Gość: Gryf IP: 217.153.6.* 27.03.05, 23:10 . Prawda,dla czlowieka jest tym ,co czyni z niego czlowieka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: H56 Re: Wybaczam i prosze o wybaczenie !!! IP: *.comnet.krakow.pl 28.03.05, 00:04 tym z listy Wildsteina i Rosjanom też ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyknajak Re:Czy Darkowi - Omedze też ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 06:43 Gryf określ i wypowiedz się . Wybaczyłeś Omedze czy też nie. Jeżeli "Tak" to Ci przypomnę jak wyskoczyć z jakimś tekstem a jeżeli "Nie" to rozumiem, że Twoje "wybaczanie" to była tylko taka tradycyjna , chrześcijańska "szutka" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 zapomniałem o blekusiu ! IP: *.comnet.krakow.pl 28.03.05, 07:08 pewnie się blackexit ucieszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyknajak Re: zapomniał o Pogoni ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 07:44 Ja, jednak nie jestem pewien czy Gryf wybaczył mi promowanie jego powiedzenia : " bo najwyższem dobrem jest Pogoń Szczecin". Dalej twierdzę, że to "wielkanocne wybaczanie " to taki chrześcjański żartobliwy blef Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas a może to IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.05, 18:58 a może to jego, Gryfa odpowiedź na przeprosiny Oleksego! Znaczy któren to przeprosił za wszystko złe co wyrzadzili... na antenie trójki, znaczy na antenie trójki radiowej przeprosił! Może to ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: a może to IP: 62.69.200.* 28.03.05, 19:18 A co Gryf tez chce w wyborach startowac ? Nie wydaje mi sie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Gryfie ! kogo miałeś na myśli z tym wybaczeniem ? IP: *.comnet.krakow.pl 29.03.05, 10:22 czy to tylko pustosłowie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TNT Re: Wybaczam i prosze o wybaczenie !!! IP: 212.160.165.* 29.03.05, 10:28 czepiacie sie a chlopak Wam wybaczyl ... nawet mi awansem! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Wybaczam i prosze o wybaczenie !!! 29.03.05, 11:23 chyba to już było? poprzednio niezbyt mi się podobalo. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: Wybaczam i prosze o wybaczenie !!! 29.03.05, 14:48 ja tam sie gryfie na ciebie nie gniewam.... Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.zienkiewicz Re: Wybaczam i prosze o wybaczenie !!! 29.03.05, 16:01 A co i komu wybaczasz i za co prosisz o wybaczenie? JZ Odpowiedz Link Zgłoś
hatra Re: Wybaczam i prosze o wybaczenie !!! 29.03.05, 16:11 www.nauka-edukacja.p4u.pl/forum.php?page=&pg=1&cmd=show&id=154&category=5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Wybaczam i prosze o wybaczenie !!! IP: *.comnet.krakow.pl 31.03.05, 23:56 aaaa,jest wątek. Przepraszam ,nie zauważyłem, Ale gdzie odpowiedzi Gryfcia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf Re: Wybaczam i prosze o wybaczenie !!! IP: 217.153.6.* 09.04.05, 01:09 ...amen Prawda,dla czlowieka jest tym,co czyni z niego czlowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfa i Omega Re: GRYFie !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 08:16 Gryf określ i wypowiedz się . Wybaczyłeś Darkowi Wieczorkowi czy też nie. Czy to taka to tradycyjna , chrześcijańska "szutka" a potem i tak będziesz swoje robił :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: GRYFie !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.comnet.krakow.pl 09.04.05, 08:46 u Gryfa, przebaczanie ma inne znaczenie niż ogólnie przyjęto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf Wybaczam i prosze o wybaczenie !!! IP: 217.153.6.* 10.04.05, 00:04 Gość portalu: Alfa i Omega napisał(a): > Gryf określ i wypowiedz się . > Wybaczyłeś Darkowi Wieczorkowi czy też nie. > Czy to taka to tradycyjna , chrześcijańska "szutka" a potem i tak będziesz > swoje robił :-) Tak! Ps.Prokuratura natomiast "zbada" jego dzialalnosc i wyjasni jak to w Polsce mozna dojsc od zera do milionera nic nie produkujac, nic nie tworzac, nic nie wytwarzajac a jedynie rzadzac (a jak to wszyscy widzimy!) naszym miastem Szczecinem. Prawda,dla czlowieka jest tym,co czyni z niego czlowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 a wiec tylko tradycja i pustosłowie 10.04.05, 09:08 można się było tego spodziewać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf Wybaczam i prosze o wybaczenie !!! IP: 217.153.6.* 11.04.05, 02:03 Wybaczanie jest trudna sztuka , ale jednak mozliwa heniulek56.Do tego trzeba dorosnac ,moj drogi niedouczony kochany prostaczku.Bardzo Ciebie lubie i Tobie bracie szczegolnie wybaczam.Zrozumiales cos z tego co do Ciebie napisalem mily muminku? Ps.Matke i ojca trzeba kochac...... Ps1.Nie pluc na gadlo..... Ps2.Ojczyzne szanowac..... Prawda,dla czlowieka jest tym,co czyni z niego czlowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 ' mój drogi niedouczony kochany prostaczku ' IP: *.comnet.krakow.pl 11.04.05, 07:56 Gryfie, faktycznie jesteś przepojony miłością do bliźniego swego. To jest takie Wybaczanie, jak u kibiców Pojednanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lehi Re: ' mój drogi niedouczony kochany prostaczku ' IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.05, 08:08 kibice nie potrzebowali nawet pojednania, no może w Krakowie. Zadymy i burdy robią po prostu bandyci i tak to trzeba nazwać, a ci nic nie obiecywali. Od bandytów są sądy, prokuratorzy czy policja a nie kluby, kibice czy papież. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plomba Re: Wybaczam i prosze o wybaczenie !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.05, 09:05 Nie do końca. Istotą człowieka jest to, że posiada wiecej zwojów niz potrzeba ich do życia tylko w całkowitej prawdzie. Dzięki swej inteligencji człowiek może rzeczywistość kształtować, naginać, falandyzować, nie chcieć ale musieć, opracowywać strategie, nie mówić całej prawdy a nawet mówić nieprawdę aby osiągnąć zbożny cel. No cóz małpa na pewno tego nie potrafi lub w bardzo ograniczonym zakresie. Prawda czyni cuda ale cuda nie zapewnią nam dobrobytu. Chyba, że ktoś uważa, że wystarczy zaśpiewać: .... uczyń z nami cud .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lehi Re: Wybaczam i prosze o wybaczenie !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.05, 08:13 Gdyby ludzki mózg był na tyle prosty, abyśmy mogli go pojąć, bylibyśmy nazbyt prości, aby go zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś