Dodaj do ulubionych

Inspekcja Pracy w Farmutilu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 21:11
Osobiście nie chce mi się wierzyć kierownictwu firmy i ich oficjalnej wersji.
Obserwuj wątek
    • Gość: dziad a prawo to w cyrku? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 22:41
      Jak jest kradziez to sprawe zglasza sie na policje, ona szuka tych co ukradli i
      i jest jasne - jesli nie bylo zgloszenia, nie bylo rzetelnej gospodarki
      magazynowej to oznacza ze nie bylo przestepstwa.
      Zdanie towaru dokonuje sie protokolem zdawczo odbiorczym - jesli tak nei bylo to
      winny jest zaklad pracy. KONIEC TEMATU
      • krzysztofsf Re: a prawo to w cyrku? 13.01.05, 23:15
        Gość portalu: dziad napisał(a):

> Jak jest kradziez to sprawe zglasza sie na policje, ona szuka tych co ukradli i
        > i jest jasne - jesli nie bylo zgloszenia, nie bylo rzetelnej gospodarki
        > magazynowej to oznacza ze nie bylo przestepstwa.
        > Zdanie towaru dokonuje sie protokolem zdawczo odbiorczym - jesli tak nei bylo t
        > o
        > winny jest zaklad pracy. KONIEC TEMATU

Z jakiej racji sprawa jest w gestii pilskiego PIP ???
        Powinien ja badac PIP szczecinski (jesli dalej istnieja te stoiska z innymi juz w wiekszosci pracownikami ale z dokumentacja, organizacja pracy itp)we wspoldzialaniu z PIP z Pily, jesli chodzi o pomoc w kompltacji dokumentacji.
        "Art. 19d. 1. Kontrolę przeprowadza się w siedzibie podmiotu kontrolowanego oraz w innych miejscach wykonywania jego zadań."
        www.pip.gov.pl/html/pl/html/02010000.htm
        Zgloszenie bylo do PIP okregowego i tu powinno pozostac. Smierdzi mi to ukladami...
    • Gość: Benek Re: Inspekcja Pracy w Farmutilu IP: *.eu.org / *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.05, 06:53
      A która inspekcja wygra z P -włascicielem firmy, jeśli niedawno wypędził
      dziennikarzy i nic z to nie miał[wiadomo o kogo chodzi]
    • Gość: wizytka Re: Inspekcja Pracy w Farmutilu IP: *.teleton.pl 14.01.05, 08:08
      sklepowe ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka