Gość: mika IP: 212.244.77.* 15.05.02, 14:10 Nie wiecie czy w Hypernowie np. przy zakupie telewizora lub PRAAALKII zapewniają dowóz do domu??? mika(ta od głupich pytań na forum) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koala_ Re: Znowu głupie pytanie 15.05.02, 14:17 Gość portalu: mika napisał(a): > Nie wiecie czy w Hypernowie np. przy zakupie telewizora lub PRAAALKII > zapewniają dowóz do domu??? mika(ta od głupich pytań na forum) Nie wiem czy masz na myśli Hypernową czy Mediamarkta. z tego drugiego chyba tak, zależy gdzie kto mieszka, ale jeśli chodzi o pierwszy to nie mam pojęcie - a tam są w ogóle pralki? Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Znowu głupie pytanie 15.05.02, 14:19 obok media markt: jesli nie mieszkasz dalej niz w trzcinsku zdroj to tak od czasu do czasu maja promocje i jest za darmo ostatni ulotki w kazdej lokalnej weekendowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomik Re: Znowu głupie pytanie IP: *.ncr.com 15.05.02, 14:29 Mika ! :))) jak im opowiesz historię swojej starej pralki - z pewnością dowiozą Ci za darmo :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pakuz Re: Znowu głupie pytanie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 14:27 Mika , jak juz kupujesz pralke , to wez koniecznie taka z wbudowana przegladarka internetowa bo jakos cie dawno nie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Znowu głupie pytanie IP: 212.244.77.* 15.05.02, 14:34 A nieee.Nie kupuję pralki. Ta pralka w moim pierwszym poście była tylko dla picu. Na razie kupuję telewizor.W Hypernowie. No i nie mam samochodu. Więc następnym razem kupie sobie samochód. Pralka musi poczekać. Pozdrawiam Was. Muszę częściej odwiedzać to miłe woróm. Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Znowu głupie pytanie 15.05.02, 14:36 Gość portalu: mika napisał(a): > A nieee.Nie kupuję pralki. > Ta pralka w moim pierwszym poście była tylko dla picu. > Na razie kupuję telewizor. do tego dekoder polsatu zeby miec dojscie do internetu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A&Z Re: Znowu głupie pytanie IP: *.uskzo.am.pnu.com / *.pharmacia.com 15.05.02, 14:43 Gość portalu: mika napisał(a): > Nie wiecie czy w Hypernowie np. przy zakupie telewizora lub PRAAALKII > zapewniają dowóz do domu??? mika(ta od głupich pytań na forum) Czy nie jest latwiej zadzwonic do sklepu i zapytac sie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Znowu głupie pytanie IP: 212.244.77.* 15.05.02, 14:45 Gość portalu: A&Z napisał(a): > Gość portalu: mika napisał(a): > > > Nie wiecie czy w Hypernowie np. przy zakupie telewizora lub PRAAALKII > > zapewniają dowóz do domu??? mika(ta od głupich pytań na forum) > > Czy nie jest latwiej zadzwonic do sklepu i zapytac sie ? Dlategoż zaznaczyłam: "ta od głupich pytan na forum"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A&Z Re: Znowu głupie pytanie IP: *.uskzo.am.pnu.com / *.pharmacia.com 15.05.02, 14:48 Gość portalu: mika napisał(a): > Gość portalu: A&Z napisał(a): > > > Gość portalu: mika napisał(a): > > > > > Nie wiecie czy w Hypernowie np. przy zakupie telewizora lub PRAAALKII > > > > zapewniają dowóz do domu??? mika(ta od głupich pytań na forum) > > > > Czy nie jest latwiej zadzwonic do sklepu i zapytac sie ? > > Dlategoż zaznaczyłam: "ta od głupich pytan na forum"... Mika a jaki masz kolor wlosow ? To moze duzo wyjasnic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Znowu głupie pytanie IP: 212.244.77.* 15.05.02, 14:50 Gość portalu: A&Z napisał(a): > Gość portalu: mika napisał(a): > > > Gość portalu: A&Z napisał(a): > > > > > Gość portalu: mika napisał(a): > > > > > > > Nie wiecie czy w Hypernowie np. przy zakupie telewizora lub PRAA > ALKII > > > > > > zapewniają dowóz do domu??? mika(ta od głupich pytań na forum) > > > > > > Czy nie jest latwiej zadzwonic do sklepu i zapytac sie ? > > > > Dlategoż zaznaczyłam: "ta od głupich pytan na forum"... > > Mika a jaki masz kolor wlosow ? To moze duzo wyjasnic. Brązowe,a Ty złosliwcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A&Z Re: Znowu głupie pytanie IP: *.uskzo.am.pnu.com / *.pharmacia.com 15.05.02, 14:55 Gość portalu: mika napisał(a): > Gość portalu: A&Z napisał(a): > > > Gość portalu: mika napisał(a): > > > > > Gość portalu: A&Z napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: mika napisał(a): > > > > > > > > > Nie wiecie czy w Hypernowie np. przy zakupie telewizora lub > PRAA > > ALKII > > > > > > > > zapewniają dowóz do domu??? mika(ta od głupich pytań na for > um) > > > > > > > > Czy nie jest latwiej zadzwonic do sklepu i zapytac sie ? > > > > > > Dlategoż zaznaczyłam: "ta od głupich pytan na forum"... > > > > Mika a jaki masz kolor wlosow ? To moze duzo wyjasnic. > > Brązowe,a Ty złosliwcze? > Ale na glowie ,na glowie !!! MIKA. Odpowiedz Link Zgłoś
obs mika, zgłoś się 15.05.02, 14:57 Jak Cię nie było wygrałaś firmowy qbek od gazety (szczegóły gdzieś dużo niżej w wątku o qbasach). Tylko jak Ty się zgłosisz po hasło, skoro nie umiesz wysyłać maili :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: mika, zgłoś się IP: 212.244.77.* 15.05.02, 15:03 obs napisał(a): > Jak Cię nie było wygrałaś firmowy qbek od gazety (szczegóły gdzieś dużo niżej w > wątku o qbasach). > Tylko jak Ty się zgłosisz po hasło, skoro nie umiesz wysyłać maili :-( Jak to nie umiem? Umiem,umiem... Odpowiedz Link Zgłoś
bbury Re: mika, zgłoś się 15.05.02, 15:33 No proszę - tu taki wątek w stylu retro a mnie nie było :((( jest i mika i pakuz i stettiner jeszcze mi do kompletu brakuje Mikea Javala i Zetki a poczuję się za dawnych czasów gdy było tu mniej marudzenia a wiecej Szczecinienia :))) Co do Media Marktu do dowóz mają gratis wzgl 30 zł... jest jednak małe ALE. Pralkę musisz sobie wnieść do domu sama ! Nie wiem mika jakiej jesteś postury ale wierz mi że jest to robota dal 2 rosłych chłopów. Zatem nawet jeśli dowóz jest gratis to nie zdziw się że zabulisz sporo za wniesienia. Jest jednak rozwiązanie - po gazetach ogłaszają się goście pod hasłem Przeprowadzki - biorą jakieś 50 żł za godzine - tyle strczy na przewiezienie i wniesienie a i ponegocjować można... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: mika, zgłoś się 15.05.02, 19:56 a mi wnosili na trzecie i pol za free i bez dyskusji a jak potem dostali dziesiataka to sie bardzo rozpogodzili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: mika, zgłoś się IP: 64.9.159.* 15.05.02, 20:29 Aja tu bylem swiadkiem takiej oto historii, w sklepie FRY'S ( taki elektoniczny hipermarket) starsza pani kupowala za $ 7,500.00 ( slownie : siedem i pol tysiaca dolcow) telewizor plazmowy dla wnusia,starsza pani powtarzala ze chce dostawe do domu za darmo, na to osoba sprzedajaca ( na prowizji) odpowiada ze nie ma darmowych dostaw do domu , starsza pani swoje a on swoje...i tak przez pare minut .Pani wreszcie powiedziala do cholery z wami ide z moimi pieniedzmi do innego sklepu( powiedziala to oczywiscie podniesionym glosem. Ktos szybko poinformowal szefa sklepu ktory po wysluchaniu pani i osoby sprzedajacej powiedzal co nastepuje: mila Pani , bardzo przepraszamy za nieporozumienie, daje pani natychmiast 5% znizki na ten telewizor i o ktorej godzinie chce pani miec dostawe do domu i oczywiscie instalacja telewizora ( jesli Pani chce by wisial na scianie ) jest darmowa, po czym wyciagna stowe z kieszeni dal jednemu z pracownikow i powiedzial mu by wszystko sprawnie zorganizowal.....Wtedy to sie odwrocil do osoby sprzedajacej ( na prowizji) i powiedzial, prowizja z tej tranzakcji leci do mojej kieszeni i to byla twoja ostatnia szansa!!!...... dodam tylko ze dostawa telewizora w promieniu 25 mil kosztuje jakies 30 dolcow Odpowiedz Link Zgłoś