Dodaj do ulubionych

Wybaczam i prosze o wybaczenie !!!

IP: 217.153.6.* 27.03.05, 23:10
.

Prawda,dla czlowieka jest tym ,co czyni z niego czlowieka
Obserwuj wątek
    • Gość: H56 Re: Wybaczam i prosze o wybaczenie !!! IP: *.comnet.krakow.pl 28.03.05, 00:04
      tym z listy Wildsteina i Rosjanom też ?
      • Gość: Antyknajak Re:Czy Darkowi - Omedze też ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 06:43
        Gryf określ i wypowiedz się .
        Wybaczyłeś Omedze czy też nie. Jeżeli "Tak" to Ci przypomnę jak wyskoczyć z
        jakimś tekstem a jeżeli "Nie" to rozumiem, że Twoje "wybaczanie" to była tylko
        taka tradycyjna , chrześcijańska "szutka" :-)
        • Gość: H56 zapomniałem o blekusiu ! IP: *.comnet.krakow.pl 28.03.05, 07:08
          pewnie się blackexit ucieszy
          • Gość: Antyknajak Re: zapomniał o Pogoni ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 07:44
            Ja, jednak nie jestem pewien czy Gryf wybaczył mi promowanie jego
            powiedzenia : " bo najwyższem dobrem jest Pogoń Szczecin".
            Dalej twierdzę, że to "wielkanocne wybaczanie " to taki chrześcjański
            żartobliwy blef
            • Gość: andreas a może to IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.05, 18:58
              a może to jego, Gryfa odpowiedź na przeprosiny Oleksego!
              Znaczy któren to przeprosił za wszystko złe co wyrzadzili...
              na antenie trójki,
              znaczy na antenie trójki radiowej przeprosił!
              Może to ...
              • Gość: mamoniowa Re: a może to IP: 62.69.200.* 28.03.05, 19:18
                A co Gryf tez chce w wyborach startowac ? Nie wydaje mi sie...
                • Gość: H56 Gryfie ! kogo miałeś na myśli z tym wybaczeniem ? IP: *.comnet.krakow.pl 29.03.05, 10:22
                  czy to tylko pustosłowie ?
    • Gość: TNT Re: Wybaczam i prosze o wybaczenie !!! IP: 212.160.165.* 29.03.05, 10:28
      czepiacie sie a chlopak Wam wybaczyl ... nawet mi awansem!
      • ja_aska Re: Wybaczam i prosze o wybaczenie !!! 29.03.05, 11:23
        chyba to już było? poprzednio niezbyt mi się podobalo.
      • anamar Re: Wybaczam i prosze o wybaczenie !!! 29.03.05, 14:48
        ja tam sie gryfie na ciebie nie gniewam....
    • jacek.zienkiewicz Re: Wybaczam i prosze o wybaczenie !!! 29.03.05, 16:01
      A co i komu wybaczasz i za co prosisz o wybaczenie?
      JZ
    • hatra Re: Wybaczam i prosze o wybaczenie !!! 29.03.05, 16:11
      www.nauka-edukacja.p4u.pl/forum.php?page=&pg=1&cmd=show&id=154&category=5
      • Gość: H56 Re: Wybaczam i prosze o wybaczenie !!! IP: *.comnet.krakow.pl 31.03.05, 23:56
        aaaa,jest wątek. Przepraszam ,nie zauważyłem, Ale gdzie odpowiedzi Gryfcia ?
        • Gość: Gryf Re: Wybaczam i prosze o wybaczenie !!! IP: 217.153.6.* 09.04.05, 01:09
          ...amen

Prawda,dla czlowieka jest tym,co czyni z niego czlowieka.
          • Gość: Alfa i Omega Re: GRYFie !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 08:16
            Gryf określ i wypowiedz się .
            Wybaczyłeś Darkowi Wieczorkowi czy też nie.
            Czy to taka to tradycyjna , chrześcijańska "szutka" a potem i tak będziesz
            swoje robił :-)
            • Gość: H56 Re: GRYFie !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.comnet.krakow.pl 09.04.05, 08:46
              u Gryfa, przebaczanie ma inne znaczenie niż ogólnie przyjęto.
            • Gość: Gryf Wybaczam i prosze o wybaczenie !!! IP: 217.153.6.* 10.04.05, 00:04
              Gość portalu: Alfa i Omega napisał(a):

> Gryf określ i wypowiedz się .
              > Wybaczyłeś Darkowi Wieczorkowi czy też nie.
              > Czy to taka to tradycyjna , chrześcijańska "szutka" a potem i tak będziesz
              > swoje robił :-)

Tak!

Ps.Prokuratura natomiast "zbada" jego dzialalnosc i wyjasni jak to w Polsce
              mozna dojsc od zera do milionera nic nie produkujac, nic nie tworzac, nic nie
              wytwarzajac a jedynie rzadzac (a jak to wszyscy widzimy!) naszym miastem
              Szczecinem.

• henio56 a wiec tylko tradycja i pustosłowie 10.04.05, 09:08
                można się było tego spodziewać
                • Gość: Gryf Wybaczam i prosze o wybaczenie !!! IP: 217.153.6.* 11.04.05, 02:03
                  Wybaczanie jest trudna sztuka , ale jednak mozliwa heniulek56.Do tego trzeba
                  dorosnac ,moj drogi niedouczony kochany prostaczku.Bardzo Ciebie lubie i Tobie
                  bracie szczegolnie wybaczam.Zrozumiales cos z tego co do Ciebie napisalem mily
                  muminku?
                  Ps.Matke i ojca trzeba kochac......
                  Ps1.Nie pluc na gadlo.....
                  Ps2.Ojczyzne szanowac.....

• Gość: H56 ' mój drogi niedouczony kochany prostaczku ' IP: *.comnet.krakow.pl 11.04.05, 07:56
                    Gryfie, faktycznie jesteś przepojony miłością do bliźniego swego. To jest takie
                    Wybaczanie, jak u kibiców Pojednanie.
                    • Gość: lehi Re: ' mój drogi niedouczony kochany prostaczku ' IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.05, 08:08
                      kibice nie potrzebowali nawet pojednania, no może w Krakowie. Zadymy i burdy
                      robią po prostu bandyci i tak to trzeba nazwać, a ci nic nie obiecywali. Od
                      bandytów są sądy, prokuratorzy czy policja a nie kluby, kibice czy papież.
    • Gość: plomba Re: Wybaczam i prosze o wybaczenie !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.05, 09:05
      Nie do końca. Istotą człowieka jest to, że posiada wiecej zwojów
      niz potrzeba ich do życia tylko w całkowitej prawdzie. Dzięki swej
      inteligencji człowiek może rzeczywistość kształtować, naginać, falandyzować,
      nie chcieć ale musieć, opracowywać strategie, nie mówić całej prawdy a nawet
      mówić nieprawdę aby osiągnąć zbożny cel.
      No cóz małpa na pewno tego nie potrafi lub w bardzo ograniczonym zakresie.
      Prawda czyni cuda ale cuda nie zapewnią nam dobrobytu. Chyba, że ktoś
      uważa, że wystarczy zaśpiewać: .... uczyń z nami cud ....
      • Gość: lehi Re: Wybaczam i prosze o wybaczenie !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.05, 08:13
        Gdyby ludzki mózg był na tyle prosty, abyśmy mogli go pojąć, bylibyśmy nazbyt
        prości, aby go zrozumieć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka