Dodaj do ulubionych

Preznet dla mężczyny

07.12.04, 12:23
Podsumowałam musze kupić 10 prezentów gwiazdkowych, czas juz chyba zacząć
zakupy, moze ktoś ma jakieś ciekawe pomysły ( politykom, bluźniercom
dziekuję), najgorzej z facetami, niemoge kupić piętnastego krawata czy
kolejnej buteleczki do łazienki - POMOCY!
Obserwuj wątek
    • swarozyc Re: Preznet dla mężczyny 07.12.04, 12:26
      Kup wiec buteleczke do barku...
      Tylko nie taka za 20 pln...
      • anika31 Re: Preznet dla mężczyny 07.12.04, 12:31
        swarozyc napisał:

> Kup wiec buteleczke do barku...
        > Tylko nie taka za 20 pln...
        Dziękuję ale wiesz sam nie wypije wiec to będzie raczej ogólny prezent i
        zostanie wypity zaraz na drugi dzień lub pójdzie w budżet sylwestra..ale pomysł
        nie zły, a tak przy okazji z czego np. Ty byś się ucieszył? hahaha zawsze mogę
        kupić lalenarz calsberga z gratisowymi 10-oma piwami
        • swarozyc Re: Preznet dla mężczyny 07.12.04, 12:39
          Jak wiesz jestem pieszczochem i swoje usta racze slodycza piersi niewiescich,
          ale chyba nie o tym mialem mowic... :-)
          Jestem takze smakoszem whisky slodowej(single malt)i kazdemu chetnie polece te
          niesamowite nastolatki szkockie..
          Z polskich ostatnio pitych trunkow polecic moge "Gorzalke wielkopolska",
          niestety trudno, lub juz wcale niedostepna..
          • anika31 Re: Preznet dla mężczyny 07.12.04, 12:43
            Hmmm pewnie tego nie dostanę, niestety moja znajomośc whiskachy kończy się na
            tych których miałam okasję spróbowac i nie mam pojecia które są które, wiem ze
            lubie chivasa, blaclebel, nie przepadam za jamson-em....jakiś smuggler czy coś
            w tym stylu w ogole mi nie smakuje, ballantyna zbyt zapachowa...not ak ale to
            nie dla mnima być ten prezet.
            A nie chciałbyś np dostać spinek do koszuli?
            ps. w hurtowni tuż przy izbie wytrzeźwień można zamówić sobie wybrane trunki -
            sporwadzą
            • swarozyc Re: Preznet dla mężczyny 07.12.04, 12:45
              to kup ta polska gorzalke, jest dobra i nie tak idiotycznie slodka jak cala
              reszta..
              PS ..a przyjemnosc z pieszczenia piersiatek jest obupolna!.. :-)
    • Gość: Mariner Preznet dla mężczyny IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.04, 12:45
      Duzi chłopcy też potrzebują swoich zabawek. Im jest starszy, tym niestety
      droższych.
      Poważnie mówiąc im prezent jest mniej praktyczny, tym lepiej. Żadnych krawatów,
      koszul, majtek itp. Spróbój wyjść na chwilę z powłoki swojej kobiecości i
      postaraj się popatrzeć na to męskim okiem. Może gadżet elektroniczny, nowy
      kołowrotek do wędki, jakies akcesoria do samochodu lub coś w tym stylu. Im
      więcej nieużytecznych funkcji, tym lepiej! To ma go zafrapować. Ma studiować
      instrukcję obsługi i zapomnieć na chwilę o Bożym świecie.
      Nie znam upodoban tego pana, ale stanowczo odradzam praktyczne prezenty. To
      musi być zabawka, dostosowana do wieku.
      Ja lubię na przykład dobre pióra wieczne, choć ich nie używam. Lubię zegarki i
      nigdy ich dla mnie za wiele. Mój komputer moge rozbudowywać do upadłego, nawet
      wbrew zdrowemu rozsądkowi. Lubie dobre szwajcarskie scyzoryki z możliwie dużą
      ilością czasem niepotrzbnych ostrzy. Jest takie uniwersalne składane narzędzie
      wzorowane na tym co używają amerykanscy żołnierze. Zwróc też uwagę co w
      sklepach ten pan lubi oglądać. To pomaga. Moja żona posiadła wiedzę jakich
      zabawek mi trzeba. No i zależy to oczywiście od posiadanych środków.
      Powodzenia w zakupach.
      M.
      • anika31 Re: Preznet dla mężczyny 07.12.04, 12:57
        Obserwuję fascynację miernikami napięcia i akumulatorami do baterii....myślisz
        hmmm a może ten scyzoryk - prawdę mówiąć mam czerech panów na rozkładówce..w
        wieku od 20 do 60:).
        A gdzie to się kupuje?!
        • Gość: Mariner Re: Preznet dla mężczyny IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.04, 13:21
          Miernik elektryczny, koniecznie cyfrowy! Najlepiej kupić w sklepach z
          elektronika, przynajmniej tam można się dowiedzieć gdzie to kupić.
          Scyzoryki szwajcarskie można kupić w specjalnych stoiskach z gadzetami w dużych
          centrach handlowych. Musi mieć ciemno czerwone okładki z charakterystycznym
          krzyzykiem w tarczy herbowej. Są doskonałe. Z nozyczkami, pilnickami, i innymi
          ostrzami. Cena 60 - 300 PLN w zależności od stopnia rozbudowy. Musi być
          oryginalny, nie żadna podróba! Tam też zobaczysz pewnie tzw "multi tool" Małe
          składane, nożyki, śrubokręty, kombinerki, pilniczki, coś do cięcia itp.
          Wszystko w zgrabnym etui, który mozna nosić na pasku. Dobry kosztuje ok 200
          PLN, a czasem i więcej, bo to musi być wykonane ze znakomitej stali. Jak to
          dostałem pod choinkę 2 lata temu, byłem szczęśliwy! Prezent ten przebił
          wszystkie inne! Hm. Nie używam tego zbyt często, ale ile radości! Chłopcy lubia
          rózne noże. Cóż, atawizm. I nie denerwuj się kiedy poraz nie wiem który,
          będziesz musiała odpowiadaćna pytanie: "Nie widziałaś gdzieś MOJEGO scyzoryka?"
          Kiedyś będąć w USA dostałem w prezencie nóz mysliwski firmy "Bowie". Noże tej
          firmy były synonimem "Dzikiego Zachodu" jak rewolwer "Colt" Nóż drogi jak
          diabli. Nie jest mi do niczego potrzebny, ale ile sprawia mi radości!
          A tak na prawdę to lubię szybkie dziewczyny i piękne samochody!
          Staram sie przedstawić Ci męski punkt widzenia. Każdy mężczyzna praktyczne
          prezenty uznaje za zakup obowiązkowy. A to ma być chwila radości! No nie?
          Pozdrawiam
          M.
          • swarozyc Re: Preznet dla mężczyny 07.12.04, 13:29
            Ja jestem zboczencem na punkcie latarek! mam ich ze 30!
            od takich malych do podswietlania dziurki...
            od klucza, oczywiscie!, az do akumulatorowych o mocy 2 000 000 cd (kandela-
            swieca)...
            • anika31 Re: Preznet dla mężczyny 07.12.04, 13:36
              Te latarki tak tylko one musza być akie specalnej amerykańskiej firmy ojej nie
              pamiętam jakiej....swarozyc pomocy!
              • Gość: Mariner Re: Preznet dla mężczyny IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.04, 13:43
                Może "Bright Star"? To dobre lampy made in USA
                M.
                • swarozyc Re: Preznet dla mężczyny 07.12.04, 13:50
                  jak maja byc amerykanskie to tylko "MityLite" to takie kochane malenstwa co to
                  amerykanscy policjanci trzymaja w ustach na filmach,,
                  A te czarne i dlugie jak czlonki murzynskie to "MegLite" - 5 baterii!!
                  ..a tych nozy tez mam z 5..
                  a jak multinarzedzie to tylko "gerber" !!
                  :-))Swiry kompletne te chlopy...
                  • Gość: Mariner Re: Preznet dla mężczyny IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.04, 14:26
                    Ale jak nas to rajcuje!
                    M.
                    • anika31 Re: Preznet dla mężczyny 07.12.04, 14:30
                      Zgubiłam się - scyzoryki czy gorsety
              • Gość: Mariner Re: Preznet dla mężczyny IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.04, 13:55
                Albo bodaj "Megalite". Metalowe, ale nie z blachy, tylko toczone, lub odlewane.
                Nie znam technologii produkcji. Używa je także policja amerykańska. Czarne,
                masywne z żarówką halogenową. Od malenkich do breloczka to dużych ok 50 cm
                długości, które mogą słuzyć za broń. Cacka!
                M.
                • anika31 Re: Preznet dla mężczyny 07.12.04, 14:03
                  Panowie jestescie wielcy mam naliscie scyzoryk i latarke, buteleczka też
                  zostaje naliście...aja oczywisćie miałam w planach koszulę na spinki:)
                  • Gość: Mariner Re: Preznet dla mężczyny IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.04, 14:21
                    Jeżeli męzczyzna kupuje swojej kobiecie sexy bielizną, to tak na prawdę kupuje
                    ja sobie. Do takich prezentów należy koszula dla mężczyzny. Popieram latarke i
                    scyzoryk!
                    M.
                    • anika31 Re: Preznet dla mężczyny 07.12.04, 14:25
                      Wolę bieliznę niż nowe garnki czy robota kuchennego.....o mydle o kremach ne
                      wspomnę.

Ale masz racje wyruszęna poszukiwanie latarek i scyzoryków chyba w Galaxy jest
                      takie stoisko na górze:)

ps.
                      Ale taki suepr gorsecik ...to wiesz mogłabym dostać
                      • Gość: Mariner Re: Preznet dla mężczyny IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.04, 15:20
                        Niestety, nie.
                        M.
            • Gość: Mariner Re: Preznet dla mężczyny IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.04, 13:40
              Dobre! Ja lubię narzędzia. Mam ich tyle, że wywołuje to złośliwe komentarze
              mojej żony. Ona natomiast ubóstwia buty, więc jakoś się godzimy.
              A masz taką latarke, w której oprócz reflekora jest mała lampka, świecaca w
              dół, do oświetlania sobie drogi w ciemnościach. Kupiłem ja w Norwegii za 400
              NOK. Duża, żółta, ciężka i jest pięęęęęęęęęknaaaaaaaaa!!!!!!!!!!
              M.
          • anika31 Re: Preznet dla mężczyny 07.12.04, 13:35
            Wiesz co faktycznie scyzoryk bedzie dobry - wpisujena listę
            zakupów. "Dziewczynę" to myślę ze ma a samochód:) a "króliczka" z agencji hmmm
            to mneinie wypada sprezentować, jest po jego stronie:)
            dzieki wielkie
    • skuter70 kazda prawdziwa menszczyzna 07.12.04, 13:00

chcialaby dostac nowy rower, albo ksiazke o dalekich podrozach jesli oczywiscie
      nie nalezy do podgrupy tych, ktorzy "czytania od szkoly nie praktykuja"
      • anika31 Re: kazda prawdziwa menszczyzna 07.12.04, 13:02
        rower mneiniestety zrujnuje ...ups wola dvd niz ksiązke
    • absztyfikant Re: Preznet dla mężczyny 07.12.04, 15:24
      Mozesz sie pzewiazac wstazeczka w wersji biblijnej;)
      • Gość: rob halford a moze bilet na koncert? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 22:58
        A moze jako prezent,kogos ucieszy jakis bilet na koncert?Np na Judas
        Priest,ktorzy zagraja w katowickim Spodku 6,kwietnia przyszlego roku.Jesli nie
        jestes zorientowana,to podpowiem,ze to 1 liga heavy metalu.Muzyke
        ostra,zdecydowanie meska-nie jakies tam pitu-pitu.Zdecydowanie pasujaca do
        whiski,noza i latarki.(O pannach w czarnych koronkach juz nie wspomne hehe...)
        Chlopaki przyjezdzaja w swoim najsilniejszym skladzie.Dowiedz sie,kto jakie ma
        preferencje (muzyczne...)i hejze po bilet!Ceny zroznicowane,od 88 do
        150zl.Wiecej wiadomosci masz na www.odyssey.pl Ja z takiego prezentu bym sie
        ucieszyl niczym uczen z niespodziewanych wakacji.A tak sam musze sobie bilet
        fundnac.Chyba,ze ten bilet zonie podpowiem.To jest mysl!
        • anika31 Re: a moze bilet na koncert? 08.12.04, 10:15
          Wiesz po tym jak stracilam bilet na rammstein i libizquit..troszke zaczynam sie
          obawiac takich zakupów. Ale judasó lubie wiec może ...usiałabym kupic chyba dwa
          do tego jakiś hotel - przejazd ups...lekka ruina.
          Ale pomysł zapisuje
          • Gość: Rob Halford Rammstein powroci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.04, 15:24
            Powroci pod koniec lutego-nowa date juz ustalono.Tym razem bedzie bez lipy.
            Hotel nie jest konieczny.Z Katowic do Szczecina odjezdza pociag jakos po 2
            godzinie w nocy.Koncert pozno sie skonczy ale bedzie jeszcze troche czasu do
            pociagu.Wtedy do jakiegos pubu blisko dworca aby gardlo piwkiem przeplukac i
            podzielic sie wrazeniami,a pozniej smialo na pociag.Warto miec juz w kieszeni
            bilet powrotny-beda megakolejki do kas.Ja przynajmniej tak robie.I w Szczecinie
            jestes z powrotem bodajze o 11 godzinie.W domu bierzesz prysznic i pozniej
            pelna wrazen lecisz spotkac sie z kolezankami,aby przy Karmi czy innym Redsie
            poopowiadac im jak bylo,jak Halford wjechal Harleyem na scene itd hehe.......
    • Gość: krust Re: Preznet dla mężczyny IP: *.espol.com.pl 08.12.04, 16:41
      Polecam skarpetki lub szaliczek. Ja regularnie otrzymuję właśnie to.
      I regularnie jestem zadowolony.
      W tym roku założyłem się z kolegą, że dostanę na prezent szaliczek.
      Spytał mnie skąd wiem. A ja wiem.
      I, daję słowo - zakład wygram.
      W zakładzie wygram scyzoryk wojskowy. Dobre nie!
      • Gość: Mariner Re: Preznet dla mężczyny IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.04, 21:20
        No i wyjdziesz na swoje!
        M.
    • Gość: zet Re: Preznet dla mężczyny IP: *.espol.com.pl 19.12.04, 20:10
      scyzoryk victorinox, kazdemu facetowi się przyda :)
    • student1 Re: Preznet dla mężczyny 19.12.04, 20:16
      portfel
      z dużą ilością kieszonek na karty kredytowe
      będzie wymownie
      • anika31 Re: Preznet dla mężczyny 20.12.04, 08:26
        student to ma być prezent dla niego nie dla mnie:) , a gdzie się kupuje
        scyzortyki? Panowie oztsało tylko 5 dni....nie mogę kupic 5 latarek:)
    • Gość: Ela Re: Preznet dla mężczyny IP: *.dynamic.chello.pl 17.10.16, 09:19
      NA mojej liście zakupionych dotychczas znalazły się następujące rzeczy
      - książka, audioboook - zawsze coś nowego się ukaże,
      - portfel, etui na dokumenty, torba na laptopa; - porządne ze skóry
      - pasek skórzany;
      - wizytownik z grawerem
      - płyta z muzyczką
      - sesja zdjęciowa w bieliźnie/lub bez :-) zgrana na płytkę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka