Gość: gosia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 21:11 Osobiście nie chce mi się wierzyć kierownictwu firmy i ich oficjalnej wersji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dziad a prawo to w cyrku? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 22:41 Jak jest kradziez to sprawe zglasza sie na policje, ona szuka tych co ukradli i i jest jasne - jesli nie bylo zgloszenia, nie bylo rzetelnej gospodarki magazynowej to oznacza ze nie bylo przestepstwa. Zdanie towaru dokonuje sie protokolem zdawczo odbiorczym - jesli tak nei bylo to winny jest zaklad pracy. KONIEC TEMATU Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: a prawo to w cyrku? 13.01.05, 23:15 Gość portalu: dziad napisał(a): > Jak jest kradziez to sprawe zglasza sie na policje, ona szuka tych co ukradli i > i jest jasne - jesli nie bylo zgloszenia, nie bylo rzetelnej gospodarki > magazynowej to oznacza ze nie bylo przestepstwa. > Zdanie towaru dokonuje sie protokolem zdawczo odbiorczym - jesli tak nei bylo t > o > winny jest zaklad pracy. KONIEC TEMATU Z jakiej racji sprawa jest w gestii pilskiego PIP ??? Powinien ja badac PIP szczecinski (jesli dalej istnieja te stoiska z innymi juz w wiekszosci pracownikami ale z dokumentacja, organizacja pracy itp)we wspoldzialaniu z PIP z Pily, jesli chodzi o pomoc w kompltacji dokumentacji. "Art. 19d. 1. Kontrolę przeprowadza się w siedzibie podmiotu kontrolowanego oraz w innych miejscach wykonywania jego zadań." www.pip.gov.pl/html/pl/html/02010000.htm Zgloszenie bylo do PIP okregowego i tu powinno pozostac. Smierdzi mi to ukladami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Benek Re: Inspekcja Pracy w Farmutilu IP: *.eu.org / *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.05, 06:53 A która inspekcja wygra z P -włascicielem firmy, jeśli niedawno wypędził dziennikarzy i nic z to nie miał[wiadomo o kogo chodzi] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizytka Re: Inspekcja Pracy w Farmutilu IP: *.teleton.pl 14.01.05, 08:08 sklepowe ? Odpowiedz Link Zgłoś