tuneczek 19.10.04, 09:42 Czy są jakieś młode mamy ze Szczecina chętne na wspólne spacery? Jestem w trakcie przeprowadzki do Szczecina. Nie znam jeszcze tego miasta i nie wiem gdzie warto chodzić z małym na spacery. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mateuszek2004 Re: Młode mamy ze Szczecina 21.10.04, 12:40 Ja młodą mamą będę za jakieś 7,8 tygodni i wtedy napewno będę chodziła na spacery. A gdzie? zależy w jakiej części Szczecina mieszkasz? Odpowiedz Link Zgłoś
lopez-kolberg Re: Młode mamy ze Szczecina 28.12.05, 20:36 Witam, szukam jakichkolwiek informacji na temat przedszkoli w Szczecinie,które uczą i bawią wg zasad M.Montessori. Z góry dziękuję za wszeklką pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczecinianka Re: Młode mamy ze Szczecina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 22:16 Ja mamą nie jestem, ale dobre miejsca na spacer to: Wały Chrobrego, albo Jasne Błonie. Są też Parki Kasprowicza i Żeromskiego - ale czy tam jest bezpiecznie to nie wiem. Ja osobiście zaobserwowałam, że duża część rodziców wybiera się z dziećmi na Cmentarz, jest tam całkiem przyjemnie szczególnie latem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamuska Re: Młode mamy ze Szczecina IP: *.szczecin.mm.pl 17.12.04, 19:07 wały chrobrego są super na spacery mozna posiedziec na ławce popatrzec na piekna panorame trasy zamkoweji odre .sama tak robilam 2 lata temu, maluszek sobie spal aja podziwiałam piekne widoki.jest tam cisza i spokoj,oczywiscie mowie ospacerze kolo muzeum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Młode mamy ze Szczecina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 22:10 Okolice Puszczy Bukowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maborka Re: Młode mamy ze Szczecina IP: 213.155.168.* 04.05.05, 22:47 Przywitam się serdecznie z mamusią, która ma syneczka w wieku mojego malucha. Moj synek urodził się 17.06.2004. Napisz w jakich okolicach mieszkasz, a kto wie może nasze dzieciaczki pobawią się razem w jakiejś piaskownicy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maborka Re: do Maborka IP: 213.155.168.* 04.06.05, 22:59 Ups to niestety zbyt daleko, abyśmy mogły razem chadzać na spacerki:( Pozdrawiam i życze wszystkiego najlepszego na zbliżający się roczek. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaolszewska Re: Młode mamy ze Szczecina 22.12.05, 23:18 a może jest jakaś mama która spaceruje po parku kasprpwicza? chętnie bym sobie pospacerowała, ja i mój 5 miesięczny synek Patryk :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duchna Re: Młode mamy ze Szczecina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 14:55 Młode mamy, a może wiecie coś o żłobku na Kazimierza Królewicza. Zamierzam tam posłać od lutego córke, która skonczy wtedy 4 miesiące. Niestety nie mam innego wyjścia jak tylko żłobek. Odpowiedz Link Zgłoś