Gość: Dżi IP: *.zolnierza.NAT.zsi.pl 19.12.04, 21:08 Poinformuje mnie ktos uprzejmnie czy w Szczecinie jest strzelnica na ktorej mozna zrobic kurs? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: datex Re: Strzelnica IP: *.espol.com.pl 19.12.04, 21:17 Zalezy o jaki kurs ci chodzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżi Re: Strzelnica IP: *.zolnierza.NAT.zsi.pl 19.12.04, 22:28 Oczywiscie o kurs strzeleczki, tzn. w przyblizeniu: podstawowe techniki strzeleckie, zasady bezpieczenstwa przy uzywaniu broni palnej, sposoby bezpiecznego poslugiwania sie z bronia itp. Chcialbym dokladnie wiedzic czy jest taka strzelnica w Szczecinie ktora oferuje taki kurs. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Strzelnica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 23:00 Wiem, że strzelnica jest w Pucicach (za Załomiem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżi Re: Strzelnica IP: *.zolnierza.NAT.zsi.pl 19.12.04, 23:31 A moglbym poprosci o jakis adres stronki internetowej lub konkretny adres badz inne strzelnice w okolicy szczecina. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorientowany Re: Strzelnica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 08:57 Znajdź w książce tel . i zadzwoń na tą strzelnicę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorientowany Re: Strzelnica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 10:24 PS. mam na myśli strzelnicę PZŁ w Pucicach. Ewent zadzwoń do Zarz. Woj. Polskiego Związku Łowieckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżi Re: Strzelnica IP: *.zolnierza.NAT.zsi.pl 20.12.04, 22:21 "DELVE na dworcu." ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżi Re: Strzelnica IP: *.zolnierza.NAT.zsi.pl 21.12.04, 19:06 Wielkie dzieki "kj" Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś