Dodaj do ulubionych

############ SZUKAM LEONA ŚLIWĘ #############

IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.05, 17:42
POSZUKUJĘ LEONA ŚLIWĘ, KTÓRY NA POCZĄTKU LAT SIEDEMDZIESIĄTYCH ZNAŁ PEWNĄ
BARDZO ŁADNĄ PANIĄ KRYSIĘ. ZAINTERESOWANY BĘDZIE CHYBA WIEDZIAŁ O KOGO
CHODZI. CHCIAŁBYM SIĘ Z NIM KONIECZNIE SPOTKAĆ ! mój e-mail: gamp69@wp.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: woy z tego co wiem, wpadł z nią w kompot... nt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.05, 22:39
      • Gość: gamp Re: z tego co wiem, wpadł z nią w kompot... nt IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.03.05, 09:26
        no widzisz, czyli wiesz trochę więcej niż ja. Jeśli wiesz jeszcze więcej czekam
        pod adresem gamp69@wp.pl. Chciałbym się również dowiedzieć skąd taka wiedza u
        Ciebie? (A tak swoją drogą to nie czuję się zupełnie kompotem, tylko niczego od
        nikogo nie oczekującym dorosłym człowiekiem, uważającym, że w życiu pewne
        sprawy trzeba odkryć, wyjaśnić i zakończyć.)
    • Gość: XXL Re: ############ SZUKAM LEONA ŚLIWĘ ############# IP: *.szczecin.pl 16.03.05, 09:36
      Podaj trochę wiecej faktów(jak możesz) gdzie pracował,ile ma teraz lat,w jakiej
      dzielnicy mieszkał itp.Domniemywam że jest już w słusznym wieku i na takie
      forum nie wchodzi ale może jego znajomi,dzieci,wnukowie.
      Pozdrawiam
      • Gość: gamp69 Re: ############ SZUKAM LEONA ŚLIWĘ ############# IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.03.05, 12:41
        dzięki za zainteresowanie. Chodzi o początek lat siedemdziesiątych (72, 73
        rok), gdzie pracował - nie wiem. Wspomniana pani Krysia mieszkała we wsi
        Karsibów (koło Świdwina, Brzeźna). Byś może wtedy już pracowała we wsi
        Gawroniec. Kim był w tamtych czasach pan Leon nie wiem, gdyż całe życie był to
        temat tabu i chcę do cholery z tym już skończyć !!! Mam go wpisanego do dowodu
        osobistego w wiadomą rubrykę. Nie jest to w żaden sposób obligujące go do
        jakiejkolwiek odpowiedzialności. Jestem dorosłym człowiekiem z własną rodziną i
        niepoprawna ciekawość każe mi szukać kogoś od kogo mam część genów (może tych
        lepszych) POZDRAWIAM!!!
        • Gość: XXL Re: ############ SZUKAM LEONA ŚLIWĘ ############# IP: *.szczecin.pl 16.03.05, 13:38
          Trudno Tobie coś poradzić,jest taki program w TV "Ktokolwiek widział,ktokolwiek
          wie" czy cos w tym rodzaju moze tam spróbuj napisać.
          Pozdrawiam
          • Gość: ssedes Re: ############ SZUKAM LEONA ŚLIWĘ ############# IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.05, 18:16
            leona widzialem na czacie sex na zywo na wp tam go szukaj staly bywalec.
            pzdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka