absztyfikant Re: Afryka w Od Nowie 04.02.05, 16:13 Makumba nie chodzi na solarium! Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: Afryka w Od Nowie 04.02.05, 16:14 i futer z zweite hande nie zakłada... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Afryka w Od Nowie 04.02.05, 16:18 Ale nosi zapewne okulary przeciwsloneczne. To juz jest jakis trop. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Afryka w Od Nowie 04.02.05, 16:21 No i jako sym krola wioski ma 100% poparcia, nie musi oklamywac elektoratu (poddanych) tym, ze ma jakies marne 52%. Monarchia przynajmniej dla rzadzacych jest lepsza od demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyknajak Czy to jest normalne co Ty wyrabiasz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 18:09 Piszesz sam do siebie na przemian. Czy masz dwie klawiatury i przesiadasz się z krzesła na krzesło jak zmieniasz absztyfikant na anamar. Nawet nie mogę tego zbyt mocno skrytykować bo byłoby to pastwienie się nad chorym Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Afryka w Od Nowie 04.02.05, 18:44 W przeciwienstwie do Ciebie jestem tylko jeden, bo wszak absztyfikantow huk, to ja jestem bialy kruk. I nie mieszaj nowym Forumowiczom w glowach, bo weterani i tak znaja prawde. A poza tym lekarzu, lecz sie sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyknajak Re: Afryka w Od Nowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 19:27 >W przeciwienstwie do Ciebie jestem tylko jeden Brzmisz prawie jak cytat z religijnej księgi : Jam jest jeden ale w .... osobach. :-) Kto to zliczy ? Co do lekarza to większośc przeciętnych ludzi po przeczytaniu niniejszej (ten wątek właśnie) paranoicznej i obsesyjnej dyskusji dojdzie prawdopodobnie do tego samego wniosku, co ja. Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Afryka w Od Nowie 07.02.05, 16:31 Co do lekarza to większośc przeciętnych ludzi po przeczytaniu niniejszej (ten > wątek właśnie) paranoicznej i obsesyjnej dyskusji dojdzie prawdopodobnie do > tego samego wniosku, co ja. * Antyknajaku, dziekuje za uznanie, nie spodziewalem sie ze wspomnisz mnie jako nieprzecietnego;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carlos Re: Afryka w Od Nowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 16:34 Ze antyknajak przeciętny, to i prawda. Nawet bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyknajak Re: Afryka w Od Nowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 16:37 > * Antyknajaku, dziekuje za uznanie, nie spodziewalem sie ze wspomnisz mnie jako> nieprzecietnego;-) Ależ albercie ! Zawsze dla mnie byliście nieprzeciętni :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carlos 52%, wątek afrykański kontynuując. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 16:47 Siedzi Jacyna na baobabie i stanowiska marzą się babie! Lecz mimo wieku i doswiadczenia, w sprawie stanowisk nic się nie zmienia! Nikt nie chce nigdzie naszej Malgosi, na próżno biega, na próżno prosi! Ja wam tu wszystkim jeszcze pokarzę! zostanę "vice"choć na Sacharze! Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: 52%, wątek afrykański kontynuując. 07.02.05, 16:50 brawissimo!a swoją drogą,52% ciężko byłoby osiągnąć tej pani nawet na pustyni gobi.... Odpowiedz Link Zgłoś