambicje rządzenia forum czy coś w tym stylu. Głupio jednak patrzeć, jak większość czasu spędzacie na dyskusjach, gdzie się podziały zdjęcia - a potem i tak wracacie do starego sposobu rozsyłania obrazków po prywatnych kontach. A ponadto na stronie dyskusyjnej można od razu i obejrzeć obrazek, i pogadać o nim, a nie ganiać po różnych forach, żeby parę zdań zamienić. Odpowiedz Link Zgłoś
obs Ślijcie na mnie (jeśli chcecie) 22.04.02, 13:55 Obiecuję, że dwutygodniowe obs-uwy nie będą się już zdarzać. Mike trafił na zły moment, tj. święta i lukę po Laurze74, która przed odejściem z firmy zajmowała się m.in. umieszczaniem fotek w galerii (pozdrowienia Laurko, jeśli to czytasz ;-) Pomysł forumgazeta jest OK. Macie superpomysły. Bbury, tekst o tym, jak nas widzą na innych forach - w przygotowaniu. A jotpegi ślijcie proszę równolegle na skrzynkę forumgazeta i na obsa. Jak coś zgnie z ogólnodostępnej, to chociaż będzie sznasa, że w galerii, choćby z małą obs-uwą, ale za-obs-erwujecie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mike102 wyslalem... 23.04.02, 10:48 obs napisał(a): > Obiecuję, że dwutygodniowe obs-uwy nie będą się już zdarzać. Mike trafił na zły > moment, tj. święta i lukę po Wyslalem do Ciebie Obs i rownoczesnie do forumszczecin@. Niestety mamy jakiegos malego zlosliwca, badz maniakalnego czysciciela skrzynek na forum... :-))) No, trzeba bedzie poczekac a Obs da do galerii. Beda ze 3 nowe, ale na milosc boska, nie rozjasniaj mi tak fotek (jak np. zdjecie city!) Odpowiedz Link Zgłoś
obs Re: wyslalem... 24.04.02, 14:59 mike102 napisał(a): > Wyslalem do Ciebie Obs i rownoczesnie do forumszczecin@. Trzy nowe zdjęcia Mike'a już widać w galerii wyborcza.gazeta.pl/info/artykul.jsp?xx=539776&dzial=szs010108&rze=gol_male4_8_12_16&tablica =document&poz=0 Odpowiedz Link Zgłoś
mike102 Re: wyslalem... 24.04.02, 15:06 obs napisał(a): > mike102 napisał(a): > > Wyslalem do Ciebie Obs i rownoczesnie do forumszczecin@. > > Trzy nowe zdjęcia Mike'a już widać w galerii > <a href="wyborcza.gazeta.pl/info/artykul.jsp?xx=539776&dzial=szs010108&r > ze=gol_male4_8_12_16&tablica"target="_blank">wyborcza.gazeta.pl/info/artykul.js > p?xx=539776&dzial=szs010108&rze=gol_male4_8_12_16&tablica</a> > =document&poz=0 Obs - pod Dana to mozna podpisac oj Dana, Dana... :-))) A znalazlbys chwile i jeszcze raz przycial to zdjecie city - no nie moge na to patrzec tak paskudnie rozjasnione. Zeby to jeszcze 3-5% ale to jest masakra! A to moje ulubione zdjecie! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
obs Re: wyslalem... 24.04.02, 15:09 mike102 napisał(a): > A znalazlbys chwile i jeszcze raz przycial to zdjecie city - no nie moge na to > patrzec tak paskudnie rozjasnione. Zeby to jeszcze 3-5% ale to jest masakra! A > to moje ulubione zdjecie! :-))) Fotoreporterzy w terenie. Bez nich się nie da poprawić. Ale jak się da, to się poprawi. Odpowiedz Link Zgłoś
mike102 fotki 24.04.02, 15:21 obs napisał(a): > mike102 napisał(a): > > A znalazlbys chwile i jeszcze raz przycial to zdjecie city - no nie moge n > a to > > patrzec tak paskudnie rozjasnione. Zeby to jeszcze 3-5% ale to jest masakr > a! A > > to moje ulubione zdjecie! :-))) > > Fotoreporterzy w terenie. Bez nich się nie da poprawić. Ale jak się da, to się > poprawi. Ok. faktycznie budynki sa w cieniu i moze trudno cos z tym zrobic - no chyba ze by wokanac fotke o 6.00 rano latem. Ogolnie zauwazylem ze wiekszosc obiektow trzeba w Szczecinie fotografowac przed poludniem. Podeslalem Ci 5 nastepnych fotek, 4 nowe. Odpowiedz Link Zgłoś