Dodaj do ulubionych

Lotto w Texasie do wygrania!!!!!!

IP: 64.9.159.* 09.05.02, 18:40
Mam taka propozycje:
W Texasie mamy dra razy w tygodnu ( sroda i sobota ) losowanie tutejszego lottka. Koszt jednego biletu $ 1,
w najblizsza sobote do wygrania 18 mil dolcow. niech kazdy z was poda szesc numerow od 1 do 54 i ja zagram
te numery w sobote , jesli ktos poda szczesliwe numery ( mozecie je sprawdzac na stronie
www.chron.com/content/chronicle/lottery/index.html ) to podzielimy sie nastepujaco 2/3 wygranej dla
JACKA i 1/3 dla szczesliwca z forum ,ktory wytypowal dobre numery.Nie narzekac na ten podzial bo nie jest to
oferta biznesowa tylko zabawa i jak sie nie podoba to nie graj. Teraz tak, z wygranej puli JACEK i szczesliwy
forumowicz przeznacza po 10% swojej wygranes na cel utworzenia funduszu stypendialnego dla najlepszych
studentow architektury, ktorzy w przyszlosci zrobia dla Szczecina co Haken i Acerman zrobili!!!!
No i co kto gra?????
ps mozemy ta zabawe powtorzyc np zawsze jak pula do wygrania urosnie np do 30 mil dolcow.

ps 2 numery na to nasze pierwsze losowanie musza sie pojawic w tym watku najpozniej do soboty godz 13:00
szczecinskiego czasu
Obserwuj wątek
    • franekkk Re: Lotto w Texasie do wygrania!!!!!! 09.05.02, 18:51

05-09-18-20-40-49

ty to jestes sknerus srassssszny
      czy ty przypadkiem nie wyemigrowales w 68?:))
      • Gość: JACEK Re: Lotto w Texasie do wygrania!!!!!! IP: 64.9.159.* 09.05.02, 19:01
        franekkk napisał(a):

>
        > 05-09-18-20-40-49
        >
        > ty to jestes sknerus srassssszny
        > czy ty przypadkiem nie wyemigrowales w 68?:))

Kuba?
        ale kto mowi?
        ale czy Kuba?
        ale kto mowi?
        jezeli nie Kuba ,moje nazwisko pana niic nie powie, Kuba???

he he he nie wyjechalem w 68, co do sknerusa to ty nie masz nic do stracenia a ja tu forse wydam i bol glowy bede
        mial!!!
    • Gość: JACEK Re: Lotto w Texasie do wygrania!!!!!! IP: 64.9.159.* 09.05.02, 18:57
      Jeszcze jedno !!!! prosze swoje numery razem z forumowa ksywka i tajnym haslem( by sie pod was nikt w
      przypadku wygranej nie podszywal) przeslac koniecznie na KECAJW@HOTMAIL.COM to taka moja tajna
      skrzynka
      • franekkk Re: Lotto w Texasie do wygrania!!!!!! 09.05.02, 20:43

kecajhotmail - pamietam, pamietam ze zapomnialem no
        zapomniales dodac ze TTYY placisz podatek od wygranej i podatek od darowizny
        moja siostra studiuje architekture suma sumarum w rodzinie bedzie wiecej:)))
        • Gość: JACEK No to co ?? tylko franek chce Ferrari?????? IP: 64.9.159.* 09.05.02, 21:06
          Czy tylko jeden jedyny Franciu chce jezdzic po szczecinie czerwonym Ferrari?????????
          • jottka Re: No to co ?? tylko franek chce Ferrari?????? 09.05.02, 21:09
            No postawiłeś trudne warunki ;))) Wszyscy nerwowo przeliczają, ile to wyjdzie
            na nasze, to musi trochę potrwac ;)))
          • franekkk Re: No to co ?? tylko franek chce Ferrari?????? 09.05.02, 22:48
            Gość portalu: JACEK napisał:

> Czy tylko jeden jedyny Franciu chce jezdzic po szczecinie czerwonym Ferrari????

jak wszyscy wygraja to tak jakbym jezdzil malym kfiatem
            tylko ja tylko ja a inni per pedes:)))

juz sie zastanawiam co sobie jeszcze kupie
            • jottka Re: No to co ?? tylko franek chce Ferrari?????? 09.05.02, 22:52
              Ujawniłeś Tajną Liczbę, teraz wszyscy będziemy próbować, jak już naciągniemy
              wujka na ten bilet do usa :))) I wygrana się zmniejszy, trzeba będzie zadowolić
              się dżindżerem...
              • franekkk Re: No to co ?? tylko franek chce Ferrari?????? 09.05.02, 22:59

moje cyferki sa moje i nic ci do nich nie wolno powtarzac
                ty wybierz tak:
                90-90-90-wiek(nie 100 tylko ile masz lat:)-trzewik-jakikolwiek inny rozmiar

a po za tym jottce to chyba grac nie wolno bo wywiezie kapuste do galicji
                chyba ze wroci
                • jottka Re: No to co ?? tylko franek chce Ferrari?????? 09.05.02, 23:03
                  Wiek to nie 100, tylko 21., a te pierwsze liczby nietrafione ;)))

A poza tym - to Ty będziesz patriotycznie szastał forsą w Szczecinie i okolicy?
                  Przecież tylko 10% Jacek kazał odpalić na cele edukacyjne młodzi pomorskiej.
                  Chyba że Cię wątek Mike'a tak urzekł :)))
                  • franekkk Re: No to co ?? tylko franek chce Ferrari?????? 09.05.02, 23:09

jeszcze sie przekonasz ze bede glownie w okolicy - serio ale na razie sza
                    zdradze za 2 tyg - znak powagi
                    90tki to numerki gonza choc moim zdaniem jestes szczuplejsza - ten pierwszy
                    zmieniam na 60:))
                    21:))) uwazaj bo ci uwierze
                    • jottka Re: No to co ?? tylko franek chce Ferrari?????? 09.05.02, 23:14
                      Ehm, ta kropeczka przy 21 oznacza liczebnik, ten tam, porządkowy - dwudziesty
                      pierwszy :(((
                      • franekkk Re: No to co ?? tylko franek chce Ferrari?????? 09.05.02, 23:17

totalnie zbilo mnie :(( ??? cos nie dobrze??
                        albo oswiecaj a wlasciwie bez wyboru oswiecaj bo ja tyram ciezko i co chwile mi
                        1/2 mozgu musi odpoczywac
                        • jottka Re: No to co ?? tylko franek chce Ferrari?????? 09.05.02, 23:21
                          franekkk napisał(a):

>
                          > totalnie zbilo mnie :(( ??? cos nie dobrze??
                          > albo oswiecaj a wlasciwie bez wyboru oswiecaj bo ja tyram ciezko i co chwile mi
                          >
                          > 1/2 mozgu musi odpoczywac

Mam nadzieję, że nie chodzi Ci o wyjaśnienie, co to liczebnik ;)))

Ale napisałeś: 90-90-90-wiek (nie 100), no to ja odpisałam "21." Wiek nie w
                          rozumieniu stulecia, tylko numer wieku, jaki mamy. Dwudziesty pierwszy, nie?

A poza tym o tej porze się nie pracuje, chyba że za podwójną stawkę :)))
                          • franekkk Re: No to co ?? tylko franek chce Ferrari?????? 09.05.02, 23:23

jezu ale mi ulzylo
                            juz myslalem ze masz 21x5=105

stawka wynosi 0 konsekwencje 1
                            • jottka Re: No to co ?? tylko franek chce Ferrari?????? 09.05.02, 23:29
                              Teraz Ty stawiasz zagadki?!! Ja już nie pracuję, ja poproszę gotową odpowiedź.

A poza tym miało być o loterii, hazardzie, szampanie i ostrygach, a Ty się
                              uczepiłeś jakichś cyferek :(((
                              • franekkk Re: No to co ?? tylko franek chce Ferrari?????? 09.05.02, 23:33

w systemie zerojedynkowym: zero stawki duzo(max) konsekwencji
                                a widzisz kazdy inny i inny tok myslenia

owszem troche zasmiecilismy jacusiowi
                                • Gość: JACEK Re: No to co ?? tylko franek chce Ferrari?????? IP: 64.9.159.* 09.05.02, 23:38
                                  Jottka skoncz z ta swoja galicyjska elokwencja i podaj dobre pomeranskie numery!!!!
                                  franek , geba w kubel i cich , juz numeri wybrales...gadulo!!! ;-))))
                                • jottka Re: No to co ?? tylko franek chce Ferrari?????? 09.05.02, 23:39
                                  O Jezu, jakbym z takim jednym profesorem rozmawiała - a widzi pani, a widzi
                                  pani, każdy jest inny, dlaczego pani nie czytała tego, co pani powiedziałem,
                                  pani mnie nie słucha, ale pani się jeszcze przekona, no dlaczego pani robi
                                  takie miny, jajużnicnierozumiem...
    • Gość: JACEK Re: Lotto w Texasie do wygrania!!!!!! IP: 64.9.159.* 10.05.02, 03:47
      No to co?? Kto jeszcze oprocz Frankka chce byc bogaty???Bogaty ..ale troche mniej niz JACEK....ale za to byc w
      stanie zalozyc ta fundacje!!!!!!! No dalej , ludziska...do ZABAWY!!!!!!
    • Gość: JACEK Re: Lotto w Texasie do wygrania!!!!!! IP: 64.9.159.* 10.05.02, 04:03
      Tylko pomyslcie , wszystko co musicie zrobic to wytypowac szesc numerow od 1 do 54 wyslac na forum i
      wyslac do JACKA na email kecajw@hotmail.com z haslem rozpownawczym i tyle fatygii!!!! Pomyslcie w ten
      sposob, malo pracy , jakis frajer placi za lottka ,wy nie wydajecie grosza i tyle...pare stukniec w klawisze i jakas
      tam szansa wygranej jest.Ja tam wierze w zasade , jak nie grasz to nie wygrasz.........hey czerwony ferrari
      jezdzacy po Szczecinie i Ty za kierownica to fajowo brzmi , czyz nie.....Hey i do tego stypendium ufunujesz
      .....jeszcze Ci kiedys POMNIK za to postawia.......Hey ..to tylko zabawa ...a moze nie?!?!?!? Moze bedziemy
      szczesliwcami!!!!!
      • Gość: skuter Re: Lotto w Texasie do wygrania!!!!!! IP: *.autocomp.com.pl / 192.168.0.* 10.05.02, 08:05
        ja nie chce ferrari, ja chce rower poziomy z owiewka i kawalek chalwy:)

2
        8
        12
        29
        31
        32
        • Gość: JACEK Re: Lotto w Texasie do wygrania!!!!!! IP: 64.9.159.* 10.05.02, 14:43
          Tylko nas trzech???? Skuter,Franekk i ja????????
          • franekkk Re: Lotto w Texasie do wygrania!!!!!! 10.05.02, 14:59

i pomyslec ze kazdy dostanie po 1/3

milseog nie musi on juz rozdaje
            • Gość: JACEK Re: Lotto w Texasie do wygrania!!!!!! IP: 64.9.159.* 10.05.02, 15:03
              To chyba takie nasze, polskie.....1/3??? za cholery, to niesprawiedliwe!!! dac mi polowe!!! he he he he
              • Gość: JACEK Re: Lotto w Texasie do wygrania!!!!!! IP: 64.9.159.* 10.05.02, 23:21
                Tak malo poparcia dla lottkowego hazardu????
                • Gość: JACEK Re: Lotto w Texasie do wygrania!!!!!! IP: 64.9.159.* 11.05.02, 03:08
                  Tylko pare godzin zostalo, niw ma wiecej chetnych do typowania numerow???
                  • Gość: JACEK Last Call !!!!! IP: 64.9.159.* 12.05.02, 00:01
                    Jest tutaj godzina 17:00 za trzy godziny jade kupic bilety na dzisiejsze losowanie, ostatnia szansa, jacys
                    chetni???sprawdze posty ostatni raz o trzeciej rano szczecinskiego czasu!!!!!!!
                    • jottka Re: Last Call !!!!! 12.05.02, 00:09
                      6-4-9-1-5-15 ;))) Możesz wziąć za darmo, w razie czego budujesz teatr w
                      Szczecinie - wszystkich na forum biorę na świadków!!! :)))
    • Gość: PROKOCIM Re: Lotto w Texasie do wygrania!!!!!! IP: *.client.attbi.com 12.05.02, 00:14
      Gość portalu: JACEK napisał(a):

> Mam taka propozycje:
      > W Texasie mamy dra razy w tygodnu ( sroda i sobota ) losowanie tutejszego lot
      > tka. Koszt jednego biletu $ 1,
      > w najblizsza sobote do wygrania 18 mil dolcow. niech kazdy z was poda szesc num
      > erow od 1 do 54 i ja zagram
      > te numery w sobote , jesli ktos poda szczesliwe numery ( mozecie je sprawdzac n
      > a stronie
      > <a href="www.chron.com/content/chronicle/lottery/index.html"target="_bla
      > nk">www.chron.com/content/chronicle/lottery/index.html</a> ) to podzielimy sie
      > nastepujaco 2/3 wygranej dla
      > JACKA i 1/3 dla szczesliwca z forum ,ktory wytypowal dobre numery.Nie narzekac
      > na ten podzial bo nie jest to
      > oferta biznesowa tylko zabawa i jak sie nie podoba to nie graj. Teraz tak, z wy
      > granej puli JACEK i szczesliwy
      > forumowicz przeznacza po 10% swojej wygranes na cel utworzenia funduszu stypend
      > ialnego dla najlepszych
      > studentow architektury, ktorzy w przyszlosci zrobia dla Szczecina co Haken i Ac
      > erman zrobili!!!!
      > No i co kto gra?????
      > ps mozemy ta zabawe powtorzyc np zawsze jak pula do wygrania urosnie np do 30 m
      > il dolcow.
      >
      > ps 2 numery na to nasze pierwsze losowanie musza sie pojawic w tym watku najpoz
      > niej do soboty godz 13:00
      > szczecinskiego czasu

W "Power Ball" jest 70 baniek. Spadaj kowboju.
      • Gość: JACEK Re: Lotto w Texasie do wygrania!!!!!! IP: 64.9.159.* 12.05.02, 01:15
        No to jedz do np. Luizjany , dowcipnisiu, masz jeszcze pare godzin...he he he he
        • Gość: PROKOCIM Re: Lotto w Texasie do wygrania!!!!!! IP: *.client.attbi.com 12.05.02, 01:45

> No to jedz do np. Luizjany , dowcipnisiu, masz jeszcze pare godzin...he he he h
          > e

znowu jakis mongol sie odezwal
        • Gość: PROKOCIM Re: Lotto w Texasie do wygrania!!!!!! IP: *.client.attbi.com 12.05.02, 01:47

> No to jedz do np. Luizjany , dowcipnisiu, masz jeszcze pare godzin...he he he h
          > e

he he he he
          sapiesz jak zakapciale pedalisko
    • Gość: JACEK Re: Lotto w Texasie do wygrania!!!!!! IP: 64.9.159.* 13.05.02, 15:24
      Nikt nie trafil z numerami, 22 mln do wygrania w srode.Na rasie w grupie graczy mamy :Jottka,Franekk,Uotr i
      skuter, jacys chetni na srodowe losowanie???
      Numery trzeba przeslac do godziny 24:00 w srode szczecinskiego czasu!!!!
    • Gość: JACEK Re: Lotto w Texasie do wygrania!!!!!! IP: 64.9.159.* 15.05.02, 14:35
      Gra kto jeszcze?? macie do 24 godz szczecinskiego czasu by przeslac numery
      • franekkk Re: Lotto w Texasie do wygrania!!!!!! 15.05.02, 14:36

powtarzam swoje
        raz wygralem to i drugi raz dam sie okantowac

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka