Dodaj do ulubionych

Rzpoczęła się akcja Pogoń-Lech przyjaciele!!!

IP: 2.4.STABLE* / 10.10.10.* 17.04.02, 16:52
Od trzech dni trwa akcja pod hasłem "POGOŃ-LECH PRZYJACIELE". Wiadomo,iż Lech
wróci najprawdopodobnie do I ligi.Majac na uwadze podobnie liczna i wspaniałą
publiczność jak w Poznaniu działacze klubu kibica postanowili zawiązać jak to
określili "sztamę pokoju" i wspolnie po przyjacielsku kibicować podczas meczów
POgoni i Lecha. To juz druga taka akcja po udanym zawarciu paktu zgody z
Warszawską Legią!Wspaniale, że powoli nasladujemy Europejskie zwyczaje, dalekie
od nieuzasadnionej nienawisci.
Obserwuj wątek
    • Gość: fan Re: Rzpoczęła się akcja Pogoń-Lech przyjaciele!!! IP: 192.168.1.* 17.04.02, 17:36
      Jeste za- a nawet przeciw
      • Gość: kibol Re: Rzpoczęła się akcja Pogoń-Lech przyjaciele!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 23:59
        Nawet w 3 lidze Lecha nienawidze !!!

Lech zdechł kolejorz !!!
        • Gość: kowal Re: Rzpoczęła się akcja Pogoń-Lech przyjaciele!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.04.02, 14:11
          nigdy w zyciu lech zdech jebal go pies
          • Gość: max Re: Rzpoczęła się akcja Pogoń-Lech przyjaciele!!! IP: 158.143.136.* 07.06.02, 21:21
            LECH, LECH KOLEJORZ!!!!!!!!!!!!!!!!!
            pOGON SLEDZIE, SYFEM JEDZIE!!!!!!!!!!!!!!!
            JESTESCIE NA NAS ZA CIENCY I BOICIE SIE, ZE WROCILISMY I SKOPIEMY WAM TYLKI...
            HA HA
            • lsztuka Re: Rzpoczęła się akcja Pogoń-Lech przyjaciele!!! 19.06.02, 12:22
              czochraj sie pojebie z krainy kwitnacej bulwy
              kampania ziemniiaczana zaczyna sie wczesna jesienia takze do zobaczenia na
              stadionie na twardowskiego serdecznie zapraszamy!!!!!!!!1
            • Gość: Nedone Re: Rzpoczęła się akcja Pogoń-Lech przyjaciele!!! IP: *.nowacom.pl 20.06.02, 21:03
              PIERDOLE TYCH JEBANYCH kolejorzy W DUPE!!!!!!! POGOŃ RULEZ I TAK ZOSTANIE NA
              ZAWSZE!!!!
              • Gość: slowikk Re: Rzpoczęła się akcja Pogoń-Lech przyjaciele!!! IP: 62.233.173.* 20.06.02, 21:35
                Kij kolejorzom w odbyt nie ma pokoju bo niby czemu?? poznan faworyzowany przez
                wawe to sie moze w dupe pocalowac, a pogon traktowana jest jak jakis przydupek,
                huj im w dupe i poznaniakom i warszawiakom
        • Gość: tomek Re: Rzpoczęła się akcja Pogoń-Lech przyjaciele!!! IP: *.lodz.dialog.net.pl 08.07.02, 10:49
          Moze mi ktos wytlumaczy skad i odkad wziela sie milosc do Legi? Jak mozna lubic
          klub ktory przez tyle lat komuny kradl zawodnikow i panoszyl sie po lidze z
          duzym poparciem wladzy. Jeszcze ta ich wielkomiejskosc przeciez Szecin jest 100
          razy ladniejszy i co z tego ze mniejszy.Wieksze sa Paryz i Londyn a Warszawa to
          normalne miasto przez ktore sie przejezdza sie jak przez Krakow czy Wroclaw.
          Pozdrawiam.
          • Gość: pit74 Re: Rzpoczęła się akcja Pogoń-Lech przyjaciele!!! IP: *.agro.ar.szczecin.pl 20.09.02, 13:33
            przyłączam się do opinii kolegi :-)) pozdr.
      • Gość: surus Ludzie :zastanówcie się !!! IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 05.05.02, 09:19
        Jestem ultrasem Lecha.W pierwszej chwili gdy usłyszałem o tej akcji to myślałem
        że jest to spóżniony Prima Aprilis.Mamy zrobić zgodę z Pogonią ?
        Powiem tyle :zapomnijcie o tym ;nikt kto ma zgodę z oszołomami z Wawy ,kto tyle
        razy bluzgał na LECHA nie może liczyć na naszą przyjażń.Podobno stąd ten
        pomysł ,że boicie się jeżdzić na kadrę i na inne ciężkie wyjazdy i
        wymyśliliście sobie sztamę z LECHEM.Żadnej zgody z paprykarzami.
        Idzcie Legię w dupe całować a nie nas !
        LECH-ARKA-CRACOVIA
        • Gość: ose Re: Ludzie :zastanówcie się !!! IP: *.wci.univ.szczecin.pl 06.05.02, 12:19
          Surus...spadaj buraku!!!
        • Gość: KRIS Re: Ludzie :zastanówcie się !!! IP: *.uznam.net.pl / 192.168.2.* 19.05.02, 19:52
          SAM SIE W DUPE POCAŁUJ .MAM GDZIES CIEBIE I CAŁY POZNAŃ TY DEBILU
        • Gość: louis Re: Ludzie :zastanówcie się !!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.02, 23:07
          Ty debilu!!! JEstes jakims oszolomem!!! Nic tylko bys lał po mordzie co?
          Myslisz ze jestes taki fajny bo sobie powiedziales o Polakach ze sa
          paprykarzami??? Zastanow sie co mowisz kretynie!!!
      • Gość: Kargul Chyba was pogieło na wiosnę IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 21:11
        Od razu widać ze to pomysł kogoś kto nigdy nie był na meczu. Sztama z
        Kolejorzem......chyba Stali Stocznia bo my Pogoń Walcząca nie jesteśmy tym
        zainteresowani
        • Gość: piost Re: Chyba was pogieło na wiosnę IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.05.02, 11:24
          Twoja pogoń to POGOŃ SRAJĄCA !!!
          • Gość: piost Re: POGOŃ SRA..................... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.05.02, 11:28
            Wasza pogoń to POGOŃ SRAJĄCA !! Nie potraficie uszanować historii bo nie macie
            o niej pojęcia. Cała ta akcja z Pogonią Walczącą tylko osłabiła naszą drużynę,
            a z was "prawdziwi fani" - piłkarskich psychodelików .
            • Gość: pogońfan Re: POGOŃ SRA..................... IP: 213.77.101.* 27.06.02, 15:17
              sperdalaj w dupę jebany wsiarzu poznański. wszyscy poznaniacy to kurwy a twoja
              matka czochrała się z bulwą ziemniaka jak wszystkie szczawice z tego
              kurewskiego miasta.Pierdlnij sobie kolejową szyną w łeb pojebie poznański.
              • Gość: lech Re: POGOŃ SRA..................... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 04.08.02, 02:29
                Gość portalu: pogońfan napisał(a):

> sperdalaj w dupę jebany wsiarzu poznański. wszyscy poznaniacy to kurwy a
                twoja
                > matka czochrała się z bulwą ziemniaka jak wszystkie szczawice z tego
                > kurewskiego miasta.Pierdlnij sobie kolejową szyną w łeb pojebie poznański.

Jakiś ty kurwa wygadany pojebusie. he he
                forza Zagłębie !!!!!!!!!!!!!
                he he pedały
    • Gość: miki Re: Wreszcie ktos chce Europy! IP: 2.4.STABLE* / 10.10.10.* 18.04.02, 00:19
      Super pomysł!trzeba nasladowac inne kraje! po ch.. ta nienawisc i z jakiego
      powodu!tgo chyba nikt nie wie. Oby ta akcja została zakonczona sukcesem i pyry
      beda nas mile witac a my ich!
      • milseog Re: Wreszcie ktos chce Europy! 18.04.02, 10:41
        popieram i uwazam, ze my jako kibice pogoni, powinnismy witac kazdych
        przyjezdnych i proponowac im to samo. dzieki temu jak akurat trafimy np. do
        krakowa bedziemy mogli bezpiecznie chodzic po miescie w naszych barwach.
        popieram. to zajebisty pomysl. wiecej takich trzeba.
        • Gość: Leon Re: I tak trzymać!!! IP: 2.4.STABLE* / 10.10.10.* 18.04.02, 12:32
          Ciesze, ze sa ludzie ktorzy chca pokoju! W Poznaniu tez sie znalazło kilku
          chetnych na www.gazea.pl ( Poznań ). Poczekamy zobaczymy...
          • Gość: Zbigniew Do Leona IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.04.02, 15:54
            Witam.
            Poczytałem o tym co piszesz zarówno tu, jak i w części poznańskiej gazety.
            Niestety musze stwierdzić że nigdy nie dojdzie do zgody pomiędzy Szczecinem a
            Poznaniem z jednej podstawowej przyczyny - jak widac po tekstach (często
            obraźliwych) pisanych w części poznańskiej pod Twoim adresem, to w większości
            (na szczęście nie wszyscy !) wypowiadają się jak dzieci, które wyszły spod
            sukienki mamusi i próbuja pokazać jacy to oni są dorośli i tylko zadymy im w
            głowie. Zrobi jeden z drugim zadymę i potem głowa do góry jaki to jeden z
            drugim jest bohater ! A to jest szczeniactwo i głupota !!!
            Gdyby to byli dorośli i kulturalni ludzie (bo i kultury im brak niestety - nie
            wszystkim!) to właśnie bohaterstwem dla nich by było spróbować wyciągnąć rękę
            do kibiców z innych klubów.
            Także mimo wszystko nie widze szans na zgodę, no chyba ze kiedyś, jak w
            Poznaniu wyrośnie nowe pokolenie, bardziej kulturalne od obecnego.
            Czas pokaże.

I mały apel do wszystkich !
            Nikt nikogo nie będzie zmuszał, aby kochac inny klub, ale szanujmy się jako
            ludzie !!! A tego w tym kraju brak !
            • Gość: delta Re: Do Leona IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.02, 16:45
              Gość portalu: Zbigniew napisał(a):

> Witam.
              > Poczytałem o tym co piszesz zarówno tu, jak i w części poznańskiej gazety.
              > Niestety musze stwierdzić że nigdy nie dojdzie do zgody pomiędzy Szczecinem a
              > Poznaniem z jednej podstawowej przyczyny - jak widac po tekstach (często
              > obraźliwych) pisanych w części poznańskiej pod Twoim adresem, to w większości
              > (na szczęście nie wszyscy !) wypowiadają się jak dzieci, które wyszły spod
              > sukienki mamusi i próbuja pokazać jacy to oni są dorośli i tylko zadymy im w
              > głowie. Zrobi jeden z drugim zadymę i potem głowa do góry jaki to jeden z
              > drugim jest bohater ! A to jest szczeniactwo i głupota !!!
              > Gdyby to byli dorośli i kulturalni ludzie (bo i kultury im brak niestety - nie
              > wszystkim!) to właśnie bohaterstwem dla nich by było spróbować wyciągnąć rękę
              > do kibiców z innych klubów.
              > Także mimo wszystko nie widze szans na zgodę, no chyba ze kiedyś, jak w
              > Poznaniu wyrośnie nowe pokolenie, bardziej kulturalne od obecnego.
              > Czas pokaże.

Tak a w Szczecinie jest takie pokolenie ktore Lecha szanuje! zastanow sie co
              piszesz...

> I mały apel do wszystkich !
              > Nikt nikogo nie będzie zmuszał, aby kochac inny klub, ale szanujmy się jako
              > ludzie !!! A tego w tym kraju brak !

• Gość: red Re: Do Leona IP: *.fish.ar.szczecin.pl 18.04.02, 17:40
                Stara to prawda ze wojna rujnuje a zgoda buduje ale nie wszyscy się jeszcze do
                tego przekonali.
                Tu chyba nawet Colin Powell nie pomoże.
            • Gość: filmk Re: Do Leona IP: *.univ.gda.pl 25.04.02, 16:52
              Masz racje, kochac sie nie musimy, ale zwykly szacunek dla rywala, to juz cos.
              Tez tak uwazam i tak trzymac.
              filmk fan Pogoni
        • Gość: jelcyn Re: Wreszcie ktos chce Europy!- to wyjedz z Polski IP: *.omega.szn.pl 30.04.02, 14:10
          sorry, ale osmieszasz sie piszac w ten sposob napewno nie tylko w moim imieniu
          czy wiesz , ze przed ostatnim meczem lech-POGON w pucharze ligi 20tys idacych
          na mecz poznanskich kibicow niezaleznie od wieku miala tylko jedna pisenke na
          ustach :" pogon sledzie..." i jak myslisz co wiekszosc z nich pomysli o nas
          wszystkich. Nie wydurniaj sie wiecej czlowieku!!! bo lech to sa kurwy z krainy
          kwitnacej bulwy!!!!!!!
    • Gość: Leon Re: Trzeba wiary!!! IP: 2.4.STABLE* / 10.10.10.* 18.04.02, 19:08
      Moze brzmi to idealistycznie ale trzeba naprawde zakopac topor wojenny!Miszkamy
      tuz przy granicy i caly czas probuje wytłumaczyć kibicom z Poznania, ze w
      Niemczech, Angli czy Szwecji nie leja sie i obrazaja tylko dlatego ze ktos
      jest z innego miasta. Tam jest kultura i szacunek.Pilka to zabawa i tyle. Ja
      sam nie mam na mysli miłości do Lecha.Choc przyznam ze bardzo polubilem ich
      stadion i doping. Ale nie dlatego ze np. jestem w Warszawy i kocham Polonie a
      nie mam stadionu i kibicow ( tak jest w przypadku Polonii ) i zazdrosze
      Lechowi. Tylko wlasnie dlatego ze jestesmy bardzo podobni. Zarowno obiekt jest
      podobny jak i tłumnie przychodzaca na mecze publicznosc. Badzmy wobec siebie
      neutralni bo dlaczego jakis Lechita miałby kochac szczecinian i nasz klub. Ja
      mimo sztamy z legia kłade na nia laske ale nie obrazam ich kibicow, nie bije
      ich itp. Jak Dubiela wbił Legii gola na 2:2 w 92 min. to cały stadion
      krzyczał " nie ma lidera w Warszawie nie ma lidera " i to było super ale nikt
      ich nie bił ani oni sie nie obrazali. To samo zycze sobie z Lechem i innymi
      klubami.
      • Gość: REKIN Re: Trzeba wiary!!! IP: 2.4.STABLE* / 10.10.10.* 18.04.02, 21:58
        Ja proszę, a nawet błagam ludzie nie wypowiadajcie się na tematy o których nie
        macie zielonego pojęcia (a tak jest w przypadku spraw kibicowskich), jeżeli
        uważasz, że w Angli, Francji czy Niemczech wszyscy kibice mają ze sobą zgodę.
        Otóż zapewniam cię, że tak nie jest. Mi poprostu ręce opadają jak czytam takie
        porypane teksty.
        Pogoń - Legia
        • Gość: REKIN Re: Trzeba wiary!!! IP: 2.4.STABLE* / 10.10.10.* 18.04.02, 22:01
          I nie wiem czemu mam taki sam ip jak ten przygłupi Leon.
          • Gość: Leon Re: Rekin!!! IP: 2.4.STABLE* / 10.10.10.* 18.04.02, 22:37
            Rekin jakbys pojezdził po Europie to byś zobaczył co sie dzieje na tadionach!
            nikttu nie mowi o miłości za granica. HSV np. nie lubi Bayernu ( jak wiekszosc
            niemieckich kibicow ) i na mecze z nimi zachowane sa srodki bezpieczenstwa. Ale
            w 80 % hamburskim kibicom czy kibicom Liverpoolu zwisa kto przyjezdza. Olewaja
            ich i tyle. Skupiaja sie na kibicowaniu a nie na nienawisci. Jako przykład
            przepaści jaka nas dzieli z piłkarska Europa jest reakcja kibiców Polski i
            Niemiec na fakt znoszenia kontuzjowanego piłkarza drużyny przyjezdnej na
            noszach. U nas krzyczą " wypierdalaj!wypierdalaj" a niemcy " dowidzenia". Masz
            kulture nasza i ich! Rekin zastanow się lepiej nad podaniem ręki ludziom z
            innych miast i nad wspolnym ogladaniem spotkan. Pozdrawiam!
            • Gość: UGG Re: Rekin!!! IP: *.lara.com.pl 18.04.02, 23:26
              "Jak Dubiela wbił Legii gola na 2:2 w 92 min. to cały stadion
              krzyczał " nie ma lidera w Warszawie nie ma lidera " i to było super ale nikt
              ich nie bił ani oni sie nie obrazali."
              Co ty stary pier... za głupoty?! Kim Ty jesteś i co próbujesz zrobić?!
              P.S
              I jaka zgoda na lini Szczecin-Poznań?! "Zejdz na ziemie" albo przyznaj sie,ze
              niezły masz ubaw gdy widzisz jak niektórzy "łykają" takie texty.
              • Gość: Leon Re: UGG IP: 2.4.STABLE* / 10.10.10.* 18.04.02, 23:47
                UGG nie mam ubawu! pamietasz jak nam narzucono "miłość" z legia a kiedyś była
                nieuzasadniona nienawiść. Wiadomo nie od dzis ze do paktu zgody z warszawiakami
                doszło w wyniku interwencji mediatorów Policji. Mieli juz dosyc napier... sie
                dwoch zajebiscie licznych grup kibicow i zaproponowali układ. doszło to do
                skutku. Ja nie lubie legii osobiscie ale ciesze sie ze jak oni przyjezdzaja do
                nas to stoja spiewaja i kibicuja legii i sa bezpieczni i to samo ja mam na
                Łazienkowskiej. Ale faktem jest ze było super jak w 90 min. Legia krzyczała "
                may lidera w w-wie may lidera" a po bramce cały stadion krzyczał " nie ma
                lidera w w-wie nie ma lidera". Tak było! jesli to podwazasz to poprostu
                kłamiesz. Podałem to jako przykład. Zawsze podczas meczu sa emocje. Piłka to
                teatr i nie czarujmy sie ze jak kibicujesz pogoni a ona przegrała u siebie np.
                z z druzyna x w ostatniej minucie to jej kibicow zapraszamy chetnie na piwo.
                Ale trzeba sie zmobilizoac odetchnac chwile i rzecywiscie pojsc na tego
                browarka bo sa takie rzeczy jak praca, choroby i inne gowna ktore sa duzo
                bardziej szare. Dlatego Lech - Pogoń przyjaciele!
          • Gość: armic Re: Trzeba wiary!!! ad. Rekin IP: *.devs.futuro.pl 20.04.02, 00:56
            Rozumiem rekin,ze mozesz sie z kims nie zgadzac, ale nie nazywaj kogos
            przyglupem, skoro nic o nim nie wiesz. To fakt - nie wszyscy kibice na
            zachodzie Europy sie kochaja (szczegolnie w Niemczech), ale uwazam, ze
            generalnie nam jeszcze bardzo daleko do takiej kultury kibicowania, jaka jest
            np. w Anglii. To, co proponuje Leon jest wlasnie malym krokiem w kierunku
            takiej wlasnie kultury. Sport ma cieszyc oko, a nie je podbijac. Akurat tak sie
            sklada, ze mam liczna rodzine w Poznaniu i nie czuje sie najlepiej idac po
            ulicach tego miasta i myslac: Boze, zeby tylko ktos przypadkiem nie uslyszal,
            ze jestem ze Szczecina. Sytuacja jest chora, a Leon robi krok w kierunku jej
            uleczenia. Dlatego jestem za. Bez wzgledu na realne szanse powodzenia i efekty
            to bardzo dobra propozycja. Pogon - Legia przyjaciele, Pogon - Lech
            przyjaciele !!! Dlaczego nie ?
            • Gość: Leon Re: armic na poziomie! IP: 2.4.STABLE* / 10.10.10.* 20.04.02, 04:24
              armic nie bede ci jeszcze raz czadził bo to uczyniłem an poznanskiej stronce
              ale mam nadzieje ze Twoje dzici i moje beda miały takie same poglady. Widac zes
              facet na poziomie i z klasa! Browar dla ciebie! ja z Pogodna a Ty?
    • Gość: mp Re: Rzpoczęła się akcja Pogoń-Lech przyjaciele!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.02, 00:15
      Moje uwagi mozecie sobie przeczytac ne forum-poznan wiec nie bede ich powtarzal(mysle ze je przeczytacie)
      Tak odbiegajqac od tematu to mam nadzieje ze Wasi pilkarze mimo przyjazni postaraja sie odebrac punkty legii w
      najblizszym spotkaniu.
      Naprawde chcialbym w I lidze przyjechac na mecz Pogoni z Lechem usiasc miedzy Wami, pic PIWO i
      przekrzykujac sie nawzajem dopingowac swoje druzyny. Wtedy zawsze bylyby pelne stadiony.
      Swoja droga wspolczuje Wam tego zamieszania wokol klubu i nieporozumien z Bekdasem!!!
      Poza tym mamy gonic EUROPE i dawac przyklad innym kibicom a nie sie bez sensu nienawidzic!!!, ale coz- to w
      koncu MY Polacy!!!! - musimy sie zmienic. POZDR
      • Gość: LEON Re: Z piwkiem to spokojnie!!! IP: 2.4.STABLE* / 10.10.10.* 19.04.02, 01:34
        Z piwkiem na meczu to spokojnie! Chyba nie da rady pic na meczach bo to imprezy
        sportowe ale pax po meczu zapraszam na browara! Ciesze sie ze sa ludzie w
        Poznaniu na poziomie i chca innego footbolu no i otoczki innej! ale by bylo
        super gdybysmy razem mogli kibicowac u nas ponad 25 tys i u was tez! jupiterki!
        to sa mecze! wiekszosc "starych" kibicow ma juz dosc bojek i nienawsci. To
        małolactwo szuka zadym. Oni nie skupiaja sie na meczach ( wiekszosc nawet nie
        zna dobrze skladu i tradycji klubów ) ale na zadymach. ale tojuz głebszy temt-
        brak mozliwosci spalenia energi ktora naturalnie zbiera sie u młodych ludzi.
        Mowimyo Angli i innych krajach ale tam łepki mają warunki do gry w piłę, w
        tenisa itp. i chyba spalaja ta energir pozytywnie a u nas dramat z zapleczem
        sportowym! Pogoń-Lech Przyjaciele!
    • spik Re: Rzpoczęła się akcja Pogoń-Lech przyjaciele!!! 19.04.02, 08:50
      www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=249&wid=1643375&aid=1659005
      > polecam lekturę.
      > nie czytać bezposrednio przed zaśnięciem !!!!
      • Gość: Budrys Re: Rzpoczęła się akcja Pogoń-Lech przyjaciele!!! IP: *.sssa.com.pl 19.04.02, 10:22
        Leon – zawodowo zajmuje się manipulacjami !
        Ale może chodzi o coś zupełnie innego w relacjach Szczecin - Poznań ?
        Mój sąsiad zawiózł swoje dziecko na konsultacje do szpitala onkologicznego we
        Wrocławiu.
        Po powrocie zastał kpl. rozbite auto ( szyby , opony , lusterka ) którym nie
        mógł wrócić do Szczecina. Trafił na kibiców / idiotów ze Śląska.
        Ogólnie przykra sprawa.
        Zaś pewien „poznaniak” opowiadał mi jak to przyjechał do Szczecina odwiedzić
        rodzinkę , pojechali jego nowym autem na kąpielisko Głębokie – efekt --
        rozbite szyby.
        Może ktoś z Was może mi wyjaśnić dlaczego tak jest ?
        • Gość: Leon Re: Panowie!Panowie! IP: 2.4.STABLE* / 10.10.10.* 19.04.02, 13:02
          Panie spik załosny to ty jestes. nie wiem co moze byc załosnego w akcji pokoju.
          moze kazda probe nawoływania do pokoju i sztamy nazwiesz załosna. Zadam ci
          pytanie!!! Czy lepiej zeby sie naper.... na meczach, nienawidzic, palic, flagi
          albo kogos zabic. Czy fajnie jak wrocisz po meczu do domu a ojciec cie spyta
          jak tam mecz Lech-Pogon. A ty powiesz: zajebiscie! spaliłem 2 flagi, skopałem 4
          kibicow śledzi, rzuciłem kamieniem w zawodnika Pogoni...A ojciec zapyta: ale
          jak mecz? A ty: nie wiem! wynik 1:1 ale nie wiem kto bramki strzelił. Takich
          kolesi jest setki i obawiam sie ze ty mozesz byc jednym z nich. I uwazasz dalej
          ze to załosne ogladac mecze wspolnie w pokoju?ciekawe czemu na zuzlu sie nie
          nap.... przeciez tez sa ekipy z roznych miast. moze jest zagłosno albo spain
          jest za duzo....
          • spik Panie Leonie nieporozumienie 19.04.02, 13:34
            Gość portalu: Leon napisał(a):

> Panie spik załosny to ty jestes. nie wiem co moze byc załosnego w akcji pokoju.
            >
            > moze kazda probe nawoływania do pokoju i sztamy nazwiesz załosna. Zadam ci
            > pytanie!!! Czy lepiej zeby sie naper.... na meczach, nienawidzic, palic, flagi
            > albo kogos zabic. Czy fajnie jak wrocisz po meczu do domu a ojciec cie spyta
            > jak tam mecz Lech-Pogon. A ty powiesz: zajebiscie! spaliłem 2 flagi, skopałem 4
            >
            > kibicow śledzi, rzuciłem kamieniem w zawodnika Pogoni...A ojciec zapyta: ale
            > jak mecz? A ty: nie wiem! wynik 1:1 ale nie wiem kto bramki strzelił. Takich
            > kolesi jest setki i obawiam sie ze ty mozesz byc jednym z nich. I uwazasz dalej
            >
            > ze to załosne ogladac mecze wspolnie w pokoju?ciekawe czemu na zuzlu sie nie
            > nap.... przeciez tez sa ekipy z roznych miast. moze jest zagłosno albo spain
            > jest za duzo....

- Szanowny Panie Leonie , nie bacząc na mój podgląd nt Pana działalności na tym
            forum pragnę tylko wyjaśnić pewne nieporozumienie.Autorem wulgarnego wpisu jest
            niejaki Camara,aktywista forum poznańskiego.Osobnik pod loginem spik czyli moja
            skromna osoba podała jedynie link przekierowujący wraz z małym
            komentarzem.Zważywszy na fakt ,że moj login wystapił w Pana tyradzie oczekuję
            przeprosin.
            • Gość: Leon Re: nieporozumienie :) IP: 2.4.STABLE* / 10.10.10.* 19.04.02, 13:45
              Panie spix jesli udostepniles link to oki ale ten aktywista nie musi podpisywac
              sie pana pseudonimem. a swoja droga ciekawe czy pan podziela poglady kolegi-
              aktywisty?Lech-Pogon przyjaciele!!!
              • spik Re: nieporozumienie :) 19.04.02, 14:18
                Chyba jednak się nie do końca zrozumieliśmy.Trudno.
                Co do Pana pytania - jestem za tzw. kulturalnym dopingiem , bo mój klajniak
                bardzo lubi chodzić na mecze.
    • Gość: Leon Re: ZOBACZCIE CO NA TO POZNAŃ!!! IP: 2.4.STABLE* / 10.10.10.* 19.04.02, 14:11
      www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=249 - polecam gorąco
      zapoznanie sie reakcja kibicow Lecha na akcje. Szczerze mowiąc nie wierzyłem ze
      az tylu jest za. Najwyraźniej widać ze nasze społeczeństwo sie zmienia choc na
      poczatku akcji w Pozaniu było pesymistycznie!POGOŃ-LECH PRZYJCIELE!!! ( DLA
      TYCH KTORZY NIE LUBIA SŁOWA "PRZYJAŹŃ" - POGOŃ-LECH ZGODA!!! )
      • Gość: bylciu Re: ZOBACZCIE CO NA TO POZNAŃ!!! IP: 2.4.STABLE* 23.04.02, 09:19
        Swiretny pomysł mam nadzieje ze w przyszlym roku nie pojawia sie koszulki Lech
        walczacy ... zycze im długiego bytu w I lidze ... oj moja Pogonii ... trzymaj
        się ...
    • Gość: Leon Re: Na meczu z Legią pozdrawiamy Lecha! IP: 2.4.STABLE* / 10.10.10.* 19.04.02, 15:59
      Z nieoficjalnych źródeł wiadomo, iż pewna grupa szczecinskich kibicow, ktora
      wybiera sie do Warszawy na mecz z Legia ma podczas tego spotkania dwukrotnie
      pozdrowic poznanskiego Lecha. Ma byc to "wyciągniecie ręki" do poznanskich
      kibicow! Pozowdzenia! super pomysl. A legia sie moze zdziwi ale musi sie
      przyzwyczajac powolutku!LECH-POGON PRZYJACIELE!
      • Gość: fan Re: Na meczu z Legią pozdrawiamy Lecha! IP: 192.168.1.* 20.04.02, 22:51
        I co Leonie wyszlo z tym pozdrowieniem czy nie ,bo TV nic nie bylo widac.
        • Gość: REKIN Re: Na meczu z Legią pozdrawiamy Lecha! IP: 2.4.STABLE* / 10.10.10.* 20.04.02, 22:58
          Leon zamknij papę i nie kompromituj kibiców Pogoni.
          • Gość: Leon Re: no i dobrze było! IP: 2.4.STABLE* / 10.10.10.* 21.04.02, 02:47
            W TV okrzyki sie słyszy jak juz! ale rzeczywiscie nie słychac było naszych
            kibicow bo canal wiecznie ustawia mikrofony na zylete. najwazniejsze ze poszlo
            jak miało byc! Rekin propozycja jest dla ciebie kompromitacja-dziwne!
            Pozdrawiam! POGOŃ-LECH PRZYJACIELE!!!
            • Gość: Leon Re: Na Łazienkowskiej bez tyrania! IP: 2.4.STABLE* / 10.10.10.* 21.04.02, 14:29
              KIbice Pogoni Szczecin chcac zawrzec pakt pokoju z Lechem Poznan postanowili na
              meczu z Legia nie ublizac Lechowi. Jak twierdzi kierownictwo klubu kibica na
              okrzyki pozdrowien jeszcze za wczescnie. Dobre i to! Od 20 lat bluzgalismy na
              Lecha! Zatem wczoraj nastapił przełom. Teraz tylko czekac na podobna reakcje
              kolegów z Poznania. POGOŃ-LECH PRZYJACIELE!
              • Gość: fan Re: Na Łazienkowskiej bez tyrania! IP: 2.4.STABLE* / 192.168.1.* 21.04.02, 15:09
                Pachnie mi to prowokacja,oby nie bylo zabitych i rannych. Ktos po kruchym
                lodzie stapa
                • rabarbarian Re: Na Łazienkowskiej bez tyrania! 21.04.02, 17:58
                  Bylo bluzganie na lecha, arke, lechie. Znaczy sie ktos z kierownictwa
                  nie wiedzial o ukladzie?:) Bluzgi szly z naszego sektora - szczecinskiego.
                  Powiem tak. Nie padne w objecia kibica lecha, slaska, widzewa czy kogos
                  tam a na pewno nie nazwe go przyjacielem! Wystarczy szacunek i
                  gwarancja ze jak nawiedze stadion gdzie gra Nasza Pogoń to wejdę na niego
                  i wyjde odziany w szal, bez uszczerbku na zdrowiu i zadowlony ze
                  zwyciestwa portowcow:) Czasem wielkie slowa rodza chore czyny:)
                  Moze jednak z umiarem, powoli ku normalnosci?:)
                  pozdro:)

ZAWSZE POGOŃ !!!
                  • Gość: lEON Re: NO OKI! IP: 2.4.STABLE* / 10.10.10.* 21.04.02, 19:53
                    Rabarbarian proponuje przeczytac moja opinie na poznaniu. caly czas powtarzam
                    ze nie chodzi o miłość ale o szacunek a wrecz neutralnosc a jesli np. mlodzi
                    kibice beda sie chieli wzajemnie zaprzyjaznic to spoko. Rabarbarian szanuje
                    twoja opinie i popieram twoj poglad ze czas skonczyc z agresja, przemoca i
                    czynami kryminogennymi na i wokół stadionów!POGOŃ-LECH PRZYJACIELE ( JAK KTOS
                    WOLI NO NIE PAŁAJĄCY NIENAWIŚCIA DO SIEBIE )
                    • Gość: RAFek Re: A potem... IP: *.rajsat.pl 22.04.02, 13:24
                      obudziłeś się i poszedłeś się przejść...
      • crazy Re: Na meczu z Legią pozdrawiamy Lecha! 30.04.02, 13:34

> Z nieoficjalnych źródeł wiadomo, iż pewna grupa szczecinskich kibicow, ktora
        > wybiera sie do Warszawy na mecz z Legia ma podczas tego spotkania dwukrotnie
        > pozdrowic poznanskiego Lecha. Ma byc to "wyciągniecie ręki" do poznanskich
        > kibicow! Pozowdzenia! super pomysl. A legia sie moze zdziwi ale musi sie
        > przyzwyczajac powolutku!LECH-POGON PRZYJACIELE!

Pozdrowienie było dwukrotne....

Troche inaczej brzmiało:

"lech to są KURWY,
        Z krainy kwitnącej bulwy"
        :-)))

Panie Leon....
        Pana akja wpisuje się pięknie w akcję rozbijania sztamy Pogoni i Legii, 2 lata
        temu takie burki jak ty szczekały, że Legia kuma się z lechią Gdańsk i dziwne, że
        kibice dowiedzieli się o tym w kilka dni przed meczem LEGIA-POGOŃ, teraz ta
        sztama z lechem, daj spokój a jak piszesz pracę z psychologii to już masz pewnie
        wystarczająco dużo materiałów....

REKIN - współczuję, jakbym miał ten sam adres co taki gostek to bym go
        zmienił ;-)))))

Gratuluję Legii Mistrza, a nam życzę właściciela, który chciałby rozwijać POGOŃ.
        Crazy.
        • Gość: ose Re: Na meczu z Legią pozdrawiamy Lecha! IP: *.wci.univ.szczecin.pl 30.04.02, 14:25
          Fajnie Crazy,że chociaż Ty tu wiesz co mówisz!Trzeba znaleźć adres tego leona i
          go odwiedzić...i coś wytłumaczyć.Niech sobie zawita na forum w Poznaniu i niech
          wie,że jeśli jest kibicem Pogoni(w co wątpię!) to go tam od śledzi wyzywają.Ja
          tego gościa w ogóle kurwa nie rozumiem!!!!!Jakiś samobójca,czy co????

Pozdrowienia dla wszystkich prawdziwych Pogoniarzy i dla kibiców Legii
          (gratulacje mistrzostwa!).
      • Gość: kg Re: Na meczu z Legią pozdrawiamy Lecha! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.02, 19:09
        CO NA TO LEGIA
        LECH PRZYJACIEL ????????????????
        NIEWIEM NIEWIEM
    • Gość: Leon Re: Nawet jest sonda! IP: 2.4.STABLE* / 10.10.10.* 22.04.02, 16:42
      Bardzo sie ciesze z reakcji ludzi-kibiców na akcje Pogon-Lech przyjaciele!
      Jeden z kibicow ( nie wiem czy Lecha ) stworzył sonde. Wszystkiego dowiecie sie
      na poznanskim forum w dziale "czy kibice Lecha moga zaprzyjaznic sie z kibicami
      Pogoni". Swoja droga pewno ze moga! a jesli nie zaprzyjaznic to spokojnie
      zawrzec "pakt o nieagresji" Pogoń-Lech przyjaciele!
      • Gość: Waldi Re: Nawet jest sonda! IP: *.barlinek.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 10:04
        Tak jestem za tym zeby Pogon nasza kochana była Lechem po przyjacielsku i razem
        kibicowała swoje mecze. Tym bardziej ze lech ma tak spaniałą publicznosc ja
        nasza Pogon.
    • Gość: wik Re: leon ty jestes poważnie chory IP: *.stargard.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 21:03
      leon co ty qurwa za herezje wypisujesz, skąd ty jesteś, przyjażń z lechem,
      qurwa jakich czasów ja dożyłem co za pomysły ty jestes społecznie niebezpieczny
      ciebie należy odizolować od społeczeństwa
      • Gość: Leon Re: Wilk IP: 2.4.STABLE* / 10.10.10.* 25.04.02, 23:04
        Twoj brak argumentacji jest bardzo przekonujacy! Do lasu wilk! tam sie lej z
        niedziwdziem i innymi stworkami!LECH-POGON PRZYJACIELE!
        • Gość: UGG Re: Wilk IP: *.lara.com.pl 26.04.02, 16:10
          Tak,tak Leonie elch - Pogon przyjaciele!W końcu dopiełeś swego! Gratuluje -
          myślę, że dostaniesz za to pokojową nagrodę Nobla. Pewnie też zrobią Twoją
          figurę woskową!Twój upór nie poszedł na marne!Bravo i jeszcze raz bravo!
    • Gość: wik Re: leon prowokator IP: *.stargard.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 22:21
      leon qurwa naucz sie czytać a najlepiej wypier..... do poznania krakowa czy
      innej wioski zabawe sobie qurwa znalazł prowokator
      • Gość: Leon Re: wilk do lasu! IP: 2.4.STABLE* / 10.10.10.* 27.04.02, 18:21
        Wilk!Do lasu!Tam sobie pokrzyczysz z innymi zbuntowanymi zwierzaczkami!A jedno
        musisz wbic sobie do główki!Zgoda bedzie i bedziesz to musiał zaakceptowac a
        jesli nie to zostaniesz sam w lesie!LECH-POGON PRZYJACIELE!
        • Gość: REKIN Re: wilk do lasu! IP: 2.4.STABLE* / 10.10.10.* 28.04.02, 10:06

> Wilk!Do lasu!Tam sobie pokrzyczysz z innymi zbuntowanymi zwierzaczkami!A jedno
          > musisz wbic sobie do główki!Zgoda bedzie i bedziesz to musiał zaakceptowac a
          > jesli nie to zostaniesz sam w lesie!LECH-POGON PRZYJACIELE!

To powiedz mi kolego kiedy będzie ta zgoda ?
    • Gość: mwsec Re:Skonczyla się akcja Pogoń-Lech przyjaciele!!! IP: *.wci.univ.szczecin.pl 29.04.02, 11:47
      Gdy tu wszedlem po raz pierwszy,to zbaraniałem!!!!!Skąd Wy się ludzie
      wzięliście?????Z Poznania????????Skąd w ogóle ta akcja??????Opamiętajcie się!!!
      Pogoń-Lech????A co z Legią???Dla mnie zawsze:albo Legia,albo nic!!!Wszystko bym
      zniósł...ale nie zgodę z Lechem!!!Wiem,że jest u nas teraz bieda,klub ledwo
      zipie,ale nie wiedziałem,że wśród niektórych panuje pomroczność.Niech mnie ktoś
      uszczypnie!...A skoro Lech,to czemu nie iść dalej:Lechia,Arka no i Cracovia?
      Hmm???Fajnie by było,co nie?Jeździć bezpiecznie po całej Polsce...i zdradzać
      tradycyjną zgodę!
      Pozdrowienia dla wszystkich kibiców Pogoni i Legii...
      ZAWSZE TYLKO POGOŃ-LEGIA!
      • crazy Re:Skonczyla się akcja Pogoń-Lech przyjaciele!!! 30.04.02, 13:43
        Gość portalu: mwsec napisał(a):

> Gdy tu wszedlem po raz pierwszy,to zbaraniałem!!!!!Skąd Wy się ludzie
        > wzięliście?????Z Poznania????????Skąd w ogóle ta akcja??????Opamiętajcie się!!!
        > Pogoń-Lech????A co z Legią???Dla mnie zawsze:albo Legia,albo nic!!!Wszystko bym
        >
        > zniósł...ale nie zgodę z Lechem!!!Wiem,że jest u nas teraz bieda,klub ledwo
        > zipie,ale nie wiedziałem,że wśród niektórych panuje pomroczność.Niech mnie ktoś
        >
        > uszczypnie!...A skoro Lech,to czemu nie iść dalej:Lechia,Arka no i Cracovia?

Szczególnie Sracovia, można byłoby spotkać się z kolesiami co ożenili z kosą
        jednego chłopaka ze Szczecina, po prostu bomba, można byłoby pogadać o pogodzie w
        Srakowie, Srańsku i Sroznaniu...

> Hmm???Fajnie by było,co nie?Jeździć bezpiecznie po całej Polsce...i zdradzać
        > tradycyjną zgodę!
        > Pozdrowienia dla wszystkich kibiców Pogoni i Legii...
        > ZAWSZE TYLKO POGOŃ-LEGIA!

Leon bełkocze i tyle.
        • Gość: mwsec Re:Skonczyla się akcja Pogoń-Lech przyjaciele!!! IP: *.wci.univ.szczecin.pl 30.04.02, 14:00
          Masz racje stary.Nie mam pojęcia skąad ten gość się w ogóle wziął!!!
          Rozumiem,niech sobie tam będzie jakiś "pakt o nieagresji",ale już sam ten tytył
          tej śmiesznej akcji"Pogoń-Lech Przyjaciele"to lekka przesada...Wiem,że kiedyś
          wrocławski Śląsk chciał zgody,to wówczas powiedziano,że albo Legia albo nikt.A
          tu nagle taki moralista się znalazł i będzie mi mówił,że mam na meczach mojej
          drużyny wzosić okrzyki pochwalne na cześć Lecha.Nigdy!To byla ostatnia zgoda
          jakiej bym się po fanach Pogoni spodziewał!!Swoją drogą jestem ciekawy jak
          zakończył się pomysł paru "fanów" MKS-u,aby na Łazienkowskiej,na meczu
          przyjaźni,wznosić okrzyki pochwalne na rzecz Lecha???Wiecie coś więcej na ten
          temat???To musiało być bardzo zdesperowane towarzystwo ubezpieczeniowe,które
          wydało im polisę na życie...
    • Gość: jelcyn Re: ZE CO ?!?!?!? IP: *.omega.szn.pl 30.04.02, 13:56
      Leonie chyba jestes zbyt mlody albo na mecze chodzisz od kilku lat. POGON -
      lech to swieta wojna od zawsze i mozesz sobie pisac o europie, a ja ci na to ,
      ze w kazdym kraju sa zaprzyjaznione jak i zwasnione... i nic juz nie
      poradzisz, a ja nawet z czysto sporowego powodu bardzo sie ciesze bo na takich
      meczach kibice, jak i pilkarze wspinaja sie na wyzyny swoich umiejetnosci i za
      wszelka cene staraja sie udowodnic wyzszosc nad rywalami.
      ..., bo najlepsza w Polsce jest POGON SZCZECIN MKS !!!!!!
      ps.
      Pozdrowienia dla wiernych kibicow POGONI
      • rabarbarian Re: Szacunek - nie przyjaźń! 30.04.02, 15:11
        Panowie - kolejny raz pytam - po co ta spinka? Macie racje zwrot
        przyjaciele nie jest odpowiedni ale szacunek i spokoj na trybunach
        to chyba mozliwe. Nie chce mi sie bzdecic kolejny juz raz dlaczego.
        Uwazam ze wtedy moze byc normalnie:)
        A i jeszcze pytanie. Crazy a jak juz napinaczu spotkasz kolesi z cracovi
        co �ożenili z kosą jednego chłopaka ze Szczecina� (mial na imie Andrzej,
        zapytaj o to starszych, potwierdza ci) to co im zrobisz? Bezmyslnie
        wyjmiesz kose i zrobisz to samo? A moze rozplatasz im czaszki kijem?
        Chyba ze bedziesz czekal na merytoryczna dyskusje:)
        Skoro chcesz byc zwyklym neandertalem i naparzac sie na stadionie to
        rob to! Prosze. Moze trafisz na swojego. Powodzenia. Ale nie odbieraj
        innym prawa do tego zeby bezpiecznie sie czuc na stadionie.
        pozdrawiam

• Gość: CHRISXX Re: Szacunek - nie przyjaźń! IP: *.smsnet.pl / 192.168.3.* 30.04.02, 18:06
          Zgody nie ma i nie bedzie Pogon Lecha jebac bedzie!!!!
          • Gość: REKIN Re: Szacunek - nie przyjaźń! IP: 2.4.STABLE* / 10.10.10.* 04.05.02, 21:04
            Do rabarbiana, na pewno jak kibic POGONI spotka kolesia z sracovi nie będzie z
            nim piwa i rozmawiał o piłce, tak samo z kibicem lecha.
            • rabarbarian Re: Szacunek - nie przyjaźń! 05.05.02, 16:11
              rekinie - to sie gruuuuubo mylisz:) na szczescie swiat idzie do przodu
              a ty niestety zostales z tylu badz nie wsiadles w ten pociag co trzeba:)
              pozdro:)
          • Gość: Zeppo Re: Nie szacunek i nie przyjaźń! IP: *.bondi.pl 06.05.02, 15:59
            Prędzej Bekdas nauczy się dobrze mówić po polsku niż kibice "Pogoni" przestaną
            nienawidzić parszywego "Lecha".
            Pozdrawiam wszystkich prawdziwych kibiców "Pogoni". Marzec'95 Pamiętamy!!!
            • rabarbarian Re: Nie szacunek i nie przyjaźń! 06.05.02, 18:31
              Ja pamietam jeszcze fragmenty wierszyka ”Idzie niebo
              ciemna noca”:) i jeszcze troche innych rzeczy. Jednak
              nie chwale sie tym bo po co?
              Ale skoro trzeba to pytam sie cibie pamietliwy, wierny i jedyny
              kibicu - pozabijasz kibicow Lecha czy Cracovi? To idz za ciosem!
              Moze wszystkich z ktorymi sie nie zgadzasz. A potem spokojnie
              wybierzesz sie na mecz (mysle ze chodzisz na nie - oby) i bedziesz
              bluzgal wirtualnych kibicow druzny przyjezdnej - no bo ty pamietasz.
              Zal mi ciebie, ale to przechodzi:)
              • Gość: Budrys Re: Nie szacunek i nie przyjaźń! IP: *.sssa.com.pl 07.05.02, 12:40
                Tradycję należy szanować i pielęgnować !
                A nienawiść kibiców Pogoni do kibiców Lecha ( i odwrotnie ) to przecież
                tradycja !
                I to tyle w tym temacie z mojej strony.
                Gratulacje dla Leona ( jesteś "zawodowiec" a myślałem na początku że pospolity
                świr )
                • Gość: REKIN Re: Nie szacunek i nie przyjaźń! IP: 2.4.STABLE* / 10.10.10.* 07.05.02, 15:08
                  Ja na pewno nie zamierzam nikogo zabijać, ale też na pewno nie będę szanował
                  cracovi.
                  • Gość: Leon Re: Wakacje! IP: 2.4.STABLE* / 10.10.10.* 13.05.02, 16:11
                    Teraz czeka nas kibicow odpoczynek od ligi ale za to wspolnie i w zgodzie
                    bedziemy kibicowali naszej narodowej reprezentacji. Pomyslmy o nadchodzacym
                    sezonie! Pogon bedzie grala z Lechem!!!( wreszcie ) i zapanuje zgoda-wszystko
                    na to wskazuje!Pozdrawiam kibicow Lecha i Pogoni!Pogon-Lech Przyjaciele!
                    • Gość: UGG Re: Wakacje! IP: *.lara.com.pl 14.05.02, 06:33
                      Leon - jeszcze Cie nie zamkneli?! Uważaj,bo możesz mieć trochę dłuuuuuuże te
                      wakacje jak tak dalej bedziesz takie brednie głosił ;))))
    • Gość: Dary Re: Rzpoczęła się akcja Pogoń-Lech przyjaciele!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 21.05.02, 09:26
      Chyba akcja przyjaciele Lech Poznań-Pogoń Staszów !!!!!
    • Gość: MAX LECH, LECH KOLEJORZ!!!!!!! IP: 158.143.136.* 07.06.02, 21:34
      LECH KOLEJORZ WRACA I TO W WIELKIM STYLU!!!
      POZDROWIENIA Z POZNANIA
    • Gość: Global Re: Rzpoczęła się akcja Pogoń-Lech przyjaciele!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 23:50
      Ja tam jestem za zgoda, czemu nie! Gdyby "polaczyly sie" ze soba publicznosc
      szczecinska i poznanska, to mielibysmy razem najlepszych kibicow w Polsce!!!
      Bez jakiejkolwiek konkurencji!
      Przyznam jednak, ze ciezko mi sobie wyobrazic mecze Pogon-Lech jako mecze
      przyjazni. Niemniej jednak na pewno byloby ciekawie.
      Zreszta, z tego co ja kojarze i pamietam, to kazdy mecz Pogoni z Lechem, czy w
      Poznaniu, czy w Szczecinie, czy gdy te druzyny walcza o puchary, czy bronia sie
      przed spadkiem itd., jest interesujacy i emocjonujacy, a pilkarze obu druzyn
      wkladaja wen 300% wysilku. Przypomniec wystarczy chocby ostatni mecz w PP i
      serie rzutow karnych.

Pozdrawiam i zapraszam na pogon.kadra.pl !!!
      • Gość: kolo Re: Koniec kolejki teraz gra reprezentacja IP: *.barlinek.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 11:16
        Moim zdaniem zgoda by sie przydala, ale nie wiem z czyjej strony to wyszło
        wiem, że napewno ze strony Lecha raczej NIE! Po za tym teraz gra POLSKA trzeba
        sie wtedy jednoczyc.DO BOJU POLSKO.Teraz trzeba im zyczyc powodzenia. Ale nie
        wiem jak to z tą zgodą POGOŃ-LECH troche dziwnie to brzmi. Pozdroffka dla
        LECHA, ARKI ,CRAKOVII.
      • Gość: katschy Re: Rzpoczęła się akcja Pogoń-Lech przyjaciele!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 01:08
        Ale na dziwny wątek trafiłem! Niezależnie od tego czy to podpucha czy nie,
        trzebaby panu L. wyjaśnić parę spraw...
        Pomysł tej akcji jest delikatnie mówiąc poroniony, i to nie z powodu "piękne
        ale niemożliwe", bo sama idea jest chora. Każdy sport polega na rywalizacji. W
        grach zespołowych dochodzi jeszcze element rywalizacji z przeciwnikiem,
        bezpośrednich starć itd. Jeśli potrafisz, drogi Leonie, lubić piłkarza, który
        np. najpierw strzelił twojej drużynie 3 gole (w tym jednego ręką) a następnie
        kopnął twojego ulubieńca w wiecznie kontuzjowane kolano, to albo jesteś święty,
        albo nienormalny (bez urazy), albo sam się oszukujesz. A teraz o szacunku -
        jestem za tym, aby można było oglądać mecze w spokoju nawet na wyjazdach i nie
        zza tych zwierzęcych krat. Chodzę na mecze KOLEJORZA i śpiewam to co wszyscy,
        ale w życiu by mi nie przyszło do głowy przypierdolić komukolwiek za to że ma
        taki a nie inny szalik. To jest po prostu (razem czy osobno?...) kwestia k u l
        t u r y ! To że nie lubię Pogoni nie oznacza, że nienawidzę całego Szczecina i
        po tym jak się wykrzyczę na Bułgarskiej, znowu staję się zwykłym człowieczkiem.
        Rozumiem że wkurwiasz się, jak słyszysz porównania do paprykarzy. Tak się
        jednak składa, że futbol jest rozrywką dla mas, a masy swoje emocje wyrażają w
        taki a nie inny sposób. Bo właśnie emocje są tu najważniejsze - mecz z
        przyjacielem jest nieciekawa, no bo jak się tu nie wkurwiać kiedy strzelają nam
        gola?
        Reasumując - szacunek tak, kultura i bezpieczeństwo - jak najbardziej tak,
        przyjaźń - nie, bo jest zupełnie bez sensu i zabija emocje.
        Aha, w tej Europie, którą się tak zachwycasz, porządek jest nie dlatego że się
        wszyscy przyjażnią, ale dzięki kamerom - jak narozrabiasz na stadionie albo
        przed, to mecze będziesz oglądać w TV. W Anglii co się działo - a teraz jest
        spox. I to tyle. Życzę powodzenia z nowym sponsorem. VIVA KOLEJORZ
    • Gość: louis I bardzo dobrze! Choc trudno w to uwierzyc! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.02, 23:05
      Dobrze!Lepiej miec przyjaciol niz wrogow! Kibice Lecha sa spoko skoro na mecze
      swojej druzyny przychodzi ich po 20 tysiecy! Ech... pamietam czasy kiedy na
      Pogoni tak bylo...
      • Gość: tomson Re: I bardzo dobrze! Choc trudno w to uwierzyc! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.02, 21:04
        Tak tylk wpadłem by zobaczyć czy ten kretyński pomysł żyje czy umarł. Widzę że
        umarł. I dzięki Bogu!
        TYLKO POGOŃ!!!!!
    • Gość: Aśka Re: Rzpoczęła się akcja Pogoń-Lech przyjaciele!!! IP: 111.111.26.* / 111.111.31.* 09.07.02, 14:44
      Bzdura. Warszawa tak Poznań nie. Mogą to proponować tylko tacy co nigdy nie
      dostali w "tubę" za barwy POGONI. Jak mawia przyjaciel: "kyrk, istny kyrk".
    • Gość: Kolejorz Re: Rzpoczęła się akcja Pogoń-Lech przyjaciele!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.07.02, 14:44
      sram wam na klate wy jebane sledzie chuj wam w twarze paprykarze jebane kurwy
      pierdolone chuje muje geje zafajdane jebal was pies zloty deszczyk wam na
      morde pierdolce jebane w dupe ruchane pedaly pierdolcie sie z ta wasza
      szmaciarska legia w dupe pierdolona kurwa jebac pogon jebac pierdoloic sledzi
      czy wanserio myslicie ze zostawimy Areczke i Cracovie na rzecz takich jebanych
      pedalow jak wy nigdy na zawsze triada wy pedaly jebane jebal was pies a moze
      sledz:) pierdolcy jebani kurwy kurwu paprykarze zajebane LECH TO SA PANY
      NIEBIESKO-BIALE SZATANY
      FOREVER LECH
    • Gość: Aśka Re: Rzpoczęła się akcja Pogoń-Lech przyjaciele!!! IP: 111.111.26.* / 111.111.31.* 17.07.02, 09:43
      Dla niektórych neospazminka! Semafory dały głos. Gratulacje dla inicjatorów
      akcji.
      • Gość: ose Re: Rzpoczęła się akcja Pogoń-Lech przyjaciele!!! IP: *.lara.com.pl 29.07.02, 16:54
        A ja tam lecha nienawidze i sram na niego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: LECH do ose IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 04.08.02, 02:26
          Gość portalu: ose napisał(a):

> A ja tam lecha nienawidze i sram na niego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I on na ciebie pedale.
          he he
    • Gość: Aska Re: Rzpoczęła się akcja Pogoń-Lech przyjaciele!!! IP: *.arcnxx13.adsl-dhcp.tele.dk 30.07.02, 21:29
      Zgadzam sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Aśka Re: Rzpoczęła się akcja Pogoń-Lech przyjaciele!!! IP: 212.160.165.* 09.08.02, 14:58
        Gość portalu: Aska napisał(a):

> Zgadzam sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zgadzam się z ose. Nie chcę takiej przyjaźni.
        • Gość: Leon Re: Rzpoczęła się akcja Pogoń-Lech przyjaciele!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.08.02, 18:09
          Witam ponownie!Juz niebawem Polska-Belgia i wielka okazja do zjednania sie i
          wspolnego kibicowania!Lech i Pogon i cala reszta bedziemy wspierac Polska
          reprezentacje.Pozdrowienia dla kibicow Lecha!Wspanialy mecz z KSZO!Gratuluje!Ja
          niestety myslalem ze sie pod ziemie zapadne w Lubinie!Ave Pogon&Lech!
          • Gość: Leon Re: Rzpoczęła się akcja Pogoń-Lech przyjaciele!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.09.02, 08:37
            Juz niedlugo goscimy kolegow z Poznania na Twardowskiego.Okazja do zjednoczenia!
            Pogon&Lech przyjaciele!
            • lechita999 Re: Rzpoczęła się akcja Pogoń-Lech przyjaciele!!! 20.09.02, 17:24

> Juz niedlugo goscimy kolegow z Poznania na Twardowskiego.Okazja do
              zjednoczenia
              > !
              > Pogon&Lech przyjaciele!

Skwituję to lakonicznie drogi Leonie - SPIERDALAJ złamasie ;)
              • Gość: Leon Re: Rzpoczęła się akcja Pogoń-Lech przyjaciele!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 23.09.02, 15:34
                Wiem prymitywny człowieku, że boli cię fakt przyszłego zjednoczenia naszych
                klubów!Papa leszczyku!
                • Gość: PIROMAN Re: Rzpoczęła się akcja Pogoń-Lech przyjaciele!!! IP: *.zxc.pl 23.09.02, 17:50
                  Dosc dlugo juz trwa ta konwersacja. Ja mam pytanie, ilu ludzi udalo sie zebrac
                  do tej "zaszczytnej" roli mediatorow w Szczecinie? Duzo? A ilu ich bedzie na
                  spotkaniu Pogon-Lech krzyczalo "pogon'Lech przyjaciele"? Wydaje mi sie ze
                  niewielu. Dlaczego? Bo nie chca dostac oklepu. Mozna by rzec ze ci co ich
                  oklepia (tych za przyjaznia) to chamy i prostaki. Ale nie wydajem mi sie ze
                  iles tam tysiecy ludzi to chamy i prostaki a tyle bedzie za wpierdzieleniem.
                  Rzec by mogli ci za przyjaznia ze oni i tak beda sie starali doprowadzic swoje
                  do konca. To ja na to powiem ze nie we wszystkie dziury nalezy sie pchac.
                  Troche mi ich zal. I jeszcze jedno, dziwne, ale ja potrzebuje przynajmniej 1
                  druzyny w extraklasie ktorej nie bede lubil mocniej niz innych. I tu prawdziwe
                  zaskoczenie, ale to jest LEch Poznan...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka