Gość: prztyk IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.05, 22:17 jaka hala i za co? bez jaj...żeby stała pusta jak tor kolarski... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: TOX!C Trzech chętnych do przebudowy Szerokiej IP: 83.168.96.* 28.02.05, 22:23 jeżdżę tą drogą ciedziennie na politechnikę i tylko czekam, aż pewnego dnia coś się stanie z autem. gorszej nawierzchni w życiu nie widziałem! całe szczęście już niedługo będzie tam lepiej... oby... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: Trzech chętnych do przebudowy Szerokiej IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.05, 14:54 Ludzie a co z oświetleniem tej ulicy, błagam czy ktoś w końcu się tym zajmie, może tak szanowna Rada Osiedla .............. chociaż co ja piszę marzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: federalny Re: Trzech chętnych do przebudowy Szerokiej IP: 83.168.106.* 01.03.05, 07:24 Słuchajcie baranki z ZDiTM'u - przy remoncie droga powinna być zamknięta!!! Kto was uczyłsztuki, remonty dróg przy otwartym ruchu drogowym????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qb A CZEMU NIE PRZEDLUZYC TACZAKA? IP: *.devs.futuro.pl 01.03.05, 08:40 przeciez nawet zakonczenie taczaka sugeruje ze powinno pojechac sie dalej z dwupasmowa ulica?! bez sensu kase wyrzucac na waska szeroka skoro mozna odrazu dokonczyc obwodnice srodmiescia i pociagnac taczaka powiedzmy do wojska polskiego czy nikt nie mysli jakos przyszlosciowo? sensownie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iki Re: A CZEMU NIE PRZEDLUZYC TACZAKA? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.05, 14:52 a my człowieku , zniszczyli nam już do końca ulicę i mają ją tak zostawić, przejdź się piecotą po naszych chodnikach najlepiej wieczorem, będziesz brudny po kolana a moze tak jak ja będziesz biegać slalomem i wrócisz utytłany po pachy a nie znasz wszystkich dziur których notabene po ciemku nnie widać - przypominam o braku lamp ulicznych i w ogóle w stanie dobrym nie wrócisz. Czy mieszkasz przy Szoreokiej nie sądze, bo jak każdego Polaka mało intersuje cię ktoś inny oprócz ciebie i twojego samochodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zarządca Budynkami Re: Trzech chętnych do przebudowy Szerokiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 12:23 Witam. Podobno z uwagi na gęstą zabudowę budynkami wzdłuż Szerokiej, jedna nitka przedłużenia Taczaka miała powędrować za zabudowaniami po prawej stronie jadąc od Taczaka ( przebudowa pętli tramwajowej, i koło Rethmana aż do skrzyżowania z Modrą ) Wtedy Nowoszeroka miałaby sens ale jako jednokierunkowa. Czy ktoś w końcu pomyśli choć trochę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mada Re: Trzech chętnych do przebudowy Szerokiej IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.05, 14:48 człowieku gdzie ty mieszkasz bo ja na Szerokiej j i to rozwiązanie jest kompletnie nielogiczne, gdzie modra, a gdzie pętla i Rethmann Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Trzech chętnych do przebudowy Szerokiej IP: *.pl / *.atrax.pl 01.03.05, 22:24 Ja nie wiem czy w urzędach nie potrafią myśleć przyszłościowo... Ponoć jest projekt przebudowy ulicy Zawadzkiego w jezdnię 2. pasmową - jak Taczaka. Taczaka już jest, pozostał do wybudowania kawałek od skrzyżowania z Łukasińskiego w kierunku do Zawadzkiego. Zresztą, początek już widać... I teraz... Czy nie można by obejść tego dużego domu co stoi idealnie na przedłużeniu Taczaka w ten sposób, by 2 nitki nowej drogi go obchodziły, tzn. 1 jedną stroną a 2 drugą stroną... W ten sposób Taczaka mogłaby być przedłużona, a ul. Szeroka po wycięciu drzew z jednej strony ulicy, także mogłaby się zmienić w ulicę 2. jezdniową... A w połączeniu z Zawadzkiego tworzyłoby to jeden ciąg... I logiczną całość... A Szeroka powinna mieć 2 jezdnie z 2 pasami ruchu chociażby ze względu na autobusy dojeżdżające na pętlę na Krzekowie... Taka jest moja opinia... Pomysł w sumie możliwy do zrealizowania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Trzech chętnych do przebudowy Szerokiej IP: *.pl / *.atrax.pl 01.03.05, 22:29 Dodam, że wzdluż Szerokiej można by postawić bariery dźwiękochłonne, dzięki temu żaden pieszy by nie był ochlapany przez auta... takie rozwiązanie - 4 metry od okien - mają mieć mieszkańcy ul. Zwierzynieckiej w Kijewie... A i droga ma być koło nich obniżona o 2 metry bodajże... Ale to dopiero za kilka lat... Odpowiedz Link Zgłoś