student1 23.10.04, 19:55 rewelacja Pogoń wygrała z Legią Warszawa 3 do 0 dziękujemy nie ważne że początek meczu nie był zbyt pasjonujący końcówka fantastyczna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Futro Re: sensacja IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.04, 20:20 Czy to znaczy, że teraz kiedy pujdę do warzywniaka na targ i kupię sobie szczypiorek to w cenę tej włoszczyzny będzie wliczony uzasadniony przez radnych podatek na karmienie ptaka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyknajak Re: LOP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 20:23 To nie wiesz koles , ze ptaki nalezy dokarmiac ? Nie nalezales do Ligi Ochrony Przyrody ? Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: sensacja 23.10.04, 20:45 Gość portalu: Futro napisał(a): > Czy to znaczy, że teraz kiedy pujdę do warzywniaka na targ i kupię sobie > szczypiorek to w cenę tej włoszczyzny będzie wliczony uzasadniony przez radnych > > podatek na karmienie ptaka? > jesli podniosa oplaty bo o tym mysli pan krawiec to dokladnie tak. dlatego jesli wprowadza ta uchwale to nie kupujemy na targowiskach. pozdrawiam black Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Paździoch Re: sensacja IP: *.ksiazat.v.pl 23.10.04, 21:05 wygrali! pewnie na złość czarnemu. teraz nie będzie jadał marchewki. mp. Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: sensacja 23.10.04, 21:08 Gość portalu: Marian Paździoch napisał(a): > wygrali! pewnie na złość czarnemu. teraz nie będzie jadał marchewki. nie jem marchewki i tak. przypomnij mi marian ile to meczy wygrali w tym sezonie? zreszta niech wygrywaja na zdrowie ale bez przekretow z dofinansowaniem. pozdrawiam black Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Paździoch Re: sensacja IP: *.ksiazat.v.pl 23.10.04, 21:15 jeżeli nie będziemy kupowali na targowiskach to gdzie? mp. Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: sensacja 23.10.04, 21:15 Gość portalu: Marian Paździoch napisał(a): > jeżeli nie będziemy kupowali na targowiskach to gdzie? w hipermarkecie czysciej, taniej i wiekszy wybor. pozdrawiam black Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Paździoch Re: sensacja IP: *.ksiazat.v.pl 23.10.04, 21:23 warzywa? przecież one rosną w ziemi. i tak trzeba je myć. wybór większy jest właśnie na targowiskach. nie kupuj w hipermakietach! zatrujesz sie. wszystko posypane chemią! mp. Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: sensacja 23.10.04, 21:35 Gość portalu: Marian Paździoch napisał(a): > warzywa? przecież one rosną w ziemi. co ty? > wybór większy jest > właśnie na targowiskach. chyba wybor miedzy zapijaczonymi brudnymi rolnikami. nie kupuj w hipermakietach! zatrujesz sie. wszystko > posypane chemią! chopie dokladnie to samo i tak samo 9jesli nie lepiej) jest posypane na targowisku. pozdrawiam black Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Paździoch Re: sensacja IP: *.ksiazat.v.pl 23.10.04, 22:24 kupuj se gdzie chcesz, twój wybór. czemu jednak stale widzisz zapijaczonych, to stoczniowców, to rolników. wszystkich obwąchujesz? masz jakiegoś hopla z tym pijaństwem. a może sam wyzwoliłeś się z pęt alkocholizmu i został ci jakiś uraz? mp. Odpowiedz Link Zgłoś
student1 Re: sensacja 23.10.04, 22:27 ty Marian jesteś bardzo mądry facet dlaczego ty tak czepiłeś się tego drugiego Mariana przecież bez niego dałbyś sobie doskonale radę a tak psujesz sobie nazwisko i niszczysz autorytet szkoda cię chłopie Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: sensacja 23.10.04, 22:57 Gość portalu: Marian Paździoch napisał(a): > warzywa? przecież one rosną w ziemi. i tak trzeba je myć. wybór większy jest > właśnie na targowiskach. nie kupuj w hipermakietach! zatrujesz sie. wszystko > posypane chemią! > mp. ja tylko w kwesti "warzywnej" to tylko mity z tymi rzekomo zdrowymi warzywami na targowiskach . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Paździoch Re: sensacja IP: *.ksiazat.v.pl 23.10.04, 23:36 dodam tylko sypanie chemią to 'fakty' a że zdrowe 'mity'. mp. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: sensacja 23.10.04, 23:48 Gość portalu: Marian Paździoch napisał(a): > dodam tylko sypanie chemią to 'fakty' a że zdrowe 'mity'. > mp. dokładnie a naprawde zdrowe na bazarach to one były jakieś 20 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Paździoch Re: sensacja IP: *.ksiazat.v.pl 24.10.04, 08:14 to "fakt" mp. Odpowiedz Link Zgłoś
student1 Re: sensacja 23.10.04, 21:45 i tak nie popsujecie mi oraz kilkunastu tysiącom kibiców dobrego humoru nie dam się wmanipulować w intrygi rozsiewane przez konduktora z Warsu esbecka metoda pana prezydenta i ludzi z nim związanych skłócić mieszkańców kupcy przeciwko kibicom architekci przeciwko inwestorom blackexit przeciwko studentowi1 i po co to Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: sensacja 23.10.04, 21:52 student1 napisał: > blackexit przeciwko studentowi1 > i po co to to nie jest spor personalny tylko spor o racje. pozdrawiam black Odpowiedz Link Zgłoś
student1 Re: sensacja 23.10.04, 22:01 jaki tam personalny a co z ciebie czy ze mnie za persona ja mówię o esbeckich metodach skłócania społeczeństwa pierdołami a za plecami chachmęcenie na potęgę Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: sensacja 23.10.04, 22:13 student1 napisał: > jaki tam personalny > a co z ciebie czy ze mnie za persona > ja mówię o esbeckich metodach skłócania społeczeństwa pierdołami a za plecami > chachmęcenie na potęgę wlasnie zazwyczja zastanwiam sie o czym mowisz i jakos nie moge wylapac w tym sensu. pozdrawiam black Odpowiedz Link Zgłoś
menel1 Re: sensacja 23.10.04, 22:15 blackexit napisał: wlasnie zazwyczja zastanwiam sie o czym mowisz i jakos nie moge wylapac w tym > sensu. pozdrawiam black '''''''''''''''''''''''''''''''''' bo to nie sens, a sensacja. > Odpowiedz Link Zgłoś
student1 Re: sensacja 23.10.04, 22:25 sensacja poparta sensem sticte w rozpoznaniu na sensowność w aspekcie sensibaru Odpowiedz Link Zgłoś
student1 Re: sensacja 23.10.04, 22:28 dobre dołączam ty nie jesteś menel ty jesteś elita Odpowiedz Link Zgłoś
menel1 Re: sensacja 23.10.04, 22:30 ee, bez przesady, ale jak juz, to tylko podworkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
menel1 Re: sensacja 23.10.04, 22:33 aha, jeszcze jedno; nie mylic sensacji z rozwolnieniem. Buzka. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
student1 [...] 23.10.04, 22:39 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: sensacja IP: *.plonia.sdi.tpnet.pl 24.10.04, 13:18 Małgosia chyba znowu golneła sobie niezle! Odpowiedz Link Zgłoś
student1 Re: sensacja 24.10.04, 18:03 cześć Pola jak to jest że odzywasz się tylko wrzucając tekst o Małgosi mógłbyś chłopie chociaż zachować pozory obiektywizmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: sensacja IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.04, 22:00 to jest niby spór o rację ale uzywamy argumentów poza merytorycznych. Jestem z Toba black. Trzeba doprowadzić by Pogoń sama zarabiała na siebie, zeby miała sponsorów, bo to druzyna zawodowców a nie amatorska. Miasto powiino w tym pomóc, a nie zastąpić obchodząc jawnie przepisy. Ale uzywając argumentów przeciwko piłce noznej, przeciwko kibicom czy Pogoni jest nietrafione. Skłócamy się, skłócają nas wygrywaja nas! Miasto powinno przyciągnąć duże kapitały inwestorów, tworzyc miejsca pracy... a Ci wielcy biznesmeni chcieliby nam wtedy temu plebsowi robic widowiska... o tak powinno być! Miasto powinno mysleć o naszych sprawach o pracy, o słuzbie zdrowia o inwestorach i wtedy ten kapitał chetnie by dofinansowywał Pogoń by były widowiska! A u nas jakos naodwrót. Miasto mysli o widowiskach i nie mogąc sobie poradzić z problemami wynajduje jakies tematy zastepcze i sie wykazuje! Odpowiedz Link Zgłoś
student1 Re: sensacja 23.10.04, 22:17 to ty nie jesteś z blackiem tylko ze mną bo akurat używasz moich argumentów przeciwko argumentom blacka black dał się wpuścić w temat zastępczy a tak apropos to w kolejkę po kasę z miasta stanęli siatkarze Morza czy też jesteście przeciwko siatkówce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Sensacja - błędy IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.10.04, 22:52 to Futro: pujdę a to paździoch: alkocholizmu Jak tak dalej będzie kaleczyć mój język, chłopaki, to poskarżę się komu trzeba i działkowicz zrobi porządek, wężykiem, wężykiem zabrać wam internet to za mała kara, chyba każę was ściąć mp. również za poglądy, razem dwa razy, ale będzie obciach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Paździoch Re: Sensacja - błędy IP: *.ksiazat.v.pl 23.10.04, 23:24 błędy robią inni. my co najwyżej pomyłki. a dlaczego moje poglądy są złe i komu one szkodzą? nie widzę powodu aby je zmieniać. i żeby zaraz ścinać? i to dwa razy? tego nawet al kaida nie robi! dziękuję ci mimi. mp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: sensacja IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.04, 23:00 nie kaperuj mnie do swojej druzyny! jestem z balckiem przeciw dofinansowaniu z puli miasta. Ale jestem za piłką nozna, za kibicami i za Pogonia. Tylko miasto musi troche się wysilić i to nie obchodząc przepis ale znajdując rozsądne wyjście nie tylko dla Pogoni, ale i dla innych sportowych drużyn. Powtarzam miasto ma pomagać tym, którzy mogą pomóc sobie! Miasto ma tak uaktywnić sie by przybywali tu inwestorzy tworzący miejsca pracy i by chcieli sponsorować druzyny sportowe! Legalnie, a nie jakieś półśrodki zastępcze wyjścia awaryjne i takie tam wybiegi godne co najwyzej trzeciej ligi. Na porządnych podstawach zeby potem kar nie płacić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Paździoch Re: sensacja IP: *.ksiazat.v.pl 23.10.04, 23:42 zaraz tam kaperuj. bez obrazy andreas. ja też tak zrozumiałem jak pisze student. mp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: sensacja IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.04, 23:50 bo my wszyscy jestesmy razem wszyscy chcemy zeby było dobrze zeby nie było biedy zeby były widowiska i Pogoń i inne druzyny i praca i w ogóle wszyscy chcemy tylko tak jakos nie wychodzi i każdy szuka swojej drużki, ściezynki każdy jakoś osobno kombinuje RUSZMY RAZEM JEDNĄ DROGA POD JEDNYM SZTANDAREM co ja plote... bez polityki tylko proszę bez polityki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: sensacja IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.04, 23:05 a o temacie zastepczym TO BYŁA PROWOKACJA uzyłem, bo wiem że lubisz kochany studencie to słowo i ferujesz nim często ostatnio. Walcz studencie w tematach nie zastepczych niech radni nie wynajduja zastępczych tematów, bo chyba prezydent i rada nie są zastępczy(mi) albo zastapionymi albo zstapionymi no i się mimi pogubiłem ze strachu przed ścieciem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: sensacja IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 24.10.04, 01:04 no i dobrze bez polityki, ale z ortografią, nieprawdaż dla dobra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 jaka karwa sensacja ? IP: *.comnet.krakow.pl 24.10.04, 08:01 jedenastu na dziewięciu nie ma raczej szans, nawet Energetyk by wygrał. Zobaczymy jak będzie w meczu ligowym i w pełnych składach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: sensacja IP: 62.233.223.* 24.10.04, 12:12 a jednak... z błędem napisałem drUżka a powinno być drÓżka przepraszam to przez te sms człowiek gubi się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z boku Re: sensacja IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.04, 20:41 A mnie się wydaje, że mówicie o tym jak radni typu MJW dbają o publiczne pieniądze i stanowią uchwały rady miasta wbrew obowiązującemu prawu. Czy właśnie to nie jest sensacją? A może to już w Szczecinie jest chleb powszedni? Z przebiegu tej dyskusji wydaje się, że nie można zamazać wrażliwości społecznej menela1 i pozostałych dyskutantów, bełkotem persony, która na siłę zabiega o swoje 400% poparcia, nawet za cenę chachmęcenia prawem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Kibucka. IP: *.plonia.sdi.tpnet.pl 24.10.04, 13:15 Małgosiu,byłaś w szaliku?I,że uprzedzę Anę-w okularach przeciwsłonecznych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: orto IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 24.10.04, 15:51 >napisałem drUżka a powinno być drÓżka przepraszam lubie to forum, ach, jak tu milo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Derwisz Re: sensacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 21:13 To istotnie CUDOWNE,WPROST FANTASTYCZNE...a jakie wazne dla calej RP!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: sensacja IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 24.10.04, 21:47 widzisz, jak sie zgadzamy Odpowiedz Link Zgłoś