mlody.patriota 14.11.04, 20:47 Slyszalem od kolegi ktory dzialal kiedys w SMLD, ze ten facio robi niezly obciach i jest oryginalem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mlody.patriota Re: tow. Anatol Syrenicz z SLD 14.11.04, 20:48 www.szczecin.pl/rada/III_kadencja/radni/syrenicz.htm Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: tow. Anatol Syrenicz z SLD 15.11.04, 12:05 a co cię on obchodzi? z chruszczem nie rywalizuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: tow. Anatol Syrenicz z SLD IP: *.ksiazat.v.pl 15.11.04, 20:28 Ja tak jak Woody Allen, nie ufam wąsatym :-)Skad sie biora takie gumbasy??? Czyzby rozmnazali sie jak orkowie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: tow. Anatol Syrenicz z SLD 15.11.04, 21:14 Gość portalu: mamoniowa napisał(a): > Ja tak jak Woody Allen, nie ufam wąsatym :-)Skad sie biora takie gumbasy??? > Czyzby rozmnazali sie jak orkowie ??? A ja tam Anatola lubię. Polityk z niego żaden, ale birbant i frant pierwszoligowy:) Cytat: "Nic co płynne nie jest mi obce" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: tow. Anatol Syrenicz z SLD IP: *.ksiazat.v.pl 15.11.04, 21:45 Widze wtakim razie, ze nie tylko politycy, ale i niepolitycy SLD przyznaja sie do zamilowania do gorzaly :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa zapomnialam IP: *.ksiazat.v.pl 15.11.04, 21:48 Co prawda nie utozsamiam sie z politykami i niepolitykami SLD, ale widze podwojnie. Mam nadzieje, ze to jednak metamorfoza he he Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: zapomnialam 15.11.04, 21:54 "Nie mam szczęścia ani farta, tylko wódka jest coś warta" ;) Choć ja w wódzie nie gustuję. BEER rules!!! Co prawda nie utozsamiam sie z politykami i niepolitykami SLD, ale widze > podwojnie. Mam nadzieje, ze to jednak metamorfoza he he Jak sądzę to jest raczej bania:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: zapomnialam IP: *.ksiazat.v.pl 15.11.04, 21:56 czyli jednak xyzety tez sie mnoza jak orkowie hehe Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: zapomnialam 15.11.04, 22:48 A jak się mnożą orkowie, bo JRRT tego nie wyjawił (no poza początkiem, czyli doprowadzeniem uwiężionych elfów do stanu zorkowacenia)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: zapomnialam IP: *.ksiazat.v.pl 15.11.04, 22:53 Nie pamietasz jak ich wyciagano z blotnistej brei ??? Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: zapomnialam 15.11.04, 23:06 E to w filmie. JRRT nic takiego nie pisał. Wspominał, ze Saruman skrzyżował Orków z Goblinami i stąd Uruk-Hai, ale jak ich krzyżował, nie wspomniał;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: zapomnialam IP: *.ksiazat.v.pl 15.11.04, 23:40 Tajemnica sluzbowa, ot co :-) Odpowiedz Link Zgłoś