Dodaj do ulubionych

Czy członek ma członka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 09:53
Tomasz Kochański - syn Teresy Kochańskiej (tej od SLD, Pokoleń i betonu
PZPR) - podczas sobotnich wyborów w SDPL próbował nielegalnie uczestniczyć w
wyborach. Niepowiem. Trzeba mieć tupet żeby po decyzji zarządu krajowego mieć
jeszcze czelność przyjść na wybory.
Na szczęście prezydium w porę się zorientowało i kolega mógł iść dalej pić
wódkę do toalety zamiast głosować.

Bartkowi Arłukowiczowi gratuluję serdecznie wspaniałej drużyny zwolenników a
w szczególności członka "wiszącego na słupie" oraz wymienionego
wyżej "członka bez członka" - jak sam o sobie zainteresowany powiedział.
:D
Obserwuj wątek
    • Gość: leftie Re: Czy członek ma członka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 11:25
      Kacha,
      Jaki pan, taki kran ;D
      Jaka partia, takie jej "członki" ;)
      • maciej.popielarz Re: Czy członek ma członka 06.12.04, 11:39
        A tam. Mamy świetną ekipę. Niestety przegralismy wybory i niestety Bartek za
        którym tak piałaś z zachwytu dokąd był z SLD i FMS-em, pokazał po raz kolejny
        że silne ego powoduje u niego zanik zdrowego rozsądku. Bartek pedzi szybko,
        bardzo szybko... ale co bedzie jak uderzy w mur... no comment.

No i to tyle o przewodniczącym. A tak poza tym, to nie jest SLD i nikt nie
        będzie akceptował ewentualnych "nieprawidłowości". A ty Iga mnie znasz i wiesz
        że jestem ostatnią osobą która będzie siedziała cicho.
      • Gość: Ferdynand Lipski Re: Czy członek ma członka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 17:54
        Macieju Popielarzu...jeżeli twoja działalność w SDPL będzie wyglądała podobnie
        jak koordynowanie gaazetką FMS to wspólczuję SDPL:(
        • Gość: leftie Re: Czy członek ma członka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 18:34
          Maćku, ja nie zmierzam do generalizacji całego SDPL poprzez analizę jednego
          przypadku. Miarą wartości człowieka nigdy nie będzie dla mnie przynależność
          partyjna.

Lecz przypadek "członka rozczłonkowanego", a raczej "odczłonkowanego" będziemy
          zawsze głośno komentować, niezaleznie od tego, w jakiej partii bedzie.
          Doskonale o tym wiesz, dlaczego.
          • maciej.popielarz Re: Czy członek ma członka 06.12.04, 20:09
            Wiem, wiem... i ja wcale nie będe z tego powodu protestował.
            Też doskonale wiesz dlaczego.
        • maciej.popielarz Re: Czy członek ma członka 06.12.04, 20:14
          No nie... gazetka to była klapa totalna.

I jako że się zadania podjąłem i nie ukończyłem, to nikogo innego obwiniać nie
          będe bo tam trzeba było zamordyzmu, a ja go nie wprowadziłem.

Mea maxima culpa.
          • Gość: leftie Re: Czy członek ma członka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 20:30
            Ale, all in all, gazetka wypaliła, na marginesie mówiąc. Z małym poslizgiem,
            ale sie udalo
            • maciej.popielarz Re: Czy członek ma członka 06.12.04, 21:04
              Tak. Zrobił ją prawie w całości Marek Lipiński.
              Podziwiam go za to.
    • Gość: Lew Trocki Przejdżmy już do historii. Pomyliłem się ! n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 21:09
    • Gość: aisa Re: Czy członek ma członka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 01:25
      Pierwsza zakBad -Ciekawe jak dlugo Poslance Romero uda sie blokowac przyjecie
      do sdpl-u "czlonka bez czlonka " - Kochanskiego i jago kumpla Bachary ?
      Druga zaklad - Kiedy do swojego synka dolacza rodzice Panstwo Kochanscy?
      Trzecia zaklad- Kiedy do w/w dolaczy ich kumpel Czekala ze swoim synkiem ?
      • pm53 Re: Czy członek ma członka 07.12.04, 12:57
        Gość portalu: aisa napisał(a):

> Pierwsza zakBad -Ciekawe jak dlugo Poslance Romero uda sie blokowac przyjecie
        > do sdpl-u "czlonka bez czlonka " - Kochanskiego i jago kumpla Bachary ?
        > Druga zaklad - Kiedy do swojego synka dolacza rodzice Panstwo Kochanscy?
        > Trzecia zaklad- Kiedy do w/w dolaczy ich kumpel Czekala ze swoim synkiem ?

z tego co wiem to sprawa "członka-bezczłonka" (tekst był rzeczywiście
        wypasiony - To co mam mandat a nie mam członka.) stanałe na Zarządzie Krajowym
        i tam zapadła decyzja o nieprzyjmowaniu;
        ad1, ad2 i ad3) stawiam, że za 1/2 roku gdy nasz "członek bezczłonek" podejmie
        kolejną próbę wstąpienia do SDPL.
        Ale zapomniałem, że powstała Unia Lewicy więc może tam się znajdą. Kolejny
        zakład.
        • Gość: leftie Re: Czy członek ma członka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 14:48
          Już wiem! aby zapobiec podobnym sytuacjom w przyszlosci, radze wszystkim
          partiom, by za kazdym razem sprawdzaly, czy ich członkowie mają członka ;o)

A nawiązując do wczesniejszej wypowiedzi - stawiam dolary przeciwko orzechom,
          że tak własnie tak bedzie, a jak nie SDPL i nie Unia Lewicy, to jeszcze
          alternatywą jest ewentualnie PLD. A co!
        • Gość: aisa Re: Czy członek ma członka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 23:19
          Masz racje -sprawa Bachary i Kochanskiego stela na zarzadzie krajowym Sdpl-u bo
          posel Romero sprzeciwila sie ich przyjeciu ( ponoc jedyna z 9 koordynatorow
          zachodniopomorskich ) obydwaj sie odwolali ale nic w W-wie nie wskurali
          • Gość: ankac Re: Czy członek ma członka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 19:57
            odczepcie sie od marcina bachary i tomka kochanskiego. ja ich znam i sa to
            fajne chlopaki. ciezko pracowali zeby osiagnac swoja pozycje w smld a przyszly
            jakies wijaso podobne wije i wywinely ich. teraz wijasopodobne chca ich
            wyrzucic z sdpl.

a tak naprawde nie ma im nic co mozna zarzucic. nic nie ukradli niepobili nie
            zgwalcili.

calusy dla chlopakow
            • Gość: leftie Re: Czy członek ma członka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 22:01
              Gość portalu: ankac napisał(a):

> odczepcie sie od marcina bachary i tomka kochanskiego. ja ich znam i sa to
              > fajne chlopaki. ciezko pracowali zeby osiagnac swoja pozycje w smld a
              przyszly
              > jakies wijaso podobne wije i wywinely ich.

to zapytaj tych, jak to sie wyrazasz, "wijasopodobnych" za co ich tak
              nienawidzą. Wyśpiewają ci wszystko od A do Z. Bazujesz tylko na tym, co
              Bachara&s-ka powiedzieli, a nie wiesz, jak było naprawdę, więc nie zabieraj
              głosu w sprawach, o których nie masz zielonego pojęcia.

teraz wijasopodobne chca ich
              > wyrzucic z sdpl.
              A jaki wpływ mogą mieć "wijasopodobne" na SDPL?? Chyba troszeczkę nie łapiesz
              tego, że SDPL to odrębna partia i SLD kompletnie zwisa i powiewa to, kto w
              konkurencyjnej (jakby nie patrzeć) partii działa.

> a tak naprawde nie ma im nic co mozna zarzucic. nic nie ukradli niepobili nie
              > zgwalcili.
              To ci argument!
              • Gość: ankac Re: Czy członek ma członka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 22:32
                jak jestes taki oswiecony w wijasopodobnych to pewnie tez nalezysz do tej bandy.
                jak zazdroscisz zrob cos sam a potem krytykuj. ty tego nie wiesz i nikt nie wie
                ze oni jak byli w sld to jezdzili z bartkiem arlukowiczem do szpitala dziciom
                pomagac i to bez telewizji. a co ty zrobiles dla tych dzieci.
                dobrze ze teraz poszli do sdpl bo i oni i bartek nie znalezli wsparcia bo
                wijasopodobni ich niszczyli
                • Gość: leftie Re: Czy członek ma członka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 23:08
                  > ze oni jak byli w sld to jezdzili z bartkiem arlukowiczem do szpitala dziciom
                  > pomagac i to bez telewizji. a co ty zrobiles dla tych dzieci.

Ulalala, uważaj, co mówisz. Ja&organizacja, do ktorej należę stale pomaga
                  dzieciom z oddziału hematoonkologii, co sam Bartek może potwierdzić. Opinia
                  publiczna też o tym nie wie i nie ma takiej potrzeby, by wiedziała, bo robimy
                  to z potrzeby serca. I nie jest to akcja jednorazowa.
                  Szkoda tylko, ze jest to dla ciebie&reszty pewnego rodzaju oręże polityczne. To
                  co najmniej niesmaczne, zastanów się nad tym.

> dobrze ze teraz poszli do sdpl bo i oni i bartek nie znalezli wsparcia bo
                  > wijasopodobni ich niszczyli
                  Że co? Bartek nie miał wsparcia? Ja wiem jedno - co było, to było, ale Bartek
                  nigdy by czegoś takiego nie powiedział. Bluźniłby.

• korowiow3 Re: Czy członek ma członka 10.12.04, 10:33
              a tak naprawde nie ma im nic co mozna zarzucic. nic nie ukradli niepobili nie
              > zgwalcili.

Nic poza fałszowaniem dokumentów stowarzyszenia i szemranych interesików z
              Grochulskim, z Kornelukiem... Ta Messer już się nimi zajął... jednemu odebrał
              rozum:)))) Marcinek zarządał stanowiska Sekretarza Miasta u Runowicza.:)))))
              Całe SLD lało ze smiechu:)))))))))
    • Gość: :( Re: Czy członek ma członka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.04, 12:42
      Czy syn radnej tez nie wyobraza sobie zycia bez strzelenia sobie... obertasa:)
    • Gość: up up dla łukasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 21:42
      up
    • mlody.patriota SDPL 1% 10.12.04, 15:16
      Szkoda tracic czas na gadanie o partii, ktora ma mniejsze poparcie od UPR:))
      • Gość: rkm Socjaldemokracja Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 09:21
        to wynik ipsosa ktory ostatnio chyba cos z metodologia na bakier
        a ciekawe "patrioto" ile twoj lpr ma tych %?
        • Gość: 10% Re: Socjaldemokracja Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 12:39
          10%
    • babciny_bambosz Kochanska - lewicowa "Matka Chrzestna" 10.12.04, 16:46
      Swoje macki ma i w SLD i w rachitycznym SDPL. Ciekawe czy ma swojakow w
      Samoobronie. Zdaniem dziadunia to takie cwane czupiradlo.
      • Gość: Lew Rywin Re: Kochanska - lewicowa "Matka Chrzestna" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 22:52
        i w lpr tez ma juz kogos i w po tuz pod bokiem szefa ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka